Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.835 příspěvků, z toho 10835 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 29. ledna 2006 ve 21:07® ladamaj
ladamaj

Alivio:jistě jsi četl že scháním dobrého partˇáka. Bohužel budu muset ještě nˇáký čas počkat.

Neděle 29. ledna 2006 ve 21:03@ Alivio

JM: směji se Ti a doufám,že Tě to také brzy omrzí.....

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:59® HaD
HaD

> Ladislav Majoroš: nikdo z tebe tady podvodníka nedělá, nikde o tom není ani zmínka. to je spíš trochu paranoia v tvé hlavě

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:58@ Alivio

Ladislav Majoroš:čtu tu příspěvky PRAVIDELNĚ a VŠECHNY

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:56® Tomash
Tomash

LM : To je krize – pravopis i úroveň vyjadřování, vystupování…

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:55® skwor
skwor

Ivoši, chtěl bych se zeptat, kdo to zpívá tu písničku na videokazetě Propadli jsme lovu sumců?

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:55® ladamaj
ladamaj

Alivio nemíním se dohadovat nesnesu aby zemne někdo dělalpodvodní­ka(superman atd.). Zesvé skušenosti vím že dva se vždy dohodnou a čím větší parta tím je vše horší. Nevím jestly jsi někdy vvyděl někde vyčleněné místo pro takovél hendycap a bys neměl kolem sebe bopkaře nevíšani spoloviny to co já stím sem se chtěl podělit i sjinými neskušenými rybáři. Přečti si příspěvky od23.1.06 a pak sutˇ sbohem.

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:49® SS

Tomash- no to jo Ivo je můj velký vzor, a tímto bych mu chtěl poděkovat za ty články v časopisech. V tomto Kajmanovy byl fakt povedený, ale to jako všechny jeho články.

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:47® Tomash
Tomash

Ivoši, zaregistruj se na chytej… Anebo mi písni ICQ číslo – jestli máš…

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:43® Tomash
Tomash

Ivoš dostává čočku otázek. Je to fajn mít na chytej takovou „celebritu“ :-) BTW : Ivoši, víš kolik kusů kormoránů k odstřelu dostala naše MO Duchcov?

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:34® SS

Ivo Sláma- uvažuji o koupi navijáku, ale nemohu se rozhodnout jestli si mám koupit Penn SurfMaster 70 nebo Daiwa Emblem Pro 5500. O vás vím, že jste měl ty Penny, pomohl byste mi rozhodnout se??

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:06® IVO
IVO

Milky: souhlas.

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:03® IVO
IVO

jaryn: tak přeji přesnou mušku…

Neděle 29. ledna 2006 ve 20:03® Milky
Milky

Ivo, to nebylo ve Vzpomínkách :o) . Bylo to v Mapách staré Evropy. Méně známé dílo, ale tohle mi ulpělo, i když už neznám autora citátu. Já si myslím, že nepíšeš nic nelogického. Je třeba asi doplnit chybějící články potravního řetězce a podívat se na bitop z poněkud jiného úhlu, než jen, že kapra lze vyprodukovat levně. Osobně si myslím, že na to obecně nejsou naše vody tak špatně, ale je třeba s „optimalizací“ začít dříve, než bude pozdě. To, že je to otázka pro odborníky a běh na dlouhou trať, to je jasná věc.

Neděle 29. ledna 2006 v 19:59® jaryn

Ivo Sláma: omezit jednoznačně kormorány páč mám na ně pifku

Neděle 29. ledna 2006 v 19:56@ Alivio

LadislaV Majoroš : Myslím si že ryba si nevybírá,jestli má nahozeno vozíčkář,nebo ne. To je jedna věc. Tou druhou věcí je Vaše neustálé vychloubání a nadřazování. Já s sebou metrák krmení nenosim a jsem na to hrdej,ale jak zde již někdo řekl,nejsem správnej kaprař. Proto Vám přeji hodně štěstí na rybách a přestaňte se prosím neustále litovat. Tímto příspěvkem končím diskuzi s Vámi,protože pro mě jste klesl na stejnou úroveň včera Radek a na neustálé buřiče z „venku“ nemám v neděli večer náladu. Sbohem...... P. S. Vaše miliony vykřičníků a otazníků nebudí dobrý dojem!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!! :-D

