Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 1. dubna 2008 ve 13:48® Medvěd
Medvěd

fikus:těch co furt něco rozdávají je jak sraček.Chce to klid.Monitor snese skoro vše

Úterý 1. dubna 2008 ve 13:25® drozďák

Ať si každej chytá na co chce. Někdo sedmidíl, jinej si tahá na závody čtyři složený klacky, koho to sere?

Občas mám pocit, jako by ten dvoudíl musel jeho kritik tahat sám za majitele…

Úterý 1. dubna 2008 ve 13:21® mildas

Rarach: Identický prut ve dvoudílu a čtyřdílu se chová malinko jinak. ZN má dvě devítistopá XP ve trojce (myslím) a rozdíl tam je. Neříkám, že něco je lepší a něco horší. Já jsem příznivec dvoudílů a to nechodím k řece 10 metrů téměř nikdy. Je fakt, že jeden sedmidíl mi tu taky leží a taky ho mám rád.

Úterý 1. dubna 2008 ve 12:54® fikus
fikus

hmm, jak tak čtu, tak nás začátečníky bažících po informacích opouští metroasistent Ruda a je z něj asi už zkušený muškař co rozdává rány brankářkou po řiti...... To jsou věci, hmm, hmm…

Úterý 1. dubna 2008 ve 12:12® mildas

pupak: To je právě to, na co Vy přijdete až za deset let. Orvis je Orvis :-)) )))))))))))
A je to křivý !

Úterý 1. dubna 2008 v 8:28® Pike007

Jaryn: Mušit do Poličku už asi nikdy nepojedu. Dostal jsem aspoň v tomto rozum.

Pondělí 31. března 2008 ve 23:22® rarach

Hugo: Ty hraješ hokej? Ježiši!!! Takovýho myslitele musí být radost mít v mančaftu, u nás by jsi dostal brankařkou po řiti po každém treningu, ty než něco vyšpekuluješ, tak ostatní už hrajou jinej zápas. Pike má pravdu, měl bys zažít ty fofry po záseku.

Pondělí 31. března 2008 ve 22:39® jarryn21
jarryn21

Pike007>Tak to jedeš v sobotu do Poličky mušit, ne? A co se týče banánu, víš jaký jsou z něj na moři krásný pády?! :-)) )

Pondělí 31. března 2008 ve 22:32® Pike007

Ještě že se jezdím k vodě rekreovat. Mít 4 pruty u vody, to nevím. Na Poličce si Posledním poháru jsem to dotáhl tak na 2 maximálně.

A co se týče hokeje, nejdůležitější je suspenzor

A co se týče moře, tak na banánu jezdí leda blázen. Já jezdil vždycky na lodi. Ještě vodní lyže bych pochopil, ale banán?

A co týče rybaření na moři, tak to může být teprv bomba. Ony ty ryby z teplých moří či tresky a makrely jedzí krapet jinak než ty naši lenoši. A baby může sledovat při tom.

Pondělí 31. března 2008 ve 22:14® HugoLampa
HugoLampa

Zauwi:No,rozmýšlet se můžeš na tréninku,tam si tak trochu připravíš taktiku a úspěšné mouchy.Problém nastane,když přes noc třeba zaprší nebo se změní počasí..To pak musíš hodně zkoušet a převazovat :-) .. Prostě se musíš přizpůsobit..Já třeba hraju hokej..Tam taky nemůžu přijít na led bez vesty,rukavic,ná­loketníků,hel­my a navíc nerozcvičený..

Pondělí 31. března 2008 ve 22:03® Zauwi
Zauwi

hmmm to já než to navážu a rozmyslím si, na co chytat, tak je půl hodiny v pr…

Pondělí 31. března 2008 ve 22:01® HugoLampa
HugoLampa

ZN:No,jednodu­še..Návazce si udělám už doma..Spojím prut,připevním naviják,protáhnu šnůru,přivážu návazec a k němu mouchy..S trochou cviku za 4 minuty..Jeden na sucho,jeden na mokro,jeden na dlouhou nymfu a jeden na francouze..
A ještě Ti zůstane 14 minut na prohlídku úseku a promyšlení taktiky :-)

Pondělí 31. března 2008 ve 21:54® ZN
ZN

HugoLampa: 4 pruty???? Slovy čtyři? Jak to zvládáš?

Pondělí 31. března 2008 ve 21:53® HugoLampa
HugoLampa

Rarachu,však já to nepopírám :-) ..Až budu starší,určitě se na to budu dívat jinak..Jen vypisuju svoje! důvody,proč nepotřebuju šestidílný prut :-) ..Jasně že je spousta atraktivních míst,kde si můžeš na moří krásně zachytat-ale ty jsou pro mě nereálné.. Já jezdím k moři spíš běhat po pláži za holkama nebo jezdit na banánu za vodním skůtrem :-)

Pondělí 31. března 2008 ve 21:45® Zauwi
Zauwi

to Toulovec: vypadá to nádherně.)

