Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 28. března 2008 v 9:17® Kubajs
-
Mám fotoaparát nikon 3,2megapixelu
a chci se zeptat co musím pořídit za čočku abych mohl fotit mouchy jestli by to šlo
- Pátek 28. března 2008 v 9:07® Buko
-
Piranha: Do Mildase moc nerýpej, je fo fajn chlap s rovným hřbetem.To mi věř.Hodně by jsi se od něj mohl naučit. Ten nezjištně poradí i kdyby jsi nechtěl
- Pátek 28. března 2008 v 9:03® Buko
-
Medvěd, je mi to jasné. Já jen, že by jsi se mohl přesvěčit osobně, že Lucka je fakt mladá muškařka.S tátou mi slíbili, že přijedou letos na Skaldu. Třeba tam budeš a potkáte se osobně. FFK. (furt f klidu)
- Pátek 28. března 2008 v 8:39® sharkcom
-
Hoši, nehádejte se bo vám s toho praskně chlopeň !!! Případně si založte vlákno pěst na oko a zub za zub… Rarach>plumbum mouchy jsem taky vázal, ale u mě suchá je prostě ,,moucha,, !!! Ikdyž je to v tomto ročním období pasé, ale tu jsem vázal na srpen 2009… ano tak dopředu už vážu
Jinak souboj přímám, ale musíš mi dát aspoň 2 ryby náskok, tedy vyrážím už teď, abych to do neděle dohnal…
- Pátek 28. března 2008 v 8:22® ZN
-
Ice: máš pravdu, další pokračování je zbytečné. Mám na to jiný názor. To je tak všechno, co na to můžu mít. PS: informační hodnota smajlíku u mě stojí naprosto jinde, jak informační hodnota o dobrém jídle a pití, woe
- Pátek 28. března 2008 v 8:16® iceman
-
Nevím zda tu mám pkračovat a dělat roztleskávačku v této debadě, lepší to je z očí do očí. Svůj názor jsem napsal a stojím si za ním. Jen si myslím, že je pokec jako pokec. Když je napsáno x stránek o tom kdo co snědl a vypil (sám to kolikrát také napíšu) je to pro mě to samé, jako x stránek smajlíků a výkřiků – nula od nuly – informační hodnota stejná.
S mildasem jsem si lecos vysvětlil včera po ICQ. Vyměnili jsme si pohledy na věc, v lecčem jsme se shodli, v něčem nee – tak je to v pořádku. - Pátek 28. března 2008 v 8:08® ZN
-
Ice: znovu jen podotýkám, že není pokec, jako pokec. A to ať je o čemkoliv. A jestli někdo někoho někam poslat? Proč ne. Je to zase jen otázka argumentace, vyvrátit mu to. Btw., ať si každý píše co chce. Je to jeho právo. Nesmí se však divit, že někdo napíše zase svůj názor. Když někdo dokáže něco napsat, měl by i ustát, když mu někdo odporuje. V podstatě, je to jen web, i když každý příspěvek je obrázkem pisatele.
- Pátek 28. března 2008 v 8:06® Medvěd
-
Iceman:žádný pokec přece táhnou nejde.Buď je o čem plkat a najdou se lidi,kteří mají společné téma,mají k němu co říct a rozvíjí ho,nebo ne.Aby dělal někdo roztleskávačky,tak to si nedovedu představit.
- Pátek 28. března 2008 v 8:02® iceman
-
ZN> Ano je veřejný, stejně jako MRK, nechtěj abych hledal jak bylo doporučeno z mrku někomu odejít jinam – když se mu tam nelíbí. Schválně jsem použil tu samou mluvu, zajímavé že tam je to v poho, tady na to každý nahlíží jinak.
