Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.835 příspěvků, z toho 10835 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 29. ledna 2006 v 18:42® HaD
HaD

> Ivo Sláma: No budeme společně doufat, že ona minorita se nebude moc projevovat. Říkal jsi, že se letos opět chystáš na kapry, ale jinak. Je tajemstvím, jak jinak? Štěpán se letos taky chystá oprášit NG-éčka a chce na jaře zkusit zabodovat na Jordáně :-) Taxe asi taky přidám :-))

Neděle 29. ledna 2006 v 18:42® jaryn

banana – nebud trapnej. Každý tu chce něco sdělit a to že je někdy trochu na štíru s češtinou neznamená, že se budeme posmívat.

Neděle 29. ledna 2006 v 18:37® IVO
IVO

Radoch: díky, přeji totéž. Hlavně ať je ten čas příjemný a pokud možno efektivní… HaD: v pohodě. Myslím, že mi jakás takás tolerance nechybí. Ostatně tobě, jak se zdá, taky ne a vydržel jsi to celkem dlouho. Za tu dobu, co dělám kaprařinu jsem si vyslechl podobných hlášek víc než dost. A to nemluvím o některých reakcích, které přišli v době, kdy jsem vydal své CD Všem tichejm bláznům. To bylo počtení. Názory jako – mě se ty písničky nelíbí – jsem pochopil a a kceptoval. Ovšem když mi nekdo napsal, že jsem v některých skladbách okopíroval Olympic, tak to už bylo docela hustý. Našel se i frája, kterej napsal, že ty písničky nejsou vůbec o rybách… Mě ten Radek nijak nedojímá. Beru ho jako součást rybářské minority (doufám…)kterou nevyhledávám. Kapry chytá cca dva roky a napíše, že mí stopro lepší výsledky než já a to jak na svazovkách tak na privátech. Dobrá. Je to jeho názor. Kdybych teď já někde po dvouleté zkušenosti s lovem sumců napsal,že mám lepší výsledky než Tomi nebo například než ty, tak bych musel jít někam za roh a tam si nafackovat. Někomu zřejmě nechybí ambice, ovšem soudnost ano. Já chytám kapry a ryby všeobecně především pro zábavu a ne proto, abych s někým soupeřil . O to mi fakt nejde.

Neděle 29. ledna 2006 v 18:33® banana

P. Majoroši,nechtěl byste zmizet tam,odkud jste se sem vynořil?Při vší úctě v invalidním spoluobčanům,dejte si,prosím,odchod. Na mistra světa si umí hrát každý. Více,jak vychloubání,by Vám prospěly hodiny češtiny.

Neděle 29. ledna 2006 v 18:13® HaD
HaD

> Ivo Sláma: mrzí mne, Ivo, že jsi se tu objevil (na mé upozornění) v době, kdy je tu taková nepříjemná atmosféra. Ta tu není obvyklá a nejsme na ni zvyklí, a budu dělat vše proto, aby ustoupila.

Neděle 29. ledna 2006 v 18:11® Radosh
Radosh

all: fšem ahoj

Neděle 29. ledna 2006 v 18:10® HaD
HaD

> Ladislav Majoroš: Vážený pane, začínám mít dojem, že jste součástí oné hry, kterou tu Radek rozehrál. Pokud budete pokračovat, budu muset zakročit.

Neděle 29. ledna 2006 v 18:10® Radosh
Radosh

> Ivo Sláma: tak za CARP taem Zlín přeji hodně kaprohodin .:-)

Neděle 29. ledna 2006 v 18:09@ Alivio

LM-jeden odešel a druhej se objevil!Ach jo!A až Vy pane Majoroši budete mít na tomto serveru takovou pověst a úctu ostatních,jako má Milky,tak se do něj navážejte. Do té doby se budu zastávat jak Milkyho,Tomashe tak všech přátelproti takovýmto buřičům,jako jste Vy a Radek. S úctou T. Nečina alias Alivio

Neděle 29. ledna 2006 v 18:03® ladamaj
ladamaj

Milky neosočuj Radka ta včerejší debata byla mezi mnou a Radkem. Nevím kdo jsi ale dovedu si to představit!!!!!!!!!!

Neděle 29. ledna 2006 v 18:03® IVO
IVO

Tomash: před týdnem se ten „účet“ konečně uzavřel. Nicméně s tím člověkem už nechci mít nic společného. Špatně jsem ho odhadl, bohužel. skwor: tak nějak by se to dalo definovat. Před rokem a půl se mi narodil synek a tak jsem si nemohl dovolit jezdit na kapry téměř každý víkend. Tak jsem hledal nějaký vhodný a časově méně náročný ekvivalent . Musím říci, že mě sumci dost chytili. Ani né tak bójkování jako lov na vábničku. Ke kaprařině se chci letos vrátit, ale trochu jinak, než-li doposud. Uvidíme, zda to výjde.

