Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:30® jarryn21
-
mildas>Jenomže ten , co ho vypiplá , ho radši pustí. Protože ví, jak dlouhou štreku musí uplavat než vyroste.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:28® pupak
-
mildas – ja se s tebou taky nehadam, a nazory starejch muskaru taky znam, jen jsem si trochu pichnul, ze od tebe ctu vetu o nebrani PO a Li uz asi po x-te behem jednoho roku co te znam.
PS. zrovna PIF patri k tem co si dovedou lipana a potocaka udelat sami . . .
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:25® pupak
-
HugoLampa – neomlouvej se mi, uz davno nejsem webovej diskuter na zivot a na smrt.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:24® mildas
-
pupak: Nedeklaruju tady, jaký jsem geroj. Prostě to tak mám hozený, jsem o správnosti svého konání přesvědčen a hotovo. Já se s Tebou vůbec nehádám. Znám Tvůj názor. V době, kdy to skoro nešlo říct nahlas to do mě sypal starej Kudlák z Rožnova celou noc. Chápu to, uznávám ty důvody, uznávám i sílu těch argumentů. Jen si myslím, že si toho potočáka má sežrat buď ten, který ho od plůdku vypiplal, nebo ten, kdo za něj zaplatí.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:23® pupak
-
ZN – ani ne, takovejch MO je porat dost, co si sami dovedou udelat nasadu a pak si samozrejme toho lipana i potocaka vemou a nelze se jim divit. Jinak u tebe chapu toho smajla
)
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:19® HugoLampa
-
pupak:Hmm,jestli to vyznělo,jako že Tě posílám do piči,tak promin..Nemyslel jsem to vážně,proto ten smajlík.. Ne že bych se s někým odsud nechtěl kamarádit,ale nevím,jestli by to šlo
..Mohl bys být můj tatka,tak jsem to myslel..
A ještě si ze mě děláš prdel ironickými prupovídkami typu „To se mi ulevilo,že mi nebudeš píchat hák do huby“ - Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:17® ZN
-
pupák: takové „Chlapi sobě“
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 22:04® pupak
-
HugoLampa – docela se mi ulevilo, myslim si take, ze by nam to kamaradstvi moc neslo, jen nechapu, proc kdyz me vice ci mene posilas do pici, tak tam seres smajlika???? to myslis jako ze srandy nebo sva slova zlehcujes???
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 21:58® pupak
-
mildas – vse je relativni, kdyz mas za barakem reku kam ti svaz sere 4× nebo vickrat za rok sivena nebo duhaka v konzumni velikosti tak muzes hlasat svou pravdu a bit se v prsa jakej jsi geroj, ale tato pravda je na hovno v okamziku, kdyz jsi v MO, ktera ma par chovnejch potoku a par ochotnejch chlapu, umi si sami udelat PO nebo LI, a sami si je davaj do reviru, kterej nezasiraj sivenem ani duhakem, jdi postav se pred ne a rekni jim co zde neustale opakujes . . .
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 21:41® jarryn21
-
mildas>jj tak tak.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 21:37® mildas
-
pupak: Jsem zřejmě psychicky narušený nihilista, ale PO a Li bych si prostě nevzal.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 21:25® jarryn21
-
toulovec>Mám strach tady něco napsat.
)
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 20:45® jiris
-
bubu / domluvime se, jen tady mam jeste par uctu
- Čtvrtek 17. dubna 2008 ve 20:19® bubu
-
jiris> neprovokuj a přifrč,budu učenlivý žák.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 19:56® jiris
-
bubu / na strymer
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 19:53® Shrek23
-
Pike007> to máš pravdu brát tak malé ryby ať je to na PS vodě nebo na MP vodě někteří rybáři nepřemýšlej a berou ryby jako maso. Mě se to příčí brát sotva mírové ryby … A když si rybu vezmu tak se kní chovám jako k dobrému soupeři a budete se asi smát ale dokonce se ji omluvim a poděkuji za krásný boj......
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 19:41® bubu
-
Jinak jsem se dnes opět trápil se streamrováním. Nevím,co je špatně,včera voda zvednutá,přikalená a ryby celkem spolupracovaly. Dnes voda trochu opadlá,vyčištěná a trápení. Po dvou hodinách sem rezignoval a převázal na mokrou a už to zase šlo. Ten,kdo mne zasvětí do streamrování, nabízím ubytování a stravu.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 19:39® iceman
-
Pike007> lépe bych to nenapsal!!!
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 19:36® Pike007
-
Proti braní ryb nach Hause v zásadě nic nemám, od toho se i sadí, od toho se i loví. Ale odsamsaď pocamsaď. Tím, že může rybařit kdejaký vandrák (mentální), povolenka taky stojí pár korun a jsou nastaveny hodně podivná pravidla lovu, rybáři si ryb jaksi neváží, berou to jako něco samozřejmého a nepřemýšlí, jestli tu rybu skutečně potřebují. Prostě má míru a bezmyšlenkovitě ji vezmu, jinak ji vezme někdo jiný. Dnes má rybář možnost odnést si od vody ryby v ceně, která je ve velkém nepoměru k ceně povolenky. To prakticky jinde nemá obdoby. A ať si říká kdo chce, co chce, braní si PO či lipanů těsně kolem míry, to je pro mne zcela nepochopitelné.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 19:28® Pike007
-
Takže takové akvárko. Domestikovaný velký obr duhák na 0,5ha revíru, to zní celkem komicky
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 19:28® bubu
-
pif-všichni nemůžem být stejní,to by bylo špatně,hold já mám raději rybu živou,Po a Li si nevemu a basta mudlerka. A nikdy a nikde jsem neuvedl,že jsem 100% CHaP,jen většinu ryb pustím. Nemám problém s lidma,co si rybu vemou.A že mi vadí nenažranci? Ano vadí a to ne jen v rybařině.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 18:02® pif
-
medvěd:čoveče nepros,uvádíš mě do rozpaků…já su ti dlužníkem.)))je to malinkatý,cca půl ha.jsou tam otevřený nově dva rybníky stejné velikosti,jeden je kaprařskej,druj pstruhařskej.nachází se to ve vesničce u Lysic,jmenuje se Lačnov.v sobotu to zprovoznili,chystám se tam v nedělu.víc bližšího nevím,ale zjistím to a dám zítra vědět.
luban:kurva,na to sem zapoměl…ale třeba tam nějaká plátkovat bude:))
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 17:36® Medvěd
-
pif:jak je ta voda velká,prosím?
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 17:27profil byl smazán
-
pife:Ivošek má rád rybičky ktoré „plátkujú“a sú plné beta-karoténu
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 17:11® pif
-
ivošku,v sobotu otevřeli pár kiláků od nás novej revír,jen muškaři a vláčkaři jsou zváni…jsou tam i pětikilový domestifikovaní ochočení kropenatí bezploutví američtí pstruzi..
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 16:56® HugoLampa
-
toulovec.Navíc ani nevím co..Holt jsem asi ztracenej případ..
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 16:44® toulovec
-
HugoLampa> puberta to vysvětluje hochu, ale neomlouvá
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 16:43® HugoLampa
-
fikus:A puberta?
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 16:32® fikus
-
HugoLampa> tak tohle už neomlouvá ani tvoje mládí.
- Čtvrtek 17. dubna 2008 v 16:24® HugoLampa
-
pupak:Neboj,myslím,že z nás by stejně asi kamarádi ani nemohli být