Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 24. března 2008 ve 13:06® Zauwi
Zauwi

to Piranha: ze začátku to vyjde trochu dráž,ale za ten pocit to stojí

Pondělí 24. března 2008 ve 13:03® Piranha
Piranha

Zauwi> tak mozna ho nejdriv zalakovat ja nevim fakt ja nejsem vazac tady se svama bavi kojenec vazac.Ja mouchy kupoval a jen chytal ale uz mne to neba

Pondělí 24. března 2008 ve 12:59® Zauwi
Zauwi

hmm..někde se stala chyba..

Pondělí 24. března 2008 ve 12:59® Zauwi
Zauwi

to Piranah: s tim BG by to bylo přinejmenším neekonomické…navíc by se ten materiál zařezaval mezi BG

Pondělí 24. března 2008 ve 12:57® Piranha
Piranha

Zauwi> jasne proto reg. pouziva mirelon za hubicku.Ja nemam poneti co kolik stoji nebo kolik stoji BG

Pondělí 24. března 2008 ve 12:56® Zauwi
Zauwi

to Piranah: s tim BG by to bylo přinejmenším neekonomické…

Pondělí 24. března 2008 ve 12:52® Piranha
Piranha

regulus> tak to podloz bodyglassem kdyz chces mit vetsi telo

Pondělí 24. března 2008 ve 12:51® Buko

Piranha> Špatně,při výrobě zůstavají švonce,ty Ti chci věnovat.Ty neprodám. Buď ti je věnuji, nebo je musím vyvázat sám. Nedělám z Tebe chudáka, na to nemám povahu.Třeba taky nezjišťně pomůžeš někomu jinému. Omlovám se, že jsem to napsal na chat, mohl jsem si dát námahu a napsat Ti to na mail, pokud jej na kartě máš. Takže žádné upejpání a piš.

Pondělí 24. března 2008 ve 12:50® regulus
regulus

Piranha> jde o to, kdo vy se s tím drbal, hřbítky stojí pár korun. Je ovšem fakt, že používám některý věci, který nejsou primárně určený k vázání mušek, např. pokud potřebuju u suché mušky buclatější tělíčko podvazuju ho na pásky nařezaným miralenem nebo jak se to jmenuje, používá se to pod plovoucí podlahy, taková asi 2 mm tlustá bílá pěnová hmota.

Pondělí 24. března 2008 ve 12:46® regulus
regulus

Tomucha> dost podstatněj, z hodinek muchu nenavážeš.9-)

Pondělí 24. března 2008 ve 12:45® regulus
regulus

Buko> byls rychlejší, vyzkoušíme za 14 dní.:-D

Pondělí 24. března 2008 ve 12:44® Kachna
Kachna

Tomucha> …a co třeba holinkama? :-))

Pondělí 24. března 2008 ve 12:43® Piranha
Piranha

regulus> vinylovy rukavice obarveny v orechovych slupkach a narezany na prouzky

Pondělí 24. března 2008 ve 12:41® Tomucha
Tomucha

regulus – jakej je teda podle tebe rozdíl mezi hodinkama a bodyglassem ?:-D

Pondělí 24. března 2008 ve 12:38® regulus
regulus

bubu> do aleluja se určitě natahovat nedá :-))

Mimochodem, byť se to u nás prodává pod názvem Body Glass, firma UTC má na špulce napsaný VINYL. Jinak natahovat se to dá taky se stejným efektem, co je lepší jaksi nemůžu posoudit, ten Bukůj jsem v ruce neměl, mě ten od UTC vyhovuje.

Pondělí 24. března 2008 ve 12:36® Piranha
Piranha

Buko> to zase ne takhle, nebudu tady zebrat vo nejaky veci, jen rikam ze neni dneska vazaci matros nic levnyho, tak sem myslel pokud nekdo mate neco co by ste zahodily nebo se vam to tam vali tak to vezmu.Nejdriv se chci neco trochu naucit a pak uz si koupim neco lepsiho co treba vyuziju a nezplacam a vyhodim.

