Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. dubna 2008 ve 12:47® Kublaj
-
Zauwi> taktéž zdravím
jak bylo?
- Neděle 6. dubna 2008 ve 12:46® Zauwi
-
Zdrawím
- Neděle 6. dubna 2008 v 11:47® bubu
-
fikus>přesně tak,Míro,lákadlo to je. Vím,co se mnou udělá jedno kafe a jak je obtížný ho následně několikrát vysoukat a vykonat potřebu. Ten zip by to velice zjednodušil. Jen aby to časem nebyla ta část dejcháčů,do kerý poteče.
rarach>jasně,tak nějak to dopadne,dík.
- Neděle 6. dubna 2008 v 11:34® Kublaj
-
…pokus o blešouna a pupu chrostíka
- Neděle 6. dubna 2008 v 11:15® brčal
-
fikus>ted si dobře zachytáš na Skaldě spoustu ryb a pěkných.Největšího sem měl v posledním kole 48,5 cm
jinak od 34 do 40 cm byly rybky
- Neděle 6. dubna 2008 v 11:13® brčal
-
fikus> jj vyzkoušel sem to si zazávodit a který sem zkončil tady radši néééé
- Neděle 6. dubna 2008 v 11:11® stopař
-
Tak sem si včera přivezl domů od známého uhynulou koroptev,hned sem ji stáhnul kůži a vyšponoval ať lépe shcne.Jen nevím jestli má cenu schovávat peří z křídel a z ocasu a taky nevím jak se zbavit případných parazitů v peří
- Neděle 6. dubna 2008 v 10:41® rarach
-
Muf4: Máš pravdu v RŘ je to popsáno podivně, je rozdíl mezi muškařením a lovem na umělou mušku. Další rozdíl je v posuzování streamrování, každý člen RS si to vykládá po svém a také jsou určité vyjímky v revírech, kde se s mouchou část roku chytat nesmí. Obecně tedy se dá říct, že pokud se vyhneš MP Ohři v Žatci a pod a budeš chytat na umělé mouchy, můžeš celý rok.
- Neděle 6. dubna 2008 v 9:50® fikus
-
brčal> zdar, byl jsi na závodech? Chytal jsi? Jak jsi dopadl? Chystám se tam někdy přes týden. Mám noční, tak když se některou noc dobře vyspím, tak pomážu hned ráno na Skaldu
bubu> ty co máš předvybrané, tak po těch pošilhávám taky. Ovšem ten odkaz na prsačky Greys vypadá taky zajímavě. Ovšem ten zip, to je lákadlo komfortu.
- Neděle 6. dubna 2008 v 9:47® Padis
-
muf4>proč by jsi nemohl.Mušit můžeš celej rok
- Neděle 6. dubna 2008 v 9:44® muf4
-
Ahoj mám dotaz.Můžu na MP vodě teď chytat na mouchu nebo až 16.6.?V Řádech to je dost nejasně napsaný.Díky za radu
- Sobota 5. dubna 2008 ve 23:41® rarach
-
Bubu si prostě koupí první nedětskou velikost, přibere 5 kg a bude mu to akorát.
- Sobota 5. dubna 2008 ve 23:36® rarach
-
Pike: Nestraš ho, americké nebo evropsé Xl či XXl, řešíme my – pořádní chlapi.
- Sobota 5. dubna 2008 ve 23:07® Pike007
-
Rarach: A to se do toho motá ještě evropské XL a americké XL.
- Sobota 5. dubna 2008 ve 22:14® bubu
-
rarach> jak kdy,někerý L a někerý M. Faktem je,že mám rád volnější ohoz.
- Sobota 5. dubna 2008 ve 22:04® rarach
-
BuBu: Co nosíš za trika? Podle mne ti dejcháče vel. L budou akorát.
- Sobota 5. dubna 2008 ve 21:58® bubu
-
rarach> s velikostí boty je to jasný,normál mám 9-ku tak 10-ku. Ale jsem více než vychrtlej 65kg a 175cm. Obávám se,že dětskou velikost budu těžko shánět. Výška v rozkroku 76 a nej. obvod jen 94
- Sobota 5. dubna 2008 ve 21:48® rarach
-
Bubu: U dejcháčů je jedna dobrá poučka, musí být o číslo větší, než běžné velikosti co nosíš.
