Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 14. března 2008 ve 21:02® stopař
-
Řízek> Ne já mám na konci šňůry očko a na tom návazci je taky očko.Podívej se na zprávu od Pawel z čt 13. března ve 21:26:19 tam je to očko vidět . To co je na tom odkazu od Hends je rychlospojka.
- Pátek 14. března 2008 v 19:46® Řízek
-
stopař>www.hendsproducts.com Myslim tyhle spojky
- Pátek 14. března 2008 v 19:44® Řízek
-
stopař> Mslis takovy ty spojky jak se davaj na musk.snuru?
- Pátek 14. března 2008 v 19:41® stopař
-
Řízek> No já mám na konci šňůry očko a na tom návazci je taky očko tak to stačí jen provlíknout.
- Pátek 14. března 2008 v 19:24® Řízek
-
stopař> Ahoj,dik za tu radu o tom potapivym navazci.Jak ho navazu ke snure?
- Pátek 14. března 2008 v 19:20® stopař
-
Dobrý večer,tak konečně doma.
- Pátek 14. března 2008 v 18:54® rarach
-
sharkcom : Zuřilo v poslední době jaro natolik, aby jsi nakopl harlejů medvídka a jel se mrknout nad Jesenici?
- Pátek 14. března 2008 v 17:45® HugoLampa
-
Že to je rukama
- Pátek 14. března 2008 v 17:25® mildas
-
HL: Nevím, ale vem to čert. Kdybych věděl všechno, ani by mě ten život nebavil.
- Pátek 14. března 2008 v 15:30® HugoLampa
-
Mildasi,ty se na to ale špatně díváš..Já nechci používat protiargumenty,opravdu proti tvým názorům nic nemám a vím jak to myslíš,vysvětlil si to..Taková diskuze by byla ztráta času..O pocitech jsem nic neřekl..Už víš,jak jsem to myslel?
- Pátek 14. března 2008 v 6:12® stopař
-
Řízek – www.fmfly.cz tak tohle používám taky.
- Pátek 14. března 2008 v 6:11® stopař
-
Dobré jitro pánové.
Sákryš ste se včera rozvášnili.
- Pátek 14. března 2008 v 1:08® LaMa
-
neporadíte mi někdo nějakou jarní tlouštovku?
- Pátek 14. března 2008 v 1:03® regulus
-
LaMa> myslím si, že rybě je ganprcka, jestli je moucha pletená nebo motaná, pokud jí připomíná lákavé sousto, tak zabere. Obvykle to co se nelíbí nám, se líbí rybám.
- Pátek 14. března 2008 v 0:28® LaMa
-
No myslím že o tom nechame rozhodnout rybky jestli to budou nebo nebudou
Samo že každy věří svým uvazaným moucham, že? Bo kdyby něvěřil tak je nemusí vazat a může si je zajít koupit do krámu
A každy má své oblíbené favority…ty pletené jsou testovací, mám to po jednom kuse (podle barev) + foto (kdybych nahodou urval at vím na co to šlo
)a pak jak to otestuji tak se rozhodnu jestli dovažu nebo to hodím veverkam, takhle to dělám se všema novýma vzorama…Někomu se můžou zdát IN a někomu OUT, každý máme na to svůj názor
- Pátek 14. března 2008 v 0:18® drozďák
-
Hugo: ale že ses nám rozjel
Dozajista známka bohorovného klidu, Buddha musí závidět. Ne, nebudu jízlivý.
Mě je nějaké závodění úplně ukradené, ale odpovím ti. Můj otec je bývalý olympionik. Závodění a soutěž má v krvi a zcela logickyy doufal, že to tak bude i u jeho syna. Zmýlil se. Za prvé jsem na sport levej, neměl jsem ani dostatek vůle k nějakému výkonostnímu vzepětí. Dodneška mi zůstal tenis. Hraji ho pravidelně. Baví mě víc, než v dobách kdy jsem byl nucen ho hrát závodně. Trvám na tom, že závodění musí mít člověk v krvi.
U ryb ještě navíc postrádám jakýkoliv smysl nějakého poměřování. - Pátek 14. března 2008 v 0:16® mildas
-
Hugo, já Tě nešetřím, nenapadám, opravdu se nebráním. To je diskuze. Buď ji se mnou veď a používej protiargumenty na mé poznámky, přestaň mi tvrdit, co jsem neřekl a jaké u toho mám pocity, nebo to zabal.
