Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 22:08® Buko
-
Šáďa: Možná to skončilo ve spamfiltru. Pro jistotu. maiba-fly@centrum.cz
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 21:55® Řízek
-
Ahoj,chtel jsem se zeptat kde bych sehnal potapivou koncovku na plovouci snuru?Diky za rady
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 21:44® drozďák
-
Hugo: jsou to donekonečna omílaná témata. Svůj názor jsem vyjádřil dostatečně v 18:39:21. Neříkám, že to tak musí být, můžu se mýlit. Nikdo neříká, že pletenka je špatná muška. Jen je potřeba s tou kterou muškou taky umět chytat.
V té mouše, jak řekli mnozí předem to fakt není. Jsem o tom přesvědčen. Úspěšnou mušku dělá dobrej rybář, dobrá technika a důvěra ve vlastní mušku…
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 21:39® sharkcom
-
Toš tak jsem taky něco uštrykoval. Ale už si připadám jak onanista, furt samý tréning ale porádně se zabrodit do mé oblíbené pstruhovky, no už ani nevím jaký to je…
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 21:32® HugoLampa
-
Já nechápu,jak někdo může napsat,že ty pletený mouchy nejsou rybí..Viděl jsem jednoho Muškaře,jak na ně chytil za hodku asi 25 ryb (většinou to byli lipani,sem tam potočák a tloušt +/- 45cm..Pak jsem si 3 nejúspěšnější vyžebral a chytil jsem za 2 hodiny 2 ryby,z toho jednu náhodou..Bude to v něčem jiném.. Buko:Ale sem tam ještě nějaký závod objedete,ne?
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 21:25® Šáďa
-
Buko> taky sem Ti posílal mail , už předevčírem …
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 21:06® mildas
-
Buko: Máš mail. Jj, kor když ještě neplácá ty kraviny, co tu občas předvedl SH......
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:57® Buko
-
Mildas: LaMa neuvěřitelně vazačsky vyrostl. Přeji mu, aby na ty své mouchy pochytal ryby.Začínám jej obdivovat, že se i přes ten jeho handicap dal na muškařinu.Držim mu palce.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:18® LaMa
-
jj kolikrát kolem mě lita hmyzu a ja nejsem chopen zjistit co ty potvory okolo mě žerou a kolikrát to zbíra že to snad není ani možné…např. loni jsem po zapadu slunka když byl večerní zběr nevytahl z vody ani šupinu
což mě celkem stvalo
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:13® rarach
-
LaMa: Tohle už je jenom otázka času a čtení vody, což člověk musí mít taky trochu v sobě a když už si budeš myslet, že jsi na to přišel, tak tě šupinatci vyškolej jak žáčka a tahle je to furt dokola. Člověk se celý život učí, jenom je potřeba vytrvat.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:09® stopař
-
Dobrý večer všem.
LaMa> Pěkný mouchy.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:08® LaMa
-
jo diky, ale s mouchama to neni zas tak špatné ale se samotným lovem to je už horši bo kolikrat se nedostanu do mist abych mohl mušku vést tak jak potřebuji a tím padem prostě ryby nenachytam
ale tak 3× za rok se mi stane že fakt los. rybu nechytnu
kolikrat všichni okolo mě chytaj bo se postaví do proudu a tahaj rybu za rybou a ja prostě chytnu 1 rybu za odpoledne bo sedi u dna
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:08® bubu
-
dnes pár hydropsyché. Blbě zamáčknutej hrot odhalen až na monitoru.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:05® bubu
-
LaMa> jako SH to bylo mnohem horší. Včíl jako LaMa moc dobrý. Co bych za to dal,kdybych se zlepšoval v této činnosti alespoň nějak.
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:02® drozďák
-
Co jsem slyšel (možná je to kec), tak Poláci ale na svoje pletenky chytali a údajně nebyli špatní. Stejně si furt myslím, že každá moucha má svýho rybáře…
- Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:01® bubu
-
mildas>Nevím,jestli jsi tu otázku myslel vážně,ale budiž,zase budu za blba.
chrostík ve schránce,řek bych dobrá moucha. Dá se ale uvázat mnohem snadněji,toto je takový výstřelek.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:59® rarach
-
Jestli se mohu také přidat, tak skutečně váže výborně, ostatně mám pocit, že spousta lidí co se tu prezentuje váže hodně dobře, ještě že mám tu berličku, jinak bych se na to raz dva tři. Drozďák: Jo stará dobrá hardyovka, jenom ji tam dát.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:53® mildas
-
LaMa: Určitě skočí. Já moc nevím, jak to popsat. To se asi nedá. Chytám nejraději na svoje mouchy. Semtam šmátnu někomu do krabky a jdu jakoby na jistotu pro jednu mouchu, která si myslím, že bude rybí. Možná má i každý vkus té fishability (nejde přeložit. snad rybíovosti) jiný, ale musí to tam být. Važ ale dál, chytej na ně. Když jim budeš věřit, nachytáš. V mouchách to není.
Buko: Musíš ale uznat, že na to, jakou váže chvilku.......... (nemyslím ty dnešní)
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:51® LaMa
-
no neva…krabky mam stejne navazané takže pro mě to stráta času není
… urcitě si je hodím do nějaké krabky, kdo ví, určitě je vyzkouším, možná na to nic nechytnu a možná že jo…
na přívěsu se to nestratí
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:47® Buko
-
Ty mouchy prostě nejsou rybí. Mildas 100% pravda, vypadá to pěkně, jen se na to nenachytá. Ztráta času s vázáním.V Polsku na závodech asi před 25 lety mi jeden vnucoval pletenou polskou nymfu.Že je váže a že je blbost, abych si je na závody nekoupil. Bylo tam 265 lidí.Skončil jsem sedmý a ten kluk opět s trojkou v žile chtěl koupit všechny moje mouchy.Kdyby byl tenkrát net, tak bych se na nějaké závodění vybodl.Tehdy to byla jediná možnost(závody) jak se něco dozvědět.Dnes je to jenom úsměvná nostaligie.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:43® LaMa
-
už není světlo…se neda fotit
ja myslím že veverkám to bude uplně jedno co jim pověsím na strom
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:42® LaMa
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:40® LaMa
-
jěště pokus o nymfu březnovky…
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:39® drozďák
-
Mildas: ale šikovnej je, moc šikovnej. splétaný tělíčko asi nikdy v životě neudělám. Tím spíš, když jsem to nikdy nezkoušel. Já tomu taky nevěřím a tudíž bych na to nejspíš nenachytal. Pak jsem viděl pašáka, který věřil staré klasické hardyovce a nadělal s ní velikou parádu…
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:37® rarach
-
LaMa: Když to pravý muškaření není vo blbejch rybách, ale jinak souhlas s Mildasem.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:31® LaMa
-
mildas> myslíš že na to žadná blbá ryba neskočí???
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:14® mildas
-
LaMa: Technicky jsou ty nymfy dokonalý a je neuvěřitelný, jak ses za těch pár měsíců vyvázal. To myslím i na mouchy, které si sem dával dříve. Takhle nebudu vázat nikdy v životě a sousta z nás také ne. Má to ale pro mě jeden háček. Ty mouchy prostě nejsou rybí.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 19:03® LaMa
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 17:40® regulus
-
bubu> tak kožóšky váže panáček.
- Čtvrtek 13. března 2008 v 15:40® mildas
-
bubu: Super. K čemu je to dobrý ?