Neděle 29. ledna 2006 v 17:54® ladamaj
ladamaj

Michale kdyby ti některé nazvy nic neříkali a nedávali smysl tak jsem už nevydržel sedět uté obrazovkyapsala za mne cera já ležel tak senezlob.

Neděle 29. ledna 2006 v 17:40® Milky
Milky

Já si myslím, že Radek je ve skutečnosti plachá stvoření a tady na sebe upozornil. Přišel provokovat a tak si vybíral – vlastně ani nevybíral. Konstruktivního neřekl nic.

Neděle 29. ledna 2006 v 17:39® Tomash
Tomash

Ivo Sláma : Já slyšel, že s Horákem máte ještě otevřený účty… Žije ještě?

Neděle 29. ledna 2006 v 17:37® skwor
skwor

Ivo Sláma:Já myslel, že jste přešel z kaprů k sumcařině?......

Neděle 29. ledna 2006 v 17:34® IVO
IVO

Tomash: viděl jsem některé tvé fotky v Rybářství. Ti tloušti byly uloveni někde u mostu Dr. Beneše v Ústí, tak jsem se domníval , že jsi Ústečák. Horáka mi raději nepřipomínej… HaD. Ty se raději připravuj na setkání z s dlouholetým úspěšným Big kaprařem Radkem… Spíš než brnění a neprůstřelnou vestu budeš potřebovat "neprůstřelné špunty do uší…

Neděle 29. ledna 2006 v 17:18® HaD
HaD

> Ivo Sláma: díky za reakci. Myslím, že je zcela evidentní, za kým zdejší osazenstvo stojí.

Neděle 29. ledna 2006 v 16:59® Tomash
Tomash

Ivo Sláma : Jsem z Teplic. Párkrát jsem vás zahlíd, jak nosíte kaprařinu k Tondovi do rybářských potřeb do Krupky. To vás asi něco rozhodilo na rybách :-) Myslím, že jsem vás viděl i v teplických ryb. potřebách – u Tučka. Tam jsme spolu i krátce hovořili…

Neděle 29. ledna 2006 v 16:55® IVO
IVO

Tomash: občas sem zabrousím a dneska jsem se i pobavil. Mám pocit, že jsi rovněž z Ústí. Nebo se pletu ?

Neděle 29. ledna 2006 v 15:59® ladamaj
ladamaj

Michale jsitu ještě???

Neděle 29. ledna 2006 v 15:38® ladamaj
ladamaj

Michale:mám celosvazovou povolenku a chystám vyjezd do Jižních čech na Vltavu asi na 1týden v měsíci květnu kdybys chtěl mužeš jed taky mám auto na plyn.

Neděle 29. ledna 2006 v 15:31® Tomash
Tomash

Ivo Sláma je na chytej? Nářez! :-)

Neděle 29. ledna 2006 v 15:29® ladamaj
ladamaj

Michale vyrazíme???

Neděle 29. ledna 2006 v 15:24® IVO
IVO

Milky: já osobně mám raději něprosto věcnou diskusi něžli vzájemné osočování a zpochybňování tvrzení těch ostatních. Navíc věty ala jedna paní povídala přínášejí jen zbytečně vyhrocené vášně. Bohužel se vždycky najde nějaký ten ortodoxní rejpal a pseudo kritik.

Neděle 29. ledna 2006 v 15:20® ladamaj
ladamaj

Michle pocházím od tam tud v Jirkově bydlím 14 let jezdím tam k tchýni není problém se sejít a sem registrován v Kostelci nd Labem,mám dobré styky v Neratovicích(hos­podáře tak nevydím žádný problém vyrazit na ryby,sumci se smí chytat už od května ale na větší nátrahy ). Jestli to nezměnili tak bychom mohli v květnu vyrazit na ně.

Neděle 29. ledna 2006 v 15:12® michal

Ládo jasně,pokud to tam znáš tak určitě jo.

Neděle 29. ledna 2006 v 15:07® ladamaj
ladamaj

Máš zájem????

Neděle 29. ledna 2006 ve 14:53® ladamaj
ladamaj

Pískovna Mlékojedy,kapři sumci amuři a ostatní bílá ryba . Koly to samé. Jiřice u Neratovic sumci,možno chytat bez omezení. A další tůně-nevím jak tobude vypadat až to rozmrzne kvůli tomu kyanidujeto jeto dost blízko Labe.

Neděle 29. ledna 2006 ve 14:46® michal

Ládo co tam je??

Neděle 29. ledna 2006 ve 14:45® ladamaj
ladamaj

Jo jezdím do Všetat u Mělníka kdybychom se domluvili tak byseto dalo nějak vyřešit.