Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. března 2008 v 7:47® ZN
-
Piranha:
i když jsi mě naštval nesmyslným útokem na mildase, který je mi hodně blízký díky svému nekonfliktnímu, pozitivnímu a kamarádskému pohledu na život ( tedy pravým opakem toho, co jsi presentoval), jedno ti povím. Prostě fotka je fotka a špatnou fotku neopravíš žádným programem. A pokud na foťáku nemáš MACRO, tak prostě MACROfotku neuděláš. Musíš na to při focení mouchy jinak. - Sobota 29. března 2008 v 7:40® Piranha
-
Pike007> jasne ze je to os sikovnosti ja jsem zkousel s tou moji ludrou delat detaily a zkousely to i jini a marne nroste rozmázli.Tak nevim.Ale programy jsou dobry da se s tim udelat nemozny.Jinak ja nejsem odbornik na foceni tak ze nechci ani posuzovat znacky ale z vlastni zkusenosti vim ze fotak ci koupil bracha na nase okolo 15 tak ten uz je super.blizko a ciste se s nim krasne foti. Jinak muzu poslat fotku detailu memi problem
- Sobota 29. března 2008 v 7:39® stopař
-
Brý jitro. Sákryš jste se zase rozvášnily.
- Sobota 29. března 2008 v 0:11® Pike007
-
Piranha: Bohuzel nevis, kde je sever a mam obavu, ze i jih ti unika. viz prispevek nasledujici:
dnes ve 22:15:44® Piranha iceman> tak to ne kamo ja mam kodaka za 3200 a marne se pokousim o detajl mouchy.Je to rozmazany, ale jinak na dalku krajiny rybari s ulovkem a tak je good ale na tohle neni jedine zehlit to na zouneru a jinak upravovat
To, ze nejsi schopen rozumne vyfotit musky s fotakem za 3litry neznamena, ze ji nevyfoti nikdo jiny. Placat neco o fotacich za 15 litru s tim, ze staci na foceni musek je nesmysl. Stejne jako o tech za litry 3. Sam fotim z kodakem za cenu kolem 5 tisic a makro a detaily jsou tam takove, ze jsem se tech musek az lekl, jake jsou tam nekde nedodelky. Chyba na fotce byla spis v osvetleni, stinech atd. A to ja jsem fotograficky diletant. PS: navic fotky muzes krasne upravit v programech
- Pátek 28. března 2008 ve 23:37® mildas
-
mildas> Ty starecku ja za svej 17 let rybareni vim co je hajeny a co ne.Jen rikam ze treba na Otave je zavrenej celej usek ,,A,, hajeni Lipana a potocaka do konce roku 09. Ty ses podle mne nejake svetove znamej muskar ze soudis lidi a rikas jim ty to umis a ty ne.Ale jako je mi to jedno, ja muskarim 3 rokem vazat neumim nikdy sem to nedelal, tak muzes o mne rikat ze to neumim, ale ted uz jo, protoze jsem ti to rekl.Ale pokud o nikom nic nevis tak sklapni a drz kdok.Ja se ptam tady normalne a slusne lidi kde bych mohl jako mimopstruhar chytat, protoze v susici to asi padlo a hned se tu ze mne dela masar a neználek.BUKO mel pravdu ze sem chodej obcas zli lidi asi se budu drzet jeho a par dobrej kluku jako Zauwíno Reg. a tak. dnes ve 4:38:40®
Je to s křížkem po funusu, ale bránit se musím.
Piranho, nezpochybňuji, že tušíš, co je hájení. Stále si ale pleteš hájení s uzavřením řeky. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč se ptáš na hájení ryb na otevřené řece. Buď je chceš sníst nebo nevíš, o čem mluvíš. Na Otavě žádný zavřený úsek není. Nejsem světoznámý muškař, nechci jím být a nikdy nebudu. Také nevím, kde jsi v mém příspěvku našel hodnocení, zda někdo umí či neumí vázat (chytat). Ti, kteří mě znají ví, že jsem velmi podprůměrný vazač. Myslím, že v nějakém z dalších příspěvků píšu, že je škoda přijít o rady zkušených. Nedělej úmyslně ze mne a Zauwiho, Regula, bubu a ostatních, které rád vidím, nepřátele. Nesnaž se vrážet mezi nás klín a tím si uměle tvořit spojence. Zrovna tihle kluci jsou za každou radu vděční. I za tu mou, která zrovna nemusí být tím pravým.
