Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 26. března 2008 ve 13:40® Zauwi
-
to Regulus: s AV kabelem to jde určitě – vyzkoušeno, ne teda při focení much…
- Středa 26. března 2008 ve 13:36® regulus
-
Siri4> nejsu si jistej, jestli to s tím AV kabelem funguje (myslím tím, jestli se ti zobrazí to co snímá čip, prhlížet vyfocený obrázky pochopitelně lze), pokud ano, tak je to bomba a v tom případě tisíceré díky za nápad.
- Středa 26. března 2008 ve 13:36® Zauwi
-
kurnik když o něm mluvíte taky bych si dal:), neměl jsem ho už pár let…
- Středa 26. března 2008 ve 13:28® Pike007
-
Kakao jsem neměl ani nepamatuju. ale celkem bych si dal. Vidím to na sobotní snídani.
- Středa 26. března 2008 ve 13:11® LaMa
-
Milos_Dia> hmmm a co jako??? kakao si dej raději ty
- Středa 26. března 2008 ve 13:03® Milos_Dia
-
LaMa: Jakékoliv Tvoje „doporučení“ berou vážně pouze tobě rovní estéti a mravokárci. Mimochodem, kdybys více četl a méně radil, nemusel by sis pak spravovat ego u šálku kakaa a navíc bys ušetřil i nějaké kačky.
- Středa 26. března 2008 ve 12:53® modrak
-
Je to jen o cviku. Ne, myslím to naprosto vážně. Malá pírka z přední části skalpu jsou velmi vhodná na křidélka, z přední poloviny skalpu dělám palmery (vázané od očka k obloučku), nožičky chrostíků, pěnových broučků a tloušťových štětek, zadní polovinu používám na klasické strýmry a reverzní křidélka a ty největší pírka použiji na štěty, nebo z nich kamarádům vláčkařům umotám hausery.
- Středa 26. března 2008 ve 12:43® LaMa
-
modrak> jenže takový obyčejný skalp na nožičky v rukou začátečníka (takže i mě) je holé neštěstí, s tím skalpem prostě ani vázat nebaví…bud urveš ve finiši nit a nebo pirko
a když se ti to už povede uvazat bez přetrhnutí tak nožičky nevypadaj zrovna nejlepe
takže já ho mám jen na štěty
- Středa 26. března 2008 ve 12:38® Salmo1
-
Souhlasím s modrákem.Vážu ze skalpů za 150–2000 Kč.Každý je určený na něco jiného.Heslo:ani pírko nazdar
- Středa 26. března 2008 ve 12:26® Zauwi
-
to Modrak: ty to ale umíš, takže si poradíš narozdíl ode mně
- Středa 26. března 2008 v 11:58® modrak
-
No, dovolím si nesouhlasit. Z Indie vážu naprosto běžně a nečiní mi to žádné větší potíže. Jde jen o to, zamyslet se na co je vhodné ten který skalp použít.
- Středa 26. března 2008 v 11:55® Zauwi
-
to Iceman:jj právě:(
- Středa 26. března 2008 v 11:47® Kublaj
-
nejlepší je moct si ten skalp před koupí okouknout . při koupi přez net to je taková malá loterie co přijde
- Středa 26. března 2008 v 11:45® iceman
-
Zauwi> LaMa> tak to pak není co řešit – škoda. Slepičku bych také bral, ale její nějak pomálu i na netshopech CR.
- Středa 26. března 2008 v 11:41® LaMa
-
Zauwi> jj … no hold chybama se člověk učí
Iceman: ani na mokrý to není bo to pírko neutahneš bo se přerve…jedine bud na štěty, streamry a nebo jako kridélka
- Středa 26. března 2008 v 11:40® Zauwi
-
to Iceman:tyhle tvrdý jsou:(, slepičku by to chtělo:)
- Středa 26. března 2008 v 11:38® iceman
-
LaMa> ale na mokrý mouchy, pokud to není moc tvrdý, to bude OK, tam řídkost neva, ne?
