Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 28. března 2008 ve 13:56® ZN
ZN

pupák: ani do podběráku?

Pátek 28. března 2008 ve 13:55® drozďák

Valerij Shitenko si vybírá své oběti náhodně, nenadále, velmi zákeřně a bez ohledu na bohatsví obsádky te které lokality. Je to svině, ten Valerij.

Pátek 28. března 2008 ve 13:52® pupak

ZN – toulikovi nic nepomuze, loni stal v hejnu nasazenejch sivenu cca 30–40 ks a chyt hovno:-)) ) Tomu rikam NAPROSTE ZOUFALSTVIIIII

Pátek 28. března 2008 ve 13:51® ZN
ZN

pupák:
a opět jsme svědky historické události, kdy šikovné ruce od Kocáby pomáhají zvýšit ego „zahraničnímu sportovci“. A tak to má být.:-)

Pátek 28. března 2008 ve 13:49® ZN
ZN

Pátek 28. března 2008 ve 13:45® Pike007

Pupak: Podle mne si to taky nezaslouzi, uz se tesim, jak se udela pekne a s Milosem se za tebou dojedem podivat. Opravdu je vymena na tom Stowaway nezbytna. Myslim, ze by se naslo i par chvilek na testing.

Pátek 28. března 2008 ve 13:45® pupak

ZN – nezaslouzi, ale je vetsi a silnejsi. Ty to budes mit taky tmave zeleny v kombinaci s Ag a meda zas vinovy abyste si to nepletli:-)) )

Pátek 28. března 2008 ve 13:43® ZN
ZN

pupák: nádhera. Zaslouží si to vůbec?

Pátek 28. března 2008 ve 13:42® regulus
regulus

pupak> jasnačka, beru a chápu.

Pátek 28. března 2008 ve 13:40® pupak

regulus – sorry je to me know-how, tohle neprozradim, to by si to pak kazdej hnup udelal sam:-)) )

Pátek 28. března 2008 ve 13:35® regulus
regulus

pupak> čím děláš tu povrchovku na tom dřevě ?(předpokládám, že to je dřevo)

Pátek 28. března 2008 ve 13:34® ZN
ZN

@ inD: no, i když jsi anonym, krátce ti odpovím. Jsou chvíle, kdy tam jsou k vidění i mouchy, podotýkám MOUCHY. Co se jídla týká, spousta užitečných rad. Ten spolek, jak pravíš, se většinou hodně dobře zná. Je to také veřejný web a tudíž je na tom, komu se to nelíbí, aby přinesl něco nového. Má naprosto stejnou šanci psát jako ten SPOLEK, který vznikl na tamtom webu a, koneckonců, patří do toho spolku i spousta lidí z tohoto webu. Nikomu se nekladou žádné překážky, aby vytvořil SPOLEK nějaký jiný.
Z tvého příspěvku jasně vyplývá, že jsi jeden z těch ublížených, kterého, možná ve srandě, někdo nevzal příliš vážně. Nebo se ti tam prostě nelíbí. Ale to je TVUJ problém. Na utěšenou, drahý anonyme, ti musím říct, že ten spolek se taky moc vážně nebere.

Pátek 28. března 2008 ve 13:15® pupak

Ivosku tak jsem ti udelal designove sladene sedlo k tomu zelenemu blanku, a zkus protestovat !!!!

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img17188.jpg
Pátek 28. března 2008 ve 12:16® Buko

Dostal jsem SMS z NZ kterou doslova opisuji. Jsme mistři Světa v družstvech i v jednotlivcích – je Drož a Starýchfojtů je třetí.

Pátek 28. března 2008 v 11:42® stopař
stopař

Pokus o doladění obrázku.

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img17187.jpg
Pátek 28. března 2008 v 11:29® drozďák

Jinak celá ta včerejší jemná půtka je vcelku o ničem. V tom se asi shodneme.

Každý, ať si píše co chce. O vítězi srovnání hodnoty série přiblblých ikon versus recept a fotka žrádla či chlastu mám ale úplně jasno. Ti šťastnější z vás na to možná jednou sami přijdou…

Pátek 28. března 2008 v 11:23® drozďák

Piranha: musím říct, že jsi mě pobavil. Ohradil ses proti Mildasově příspěvku. OK, na to máš plné právo a dá se to i pochopit. Vzápětí ale nemlich ten samý příspěvek úplně ve stejném duchu vrátíš Mildasovi zpět. Říká se, něčiň druhým co sám nemáš rád.

Neznám tě, ale viděl jsem dost skutečně vynikajících rybářů. Mám s čím porovnávat. Milan je nejen výborný rybář (tento atribut je to poslední, čím se u lidí zaobírám), ale hlavně fajn chlap. Navíc inteligentní a rovnej, jak již bylo řečeno. Stejně jako mohl vystřelit on mimo mísu, to samé se podařilo tobě. S tím rozdílem, že v tom druhém případě jsem si zcela jist tvrzením „nevíš, s kým tančíš“.