A poslední: Někde je od Tebe výtka, že tu nikdo neporadí. Než jsi vystartoval na jindru (který ti mimochodem též nezištně radil) napsal jsem ti, myslím, 3!!!! příspěvky, v nichž jsem ti na tvou neskutečně nablblou otázku slušně odpověděl. Přesto si mě po hodině vyfuckoval a odsoudil. Kašlu na tebe, měl jsem držet hubu a nic ti neříct. Jsi sráč, na kterého je škoda opotřebení toho mikromilimetru klávesnice.P.S. Okopíroval jsem si tvůj příspěvek, aby bylo jasné, na co reaguji. Jsou to protiargumenty k tvým komkrétním výrokům. Pokud nehodláš vést diskuzi s konkrétními připomínkami, oplať mi jen tu nadávku v závěru abys měl poslední slovo a vyser se na mě.
Buko, drozďák: Díky za zastání. Od obou mi lichotí. Vážně !
- Pátek 28. března 2008 ve 23:23® Šáďa
-
Piranha> good
- Pátek 28. března 2008 ve 23:22® Piranha
-
brou night
- Pátek 28. března 2008 ve 23:20® Šáďa
-
ZN> vždyť víš, ale bez těhle flame by to nebylo ono. Stačí navštívit jakékoliv fotoforum a první co tě zaujme je C vs N …
- Pátek 28. března 2008 ve 23:15® Piranha
-
iceman> tak to ne kamo ja mam kodaka za 3200 a marne se pokousim o detajl mouchy.Je to rozmazany, ale jinak na dalku krajiny rybari s ulovkem a tak je good ale na tohle neni jedine zehlit to na zouneru a jinak upravovat
- Pátek 28. března 2008 ve 23:14® ZN
-
Ice: tak to je hodně smutný příběh. Obrátila CANONA a presentují to jako Nikona. No, řekni sám, kam ten svět spěje? A do toho ještě pčicmrdává Šáďa. Začíná toho být na mě moc.
Piranha: to je jazyk NAVAJO.
- Pátek 28. března 2008 ve 23:13® Šáďa
-
Kachna> brou, já budu ještě chvilu pařit
- Pátek 28. března 2008 ve 23:12® Kachna
-
Pánové brou noc, ráno se jedu juknou za Tomuchou a spol do Brna.
- Pátek 28. března 2008 ve 23:12® Šáďa
-
iceman> svatá pravda, ve foťáku to není…
- Pátek 28. března 2008 ve 23:11® iceman
-
Piranha> na to ti stačí digi za 3
- Pátek 28. března 2008 ve 23:06® Šáďa
-
iceman> to jsi neměl ,to Zdenda nevydejchá …
- Pátek 28. března 2008 ve 23:06® Kachna
-
iceman>
- Pátek 28. března 2008 ve 23:06® Piranha
-
Šáďa> stativy sou darda ale jinak si myslim ze na foceni makro musek a na detaily ryb a okoli staci digi okolo 15ky.Pokud ty vytvory sou jen na chytej a na osobni zbirku kterou uka kamosum a poslu do rybare.Jinak pokud s tim nekdo chce kseftovat a medializovat svetove tak ta pani nize vyfocena musi bejt stedra a nejaky to dělo darovat
- Pátek 28. března 2008 ve 23:04® iceman
-
ZN: majitelka Nikona
- Pátek 28. března 2008 ve 23:03® Šáďa
-
ZN> hádej, která značka je starší a druhá ji stále dohání?
- Pátek 28. března 2008 ve 23:03® Kachna
-
Šáďa>
tolik? a kolik by to bylo v bankovkách?
- Pátek 28. března 2008 ve 23:02® ZN
-
Ice: na poprvé. Tato značka se už desetiletí snaží dohonit skutečný foťák.
- Pátek 28. března 2008 ve 23:01® Šáďa
-
Piranha> 50 tk za tělo je to nejmenší, ale ty skla to je ranec …
- Pátek 28. března 2008 ve 23:01® Piranha
-
Piranha> jinak je to máčo
:D:D
- Pátek 28. března 2008 ve 23:01® Piranha
-
Šáďa> jo proto ma tak velky uspechy
- Pátek 28. března 2008 ve 23:00® Šáďa
-
Kachna> to je v poho má na sobě tak 20 kg
- Pátek 28. března 2008 ve 23:00® Šáďa
-
iceman> on asi nebude radši ani hádat…
- Pátek 28. března 2008 ve 22:59® Šáďa
-
Piranha> Saudek fotí na velký formát starým deskáčem ...... takže nejsme…
- Pátek 28. března 2008 ve 22:59® Piranha
-
jinak v marketech se da koupit digi zrcadlovka za 50 tak proc by na sobe nemela míli.ne_li vic to sou stroje na N… Geografic to bude kua ranec
- Pátek 28. března 2008 ve 22:58® Kachna
-
Vy tu rozebíráte miliony a chudák baba si zatím užene kýlu
- Pátek 28. března 2008 ve 22:57® iceman
-
Šáďa> Myslím že na potřetí to ZN uhádne.