Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. dubna 2008 ve 12:47® Kublaj
Kublaj

Zauwi> taktéž zdravím :-) jak bylo?

Neděle 6. dubna 2008 ve 12:46® Zauwi
Zauwi

Zdrawím pivo

Neděle 6. dubna 2008 v 11:47® bubu
bubu

fikus>přesně tak,Míro,lákadlo to je. Vím,co se mnou udělá jedno kafe a jak je obtížný ho následně několikrát vysoukat a vykonat potřebu. Ten zip by to velice zjednodušil. Jen aby to časem nebyla ta část dejcháčů,do kerý poteče.

rarach>jasně,tak nějak to dopadne,dík.

Neděle 6. dubna 2008 v 11:34® Kublaj
Kublaj

…pokus o blešouna a pupu chrostíka :-)

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img17318.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img17319.jpg
Neděle 6. dubna 2008 v 11:15® brčal
brčal

fikus>ted si dobře zachytáš na Skaldě spoustu ryb a pěkných.Nej­většího sem měl v posledním kole 48,5 cm:-D jinak od 34 do 40 cm byly rybky:-)

Neděle 6. dubna 2008 v 11:13® brčal
brčal

fikus> jj vyzkoušel sem to si zazávodit a který sem zkončil tady radši néééé :-D

Neděle 6. dubna 2008 v 11:11® stopař
stopař

Tak sem si včera přivezl domů od známého uhynulou koroptev,hned sem ji stáhnul kůži a vyšponoval ať lépe shcne.Jen nevím jestli má cenu schovávat peří z křídel a z ocasu a taky nevím jak se zbavit případných parazitů v peří

Neděle 6. dubna 2008 v 10:41® rarach

Muf4: Máš pravdu v RŘ je to popsáno podivně, je rozdíl mezi muškařením a lovem na umělou mušku. Další rozdíl je v posuzování streamrování, každý člen RS si to vykládá po svém a také jsou určité vyjímky v revírech, kde se s mouchou část roku chytat nesmí. Obecně tedy se dá říct, že pokud se vyhneš MP Ohři v Žatci a pod a budeš chytat na umělé mouchy, můžeš celý rok.

Neděle 6. dubna 2008 v 9:50® fikus
fikus

brčal> zdar, byl jsi na závodech? Chytal jsi? Jak jsi dopadl? Chystám se tam někdy přes týden. Mám noční, tak když se některou noc dobře vyspím, tak pomážu hned ráno na Skaldu :-)

bubu> ty co máš předvybrané, tak po těch pošilhávám taky. Ovšem ten odkaz na prsačky Greys vypadá taky zajímavě. Ovšem ten zip, to je lákadlo komfortu.

Neděle 6. dubna 2008 v 9:47® Padis
Padis

muf4>proč by jsi nemohl.Mušit můžeš celej rok

Neděle 6. dubna 2008 v 9:44® muf4
muf4

Ahoj mám dotaz.Můžu na MP vodě teď chytat na mouchu nebo až 16.6.?V Řádech to je dost nejasně napsaný.Díky za radu

Sobota 5. dubna 2008 ve 23:41® rarach

Bubu si prostě koupí první nedětskou velikost, přibere 5 kg a bude mu to akorát.

Sobota 5. dubna 2008 ve 23:36® rarach

Pike: Nestraš ho, americké nebo evropsé Xl či XXl, řešíme my – pořádní chlapi.

Sobota 5. dubna 2008 ve 23:07® Pike007

Rarach: A to se do toho motá ještě evropské XL a americké XL.

Sobota 5. dubna 2008 ve 22:14® bubu
bubu

rarach> jak kdy,někerý L a někerý M. Faktem je,že mám rád volnější ohoz.

Sobota 5. dubna 2008 ve 22:04® rarach

BuBu: Co nosíš za trika? Podle mne ti dejcháče vel. L budou akorát.

Sobota 5. dubna 2008 ve 21:58® bubu
bubu

rarach> s velikostí boty je to jasný,normál mám 9-ku tak 10-ku. Ale jsem více než vychrtlej 65kg a 175cm. Obávám se,že dětskou velikost budu těžko shánět. Výška v rozkroku 76 a nej. obvod jen 94

Sobota 5. dubna 2008 ve 21:48® rarach

Bubu: U dejcháčů je jedna dobrá poučka, musí být o číslo větší, než běžné velikosti co nosíš.