S tím táhnutím pokecu to myslím vážně – pokec je pokec v jakékoli formě, ať už je to o jídle, motorkách, pivu .............. - Pátek 28. března 2008 v 8:00® Medvěd
-
Buko:Nemusím mít pravdu a opravdu je to jedno,Mirku,to tel.číslo nepotřebuji.Děkuji.Myslím že jsem nenapsal nic.za co bych se musel omlouvat.Jen mi tu chybí pořád ty osvědčené vzory.Smajlíky nedávám
- Pátek 28. března 2008 v 7:52® ZN
-
Ice: fakt už jen krátce. Myslím, že se hluboce mýlíš. Tento web je veřejný a každý sem může napsat co chce. Tak, jak tady někdo může komunikovat pomocí skřeků, smajlíků, blbostí a nesmyslů, tak naopak druzí mohou psát, že se jim to nelíbí. Je to jen a jen věcí argumentace. Vůbec si nemyslím, že je to tady klon MRKu. Je fakt, že někteří chodí jen na MRK, někteří jen sem, někteří tam i tam. Proč ne? Znovu podotýkám, je to věcí argumentace. Je podivné, že nikdo z „postižených“ do této debaty večer nezasáhl, žádný příspěvek. Jindy je jich tu hafol.
S tím táhnutím pokecu, to jsi ale nemohl myslet vážně. Dříve tady byli jiní tahouni, kde jsou? Už je to zřejmě nebaví. Není pokec jako pokec. - Pátek 28. března 2008 v 7:49® lucka
-
je to jenom o nazorech.S icemanem souhlasím
- Pátek 28. března 2008 v 7:23® Piranha
-
mildas> Ty starecku ja za svej 17 let rybareni vim co je hajeny a co ne.Jen rikam ze treba na Otave je zavrenej celej usek ,,A,, hajeni Lipana a potocaka do konce roku 09. Ty ses podle mne nejake svetove znamej muskar ze soudis lidi a rikas jim ty to umis a ty ne.Ale jako je mi to jedno, ja muskarim 3 rokem vazat neumim nikdy sem to nedelal, tak muzes o mne rikat ze to neumim, ale ted uz jo, protoze jsem ti to rekl.Ale pokud o nikom nic nevis tak sklapni a drz kdok.Ja se ptam tady normalne a slusne lidi kde bych mohl jako mimopstruhar chytat, protoze v susici to asi padlo a hned se tu ze mne dela masar a neználek.BUKO mel pravdu ze sem chodej obcas zli lidi asi se budu drzet jeho a par dobrej kluku jako Zauwíno Reg. a tak.
- Pátek 28. března 2008 v 5:38® Buko
-
Medvěd: O tu mladou dámu vůbec nejde.Je to štěně.Dokonce si myslím,že si tady někdo dělá srandu. Člověče, málokdy se mýlíš a v mnoha názorech Ti musím dát za pravdu.S tou srandou jsi mimo.Petře je to slečna a věřím, že se potkáte.Taky jsem možná i nevybíravym způsobem zjišťoval pravdu. ICE mi pomáhal.Pak jsem se Lucce omluvil a jsem rád, že omluvu s nadhledem přijala.Pokud Lucka svolí, tak Ti dám na ni mobil.:-' PS: Připojil jsem bezdůvodně smajlíka.
- Pátek 28. března 2008 v 1:12® regulus
-
iceman> víš co, je skoro jedno z jakýho důvodu Mildas vystartoval, tak moc toho zase neřekl, aby se někdo mohl cítit ukřivděně, konec konců si dotyčný může myslet něco o pr***. To co se na to nabalilo si každej přebere po svým. Faktem je, že příspěvky typu smajlík, citoslovce a dva smajlíci, tři smajlíci a sloveso degradují diskusi. Problém není v používání smajlíků, ale v nepoužívání psaného slova. Možná je to problém nás starší generace, že to můžeme hůř zkousnout, ale věř mi mladá generace má problémy s vyjadřováním, většina jich má malou slovní zásobu, málokdo z nic čte knížky, nemyslím ty o rybaření, prostě nějakou literaturu. Druhá věc která byla v podtextu této debaty je, že tu radí každej, kdo má s vodpuštěním do prdele díru a celkem pochopitelně blbě, tak to snad ani není třeba komentovat. Pokud se toho řádu týká, tak tam kde není řád tam je anarchie. Přečti si i jiný témata tohoto webu případně tzv. aktuální fóra. No a pokud si klikneš o dva roky zpátky, naprosto kdekoliv na jakémkoliv fóru, tak ten rozdíl nemůžeš nevidět. Proto si myslím, že je dobrý do toho sem tam řekněme zdánlivě zbytečně moc „tvrdě“ říznout. Bohužel v mnoha případech to nepomůže.