Pondělí 24. března 2008 ve 12:36® Buko

regulus> Jirko, nevím, zda jsi to viděl, či měl v ruce.S Body Glasem od TRC se to nedá srovnat. Proto ten Elastic.10cm natáhneš na šedesát. U pakoše je zásada mít tenší jak tenké tílko. :->

Pondělí 24. března 2008 ve 12:35® Zauwi
Zauwi

to Buko:chraň bůh, ještě dceru to tak.....to oželím ten BG s radostí…

Pondělí 24. března 2008 ve 12:30® regulus
regulus

Piranha> jo je to Body Glass

Pondělí 24. března 2008 ve 12:29® Buko

Piranha> Napiš mi na mail adresu, pošlu Ti pár švonců Elastic B-G.Když Tě ta mladá muškařka stojí děsný prachy, tak to máš ode mne grátis. Šprcka je k ničemu, taky jsem si tím prošel. Zauwi: kdyby jsi měl dcerku, mohl jsi mít taky.

Pondělí 24. března 2008 ve 12:20® lucka
lucka

Dobre ranko vsem…;-)

Pondělí 24. března 2008 ve 12:19® Piranha
Piranha

bubu> ja uz jsem na tom o neco lip se skolou rybariny :-D

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img17099.jpg
Pondělí 24. března 2008 ve 12:15® Zauwi
Zauwi

to Bubu: Něhně roste jako z vody:), musíš ho vytrénovat, aby se v řece neplácal jako já:D Pozdravuj rodinu:)

Pondělí 24. března 2008 ve 12:10® bubu
bubu

dvě velikonoční,už bych mu dal na místo tatara do ruky proutek

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img17097.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img17098.jpg
Pondělí 24. března 2008 ve 12:10® Zauwi
Zauwi

to Bubu: i ty brepto, vážeš pěkně:->

Pondělí 24. března 2008 ve 12:07® bubu
bubu

v době,kdy nebyl BS se používal na přepas pásek z ochrany celkem dosti. Já už ale naštěstí tuto dobu nepamatuji. Jsem vazací kojenec.

Pondělí 24. března 2008 ve 12:04® Piranha
Piranha

proto jsem se ptal vcera jestli nekdo nema nejaky nepouzivany veci na odpal levne ze bych koupil a zauwi mi posle sveracek, sem za to hrozne rad nechci kupovat za ranec vsechno mam malou dcerku a ta stoji ranec sama :-D ale jak se neco naucim tak koupim poradnej cajk na vazani a pochlubim se jako vy tady

Pondělí 24. března 2008 ve 12:01® Piranha
Piranha

Kachna> vis co ja vlacim prevazne ale jednou jsem si tak procital casak a prejel jsem i clanek o muskarine, najednou to ve mne probudilo neco co nevim co je a zacal jsem se po tom poohlizet.Rekl jsem si ze kdyz vyjede tloust po vajglu tak proc by neskocil na mouchu.Koupil jsem si zakladni cajk zadna 1. liga a vyrazil na labe.Prvni nahoz jeba do klacku ja na prdeli a muska i snavazcem a tloustem okolo 60 v pr.. tak znovu a znovu az jsem zjistil jak na to a zacal jsem je tahat a uplne zapomel ze mam doma vlacak. Jinak musky rikam vazal jsem si svoje ze vseho co babicka dala.Peri jsem pozbiral u vody s kachen a delal jsem si docela i pekny majovky ale nevydrzely.matros vodu moc nemel rad.

Pondělí 24. března 2008 v 11:56® Zauwi
Zauwi

to Piranha: s tou šprckou by to zase takove špatnej nápad nemusel bejt…

Pondělí 24. března 2008 v 11:55® Kachna
Kachna

Piranha> Ty si kus :-)) Držíš se hesla: Dejte mi lidi a já to udělám :-D