Sobota 5. dubna 2008 ve 21:38® bubu
bubu

scorpions82> taky chci letos zakoupit nějaký dejcháče. Více ale pošilhávám po těchto-www.hobby-g.cz

Jen se nějak neorientuji ve velikostech,tak to bude ještě oříšek,vybrat tu správnou. Dosti lidí tady upozorňovalo,že ve výběru velikosti se nejvíce chybuje. Mám s toho trochu obavu.

Sobota 5. dubna 2008 ve 21:27® brčal
brčal

fikus>hojjj ty žiješ :-)) )Dnes sem asi potkal Skalku na Skaldě:-)

Sobota 5. dubna 2008 ve 20:20® Piranha
Piranha

scorpions82> :-D zajda voe takovy trenky? Jestli je mas na tu otavu co jedeme tak :-D :D Ba ne miro sou pecka urcite budou lehci nez ty moje neoprenky.A ty boticky k tomu luxus

Sobota 5. dubna 2008 v 19:35® Zajda82
Zajda82

ahoj panové co rikate na tohle včera sem je objednal www.e-rybarskepotreby.cz chtel bych znat váš nazor dikes.

Sobota 5. dubna 2008 v 19:24® Kachna
Kachna

bizkit> Dnes Úpa = lipan, PO, PD, siven a tloušť 30+. Jsem spokojen. 9-)

Sobota 5. dubna 2008 v 17:02® Piranha
Piranha

bizkit> ja na tlouste na MP jinak nic jinyho.Je jeste zima tak mesic a bude masakr na labi.uz se tesim :-'

Sobota 5. dubna 2008 ve 12:43® bizkit
bizkit

LaMa> jasnacka, mas pravdu, aspon si provetram snuru. dam neco na konec navazca a uvidime co po to skoci. pak zreferuju,

Sobota 5. dubna 2008 ve 12:19® LaMa
LaMa

bizkit> u vody strávený čas neni nikdy zbytečny 9-) aspon si po zime zahazíš… bralo mi to především na hnědé mikronymfy s červeným tipem vazané z BQ a na něco jako červy z BG se stříbrnou hlavičkou, ale kazda voda je jina…např. na březnovky ani tuk 8-( a to jsem jim tak věřil :-93;

Sobota 5. dubna 2008 v 11:54® fikus
fikus

není z muškařiny, ale nemohl jsem odolat :-)

Manžel se vrací domu a narazí na rozčilenou ženu v předsíni. Ona: – trošku ses zdržel, co, supermane? On: – mužu ti to vysvětlit. Mrzí mě to, drahá, ale byl jsem s klienty… Ona: – a diskutovali jste celou noc až do sedmi ráno, jo, supermane? On: – nech mě prosím domluvit, získal jsem nového klienta pro firmu. Byli jsme u itala, dobře jsme se najedli… Ona: – a to do 7 ráno? supermane, za jak hloupou mě máš?!? On: – ano, přiznávám, šli jsme potom na bar něco vypít, do 3 hodin… Ona: – jasně, supermane, do 3 hodin. A co bylo potom do 7, supermane? On: – no jo, potom jsme šli do tančírny, ale já jsem se jen díval, byla to nuda a ..... Ona: – to stačí, supermane, ty ses jen díval a čekal poslušně jako pejsek. Co ješte ti mám věřit, supermane? On: – prosím tě už mě nech domluvit a poslouchej… A vůbec, proč mi
pořád říkáš supermane??? Ona: – protože jen superman nosí slipy přes kalhoty!!!!

Sobota 5. dubna 2008 v 11:46® bizkit
bizkit

LaMa: a na co si chytal? a co okouni? mam v planu dnes skocit k vode tak nevim jestli to nebude zbytecnych par hodin nahazovani do prazdna

Sobota 5. dubna 2008 v 11:32® LaMa
LaMa

bizkit> parkrat jsem byl na MP…moc to ale nešlo :-| na tlouště je ješte docela studená voda

Sobota 5. dubna 2008 v 11:17® bizkit
bizkit

hoj decka, chodite nekdo z vas uz muskarit? nebo cekate na 16.dubna