- Pátek 28. března 2008 v 1:08® Medvěd
-
mildas:o tu mladou dámu vůbec nejde.Je to štěně.Dokonce si myslím,že si tady někdo dělá srandu.
- Pátek 28. března 2008 v 1:04® mildas
-
medvěd: On to možná Ice myslí tak, že zrovna lucka není vzorkem chytej. A pokud ti zkušení zatáhnou krky, budeme na to doplácet my, kteří máme o informace zájem.
Ice: Já vím, že chytej není mrk a je to tak dobře.
- Pátek 28. března 2008 v 0:59® Medvěd
-
Já bych se na podobný debaty vykašlal.Nevědomky ,ale v dobrém úmyslu jsem to začal já.Prostě jsem chtěl jen poradit.To,že někdo rady nechce nikomu nezazlívám Po přečtení odpovědí jsem najel na karty a další debaty jsem vzdal.Nemá to cenu.Ten tzv souboj generací prostě bude na pořadu dne pořád a nějaká úcta v tom nehraje a nebude hrát žádnou roli.Proč taky.Prostě se jen příště budu držet zkrátka a basta.
- Pátek 28. března 2008 v 0:58® iceman
-
rarach> ano, s tím souhlasím. Ale nelze to paušalizovat. Tohle se stane kdekoli.
- Pátek 28. března 2008 v 0:51® rarach
-
Iceman: Podívej se do té historie, příspěvky ala Lucka atd. by tu nikdo z prosté úcty ke znalostem zůčastněných ani nevypustil.
- Pátek 28. března 2008 v 0:40® iceman
-
rarach> tak ani bych neřekl. Tolerance zkušených – si ze mě děláš srandu?
drozďák> ale jo, o tom se dá diskutovat. Nikde jsem nenapsal, že je někdo horší či lepší, ani že by se někdo s někým nesnesl. Tohle snad není z mého příspěvku čitelné. Je to čistě jen pohled na věc, který se daleko lépe vyjádří ústně než přes web.
- Pátek 28. března 2008 v 0:31® drozďák
-
Iceman: myslím, že jsi si to dost zjednodušil. Snaha vnutit nějaký řád je doufám specialita jiných individuí. Je to jenom určitý signál, lehké pošťouchnutí k malému zamyšlení. Neočekávám, že se jím bude bezvýhradně řídit. A rozhodně si nemyslím, že by lidé z MRKu byli o něco lepší, horší než zde či naopak. A byl bych hrubě nerad, aby mi někdo takový způsob myšlení podsouval. Nesouhlasím s názorem o jiných lidech. Jiný náhled na věc a jiný přístup je v pořádku. Nemůžeme být všichni stejní, to bychom se postříleli. Na TVV jsem nebyl, ale když mi někdo bude tvrdit, že se v reálu lidé z obou „táborů“ nemohli snést, tak mu zkrátka neuvěřím.
Nechci být zbytečně tvrdý a budu se rád mýlit. Ale i v reálu mám pocit, že spoustě lidem vadí projev sebevědomí, pevnost názorů a jasný pohled na věc i život. Tomu se ale v běžném životě říká komplex.
- Pátek 28. března 2008 v 0:29® rarach
-
Icemane: Četl jsem to několikrát, ale nemůžu se zbavit dojmu, že jsi dal vlastní gól. Pamatuji si oba weby zhruba od roku 2001 a To co tu popisuje Mildas je věc, která zde nějak zdomácněla a jenom tolerancí zkušených došla, až tak daleko. Zalez trochu do historie a zjistíš, jak byla debata tenkrát na výši a kolik se tady mohl člověk co jenom trochu chtěl naučit.