Neděle 29. ledna 2006 v 19:53® IVO
IVO

Milky:- chápu, že Vzpomínky na Budoucnost mohou evokovat cokoli. Jsem rád, že jsi pro toleranci. Jen si bohužel nejsem jistý, zda je v tomto případě vhodně adresná. Nicméně budeme věřit, že to, co o sobě tento člověk píše je pravda. Zarybnění ? Těžká otázka a záleží na úhlu pohledu. Navíc mohu hodnotizt jen revíry, na které jezdím. A ještě – odůvodnit fakt rybářského neúspěchu špatnou zarybněností také není to pravé z ořechu. Osobně si myslím, že – ať to z ní z úst kapraře sebenelogičtěji- se kapr vysazuje vehementněji na úkor bílé ryby. Např na Labi nebyl před deseti lety problém nachytat velké cejny, karacse , perlíny či líny. Dnes tam o karase téměř nezavadíš a cejnů a perlínů je tam pomálu. Zato malých kaprů je víc než dost. Něco samozřejmě způsobila povodeň, část mají na svědomí kormoráni a masaři a v poslední době přemnožení sumci. To jsou fakta. Otázka je, jak z toho ven. Zda dosadit chybějící druhy nebo omezit sumce, kormorány a masaře. Tohle je diskuze na několik hodin či dní. Jde o to, zda se s tím chce či dá něco dělat. Ryby ovšem v našich revírech jsou, o tom žádná.

Neděle 29. ledna 2006 v 19:49® ladamaj
ladamaj

Pánové:HaD a jarin nemusíte se kuli mě dohadovat jezdím na Hněkovice trávit dovolenou s dětmi a za rybami. Pobívám tam 30dní vozím sebou mynymalně 1q na zakrmování. V roce2004 jsem si připsal na své konto 60kaprů odcca50–70cm z toho 4ks kolem80 zavěr byl sumec nic moc11kg. Mám i svědky kdo umí tak umí né superman?????(Foto také)!!!!!!!!!!Jako vozíčkář asi nic moc.

Neděle 29. ledna 2006 v 19:35® Milky
Milky

> Ivo S.: Jsem pro toleranci, klidně ustoupím, ale – jak říká jedem citát na konci Dennikena – Existuje až příliš mnoho shody, aby rozhodující věci mohly vzniknout náhodou. Není to doslovný citát.

Neděle 29. ledna 2006 v 19:31® Milky
Milky

Ivo, když jsi tu, zajímalo by mne, jakým způsobem hodnotíš zarybněnost našich Svazáckých vod a přístup Svazu k této problematice. Vpodstatě můžeš to hodnotit jako ve škole :o)

Neděle 29. ledna 2006 v 19:30® joba

Miloušku správně nedej se. já sem sice měl to štěstí a viděl jsem tě :-)) )) ale i tak s tebou nepřestanu kamarádit :-))

Neděle 29. ledna 2006 v 19:29® IVO
IVO

Milky: z L. Majoroše mám zvláštní pocit. O pravopisné chyby ani tak nejde, sám občas taky ve fofru napíšu něco, na co pak nejsem moc hrdej. Jde o to, zda je pravda, co tento člověk píše. Pokud ano, tak chápu, že to nemá jednoduché a jeho pohled na svět je přeci jen odlišný od toho, který máme my – relativně zdraví. Anonimita tothot fóra může být různá – verbální, ironická, sarkastická i krutá. Krutý, i kdyžtřeba nechtěně ,bych být nechtěl. To raději přidám na toleranci.

