Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 15:23® lucka
-
Medvěd> mam knizky i ctu.ALe jsem zacateznik takze nic moc..
- Čtvrtek 27. března 2008 v 15:22® Medvěd
-
Lucka:čteš nějaké knihy o muškaření,nebo prohlížíš si atlasy,články atd zde na webu,které jsou věnovány vázání mušek?
- Čtvrtek 27. března 2008 v 15:20® iceman
-
pupak> do pekari nečteš moje dotazy?
- Čtvrtek 27. března 2008 v 15:06® lucka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 13:33® Buko
-
Pike007> Musím s Tebou souhlasit.Vývoj jde dál. Regulus: Já rád piju Radegast.Včera jsem byl zatažen do jiné restaurace než jsem zvyklý chodit.Musel jsem přejít na Colu. Ten Radek se nedal pít.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 13:15® regulus
-
Buko> musím tě zklamat, je to možná tak 5 nebo 6 let, co jsem si v domnění, že v rámci globalizace se patrně všechny piva, byť se sebezapřením dají pít, objednal v Terchovej točenou šariš. Upil jsem asi čtrvrt hltu, zkřivila se mi huba a servírce jsem s úsměvem sdělil, že to může zase odnést a jestli nemá nějaké
, protože o tom co mi donesla se to rozhodně říct nedalo.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 13:13® Pike007
-
Mirku, kdo necte nevi. Co se tyce casu minuleho, tak jeden kramek v Podoli vlastnil za 1.republiky stary Novak, pak mu to zabavili komanci, pak to padlo na mesto, pak to restituovali. Dnes je tam zajimava restaurace. Jo, komunisti, ty se ted o to tak pekne staraji.
- Čtvrtek 27. března 2008 ve 12:54® Buko
-
Pike, přesně, já věděl, že si s tím poradíš a sdělíš současný stav.Pro mne je jasné, že je vlastnila Nomura, která knim přišla koupí IPB za kačku. To nás škubli pěkně a všechny.Zkus vypátat, zda Šariš patří pod Plzeňské
vary.Tam byla podstata, že se to
nedá pít.V Šarišu byl tenkrát instalován sládek z Plzně. Závěr. To
je jiné. Noviny nečtu, na to nemám čas.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 11:54® Zauwi
-
to Iceman: díky:)
- Čtvrtek 27. března 2008 v 11:49® Pike007
-
Pupak: Teda, si velmi bystry, skoro si uhadl. Mouchy jsem nekomu dal, ci za levno prenechal.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 11:32® drozďák
-
A za dalších deset let budou vlastnická práva průzračná jak křišťálová studánka. Všechno budou vlastnit Číňani.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 11:20® Bosanac
-
pupak : Ta Lytomyslska svine bude u tebe o vikendu ? A ti ji jeste nechas u sebe spat . On jen vyuziva tvou pohostinost a dobrotu . Ze ho neni hanba .
- Čtvrtek 27. března 2008 v 11:07® pupak
-
Pike007 – rek bych, ze ted ho vlastni nejaka vetev nebo kamen ve vode
)
- Čtvrtek 27. března 2008 v 10:49® Pike007
-
Pupak: Ano, jaksi nebyla postrehnuta zmena vlastnika. To mas to same, jako v tomto pripade. Pred 4 lety jsem si koupil streamer od Buka, ktery vyrobil on a byl jeho vlastnikem. Schvalne, kdo jeho vlastnikem ted? Buko?
- Čtvrtek 27. března 2008 v 10:36® pupak
-
Buko> ty zijes 10 let nazpatek, Pilsner Urquell vlastni SAB Miller
)
- Čtvrtek 27. března 2008 v 10:21® iceman
-
Zauwi> do Hlinska do Pivovaru jedu v pondělí, stavíme tam úpravnu vody tak ti třeba bude chutnat ještě lépe
- Čtvrtek 27. března 2008 v 9:37® Pike007
-
Buko: Nezbývá než použíz tvou oblíbenou větu o tom, žře jsi asi měl moc tureckého medu. Vlastníkem PU je Pilsner Urquell Investments B.V. , jehoz majitelem je SAB PLC. Staci cist aspon vcerejsi noviny a sem tam zkusit www.justice.cz
- Čtvrtek 27. března 2008 v 9:10® Zauwi
-
to Padis: 15ctka taky není špatná
- Čtvrtek 27. března 2008 v 8:26® Padis
-
Zauwi>jo jo kvasnice jsou dobrý
- Čtvrtek 27. března 2008 v 8:19® Zauwi
-
to Mildas: vyzkoušej tedka…,ale v Hlinsku nebo v blízkým okolí…třeba v Pardubicích už to s nim nebylo zas tak slavný,ale u nás mi chutná:)
- Čtvrtek 27. března 2008 v 8:13® Buko
-
fikus> Nomura je získala díky prodeji IPB za korunü, jak poradil špičkovému ekonomovi Sobotkovi Švajneraj.Jak jednoduché.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 7:59® mildas
-
Zauwi: Dvanáctku. Je to už tak 5 let. Od té doby jsem znovu nenašel odvahu.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 6:53® fikus
-
Nomura je vlastník Plzeňského
varu? Myslel jsem, že to spadá pod skupinu z JARu. Asijské
, no to mě teda poser...............
- Čtvrtek 27. března 2008 v 6:30® Buko
-
regulus> Dovolím si oponovat, Šariš byl samoser.Ty mluvíš o době, kdy jsi musel na vojnu.Pokud nám správné info, tak jej vlastní Plzeňské
vary a ty zase Nomura.
- Čtvrtek 27. března 2008 v 1:40@ ???
-
Mildas: nesmysl…
Nemyslim, ze bych tam byl do 3 mesicu shledan patricne prinosnym. A pak se pinozit s kamuflazi, lovit nekde proxiny, kdyz je takovych zajimavych for kol dokola nasi mokre planety… ZN: jen Petr. Eventuelne jeste Simeonovic… HaDeee – proc kdyz se tu prihlasim – asi – musim vyplnovat jeste antispam? A pak mi to prispevek stejne (z mobilu) nevezme… Dnes mne to dokonce vyprudilo k vybaleni NB, jindy proste jen odbrowsim na jine servery
- Čtvrtek 27. března 2008 v 0:58® LaMa
-
ulcek> co zas!!!
- Čtvrtek 27. března 2008 v 0:16@ ulcek
-
Lamó-hoď to tu trochu do latě !
- Čtvrtek 27. března 2008 v 0:04® Zauwi
-
to Mildas: kolikátku jsi vůbec pil?
- Středa 26. března 2008 ve 23:25® mildas
-
siri: Si začal toulovec s pupákem.
Ti jsou místní. Mrkaři se jen přidali, oni jsou na tohle hroooozně chytlaví. Ted už ti zbývá jen muškařina net. regulus: Až ochutnáš Rychtáře, Šariši se omluvíš
- Středa 26. března 2008 ve 23:21® pif
-
nejhorší patok,co se tvářil jako
bylo Jevíčko…a pak Prostějov.....mám na mysli z okolí.....