Pondělí 31. března 2008 ve 21:42® rarach

Výrostku Hugo: Jsou i jiné destinace než Chorvatsko a je spousta aktivit, včetně rybaření. Také lajny na moře jsou standart.

Pondělí 31. března 2008 ve 21:36® HugoLampa
HugoLampa

siri.:Hmm,moc se v tom nevyznám..Ale opravdu mi přijde zbytečný kupovat si šestidíl jen kvůli tomu :-) rarach:No,já jsem ještě v životě neletěl :-) ..A vzít si mušák do Chorvatska?Akorát si zničím šnůru a radši chytám na řece než na stojáku,navíc na moři ze břehu..A je tam přece spousta jiných aktivit :-) ..Ale je to každého věc.. ZN:Ne,myslel jsem to ironicky,není v tom nic skrytého :-) ..Na závod si většinou beru 4 pruty a máš vždycky půl hodky na přípravu,takže to v pohodě stíhám :-) ..A když jdu s někým „jen tak na ryby“ tak nikdy nezávodím a většinou chytnu hovno,protože kámoš závodí pořád a všechny tůně mi vychytá a probrodí..Ne že by mi to přímo vadilo,zase mám hodně času na přemýšlení,ale radši chodím na ryby sám..

Pondělí 31. března 2008 ve 21:26® ZN
ZN

HugoLampa: vy závodníci jste divní. Myslel jsi to tak, že než poskládáš čtyřdíl, tak mají soupeři dvě ryby? :-)

Pondělí 31. března 2008 ve 21:19® rarach

HugoLampa: Samozřejmě je tam i faktor byznys, dvoudíl jde přes moře poslat dost blbě, čtyřdíl v pohodě. Mi se vejdou téměř všechny pruty do největšího kufru i v trubce, proto je mám u sebe každou dovolenou a při známém nešetrném zacházení se zavazadlem na letištích, zatím každej transport proběhl bez problémů.

Pondělí 31. března 2008 ve 21:11@ ???

HugoLampa> Musak nosim prakticky vsude s sebou, nikdy nevim, kdy mi vybyde nejakych 20 – 40 minut u Vltavy, u Berounky. Mam 5dil 9ft a je delsi, nez standardni batuzek do mesta, navic pokud ho skladam do auta na 2 casti pro lokalni premisteni, maji ruzne delky a obcas s nekterou o neco v karce strejchnu, proto nechci 7dil… A 8 dilku uz mi prijde zu viel. Ale je fakt, ze na krivce toho 6dilu (blank Five Rivers) se treba spojky temer neprojevuji. Bajecne…

Pondělí 31. března 2008 ve 21:06® HugoLampa
HugoLampa

Hele,prdel si dělejte z plastelýny..Nebo jsou transportní výhody opravdu tak důležité?Mi je opravdu jedno,jestli přenáším těch 10 metrů z baráku do kufru dvojdíl nebo sedmidíl..

Pondělí 31. března 2008 ve 20:19® regulus
regulus

bubu> ty jsi to nepochopil, já zase psal o rádiusu Ivošovy náprsní kapsy. :-D

Pondělí 31. března 2008 ve 20:12® pupak

mildas – a to si dovolis mit poznamku k rovnosti ty, kterej ma ausus od vyrobce psich obojku se trema ockama vyhnutejma o 30 stupnu????

stihli jsme to diky Dankovi, kterej ochotne vyvazal ocka.

Tomik sorry ale nekdo ti sahl na lak kterej jeste nebyl suchej a mas tam dva kazy, ktery ti odstranim, jinak klacek mas odzkousenej, chova se dobre, nema zadny neprijemny vibrace, je to petidil mekci rychla 4ka.

Pondělí 31. března 2008 ve 20:06® bubu
bubu

regulus> připomínka se týkala délky,výhody vícedílných prutů,nikoliv že by byl křivej. To bych si k Pupakovi nemoh dovolit.

Pondělí 31. března 2008 ve 20:03® rarach

HugoLampa: Výhody jsou samozřejmě transportní, akce blanku se počtem dílů nijak nemění a zjevně je to natolik důležitý faktor, že např. Sage nové řady blanků už ve dvoudílu vůbec nemá v nabídce. Mám i ten sedmidíl a je to jeden z mojich miláčků.

Pondělí 31. března 2008 v 19:50® Tomik
Tomik

Kublaj> Vypadá to dobře, předběžně to vidím na druhý týden v červenci.

Pondělí 31. března 2008 v 19:48® regulus
regulus

bubu> to těžko, ten prut vypadá fakt rovnej. :-93;

Pondělí 31. března 2008 v 19:44® toulovec
toulovec

Kublaj> cena takových krasavců je různá, musíš sečíst pouze:

• cena blanku
  • očka
  • sedlo
  • korek
  • práce vazače

záleží jakou kvalitu si vybereš

Pondělí 31. března 2008 v 19:36® Kublaj
Kublaj

Tomik> Zdarec , ako to vyzerá s tou Sečí na záčátku léta?:)

Pondělí 31. března 2008 v 19:34® bubu
bubu

HugoLampa> Ivoš ten proutek přepravuje v náprsní kapse.