Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. dubna 2008 ve 21:28® Zauwi
-
to Kachna: až to přijde,tak mi dej vědět,ať to můžu pustit z hlavy…
- Neděle 6. dubna 2008 ve 21:09® Kachna
-
stopař> Sem si taky dělal srandu. Nič nechci, už mě domů s peřím nechtěj pustit.
- Neděle 6. dubna 2008 ve 21:02® kubas
-
stopař, já vím, jsem zde chtěl vložit fotku a nějak mě to nejde, asi je ten můj výtvor tak hrozný
- Neděle 6. dubna 2008 ve 21:00® stopař
-
kubas> Ale já píšu že mám peří z koroptve né z bažanta.
Kachna> Nepíšu že je chci někomu nabídnout,ale jestli to tak vypadalo tak se moc omlouvám.
LaMa> Kachna> No tak se to začnu učit vázat.
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:49® kubas
-
„March Brown“ bez výřezů z letek, ale s jemným peřím z pod křídel bažanta.
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:47® LaMa
-
stopař> z toho křídla, se dá z těch letkových per vazat křidélka březnovky…
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:47® Kachna
-
stopař> jestli křídla nechceš, rád si je vemu
. asi na výřezi z letek bych je použil. a jestli tam je něco na mokrý mušky, netuším. určitě to využiješ
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:44® stopař
-
Zapráskaný smajlíci má tam bejt jedenáct : jedenáct : třicet .
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:43® Kachna
-
Zauwi> a kua
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:43® stopař
-
Tak koukám že můj dotaz z (dnes 11:11:30) upadl v zapomnění.Nebo na něj neexistuje odpověď ? Pro ty co nechtěj hledat : dá se na něco použít peří z křídel a ocasu koroptve ?
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:41® Zauwi
-
to Kachna: neboj, ty to budeš mít dražší:D
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:32® Kachna
-
Zauwi> to jsou s tebou kšefty
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:29® Zauwi
-
to Piranha: v pátek jsem Ti poslal ten svěrák, tak čekej dobírku na 120kč..poštovný mě stálo 90..tak ať z toho mám aspoń na pivko.)
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:28® Zauwi
-
to Tomik: celkem to ušlo
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:11® rarach
-
Brčal: Spíš bych preferoval tvou variantu mokrého kočího.
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:07® brčal
-
rarach> to se bude hodit tadle informace díky.jinak tu červenou ještě dodělám a pošlu ještě tam něco zůstalo jestli chceš ?
- Neděle 6. dubna 2008 ve 20:04® Damys
-
Kachna: To víš staří pomalu klepe na dvěře a zrak už nebude sloužit.Tak to musim předat dál.
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:56® Kachna
-
Damys> ty to máš vymakaný, mladej bude vázat a ty chytat
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:54® Damys
-
O víkend jsem trošku zaučoval synátora. Co se v mládí naučíš.....
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:37® rarach
-
Piraňo: 1. Lov na umělou mušku v rybářských revírech mimopstruhových i pstruhových
Při lovu na umělou mušku se použije 1 udice, která je při lovu držena v ruce; jiná udice není nastražena. Na udici jsou nejvýše 3 návazce s jednoduchými háčky. Nástraha je nahazována pomocí muškařské šňůry nebo vlasce, kdy nosnou funkci zabezpečuje kulové nebo jiné plovátko, popřípadě jiná zátěž. Za umělou mušku se považuje nástraha imitující hmyz nebo jiné organizmy. Nástraha se nevybavuje doplňky, které svým pohybem zvyšují dráždivost pro ryby, například rotující plíšek nebo vrtulka. Při lovu zachovávají osoby provádějící lov mezi sebou vzdálenost nejméně 20 m, pokud se nedohodnou na menší.
PS: Co není zakázáno je povoleno.
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:24® Piranha
-
rarach> no jo je tam neco ale kamo to je například, chapes napriklad rotujici plisek a dalsi drazdidla.Neni tam definovyny jaky vsechny drazdidla .Je to to samy jako s tim podberakem co sem nize psal.
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:21® Piranha
-
rarach> ja tady nic nevidim o rotovani
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:21® Piranha
-
fikus> tak jestli to neni zakazyny tak proc bys nemohl streemerovat v tom pripade ti fer play neni potreba niceho se nedopostis ne
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:15® ZN
-
Piranha: rybářský řád je tak jednotný, že jednotnější už snad ani nemůže být.
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:14® rarach
-
Brčal na zlatou, ale mojí s goldkopfem, na ty tvoje jdou tloušti a na tu červenou se chytil ten cejn, asi třikrát do ní brutálně praštil a pak dobral, to zajímavej model, ta bude asi dost úspěšná na duháky. Piraňo: Je tam jasně napsáno, že to nesmí být mimo háček a nesmí to rotovat. Kurwa, já to najdu.
- Neděle 6. dubna 2008 v 19:06® Tomik
-
zauwi> jak jste dopadli?
- Neděle 6. dubna 2008 v 18:43® Pike007
-
Psal jsem to už několikrát. pokud je cílem ochrana dravců před 16.6., tak by plně stačilo, kdyby se dalo omezení co se týče délky nástrahy. A že štika skočí i na 12ckového golda? Ona skočí i na rohlík či prázdný háček. Stačilo by jen uvažovat.
- Neděle 6. dubna 2008 v 18:39® Zajda82
-
bubu> na ty sem koukal taky ale mam strach s toho zipu.ale asy bych je taky bral
- Neděle 6. dubna 2008 v 18:26® fikus
-
Piranha> jsou prostě věci které nepochopíš, nemyslím to špatně. Třeba tahání velkých strýmrů před 16.6. na MP není sice zakázáno, ovšem stejně je tahat v tu dobu nepůjdu, stejně jako mnoho dalších rybářů. Se sportem to nemá nic splečného… Jde o to chovat se Fair-Play.