Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 23:01® rarach
-
ZN: Připomínáš mi tu paní ve filmu Dovolená s Andělem, taky si vezla do zotavovny kytku, někdo halt chodí na ryby s fikusem. PS: Oba myslíme to samé.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 23:00® jindrich
-
Piranha:Tak jinak.Chytat tam můžeš.Ale Po a Li musíš pustit.Hostovačku si musíš vzít západočeskou. No a dobře si přečti popis revíru,jsou tam některé chráněné úseky.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:59® ZN
-
medvěd: tak s tím fikusem jsem to možná přestřelil. Jestli tam přijde smajlík, to ať si každý domyslí.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:56® Medvěd
-
ZN:s fikusem,fakt?
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:54® ZN
-
rarach: jasně. Ale když někdo píše totalní blbosti, a má na to mezi námi právo, tak je na druhé straně to samé právo napsat, co si o tom člověk myslí. Chápu, že v podstatě jim vnucujem svůj názor. Je to pak jen otázka argumentace. To si tady může např. LaMa stokrát psát o skalpech „blbosti“, ale musí přijmout i názor z druhé strany. A zase je to o argumentech. A do toho Lucka se svým inovátorským přístupem a žlutýma blbcema. Můžu se stokrát rafnout s fikusem, ale výsledek musí být, že s ním kdykoliv půjdu na ryby.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:52® Piranha
-
jindrich> kdyz si myslis ze tam jedu plundrovat lipany bo pstruhy tak je to jen tvuj hloupej nazor, ja si jedu poprve zachytat na pstruhovku kam jel kamos a zachytal si tam, ale dnes zjistil ze je to vsechno hajeny, to mi nevadi stejne to pustime pstruha koupim v marketu kdyz uz ho budu chtit ale slo mi jen o to jestli se tam vubec smi chytat.Nerad bych jel 300 kilaku a hned zpatky.Chapes proto vyuzivau tohohle servu a nejnavstevovanejsi diskuzi abych to zjistil, nebo nasel novej revir.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:52® Medvěd
-
Jindřich:rejpale
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:47® jindrich
-
Piranha:Za prvé Otava v Sušici nejsou Jč, ale Zč alespoň co se ÚS týká.Za druhé,nic Ti tam nebrání chytat.Že je Po hájenej ? To musíš odnést každou rybu kterou chytneš? P.S. Lipan je v době kdy se tam chystáš hájenej všude.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:43® mildas
-
Piranha: Už není, byla. Je to trochu jinak, ale to bychom slovíčkařili. Můžeš si koupit P hostovačku, i když máš jen MP.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:42® rarach
-
Piraňo: Šíříš poplašné zprávy a to je trestné.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:41® vanuz
-
Pike> polapali ste aj na „sandormy“ – cervy? Pozerali ste co mali ryby v zaludkoch? bola strasne zla a dlha zima, cele je to tu pomylene, tak som zvedavy cim sa morjaky futruju, v sobotu asi vybehnem na par hodin.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:38® Piranha
-
V JC je voda soukroma otava kamos tam byl na den za 200 a plno peknejch potocaku.Jinak muzu si koupit hostovacku i kdyz mam mimopstruhovku?
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:36® mildas
-
regulus: Mně plky vůbec nevadí, ba naopak plkám rád.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:36® rarach
-
ZN: Jo pod to bych se podepsal. Já totiž asi vím co je k tomu vede, každej z nás si prostě prožil nějakou tu rybářskou nirvánu a teď už se můžeme bavit o blbostech, protože víme že jenom o rybách to není a oni prostě jenom blouděj a asi jsou jenom frustrovaní, tak halt blbnou.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:35® mildas
-
Piranha: Soukromé řeky u nás v podstatě neexistují, stojáky v JČ neznám. Kup si hostovačku na Vltavu pod Vyšší Brod. V létě ne, je to samej vodák.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:29® ZN
-
regulus: je to horší jak špatné. Myslím si, že se mildas, díky vrozené slušnosti, omlouvá za něco, za co by se omlouvat nemusel.
mildas, Buko: naprostý souhlas.
rarach: Rudo, můžem se spolu hádat, můžem si ze sebe dělat prdel, ale má to nějaké mantinely. Ve své podstatě, oba si píšem po svém, po svém si píší i ti druzí. Ne vždy to musí být k tématu a ty to víš. Není po svém, jako po svém. Myslím, že oba víme něco o určitých mantinelech.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:29® regulus
-
mildas> to je potřeba si dát před čtením panáka na uklidnění.