Pátek 28. března 2008 v 11:22® Medvěd
Medvěd

Rarach:jsi vostrej ,kowboji

Pátek 28. března 2008 v 11:10® stopař
stopař

bubu – Je to ono.

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img17186.jpg
Pátek 28. března 2008 v 10:37® rarach

InD: Ano napsat blábol můžeš, ale počítej, že tě sejmu, ber to jako dobrou radu.

Pátek 28. března 2008 v 10:33@ ???

Pike: to je v poradku – nikdo od Tebe neocekava, ze budes rozumet UPLNE VSEMU ;o)) Rarach: rozumim, rozhodl ses, ze „tolerance zkusenych“ uz bylo dost… Kazdopadne pokud si Ty sam prectes jeste jednou to, co jsem napsal, treba Ti doklapne, ze mohlo jit o ME srovnani techto webu – a vyjadreni urciteho meho nazoru, ze prave TADY se clovek, ktery o to ma zajem, muze neco o mouchach dozvedet. Jasneze si musi vybirat, z koho si vezme priklad, na paskvily jsou tu reakce zdatnejsich… A nevim, proc bych sem svuj nazor nemohl napsat – je to otevrene forum, atd. A to je na tom to pekne (viz kolega).

Pátek 28. března 2008 v 10:17® Milos_Dia
Milos_Dia

Piranha: Dobře jsi to mildasovi napsal, jen co je pravda. Je to namyšlený floutek a o Otavě ví prd.

Pátek 28. března 2008 v 10:12® rarach

InD: Když neumíš číst, tak radši ani nepiš. Já jsem weby vůbec nesrovnával ani jsem to nikdy neměl v úmyslu.

Pátek 28. března 2008 v 10:09® sus1

. . .,, ale věř mi mladá generace má problémy s vyjadřováním, většina jich má malou slovní zásobu, málokdo z nic čte knížky, nemyslím ty o rybaření, prostě nějakou literaturu.''
S tímto názorem naprosto souhlasim, dělam v pastáku tak vim, o čem ten ,, pán''mluví.

Pátek 28. března 2008 v 10:06® Pike007

iND: Sorry, nerozumel jsem tvemu prvnimu prispevku a druhem nerozumim tez.

Pátek 28. března 2008 v 9:57@ ???

2Pike: no, nevim – smajlik v mem postu je prevzat, nerku-li vykraden, z jednoho v zadnem pripade ne konkurencniho muskarskeho webu (a to hned z nekolika duvodu), kde podobne pouzivaji bezne lide stejneho vekoveho levelu, jako zdejsi stari Bojove (old boys), a casto ve vetsim mnozstvi – je ovsem fakt, ze tim jen DOPLNUJI sve min. 2–3 vety (pro ty, kterych se to tyka!).

Pátek 28. března 2008 v 9:45® Pike007

Bo je to web verejny a nikoliv uzavreny, je dobre, ze mohli vyjadrit svuj nazor kolegove ZN, Medved, Mildas, Drozdak, Iceman, Buko, Piranha ci kolegyne Lucka. Svuj nazor si rekli a ejhle, nazory tu zustavaji, jsou viditelne, nikdo je nemaze, nikdo je neupravuje. To je na tom myslim fajn. Je tady proste ta volba. Jak rikam, zalezi na vkusu kazdeho soudruha a nastesti je doba, ze kdyz se nekomu neco nelibi, muze to ostatnim sdelit. Ten druhy ma moznost vzit si z toho neco k sdrci a nebo se na to zcela vykaslat. To uz je na nem. Co se tyce smajliku, tak je to holt vyjadrovani dnesni free cool in mladeze, je to krapet infantilni, ale jsou na svete horsi veci.

Pátek 28. března 2008 v 9:40@ ???

Oprava: melo to byt samozrejme nekoho MIMO ten spolek

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img17185.gif
Pátek 28. března 2008 v 9:29@ ???

Zase jedna plodna debata. Rek bych, ze pravdu maji obe strany – kazda tu svoji. Ice to ale vystihl dokonale. A Rarach opet zaperlil – kdyz ale rekl AA, mel by rict i BEee: totiz ze na sousednim MUSKARSKEM foru se dnes clovek nauci tak leda co ukuchtit z mletych cejnu, pripadne jine naskrabane mrtvolky. Konecne, proc Medved posila fotky much na Chytej… Odtamtud by ho poslali s mouchama a rybama v lepsim pripade do tohoto pokecu, i kdyz ne tak tvrde jako nekoho z tamniho spolku pojez&popij. Nebo to nekdo vidite jinak?

Pátek 28. března 2008 v 9:27® sharkcom
sharkcom

Kubajs, záleží jestli máš objektiv na který ta předsádka půjde upnout. Teoreticky zkus vzít lupu a dát jí před objektiv. De totiž o to, co tomu řekne autofokus, aby jsi nevyhodil težký peníz za předsádku a výsledek 0…