Snažím se Ti sdělit, že můžu za sebe v klidu říct, že ta muška prostě není rybí. Stejně jako přijedu k řece, kde jsem nikdy nebyl a vím, kde stojí ryba. Třeba ji nechytím, ale na 100% vím, kde je.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:49® HugoLampa
-
Jo,jsem strašně nasranej
Názory dva?Kdybys četl mezi řádky,spojíš si to… Nenapadám Tě,nevím proč se bráníš… Nic nepředkládám,jen se ptám
..Víš,je dost lidí,kteří si to myslí..Další bludy? Nevím proč máš potřebu mě setřít..Jasně,neříkám že se Ti to nikdy nepovede,ale měl bys to zkusit jinak..Navíc,co se změní?Tohle nepochopím…
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:34® mildas
-
Hugo, ty ses nám rozčílil !
Mildasi,závodníkem se nikdo nerodí
..Já nic nevyvracím,jen jsem tím vyjádřil svůj názor
..
Máš pravdu. Tys vyjádřil názory dva.
Drozdáku,neříkal jsem,že někdo říká,že pletenka je špatná muška..Jen jsem napsal že nechápu,jak někdo může napsat,že není rybí..A to někdo napsal
..
Napsal jsem, že ty mouchy nejsou rybí pro mě. (Má to pro MĚ jeden háček, ty mouchy nejsou rybí)Jak vidno, nejsou rybí pro vícero lidí. V dalším příspěvku též píšu, že má každý vkus fishability asi jiný.
Pak nám tu předkládáš, že jsou závodníci trosky a další bludy. Ty tu nikdo neříká.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:30® HugoLampa
-
fikus:Fááákt?Nepovídej…
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:26® fikus
-
HugoLampa>
))
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:26® fikus
-
HugoLampa> sdfkgjhWBIUGFn oiufbhIUPHEIRUFHIŮVB
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:19® HugoLampa
-
Pro ostatní:Jestli chce někdo napsat něco jako „Běž si kecat o závodění jinam,mi se tady bavíme o muškaření“ tak si klidně můžete ušetřit čas..Už jsem zvyklej,opravdu mě to nenaštve ale jestli si chce někdo něco zvednout,tak prosím…Jo a opravdu nemám potřebu kecat o závodění,nezačal jsem s tím a nevím,proč všechno co napíšu vždycky skončí u závodů..Já jen,že už je to trochu přehnaný,nemůžete nikdy odpovědět normálně…
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:12® fikus
-
sharkcom> pěkné muchy, vyvedené kousky.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:07® HugoLampa
-
Drozdáku,neříkal jsem,že někdo říká,že pletenka je špatná muška..Jen jsem napsal že nechápu,jak někdo může napsat,že není rybí..A to někdo napsal
.. Myslíš?No,samozřejmě máš právo na svůj názor..Jen Ti položím pár otázek:Myslíš,že to není tak trošku výchovou?Myslíš,že kdyby tvůj tatka třeba závodil a už od dětství Tě k tomu vedl,protože Tě to moc bavilo,že by ses závodníkem nestal?Myslíš,že všichni závodníci jsou „trosky“ ,kterým úspěch v jiných věcech utekl?Myslíš,že kdyby Tě všichni kolem od závodění odrazovali,že by ses závodníkem stal jenom proto,že máš v sobě více soutěživosti než ostatní?Nehraje v tom náhodou roli víc věcí? Jinak s Tebou v podstatě souhlasím…
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:58® drozďák
-
Hugo: a to já si zase naopak myslím, že závodníkem se člověk zkrátka musí narodit.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:48® Šáďa
-
Buko> přesně na tu adresu jsem to posílal ..
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:44® HugoLampa
-
Mildasi,závodníkem se nikdo nerodí
..Já nic nevyvracím,jen jsem tou zkušeností vyjádřil svůj názor
..
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:26@ Pawel
-
Řízek: Máš na mysli něco jako je toto: www.fmfly.cz
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:24® mildas
-
drozdák: On si Hugo protiřečí sám. Jednou je důkaz fishability, že na ně někdo nachytal a vzápětí to vyvrátí tím, že on na ně chytil prd. Rozený závodník.