- Středa 26. března 2008 v 11:36® Zauwi
-
to LaMa: kdyb člověk věděl hned na začátku viď
, mohl za to bejt jeden lepší:)
- Středa 26. března 2008 v 11:33® LaMa
-
tady je ten skalp z fmfly za necelych 200 a pod nim jsou 3 skalpy za 120kc…ani jeden z nich nedoporučiji na vazaní nožiček, max na štěty bo jinak to jsou totálně vyhození peníze, pírka řídké, krátké a když to chce človět trošku utahnout aby se mu to hned u vody nerozpadlo tak se to přetrhne..kublajs ale jestli máš zájem a dobré nervy tak ten cree ti můžu poslat, mám ho uplně k ničemu
- Středa 26. března 2008 v 11:18® Zauwi
-
to Kublaj:
- Středa 26. března 2008 v 11:13® Zauwi
-
to Kubajs: www.fmfly.cz
- Středa 26. března 2008 v 11:08® Kublaj
-
zdravím
- Středa 26. března 2008 v 10:59® iceman
-
Kubajs> když už mermomocí chceš levný skalp, tak zkus z JISI ty od Zachara. Stojí 299 a myslím, že by pro začátek stačily.
- Středa 26. března 2008 v 10:58® Zauwi
-
to Kubajs:už je to nějakej ten pátek odkaz určitě nenajdu…prolez to..třeba už to ani nemá
- Středa 26. března 2008 v 10:28® Kubajs
-
za 150?takovej tam snad žádnej neni pošli mi pls odkaz
- Středa 26. března 2008 v 10:10® Zauwi
-
to Kubajs: od JISI jsem jeden základní vzal(za 150 nebo kolik stál…) proto ti píšu,že to je tak akorát na štěty......ale určitě můžeš narazit na nějakej o trošinku lepší…
- Středa 26. března 2008 v 10:04® Kubajs
-
Zauwi:mám dojem že zrovna ty jsi kupoval taky levnější:-/ skalp od JISI ne nebo alespon jsi to tu psal
ale nerad bych se mýlil už mi má přijít tak vám pak pošlu foto a malou recenzi
- Středa 26. března 2008 v 9:51® Zauwi
-
Koukám, že jste se rozjeli, já jsem doma momentálně bez netu:((( k tomu všemu ještě nachumelilo 10–15cm sněhu,takže jsem nasranej
to Siri4: AV kabel mám,btw pokud mám i ten propojovací s kompem tak bych to mohl použít i na kompu ne?Jinak stativ mi tata předělává…snad bude dneska hotov…
add1 Skalp: Kubajsi nedělej tu chybu, že nakoupíš levný skalpy, je to málo hustý, srpky krátký, kvalita peří nic moc,je lepší si koupit jeden lepší(nemusí to být nějakej extrémně drahej) než 3 shity, ta moucha pak úplně jinak vypadá a určitě víc potěší
add2 M-ART: koupil jsme pár starejch háků ve výprodeji…vypadaly celkem slušně,ale rezavěly praskaly a nelíbila se mi ta barva, s těma co mám tedka od Tomuchy jsem spokojenej, ryby na tom držej, akorát by mohla bejt malinko lepší cena…ten hanák mi přijde o trochu lepší při stejný ceně…a tedka do mě
- Středa 26. března 2008 v 8:47® bubu
-
fikus>regulus> háčky,který sem probíral s kubajsem,jsou starý M-art,ty bronzové,s protihrotem. Aby bylo jasno,nemyslel jsem ty nové,BL. Na ty BL,co jsi poslal odkkaz,vážu.
drozďák> Ne,hanáky nemám. Musím vyvázat ještě nakoupený zásoby, hlavně Hayabusa. Jen musím zamačkávat protihrot,ale to je to poslední.
- Středa 26. března 2008 v 8:12® Piranha
-
Hosi to pocasi si dela kozy, nebo se mame tesit na mongolsky klima a tuny Tajmenu.Vcera pecka pocasko, akorad jit k vode a dneska rano na lize. Posilam fotecky jak to vypadalo vcera a jak dneska.