Když je tu za 24 hodin víc jak 50 příspěvků, tak je to jasný, buď plodná debata nebo plky, pokud víc jak 100 příspěvků, vždycky to druhý.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:28® Piranha
-
Holky nehadejte se a radeji mi konecne reknete kde se da chytat na rece na soukromaku za dobrou cenu.Jizni cechy nebo zapad
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:22® mildas
-
regulus: Není, máš pravdu. Omluvil jsem se. Vybuchl jsem, bo jsem to četl od odpoledne naráz a je to síla. Nějaká lucka tu bude vysvětlovat vazači medvědova formátu cosi o osvědčených vzorech a hájit si ty svoje hrůzy......
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:18® rarach
-
Podle mne je to každýho věc, jak se prezentuje, když to chce fotit a dávat na web, proč ne, je to alespoň k tématu sekce. Někdo musí prošlapat ty slepé uličky, ale musí čekat, že to schytá. Kdo rány dává, musí umět přijmout.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:10® cercer
-
ZN: jasan…souhlasím ve všem.. není nad slušnou komunikaci i argumentaci.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 22:07® Buko
-
Mildas: Vzájemně si chválíte často nesmyslné mouchy, které jsou dobré tak sem, do vody jsou k hovnu. Ano, můžete se tu plácat po zádech, protože stejně nevíte, proč ta moucha chytá, či jak s ní chytat správně. Souhlas.Teď jen to vytesat do kamene.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:58® regulus
-
mildas> zas až tak horký to není, ne?
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:55® mildas
-
Ice: Všude a pořád. Jen v mnoha modifikacích
All: Sorry, mohl jsem použít měně ostrou formu, za obsahem si ale stojím.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:48® iceman
-
mildas> kde je ta otázka?
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:41® mildas
-
Většina z Vás tu muškaříte půl roku i s otázkou „jaký univerzál do dvou litrů si mám koupit, aby byl krásnej, dobrej, každý mi ho záviděl a vydržel mi roky“, ovšem radíte jak kdyby jste každý byl Karafiát s Macháčkem. Vzájemně si chválíte často nesmyslné mouchy, které jsou dobré tak sem, do vody jsou k hovnu. Ano, můžete se tu plácat po zádech, protože stejně nevíte, proč ta moucha chytá, či jak s ní chytat správně. Bylo by ale fajn občas poslechnout ty, kteří Vás tu téměř všechny přechytají s prázdnými háčky. Ten příspěvek zní víc zle, než má, ale už se mi to nechce přepisovat. Tak Vám tam alespoň prdnu pár smajlíků
)))))))))))
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:36® ZN
-
cercer1: chápu tě. Jenže my se smějeme až moc. To, co se tady děje však ke smíchu není. A když to vezmu kolem a kolem, zas tak často se o nymfách či lurách nebavíme. Jsou v životě důležitější věci. Není humor, jako humor. Je taky fakt, že je to veřejný web a každý se může vyjádřit dle svého. Na druhou stranu, každý může napsat, co si o tom myslí. Nakonec, je to obrázek každého z nás. Taky nepřikládám smajlíka. A nedej bože, aby to bylo podle nás.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:29® rarach
-
Sharkom: Co jsi to zase uvázal, Pepíku. V neděli Tě vyzývám na boží súd, hyn sa hukáže, že móchy bez plumbuma, jsou howno móchy.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:26® cercer
-
ZN,Medvěd,drozďák: pánové..taky už nejsem nejmladší generace ale beru,že je někdy dobré přidatk vyjádření určitý druh smaila.Vím,že nic se nemá přehánět ale myslím,že se zas tolik nestalo.CHápu,že vy při odborné mluvě o vázání nymfy či lury a posílání názorných fotek moc smailíků nepoužijete ale věřte,že při jiném,méně odborném povídání se dají využít pro přiblížení pocitů či stavu mysli pisatele. Zároveň se tu omlouvám,že rozhovor třeba nebyl tak uplně vhodný na forum muškařina,ale snad se zas tolik nestalo.Odteď už to zase bude jak má..po Vašem.Nepřidám schválně smajlíka,abyste nevěděli,jestli to myslím tak,jak píšu,či je to jen sranda.To nechám na Vás.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 21:14® Piranha
-
OndruchM> nn to by mu ho nekdo musel privest ze ZOO