Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 24. března 2008 v 11:55® Piranha
Piranha

ja kdyz jsem jednou zkousel vazat z toho co dum dal tak jsem misto spektra vzal barevnou šprcku a natahl to pres telisko :-D :D:D masakr. Chemlonovy nozicky a uz byl ve vode pivo

Pondělí 24. března 2008 v 11:54® bubu
bubu

Piranha> korálky fakt nevlastním. Ale vidím,že fantazie ti nechybí

Pondělí 24. března 2008 v 11:50® Piranha
Piranha

bubu> docela by mne zajimalo jak by to vypadalo kdyby se na hacek s koralkama navazal hřbítkový spektrafleš. zacit malimy koralky uprostred mit vestsi a zase maly.Udelat oboustranej konus s koralku jako trea bobeš a prehodit to flešem. :-D zkusteto nekdo našmodrchat.Ja mam hovno ale vy mate matrose hafo.

Pondělí 24. března 2008 v 11:34® bubu
bubu

Piranha> s korálkama neuděláš tak pěkný a tenký tělíčko (pakoši)

Pondělí 24. března 2008 v 11:32® Zauwi
Zauwi

to Piranha: korálky budou trochu podobný, ale nebudou se určitě hodit na všechno, a nebudou mít takovou trvanlivost, a ten BG má o hodně širší použití…

Pondělí 24. března 2008 v 11:27® Piranha
Piranha

bubu> ok dikes, ten flexibilni by byl lepsi.oni se daji pouzit treba koralky od vetsiho po nejmensi a je to taky skoro to same

Pondělí 24. března 2008 v 10:59® Zauwi
Zauwi

zdrawím:-D

Pondělí 24. března 2008 v 10:53® bubu
bubu

Piranha>řek bych,že je to Body Glass.Prozradit ti to musí Regulus. Buko má včíl něco podobného,jen se to na rozdíl od BG dá natahovat do alelůja. Tím docílíš kónického tělíčka.

Pondělí 24. března 2008 v 10:11® Piranha
Piranha

kucí jak se jmenu je ten material co z nej vazete telo u musek nize vlozenych.To je nejaky silikonovy vlakno nebo dratek, bužírka?

Pondělí 24. března 2008 v 10:05® bubu
bubu

regulus> sem tu tvoji reakci odhad přesně ;-)

Pondělí 24. března 2008 v 10:04® bubu
bubu

Zauwi>dík za SMS. Taky přeji pěkný Velikonoce. Jen při pohledu z okna mi to připomíná spíše Vánoce. Už jsem byl dvakrát odhazovat ten bílej sajrajt.

Pondělí 24. března 2008 v 9:18® Zauwi
Zauwi

to LaMa:pokud nebudu moc veselej, tak se na to odpoledne vrhnu:D

to ALL: Tak veselý Velikonocepivo

Pondělí 24. března 2008 v 8:21® Buko

drozďák> Petře překrucuješ.Bohužel to dělá víc lidí, protože naprosto neví o co jde. Že se nepochopíme, tak to určitě.Abychom se pochopili,res­pektive, abych nebyl za vola,tak si to rozebereme spolu. Napsal jsi

Vopíchat a rozšlapat menší říčku plnou salmo a thymo dorostu je prostě zcestná úchylárna. Tomu musí rozumět všichni, kdo mají k vodě a rybám v ní skutečně nějaký vztah.

Připadá mi, jako kdyby jsi včera začal muškařit, to snad nemůže napsat ani začátečník.Ti co tomu rozumí, tak se musí jen smát.Netuším, zda jsi na Klabavce někdy chytal? Kdyby ano, tak takovou kravinu nikdy nenapíšeš. Klabavka spodní úsek , tam se lipan nevyskytuje.Tedy nemohl jej někdo rozšlapat. Jestliže že jedu na závody,kde chci uspět, tak se musím u vody umět chovat.Nějaké rozšlapání, to je hodno jen úsměvu z neznalosti.To Ty se ve vodě chováš horší jak ten 14-tiletý kluk. To si piš. Když vlezeš do vody a uděláš si vlnu, tak máš u tloušťů vymalováno na dvě hodiny. Co pochytáš?Jet 600km a za svoje a udělat něco takového ,tak to by Lukáše otec přerazil. Nepochybuji, že mladý umí chytat lipany.Jestli na Klabavce, která zarostená ve většině případů ve stínu a je široká kolem 6 metrů nachytal 14-ti letý kluk 40 tloušťů, tak to smekám. Stále platí mlčeti zlato, já to jen nevydržel.

