Vyhledávání
Muškaření
V diskuzi je 54.568 příspěvků, z toho 54568 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. března 2008 ve 13:28® LaMa
-
Zauwi> jo jenže problem je, že tam maj ted jen 3 barvy ostatní maj vyprodané…taky čekám až doplní a budu ještě kupovat grizzly a možná šedý…pro představu tady jsou ty skalpy v ruzných barvičkách
- Neděle 2. března 2008 ve 13:24® Zauwi
-
to Lama: kurnik,kouknul jsem na fotky, kouknul jsme na ty stránky, a ceny docela dost dobrý:), asi taky časem něco objednám…
- Neděle 2. března 2008 ve 13:16® LaMa
-
dal jsem blbou fotku, tahle je lepši
- Neděle 2. března 2008 ve 13:14® LaMa
-
Buko: ja především kupoval ten skalp PRO GRADE z duvodu na jeké se hodí mouchy…tzn na 12–15 což je pro mě uplně idealní, najdu na něm i srpky na hačky 18 ale těch je tam par…uvažoval jsem i o tom BRONZE ale ten je zase na mouchy 14–18 podle tabulky na www.whitingfarms.com a ja nejvíce využiju ten pro grade
možná časem přijdou skalpy na mouchy menší ale prozatím lipaní sezona je daleko
Jinak z jednoho srpku važu 4–6 mušek a pro mě je to uplně suprový skalp oproti tem indim co mám doma za 120kč. Stopař: tady je asi ta moucha co myslel Buko a ja vazana z onoho skalpu…
- Neděle 2. března 2008 ve 13:05® Krokodyldandy
-
Taky jsem zvědav kdy tu HaD dá to video ohledně tvorby návazců co dělal Modrák?
- Neděle 2. března 2008 ve 12:58® Zauwi
-
to Regulus: na řeku menších rozměrů to je nepoužitelný, ale na takovým stojáku.....:)
- Neděle 2. března 2008 ve 12:56® regulus
-
Krokodyldandy> v pohodě, já o Baronovi slyšel spoustu věcí a dycky jsem si říkal, jak to ten borec dělá, že vyháže celou lajnu, když já tak možná 10m a včil když sem zhlídl to video, je mi to jasný, musí se to házet na louce s vichřicí v zádech a dle slov Barona samotného s dostatečným množstvím zbytkáče.
Jinak kdybych s tím prutem na řece takhle mával, tak lapnu veverku za sebou, před sebou i nad sebou.
- Neděle 2. března 2008 ve 12:44® Baron 007
-
Kroko: Jasne, pojebals to a ted zemres. Ne neblbni, jsem naopak rad, ze si to sem povesil. Jen jsem chtel okomentovat co se na videu deje, a proc se tak deje. Prdnu komentar primo k videu.
Estli to nekdo schyta, tak to bude jiris.
- Neděle 2. března 2008 ve 12:37® Krokodyldandy
-
Omlouvám se tady veřejně Baronovi 007 pokud jsem ho nějak videem poškodil.Neměl jsm to v úmyslu.
- Neděle 2. března 2008 ve 12:37® sharkcom
-
Rarach> zkusím, dík…
- Neděle 2. března 2008 v 11:26® rarach
-
Sharkom: Jo, važ to obráceně a ještě to stahuj dozadu prstama. Važ to na háčky s rovným ramínkem jako suchardy nebo jigy, ty jsou na Ohři hodně uspěšný-červený nebo oranž tip, tělíško z páva a přetažený kohoutem po celé délce.
- Neděle 2. března 2008 v 10:52® sharkcom
-
Stopař> Jak už se tu zmiňovalo. taimen.pl . Skalp má celkovou délku 40cm a pírka v průměru možná 30 cm. Takže pokud jsem napsal 4 palmery z jednoho pírka, bylo to proto, že jsem na ně zdělával ty méně povedený pírka a ještě jsem si nechával špičky srpků na menší mouchy. Je to kvalita pro grade, to znamená nic moc, ale i tak je to oproti Indii o něčem jiným. Hold kvalitu gold asi v životě neuvidím a tak mi bude připadat senzační materiál i toto.. Budu> zkusím to navázat tak, aby ty nožičky byly dozadu. Ale není mi jasný jak toho docílit. Leda ten srpek vázat o očka k obloučku… Mildas> s rotací palmerů zkušenost nemám, protože jsem je nikdy nevázal. Tak to bude pro mě nová zkušenost na to chytat.