- Pátek 28. března 2008 v 0:14® iceman
-
No, dočetl jsem si to až sem a musím říci, že se mě ty reakce „starých pardálů“ moc nelíbí. Asi si řežu větev pod prdelí, ale mám pocit snahy vnutit sem určitý řád. Pánové, je to tu jiný pokec, jiní lidé, jiný přístup, jiný pohled na věc. Nedávno jsem si všiml na „druhém webu“ jak se někdo ohradil k diskuzi v tamějším pokecu o muškaření. Byl velice rychle usměrněn, aby se přesunul sem, nebo jinam. A nikdo se ho nezastal. Tak se hold asi přesunul. A né sám. Myslím, že se zde schází velice dobrá parta lidí z nichž jsem dost kluků poznal na TVV a jsou naprosto v poho.
A ať si sem dávají smajlíky, skřeky a kdovíco ještě. Web jimto umožňuje a pokud se to majiteli nebude líbit tak se ozve. Mildas vystartoval z důvodu, že někdo fuckoval medvěda. Ale mrkli jste se kdo? Kolik sem toho napsal. Ale co se mě fakt nelíbí je to , co se na to nabalilo. Zase se to nějak naházelo do jednoho pytle. Jo a na závěr: pokud tu někdo bude ochotný táhnout pokec – denně sem přispívat tak, abych si nepřipadal jak na klonu MRKu, s chudí do toho.
V opačném případě – pozdravuj na konkurenčním webu. Jen můj názor – jo a chytám déle jak rok. - Pátek 28. března 2008 v 0:05® regulus
-
mildas> no nejsou plky, jako plky, já to zas nechtěl napsat na plnou hubu.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 23:51® rarach
-
Drozďák: Asi by to byl dlouhej večer, ale dost věcí mezi náma je spíš problém povahovej a takové setrvačnosti, než že by to byl až takovej rozpor.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 23:11® drozďák
-
Já vážně nechci moralizovat a nechci ani vnucovat nikomu svůj názor. Že jsem paličatej a stojím si za ním možná vyplývá z faktu, že si ho dokážu obhájit. Ale nikdo po mě nemůže chtít, abych pochopil debatu skládající se ze skřeků, ikon a citoslovců. Tím se nedá vyjádřit zhola nic. Když něco napíšu, zveřejním, obhajuju či popírám, tak ale pokaždé o svém výšplechtu přemýšlým. Aby měl alespoň základní osnovu, uchopitelný obsah, hlavu a patu. Jasně že se to ne vždy podaří. Ale je to o přístupu. Mám z některých mladších ročníků zde pocit, že postrádají elementární soudnost. A určitou odpovědnost za svůj projev. Nedokážu si představit, že by mohlo být někomu úplně egál, co si myslí o jeho projevu okolí.
A že se na netu leckdy s někým poštěkám? Jasně, klidně si s ním následně sednu do hospody nebo půjdu na ryby. A to třeba i s rarachem, s kterým jsme si vjeli do vlasů strašlivě a skutečně se nemusíme.
A jsem přesvědčen, že bychom spolu dokázali v reálu komunikovat i tak. Často slýchám, že se na netu jenom hádám(e)apod. Žijete ve velkém omylu. Ona ta naše a předchozí generace má k sobě daleko blíž, než si někteří náctiletí myslí. Máme totiž schopnost komunikace a přemýšlení. A nepotřebujem k tomu žádné infantilní ikony. Myslím, že to spoustě z Vás chybí. Není vždy nejlepší cesta ta zdánlivě nejjednodušší..A te´d doufám, že jsem nenapsal nějakou totální slátaninu.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 23:04® jindrich
-
Já myslel,že ZN chodí na ryby s VP a on s fikusem.Brr
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 23:03® mildas
-
Piranha: Jsi další, co si na někoho vyskočí a ví prd. Že je něco hájené, to znamená, že to musíš pustit. Nebo když je na MP hájená štika, zavře se celá řeka. Přemýšlet, pak psát. Je Ti 17, tak už by to snad mohlo jít !
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 23:01® Medvěd
-
ZN:no já ho mám kluka rád ale docela mi vadí,že on mě má rád příliš