Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 14. března 2008 ve 21:02® stopař
stopař

Řízek> Ne já mám na konci šňůry očko a na tom návazci je taky očko.Podívej se na zprávu od Pawel z čt 13. března ve 21:26:19 tam je to očko vidět . To co je na tom odkazu od Hends je rychlospojka.

Pátek 14. března 2008 v 19:46® Řízek
Řízek

stopař>www.hen­dsproducts.com Myslim tyhle spojky

Pátek 14. března 2008 v 19:44® Řízek
Řízek

stopař> Mslis takovy ty spojky jak se davaj na musk.snuru?

Pátek 14. března 2008 v 19:41® stopař
stopař

Řízek> No já mám na konci šňůry očko a na tom návazci je taky očko tak to stačí jen provlíknout.

Pátek 14. března 2008 v 19:24® Řízek
Řízek

stopař> Ahoj,dik za tu radu o tom potapivym navazci.Jak ho navazu ke snure?

Pátek 14. března 2008 v 19:20® stopař
stopař

Dobrý večer,tak konečně doma.:-)

Pátek 14. března 2008 v 18:54® rarach

sharkcom : Zuřilo v poslední době jaro natolik, aby jsi nakopl harlejů medvídka a jel se mrknout nad Jesenici?

Pátek 14. března 2008 v 17:45® HugoLampa
HugoLampa

Že to je rukama :-)

Pátek 14. března 2008 v 17:25® mildas

HL: Nevím, ale vem to čert. Kdybych věděl všechno, ani by mě ten život nebavil.

Pátek 14. března 2008 v 15:30® HugoLampa
HugoLampa

Mildasi,ty se na to ale špatně díváš..Já nechci používat protiargumenty,o­pravdu proti tvým názorům nic nemám a vím jak to myslíš,vysvětlil si to..Taková diskuze by byla ztráta času..O pocitech jsem nic neřekl..Už víš,jak jsem to myslel?

Pátek 14. března 2008 v 6:12® stopař
stopař

Řízek – www.fmfly.cz tak tohle používám taky.

Pátek 14. března 2008 v 6:11® stopař
stopař

Dobré jitro pánové.:-)

Sákryš ste se včera rozvášnili.

Pátek 14. března 2008 v 1:08® LaMa
LaMa

neporadíte mi někdo nějakou jarní tlouštovku?

Pátek 14. března 2008 v 1:03® regulus
regulus

LaMa> myslím si, že rybě je ganprcka, jestli je moucha pletená nebo motaná, pokud jí připomíná lákavé sousto, tak zabere. Obvykle to co se nelíbí nám, se líbí rybám. :-D

Pátek 14. března 2008 v 0:28® LaMa
LaMa

No myslím že o tom nechame rozhodnout rybky jestli to budou nebo nebudou :-> Samo že každy věří svým uvazaným moucham, že? Bo kdyby něvěřil tak je nemusí vazat a může si je zajít koupit do krámu :-| A každy má své oblíbené favority…ty pletené jsou testovací, mám to po jednom kuse (podle barev) + foto (kdybych nahodou urval at vím na co to šlo:-P )a pak jak to otestuji tak se rozhodnu jestli dovažu nebo to hodím veverkam, takhle to dělám se všema novýma vzorama…Někomu se můžou zdát IN a někomu OUT, každý máme na to svůj názor pivo

Pátek 14. března 2008 v 0:18® drozďák

Hugo: ale že ses nám rozjel :-) Dozajista známka bohorovného klidu, Buddha musí závidět. Ne, nebudu jízlivý.

Mě je nějaké závodění úplně ukradené, ale odpovím ti. Můj otec je bývalý olympionik. Závodění a soutěž má v krvi a zcela logickyy doufal, že to tak bude i u jeho syna. Zmýlil se. Za prvé jsem na sport levej, neměl jsem ani dostatek vůle k nějakému výkonostnímu vzepětí. Dodneška mi zůstal tenis. Hraji ho pravidelně. Baví mě víc, než v dobách kdy jsem byl nucen ho hrát závodně. Trvám na tom, že závodění musí mít člověk v krvi.
U ryb ještě navíc postrádám jakýkoliv smysl nějakého poměřování.

Pátek 14. března 2008 v 0:16® mildas

Hugo, já Tě nešetřím, nenapadám, opravdu se nebráním. To je diskuze. Buď ji se mnou veď a používej protiargumenty na mé poznámky, přestaň mi tvrdit, co jsem neřekl a jaké u toho mám pocity, nebo to zabal.

