Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 29. března 2008 v 19:50® fikus
fikus

ZN> jezdil jsem přes Bobrky skoro každý den a neviděl jsem žádného. Zřejmě i proto, že se tam buduje rychlostka + průmyslová zóna. Bobrky jsou jedno velké rušné staveniště.

Sobota 29. března 2008 v 19:04® Piranha
Piranha

mildas> je pravda ze loni a predloni sme tam byly taky myslim v tuhle dobu ale bylo lip uz bylo teplejc.Uvidim zyciname hazet pod jezem a pak chodime na ostruvky a dal niz. Jinak ona ohre je studena celej rok.Uvidim jak to zitra dopadne.Dneska chvilku na labi zabrodil sem a jen jeden kus ale stejne se nakonec vyriznul :-(

Sobota 29. března 2008 v 18:43® mildas

Jsme navnadění krásným počasím, ale to trvá dva dny a voda je bohužel ještě studená. Osobně si myslím, že bílá ryba ještě pod jezy není.

Sobota 29. března 2008 v 18:30® Piranha
Piranha

zitra Ohře moucha jdu testnout novou snuru a nejaky mouchy.Loni se tam chytaly krasny perlini a jeseni.Uvidim jak letos.Jez je to peknej a v zaloze je jeste jeden flek s jezem, tam jdou podoustve a ostroretkySe tesim.Jinak jsem se kouknul na video od zelenky jak chytali v kanade lososy, masakr, musi to bejt zazitek na celej zivot. Sem nabaženej tak uvidim jak to pujde zitra. :-D

Sobota 29. března 2008 v 17:34® stopař
stopař

iceman> Dík mrknu na to.

Sobota 29. března 2008 v 17:31® iceman
iceman

stopař> máš to tam

Sobota 29. března 2008 v 16:30® stopař
stopař

iceman> To mně zajímá,pošli mi nějaký info na mail prosím.

Sobota 29. března 2008 ve 14:43® regulus
regulus

UF 150 příspěvků za 24 hodin.

No ale koukám, že se to tu usmířilo a to mě těší. :-93;

Sobota 29. března 2008 ve 13:55® bubu
bubu

čtení včerejších příspěvků mi vážení nedělalo dobře. Dnes je to mnohem lepší. Mám raději úsměv a věcnou debatu. Já jsem vděčný za každou dobře míněnou radu od každého. Prozatím mi bylo vždy vyhověno a snad to tak i zůstane. 16.4. je za dveřma. ;-)

Sobota 29. března 2008 ve 13:49® drozďák

Piranha: to myslím není na škodu. S lidma, který se sami v sobě nevyznaj bývá potíž.

Sobota 29. března 2008 ve 12:03® Piranha
Piranha

drozďák> dekuju vazim si toho neni umeni se nasrat a hned mu to vratit tak ze ho poslu do pr… nebo pí… umeni je se na to podivat jako chlap, kdyby byl z usti tak si s nim vozeru hubu a posmejeme se u nejakejch mejch navazanejch chlupatejch kostat.Mrzi mne to a tim uz bych to dal nechtel rozebirat.Urcite je dobrej chlap a ja si trosku s nadzvedlim rypackem myslim to same o sobe :-D

Sobota 29. března 2008 v 11:59® Zauwi
Zauwi

to ZN: bacha na to:) to Iceman: je to nějaká základní…jsem v práci,takže ho budu míét až v pondělí, pak to sem hodím a ohodnotíte, co je lepší…

Sobota 29. března 2008 v 11:37® iceman
iceman

Zauwi> já bych se bál, kolik mě pauzák „sežere“ světla. Záleží jak výkonou zářivku máš.

Sobota 29. března 2008 v 11:22® drozďák

Piranha: mohlo by mi do toho být hovno, ale přesto si mě s tím útokem na Mildase nasral.

Dneska ráno si ale napsal příspěvek, který nezvládne každý. Projevil si se jako sekáč. Samozřejmě ti můžu být já i moje názory u zadku, přesto si to neodpustím. Hodně si u mě stoupnul v ceně.