Neděle 29. ledna 2006 v 19:27® skwor
skwor

I. Sláma:To jsi mě docela uklidnil...... Tomash:Jestli se tam dostanu, můžem vyrazit spolu…

Neděle 29. ledna 2006 v 19:23® IVO
IVO

pif: ono je to hlavně o čase. Nebo o jeho rozložení mezi práci, rodinu a koníčka. Rodina a „kupení“ peněz má zatím přednost. Se sumci jsem začal před dvěma roky a baví mne to. Měl jsem asi i kliku na úlovky. skwor: to se dá jen těžko odhadnout. Vodu z Labe jsem neochutnal a možné následky jsem na svém těle testovat nehodlal… Ale vážně. Mám kamaráda , který se v chemii dost vyzná a ten tvrdil, že pokud se dá věřit udávaným hodnotám koncentrace v místech úniku toho svinstva, tak se prý dá předpokládat, že někde pod Mělníkem by měla být voda už v pohodě a kianid by se měl naředit na tolerantní hodnotu. Toť vyjádření odborníka. Ovšem jak je to v reálu, to vážně netuším. Nezbývá, než mu věřit a doufat. HaD: tajemství to není. Chtěl bych chytat kapry na řece ale z lodě. Tedy v místech, která nejsou ze břehu přístupná a kde je dno pro lov kaprů ideální. Takových míst je několik a nabádají k vyzkoušení. Ovšem vydržet na lodi např. dva dny, to nebude zrovna pohodička. Ale co by člověk pro kapry neudělal.

Neděle 29. ledna 2006 v 19:15® Milky
Milky

> Ladislav Majoroš: Já tu nikoho neosočuju. Jen píšu své názory. Znám pravopis, nepíšu obscéně a vulgárně. Nikomu necpu boilies. Ty nejen, že špatně píšeš, ale asi špatně čteš. Včera jsem totiž přišel a snažil se celou, podle mého názoru zbytčnou epizodu, ukončit. Nabídl jsem, sportovní terminologií, remízu. To si myslím, že je normální řešení sporu. Mám pocit a nejem sám, že i ty jsi do této hry vtažen. Znám několik lidí se zdravotním problémem, ale nikdo jej netahá z rukávu jako svůj – úvodní štych. A ještě to asi čtyřikrát zopakuje, což je podle mne, zbytečným plácáním do vody. Onehdá tu byl jeden, taky měl vážný zdravotní problém s pohybovým aparátem a … inu, do mrtvých se nekopá. Možná nevíš, že na tomhle webu se všichni k sobě chovají normálně, bez přetvářky a na nic si nemusí hrát. Jsou tu lidé, kteří se třeba ani nikdy neviděli, možná ani jim to nkdy nevyjde a přesto jsou kamarádi. Vzájemné osočování je zbytečné a tak,prosím – vynech mne. Je to drobnost, o kterou bych tě chtěl tímto požádat, ve slušnosti, opravdově.

Neděle 29. ledna 2006 v 19:05® pif
pif

ivo sláma:škoda,že chceš včil začít se sumcama,když všichni místní sumcaři kovertovali ke kaprařině-.)))had,láďa vydra a ostatní sumcobijci s nimi končí!!!tuto zprávu mám od nějakého radka,pré je tutová-:)))

Neděle 29. ledna 2006 v 18:58® skwor
skwor

I. Sláma:Chtěl bych se zeptat, jak to vypadá v Ústí s Labem? Došla tam ta otrava?

Neděle 29. ledna 2006 v 18:54® HaD
HaD

> jaryn: OK. Zítra to probereme ;-)

Neděle 29. ledna 2006 v 18:52® jaryn

HaD – byl jsem včerá na lyžovat a do ted jsem tu měl vnoučata. Když jsem viděl 600 příspěvků z kaprařiny vyděsilomne to, ale nakonec jsem se pobavil. Takže četl jsem vše. Můžeme se názorově rozcházet (mě, který ulovil letos 5 kaprů připadá p. Majoroš jako superman), ale hodnotit gramatiku s tím nesouvisí apřipadá mi to podpásové.

Neděle 29. ledna 2006 v 18:43® HaD
HaD

> jaryn: Ládíku, asi jsi nečetl všechno, jinak bys p. Majoroše neobhajoval ;-)