- Neděle 2. března 2008 v 10:39® Kubajs
-
Tak co už víte co si nakoupíte na veletrhu?Já možná letos pojedu a moc se těším co vy kolik tam tak každý rok utrácíte??
- Neděle 2. března 2008 v 10:22® Pike007
-
Medvěd: Only for vyvolené. Alda jím nebyl. Měl jiný názor na svaz.
- Neděle 2. března 2008 v 9:40® Coturnix
-
Dobré ráno
Medvěd> na těchto stránkách se musíš registrovat. tuším, že asi 60 dní je jen tak a během téhle doby by jsi měl přispět nějakým článkem nebo tak něco. Chvíli jsem tam byl, pak mě došla registrace a bylo. Edit: přispět, aby to prodloužili
- Neděle 2. března 2008 v 9:39® Baron 007
-
Jo!
- Neděle 2. března 2008 v 9:34® Medvěd
-
Buko:pěkný odkaz,ale prý nemám nějaké oprávnění či co
- Neděle 2. března 2008 v 9:09® stopař
-
Buko> jj mrknu a dík.
- Neděle 2. března 2008 v 8:41® Buko
-
stopař> Mrkni se na www.muskarina.net Má tam uvázaného skvělého Quilla. Určitě je to z toho srpku WF.Kluk nám vazačsky fakt vyrostl.
- Neděle 2. března 2008 v 8:37® Buko
-
stopař> Lama to tuším psal. Taimen.pl. Já mu to svým způsobem sepsul.Je to Whiting Farms.Pokud Lama uváže 4 mušky ze srpku, tak je to dobrý poměr k ceně. Mám tutéž značku v provedení Gold tenkrát cena 2800,– Uvážu však ze skalpu 10 mušek, někdy i víc. Lama mne jistě doplní, či podělí se o zkušenosti. Musím se za ním stavit, jak pojedu kolem,chtěl bych to vidět.Neviděl jsem jej asi rok.
- Neděle 2. března 2008 v 7:24® stopař
-
LaMa> sharkcom> A odkud že máte ten skalp můžu li se zeptat ?
- Neděle 2. března 2008 v 7:23® stopař
-
Dobré jitro pánové.
- Neděle 2. března 2008 v 0:42® Baron 007
-
Nic zavratneho se nedeje. Nektere tomu rikaji osudova chyba, jine sevevrazda… ono to vlastne ani nezaboli.
Jinak k zaberu: Spatna ukazka hazeni, sice u toho vypadam dobre, mrskam to, peknej rytmus atd. Ale, takhle by pohodove a vzorne castovani nemelo vypadat. Je tam pouzito vice sily nez je obvykle treba, a ruka je vedena kravsky nizko i se nizkym zaseknutym prutem. Vsak take zrovna probouravam zarodek orkanu Emmy. Takze sila, probouravani vetru a mrsknuti snury honem na zem diktuji provedeni hodu. Probourat, nenechat vitr vracet konec s navazcem. (jeste se vymluvim na nadstandartni provedeni kocoviny a zbytkoveho promile)
Nevite ci je to prut?
- Sobota 1. března 2008 ve 23:25® regulus
-
jiris> ty to slízneš.
- Sobota 1. března 2008 ve 23:07® jiris
-
Neznate někdo toho borce co se tady učí házet?
chytej.cz
- Sobota 1. března 2008 ve 22:19® bubu
-
trochu jsem piloval Hardyho
- Sobota 1. března 2008 ve 22:17® bubu
-
Pike007> máš pravdu
buko
- Sobota 1. března 2008 ve 21:39® Zauwi
-
to Pike007: jj tu syntetiku co tam prodával…řekl bych…to je hrozný jak funí
- Sobota 1. března 2008 ve 21:37® Pike007
-
Zauwi: Toho mrkváče bych tipnul na Buko dubbing.
- Sobota 1. března 2008 ve 21:29® Zauwi
-
to Bubu: ten mrkváč je ze syntetiky?