Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. března 2008 ve 20:00® lucka
-
Šáďa>
…moc dobry není ,ale treba se to zmnení.Alespon doufam
- Neděle 2. března 2008 v 19:59® Šáďa
-
Kakao> Vážený pane zakladateli webu muskarina net aneb kakavo sobě, měl by jste si uvědomit že toto je veřejný server a hlídat si co píšete, řekl bych že Vám klesla velmi nebezpečně karma. S úctou Takyomezenec.
- Neděle 2. března 2008 v 19:56® Šáďa
-
lucka> i Tobě slečno
- Neděle 2. března 2008 v 19:54® lucka
-
preji pekny nedelní vecer
- Neděle 2. března 2008 v 19:30® Kakao
-
To pike: „Only for vyvolené. Alda jím nebyl. Měl jiný názor na svaz.“ …
Jseš naprosto mimo. Alešek přišel, viděl, vyjádřil se, že náš web je ztráta času a zase zmizel. Zakázal jsem mu přístup a navrch přidal osobní message, ze které „zprávař“ Kotrba udělal veřejnou věc. Se svazem to nemá nic společného. Server muskarina.net se neomezuje na pro/proti svazáckou agendu, což někteří omezenci pořád nedokáží pochopit nebo se tuto iluzi záměrně snaží vytvářet. Jediná podmínka je aktivita, což se sice někomu nemusí líbit, ale je to jediný způsob, jak se vyhnout klasickým provokatérům.
Formi Zakladatel muskarina.net
- Neděle 2. března 2008 v 19:09® iceman
-
Kuba V.> Ale prd, žádná lajna nedělá rozruch, to jen lovec se svou technikou házení
- Neděle 2. března 2008 v 18:59® Kuba V.
-
Rád uvítám i názory ostatních:)
- Neděle 2. března 2008 v 18:54® sharkcom
-
Jo s Rosťou jsem párkrát byl na rybách. Mám na něj i telefon, tak se mu ozvu, dík
- Neděle 2. března 2008 v 18:52® Kuba V.
-
LaMa> Díky za reakci také jsem spíše přemýšlel nad DT6 aby to nedělalo velký rozruch a oboustranné ujímaní, ale našel jsem na netu zajímavou nabídnu ale jeto právě WF6 proto se ptám…
- Neděle 2. března 2008 v 18:51® LSD
-
sharkcom: právě na Rosťu jsem Tě chtěl odkázat mým jménem. Určitě Ti nějaké CDC dá
- Neděle 2. března 2008 v 18:51® sharkcom
-
Lama>ADW nemám. Ještě jsem ho nezkoušel, bo mám nějakej blok na syntetiku…
- Neděle 2. března 2008 v 18:49® sharkcom
-
Velice málo, nějak tam nemůžu ztrávit tu civilizaci… Spíš jako nouzovka když je pstruhovka zavřená. Hodně tam chodí Rosťa…
- Neděle 2. března 2008 v 18:47® LaMa
-
sharkcom> tak misto CDC zkus dat ADW (tmavě šedá) pokud máš…ja ho většinou davam na parachute. jj moje skaply indie dopadly taky tak, už je používam jen na štěty
Kuba V. zaležína vkusu každého soudruha
ja bych třebas volil šnuru DT bo na malých vodách malo kdy vyhodíš torpédo a DT mužeš otočit což jako začatečníkovi určitě pomuže bo si můžes šnuru pošlapat, proříznout silonem apod. ale zase s WF se ti bude hazet lip, pokud budeš hazet dál…Ja se třebas učil s WF ale dnes použím pouze DT…malo kdy se mi stane že jsem nucen hazet 10+ m. A když potřebuji tak 10+m hodim i s DTčkem. Každému sedí neco jiného a na každým prutě sedí taky jiná lajna…
- Neděle 2. března 2008 v 18:45® LSD
-
sharkcom:
a chodíš chytat do Ohře kolem železničního viaduktu ? - Neděle 2. března 2008 v 18:43® sharkcom
-
Ju
- Neděle 2. března 2008 v 18:42® LSD
-
sharkcom: Ty jsi přímo z Egeru ???
- Neděle 2. března 2008 v 18:29® sharkcom
-
LaMa> s těma nožičkama jářku nevím, dávám přiměřeně a ryby mi to ,,baští,,. Spíž by mě zajímalo, jak se osvědčí křidélka ze srnce jak mám na fotce dole u tý jepičky. CDC mi nějak dochází, kloudný množství za rozumnou cenu v nedohlednu tak jsem to zkusil takhle. Jo a tím Indickým kohoutem na skalpy si měl pravdu, podívej na štěty…
- Neděle 2. března 2008 v 18:02® Kuba V.
-
Zdravím, poprosím Vás o radu jsem začátečník a váhám mezi volbou šnůry na prut Sheakspear Odyssey 2,4m a naviják obojí AFTMA5/6 na menší říčky cca od 4–15m. Která myslíte že je lepší na naučení a aby neplašila ryby. Myslíte že je vhodná WF6?Díky za reakce
- Neděle 2. března 2008 v 17:32® bubu
-
LaMa> jestli se nepletu,tak na klasiku nožičky hustější a kratší,na para delší a řídší. Jestli plácám,tak mne opravte.
- Neděle 2. března 2008 v 17:22® LaMa
-
sharkcom> konečně to někdo nafotil pořádně
bo ty moje fotky skalpu stali za …
potřeboval bych lepčejší fotaček
kolik daváš tech ovinu kolem křidélka? jinak tady je taky moucha z onoho skalpu (i když nevím jestli jsem ji tady už nedaval)…nevím právě jestli je lepší to dělat hustší nebo řidčí ty nožičky
- Neděle 2. března 2008 v 16:55® stopař
-
sharkcom> Móóóc pěkný.
- Neděle 2. března 2008 v 16:47® sharkcom
-
No a něco z něj, náček č.16 Ty nejlepší srpky jsem nepoužil, bo si je šetřím…
- Neděle 2. března 2008 v 16:45® sharkcom
-
Skalp v reálu a trocha detailů…
- Neděle 2. března 2008 ve 14:20® Buko
-
LaMa> Prograde je až na druhém místě. Ať se tě drží zdraví, to je na prvním.
- Neděle 2. března 2008 ve 13:47® Zauwi
-
jj četl jsem to, jen jsem se chtěl ujistit…
- Neděle 2. března 2008 ve 13:44® LaMa
-
je to skalp na háčky 12–15 jak jsem psal níže, je tam i tabulka, na 18–20 bych vybíral spíš skalp gold … ale to si potom cenově uplně někde jinde…Buko ti poradí určitě více bo ten gold má nebo měl (nevím)
- Neděle 2. března 2008 ve 13:39® Zauwi
-
daj se tam najít nějaký srpky na 18–20
- Neděle 2. března 2008 ve 13:37® LaMa
-
jo tohle je pro grade
- Neděle 2. března 2008 ve 13:32® Zauwi
-
to Lama: tohle je ta pro-grade kvalita?
- Neděle 2. března 2008 ve 13:29® LaMa
-
nějak se nechce nahrat foto