Snažím se Ti sdělit, že můžu za sebe v klidu říct, že ta muška prostě není rybí. Stejně jako přijedu k řece, kde jsem nikdy nebyl a vím, kde stojí ryba. Třeba ji nechytím, ale na 100% vím, kde je.

Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:49® HugoLampa
HugoLampa

Jo,jsem strašně nasranej :-) Názory dva?Kdybys četl mezi řádky,spojíš si to… Nenapadám Tě,nevím proč se bráníš… Nic nepředkládám,jen se ptám :-) ..Víš,je dost lidí,kteří si to myslí..Další bludy? Nevím proč máš potřebu mě setřít..Jasně,ne­říkám že se Ti to nikdy nepovede,ale měl bys to zkusit jinak..Navíc,co se změní?Tohle nepochopím…

Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:34® mildas

Hugo, ty ses nám rozčílil !

Mildasi,závodníkem se nikdo nerodí :-) ..Já nic nevyvracím,jen jsem tím vyjádřil svůj názor :-) ..

Máš pravdu. Tys vyjádřil názory dva.

Drozdáku,neříkal jsem,že někdo říká,že pletenka je špatná muška..Jen jsem napsal že nechápu,jak někdo může napsat,že není rybí..A to někdo napsal :-) ..

Napsal jsem, že ty mouchy nejsou rybí pro mě. (Má to pro MĚ jeden háček, ty mouchy nejsou rybí)Jak vidno, nejsou rybí pro vícero lidí. V dalším příspěvku též píšu, že má každý vkus fishability asi jiný.

Pak nám tu předkládáš, že jsou závodníci trosky a další bludy. Ty tu nikdo neříká.

Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:30® HugoLampa
HugoLampa

fikus:Fááákt?Ne­povídej…

Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:26® fikus
fikus

HugoLampa> :-)) ))

Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:26® fikus
fikus

HugoLampa> sdfkgjhWBIUGFn oiufbhIUPHEIRUF­HIŮVB

Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:19® HugoLampa
HugoLampa

Pro ostatní:Jestli chce někdo napsat něco jako „Běž si kecat o závodění jinam,mi se tady bavíme o muškaření“ tak si klidně můžete ušetřit čas..Už jsem zvyklej,opravdu mě to nenaštve ale jestli si chce někdo něco zvednout,tak prosím…Jo a opravdu nemám potřebu kecat o závodění,nezačal jsem s tím a nevím,proč všechno co napíšu vždycky skončí u závodů..Já jen,že už je to trochu přehnaný,nemůžete nikdy odpovědět normálně…

Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:12® fikus
fikus

sharkcom> pěkné muchy, vyvedené kousky.

Čtvrtek 13. března 2008 ve 23:07® HugoLampa
HugoLampa

Drozdáku,neříkal jsem,že někdo říká,že pletenka je špatná muška..Jen jsem napsal že nechápu,jak někdo může napsat,že není rybí..A to někdo napsal :-) .. Myslíš?No,samoz­řejmě máš právo na svůj názor..Jen Ti položím pár otázek:Myslíš,že to není tak trošku výchovou?Myslíš,že kdyby tvůj tatka třeba závodil a už od dětství Tě k tomu vedl,protože Tě to moc bavilo,že by ses závodníkem nestal?Myslíš,že všichni závodníci jsou „trosky“ ,kterým úspěch v jiných věcech utekl?Myslíš,že kdyby Tě všichni kolem od závodění odrazovali,že by ses závodníkem stal jenom proto,že máš v sobě více soutěživosti než ostatní?Nehraje v tom náhodou roli víc věcí? Jinak s Tebou v podstatě souhlasím…

Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:58® drozďák

Hugo: a to já si zase naopak myslím, že závodníkem se člověk zkrátka musí narodit.

Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:48® Šáďa
Šáďa

Buko> přesně na tu adresu jsem to posílal ..

Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:44® HugoLampa
HugoLampa

Mildasi,závodníkem se nikdo nerodí :-) ..Já nic nevyvracím,jen jsem tou zkušeností vyjádřil svůj názor :-) ..

Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:26@ Pawel

Řízek: Máš na mysli něco jako je toto: www.fmfly.cz

Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:24® mildas

drozdák: On si Hugo protiřečí sám. Jednou je důkaz fishability, že na ně někdo nachytal a vzápětí to vyvrátí tím, že on na ně chytil prd. Rozený závodník.