- Sobota 5. dubna 2008 ve 21:38® bubu
-
scorpions82> taky chci letos zakoupit nějaký dejcháče. Více ale pošilhávám po těchto-www.hobby-g.cz
Jen se nějak neorientuji ve velikostech,tak to bude ještě oříšek,vybrat tu správnou. Dosti lidí tady upozorňovalo,že ve výběru velikosti se nejvíce chybuje. Mám s toho trochu obavu.
- Sobota 5. dubna 2008 ve 21:27® brčal
-
fikus>hojjj ty žiješ
)Dnes sem asi potkal Skalku na Skaldě
- Sobota 5. dubna 2008 ve 20:20® Piranha
-
scorpions82>
zajda voe takovy trenky? Jestli je mas na tu otavu co jedeme tak
:D Ba ne miro sou pecka urcite budou lehci nez ty moje neoprenky.A ty boticky k tomu luxus
- Sobota 5. dubna 2008 v 19:35® Zajda82
-
ahoj panové co rikate na tohle včera sem je objednal www.e-rybarskepotreby.cz chtel bych znat váš nazor dikes.
- Sobota 5. dubna 2008 v 19:24® Kachna
-
bizkit> Dnes Úpa = lipan, PO, PD, siven a tloušť 30+. Jsem spokojen.
- Sobota 5. dubna 2008 v 17:02® Piranha
-
bizkit> ja na tlouste na MP jinak nic jinyho.Je jeste zima tak mesic a bude masakr na labi.uz se tesim :-'
- Sobota 5. dubna 2008 ve 12:43® bizkit
-
LaMa> jasnacka, mas pravdu, aspon si provetram snuru. dam neco na konec navazca a uvidime co po to skoci. pak zreferuju,
- Sobota 5. dubna 2008 ve 12:19® LaMa
-
bizkit> u vody strávený čas neni nikdy zbytečny
aspon si po zime zahazíš… bralo mi to především na hnědé mikronymfy s červeným tipem vazané z BQ a na něco jako červy z BG se stříbrnou hlavičkou, ale kazda voda je jina…např. na březnovky ani tuk
a to jsem jim tak věřil
- Sobota 5. dubna 2008 v 11:54® fikus
-
není z muškařiny, ale nemohl jsem odolat
Manžel se vrací domu a narazí na rozčilenou ženu v předsíni. Ona: – trošku ses zdržel, co, supermane? On: – mužu ti to vysvětlit. Mrzí mě to, drahá, ale byl jsem s klienty… Ona: – a diskutovali jste celou noc až do sedmi ráno, jo, supermane? On: – nech mě prosím domluvit, získal jsem nového klienta pro firmu. Byli jsme u itala, dobře jsme se najedli… Ona: – a to do 7 ráno? supermane, za jak hloupou mě máš?!? On: – ano, přiznávám, šli jsme potom na bar něco vypít, do 3 hodin… Ona: – jasně, supermane, do 3 hodin. A co bylo potom do 7, supermane? On: – no jo, potom jsme šli do tančírny, ale já jsem se jen díval, byla to nuda a ..... Ona: – to stačí, supermane, ty ses jen díval a čekal poslušně jako pejsek. Co ješte ti mám věřit, supermane? On: – prosím tě už mě nech domluvit a poslouchej… A vůbec, proč mi
pořád říkáš supermane??? Ona: – protože jen superman nosí slipy přes kalhoty!!!! - Sobota 5. dubna 2008 v 11:46® bizkit
-
LaMa: a na co si chytal? a co okouni? mam v planu dnes skocit k vode tak nevim jestli to nebude zbytecnych par hodin nahazovani do prazdna
- Sobota 5. dubna 2008 v 11:32® LaMa
-
bizkit> parkrat jsem byl na MP…moc to ale nešlo
na tlouště je ješte docela studená voda
- Sobota 5. dubna 2008 v 11:17® bizkit
-
hoj decka, chodite nekdo z vas uz muskarit? nebo cekate na 16.dubna