Některé výroky jsou někdy absolutní, jako hrachová polévka.

Pondělí 24. března 2008 v 0:56® LaMa
LaMa

Zauwi: to já pařím pěkne v klanu :-D … a co foták, už si přišel na to jak fotit nejlepe???

Pondělí 24. března 2008 v 0:53® Zauwi
Zauwi

to LaMa: na battlenetu moc ne,vždycky zapomenu login :-93; , jezdím spíš po lanparty…

Pondělí 24. března 2008 v 0:44® LaMa
LaMa

Zauwi> a paříš na battle.net? jinak kdyby si tam viděl blázna s nickem „oMg.Coroner“ tak to jsem ja :-D

Pondělí 24. března 2008 v 0:29® Zauwi
Zauwi

to LaMa: W3:FT si taky občas dám:)

Pondělí 24. března 2008 v 0:28® LaMa
LaMa

hm se mi nějak neodeslal přispěvek … bud je to tím Martini nebo tím že jsem tu dlouho nebyl ale chytej.cz jsem měl zaplé…

Zauwi> sem přidat nic nemůžu bo co jsem dneska vazal sem tu hodil…tu nymfu..obyč. ale fakt chytá :-P a jinka dneska jsem spíš pařil W3.FT než že bych vazal pivo

Pondělí 24. března 2008 v 0:21® lucka
lucka

jsou moc fesny regulus;-)

Pondělí 24. března 2008 v 0:12® Zauwi
Zauwi

to Regulus: myslím, že jsou víc jak jedlý:)

Pondělí 24. března 2008 v 0:10® regulus
regulus

Zauwi> houbec, ta jepice je vyjímečně jakžtakž, ty chlupy u toho BG si ale dělají co chcou, nějak to nemůžu zkrotit i když toto už je vcelku koukatelný, kdybys viděl ty první hrůzy, tak se budeš lochčit až do rána.

Pondělí 24. března 2008 v 0:00® Zauwi
Zauwi

to Regulus: stálo to za to:)

Neděle 23. března 2008 ve 23:57® regulus
regulus

Zauwi> ukecals mě

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img17094.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img17095.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img17096.jpg
Neděle 23. března 2008 ve 23:32® lucka
lucka

Zauwi> :-1

Neděle 23. března 2008 ve 23:28® drozďák

Buko: teď jsem si přečetl tvůj comment. Skutečně si nemyslím, že o tom je muškařina. Učit vázat, chytat, být nejlepší (rádoby)… Já tyto atributy v muškařině fakt nehledám. Není to pro mne zdroj obživy či přležitost k seberealizaci.

Zkrátka já o voze, ty o koze. Nemá cenu v těchto debatách asi pokračovat. Nepochopíme se.

Neděle 23. března 2008 ve 23:13® Zauwi
Zauwi

to Regulus: měl jsem náročnej víkend9-) , zítra radši nepiju, a uvažuju o tom, že ani chodit nebudu…uvížu nějakou tu muchu a pokud se ukáže sluníčko, tak se pojedu podívat někam k řece… Pokud teda nedostanu v noci nějaký vnuknutí:D

Neděle 23. března 2008 ve 23:10® regulus
regulus

Zauwi> BTW, už bys měl jít chrápat, ať se můžeš jít hned po ránu zmrskat. :-D

Neděle 23. března 2008 ve 23:09® regulus
regulus

Zauwi> nemám vyfocený, dělal jsem hokusy-pokusy, placama dost hrůza. Není čas na vázání a na focení su línej. :-D

Neděle 23. března 2008 ve 23:06® Zauwi
Zauwi

to Regulus:hoď sem nějakou potvoru, ať je na co koukat:)

Neděle 23. března 2008 ve 23:03® regulus
regulus

Zauwi> si to tak zas neber. :-P