Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 28. března 2008 v 19:43® bubu
-
stopař> ten obojek z páva se dá nahradit i pavím dubingem. Je odolnější pstružím zoubkům.
- Pátek 28. března 2008 v 19:33® yerrx
-
Coturnix> mel sem je tam nechat zmrznout? popr. este v lete vyschnout?
- Pátek 28. března 2008 v 19:27® Coturnix
-
yerrx> no jemně jsem se ti snažil naznačit, že takovéto věci by se dělat neměly. nemá cenu v tom pokračovat, ale věz, že důvodů by se dalo ještě několik najít. snad jsem ti dal nějaká témata k přemýšlení a časem třeba pochopíš, co jsem chtěl říct a změníš na to názor.
- Pátek 28. března 2008 v 19:13® yerrx
-
Coturnix> utahne…9 stik se roztahl po pasu asi 4km navic v rece sou tisice oukleji…jak obecnych tak pruhovanych
- Pátek 28. března 2008 v 19:10® Coturnix
-
yerrx> neznám místní podmínky, ale abys pak ty štiky z té řeky nemusel zase přenášet, až to ta řeka potravně „neutáhne“
- Pátek 28. března 2008 v 18:53® yerrx
-
Coturnix> davam je do reky kus vedle…nebo sem este jednu dal do nedalekeho rybniku
- Pátek 28. března 2008 v 18:51® fikus
-
jezerní krabka je komplet, přidám ještě nějaké lury.
- Pátek 28. března 2008 v 18:49® Coturnix
-
yerrx> dělej jak myslíš, pro mě je to stále nezákonné. a že jsem tak smělý – co plánuješ s těmi štikami, až je chytneš?
- Pátek 28. března 2008 v 18:46® yerrx
-
Coturnix> nechtel sem slyset ze tam chytat uzu…ale v lete tam rozhodne pujdu protoze uz ted je tam malo vody kdybych tam vlete nechytal tak by chciplo aspon 10 stik kdyz zustaly v ruznych dirach v lese ktere v zime uplne zamrzly…
- Pátek 28. března 2008 v 18:34® Coturnix
-
yerrx> evidetně chceš slyšet, že tam chytat můžeš. Nicméně napsal jsem ti již jednou nějaké podmínky, které bys měl minimálně splnit. Pokud je neplníš, nemáš tam dle mého názoru co dělat. Také např. nechci použít tvůj počítač, jenom proto, že s ním umím pracovat. Pokus, kdy všechno mělo být všech, je naštěstí již několik let za námi.
- Pátek 28. března 2008 v 18:21® yerrx
-
Coturnix> no s tim povolenim nevim ptal sem se tri lidi…je tam skolka malych stromu ten co tam obstarava mi rekl at tam klidne chodim kdyz me tam nikdo neuvidi…a este dvou porybnych jeden rekl ze je to jedno at si tam klidne chytam a druhy zas ze tam chytat nemam…tak nevim
- Pátek 28. března 2008 v 18:16® stopař
-
bubu> To jsem rád.Je opravdu jednoduchej.
- Pátek 28. března 2008 v 18:15® stopař
-
OndruchM> Tak koukám že Zauwík odpověděl zamně,ale má pravdu.
- Pátek 28. března 2008 v 18:09® Coturnix
-
yerrx> když už je to tady odpovím ti otázkou, či několika otázkami – je to v soupisu revíru na které máš povolenku? pokud ne – patří to tobě? pokud ne – máš povolení majitele tam chytat? dál asi není třeba pokračovat.
- Pátek 28. března 2008 v 18:05® yerrx
-
yerrx> nevim proc ale muj prispevek se ocitnul v muskareni…a byl ve vseobecne
- Pátek 28. března 2008 v 17:49® yerrx
-
nasel jsem takovy hezky rybnicek kousek od lesa, vypada to ze sou tam celkem pekne stiky. Nevim sice kde se tam vzaly ale vim ze uz tam nesou zadne rybky a cele leto byly na zabach a tak sem tam nejake nosil. Neni to revir je to jen takovy rygol s vodou a rybama – muzu tam chytat? teda jako ja uz tam chytal ale je to kousek od cesty tam kdyz neco jelo krcil sem se v trave…
- Pátek 28. března 2008 v 16:29® Zauwi
-
to Ondruch: bažantí ocásek – klasika
- Pátek 28. března 2008 v 16:24® OndruchM
-
Zauwi> já si to myslel
- Pátek 28. března 2008 v 16:17® Zauwi
-
to OndruchM: klasika páv
- Pátek 28. března 2008 v 16:14® OndruchM
-
stopař> z čeho je ta hlavohruď? díky
- Pátek 28. března 2008 v 16:08® ZN
-
inD: zřejmě jsem se spletl. No, co už. Ten příspěvek se mi líbí.
- Pátek 28. března 2008 v 15:53® drozďák
-
Původně jsem to šacoval na již obligátní router. Chyba lávky. InD má bod. Vlastně i za ten příspěvek. Budu fér a uznám to.
- Pátek 28. března 2008 v 15:15@ ???
-
ZN: toho draheho anonyma si vyprosuju
Jakypak anonym – mas tu nick a mas mail. adresu, ICQ apod. nepouzivam, tel. c. davam tem, kteri je potrebuji. A DRAHY uz teprve ne – nestal jsem Te ani padika, nejmensi to minci lokalni meny, aspon pro tento okamzik (vlastne jo, neco Tveho casu, ale to byla vyhradne Tva volba jim na mne plytvat). Ublizen se necitim, nemam duvod, tesne vedle, mily inetovy amatersky psychologu.
- Pátek 28. března 2008 ve 14:39® bubu
-
stopař> po přečtení těch hafo příspěvků mám strach ti odpovědět. Jen potichu-si myslím,že je ten baž. ocásek o.k.
- Pátek 28. března 2008 ve 14:25® Medvěd
-
je hezký když někdo něco umí,jen sport by tomu nemělí říkat
- Pátek 28. března 2008 ve 14:24® Mates(původní)
-
Ano , ano tzv. Zlatí hoši.
- Pátek 28. března 2008 ve 14:17® drozďák
-
Úplný Nagano. Příležitost k vzpomínce na státní znak, vlajku a přivlastňovací zájmena…
- Pátek 28. března 2008 ve 14:10® Axamith
-
Buko : doplňuji v jednotlivcích 1.Drož, 3.Starýchfojtů, 9.Adam
Holt naši kucí umíííí.
- Pátek 28. března 2008 ve 14:03® drozďák
-
Pike: snažím se dávat k dobru jen své zkušenosti. Nemám ve zvyku se chlubit cizím peřím. Odvézt si ovšem tento titul z horní Vltavy je krajně dehonestující.
Nakonec je to vždy stejně jenom muškama. A ještě k tomu se nic nesadí…
- Pátek 28. března 2008 ve 13:58® Pike007
-
A o Valeriji by mohl Drozdak vypravet z vlastni zkusenosti. Ikdyz i mi byl davno diplom udelen.