Sobota 29. března 2008 v 10:36® iceman
iceman

Dostal jsem info o nové P stojáku v Cvikova (severní čechy) – vypadá to zajímavě. Protože tu taková voda chyběla určitě rád poskytnu info – mail.

Sobota 29. března 2008 v 9:50® ZN
ZN

Zauwi: já jsem kdysi zapálil málem barák. Chytnul mi od lampy pauzákový tunel:-)

Sobota 29. března 2008 v 9:39® Zauwi
Zauwi

to ZN:ta zářivka nehřeje skoro nehřeje ale díky :-)

Sobota 29. března 2008 v 9:36® ZN
ZN

Zauwi: to pomůže určitě. Bacha na požár.

fikus: dík. Nevíš, jak to bylo letos s kormorány na Bobrkách?

Sobota 29. března 2008 v 9:30® fikus
fikus

ZN> sněhová voda je pryč, ovšem co udělá počasí do zahájení netuším. Zatím to vypadá dost dobře.

Sobota 29. března 2008 v 9:28® Kachna
Kachna

Zauwi> Rádo se stalo, taky mi ho tu někdo poskytl ;-)

Sobota 29. března 2008 v 9:25® Zauwi
Zauwi

jinak díky za odkaz

Sobota 29. března 2008 v 9:24® Kachna
Kachna

Zauwi> mám :-> …za půl hoďky 9-)

Sobota 29. března 2008 v 9:23® Zauwi
Zauwi

to Kachna: nemáš teďka náhodou valit do Brna?

Sobota 29. března 2008 v 9:22® Kachna
Kachna

Zauwi> digiarena.zive.cz

Sobota 29. března 2008 v 9:22® Kachna
Kachna

Zauwi> To pomůže, ikdyž u tebe nevím, nevím :-))

Sobota 29. března 2008 v 9:17® Zauwi
Zauwi

to ZN: pomůže když dám před zářivku pauzák,a by se to světlo jaksi rozložilo…?

Sobota 29. března 2008 v 8:38® ZN
ZN

Piranha: dá se s tím něco dělat. Objektiv dej na nejdelší možnou ohniskovou vzdálenost ( tzn.vysuneš zoom dopředu) a musíš fotit ze stativu. Pečlivě zaostři a použij samospoušť. Pak i ořez v nějakém programu je mnohem menší, muška je vyfocena mnohem přirozeněji.Mělo by to být o hodně lepší, jak při jiném postupu. To ale nemění nic na faktu, že velice, podotýkám velice, záleží na nasvětlení mušky.

Sobota 29. března 2008 v 8:30® mildas

Piranha: OK. Beru.

Sobota 29. března 2008 v 7:51® Piranha
Piranha

ZN> pokud nema fotak makro tak se s tim jeste da neco delat?Ja myslel ze ne a proto jsem nefandil fotakum za 3 litry páč to vetsinou nemaj

Sobota 29. března 2008 v 7:48® Piranha
Piranha

mildas> pokud si mi nekdy poradil s nejakyma vecma urcite ti za to dekuju, nevim koik lidi mi zde uz odpovedelo i kdyz jsem treba nemel pravdu, ale nikdo mi tu sproste nenadaval.Je to tvoje vec jak mne nazves ja s tim nic neudelam je to tvuj zpusob vyjadreni, ale Mildas pokud jsem te nejak urazil, nařkl, nebo neco podobnyho tak se ti za to moc omlouvam.Ja se nerad hadam a nikdy jsem nemel v umyslu rozdelovat tvoje kamarady.To ne!Cjci se tady bavit o muskareni jako kazdej jinej a jen jsem proste vyrazil proti argumentu ze chci jet vyzrat Otavu.Proste mne to urazilo.Samozrejme je to zveliceny doslovne to bylo psano od tebe jinak.A tim ze mne to namichlo tak ja jsem uz od prirody takovej ze vystrelim k bodu varu a je to na svete.Ale urcite jsem te neurazil nebo nenazval sproste.Doufam ze se budeme spolu bavit normalne a ja si od tebe zase nekdy necham neco vysvetlit nebo tak