Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.835 příspěvků, z toho 10835 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 28. ledna 2006 ve 13:05® radek

HaD – no ono se tě to totiž částečně taky bude týkat. Nevím do jaké míry máš přečtené právní dopady na provoz podobných stránek,ale možná by sis to měl někdy prostudovat.

Sobota 28. ledna 2006 ve 13:04® radek

HaD za svým názorem si stojím a každý si může udělat o člověku názor svůj z jeho článku. Ale psát něco o vykupování je trošku někde jinde,nemyslíš???

Sobota 28. ledna 2006 ve 13:01® HaD
HaD

> Radek: Sláma Tě nezajímá, jeho kámoš z Oázy by mohl vyprávět, Sláma Ti připomíná Kučeru. blablabla… nic konkrétního, vše zahaleno Tajemstvím, ale představ si ted klučinu, kterej si to přečte a řekne si pak u jeho článku „no jo, pisálek Sláma. kdoví co je zač…“ prostě tam v jistém smyslu újmu vidím.

Sobota 28. ledna 2006 ve 13:01® radek

Tomash-jestli chceš do budoucna poslouchat vypocené nepodložené tlachy tak ano. Já myslím,že když tady někdo něco napíše před X počtem lidí a tím se to dostává dál,tak to není dobře a je nutní s tím něco dělat a to už si pak vyřídí ti ,které to poškozuje. Jak by se ti líbilo,kdyby tady o tobě někdo prohlašoval,že si denně od vody odnášíš třeba 5 kaprů apod.???

Sobota 28. ledna 2006 ve 13:01@ Alivio

Tomash:asi dokázat,že jsme všichni děti a pan Radek je velký kaprař. Jinak dnes jsem si vzpomněl,jak jsem kdysi chodil k vodě a každého jsem se ptal: „Dobrý den pane,mohl byste mi prosím dělat dozor?“ Ty woe,ještě se tomu směju..... :-D

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:58® radek

HaD-a čím jsem prosimtě poškodil ty dva?To je pouze můj názor a nepřekrucuj

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:56® Tomash
Tomash

Radek : končím, nemá to cenu a už v tom nevidím ani rozum. Co tím sleduješ? Co jsi chtěl získat?

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:56® HaD
HaD

> Radek: Pokud se jedná o pomluvu, pak by se to dít samozřejmě nemělo. Ale za to si nese zodpovědnost autor, já nemohu zjišťovat, zda to tak je nebo ne. Aly myslím, že z následné diskuze vyplynulo, jak se věci mají, že se nejspíš jedná o fámu. Nicméně inzerát na výkup velkých kaprů se již v minulosti v tištěném ryb. médiu objevil, takže důvod k podezření zde být může u kteréhokoliv soukromáku.

Jo a mimochodem, v očích lidí neznalých věci jsi zase ty naopak poškodil Ivoše a Michala…

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:55® radek

Tomash-já už jsem slyšel tolik keců,ale neznám nikoho kdo by řekl"já jsem to viděl a je to pravda" Teda až dnes Klon,ten si za tím pevně stojí a to je u mě chlap a když se ukáže,že měl pravdu,tak se mu omluvím a přestanu tam jezdit.

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:54® Tomucha
Tomucha

kapraři prodám tripod skoro fungl nový s pípákama a swingerama vč. obalu. cena za komplet je 2800,– vše funguje. duvod prodeje je prostý kapařina mě neoslovila :-)

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:53® skwor
skwor

Tomash:Jo, ten inzerát byl i v časopisu sportovní rybolov.

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:53® Tomash
Tomash

Je toho spousta – jsou to informace z doslechu. Proč to píšeš majiteli? Řiťopich? :-)) ))

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:51® Tomash
Tomash

Radek : Je to cca rok apůl zpátky, kdy se na poslední straně časopisu Rybářství objevoval prostý inzerát – vykoupíme živého kapra přes 100cm – cena 10 000Kč. Z doslechu jsem slyšel spoustu věcí – např. že tam chlapík vezl kapra 105cm a 2 km od Vrbeňáku mu leknul. Že tam borec přivezl jeden den dva kapry 100 a 95cm a když dostal zaplaceno i za toho menšího tak další den tam přivezl zadarmo amura 110cm. atd.

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:48@ Alivio

Radek: no jistěěěěěě!!!!!!! :-D

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:47® radek

Had-zajímá mě tvůj názor na roznášení těchto keců?Seš majitel stránek,tak se k tomu vyjádři

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:45® radek

Jaké žalování. Klon tady něco napsal a za tím si určitě pořád stojí a tím vám všem chtěl říct,že se na Vrbeňák kupují ryby ze svazovek. Tohle je roznášení nějaké zprávy a podle ní si pak rybáři dělají svůj názor,když tam třeba ještě nechytali a tím taky majitelé vody přicházejí o pěkné prachy. To je jako kdyby někdo napsal,že na výrobek určité automobilky ce dávají opotřebované díly a lidi by pak ztratili důvěru a nekupovali by tento výrobe. Firma utrpí ztrátu a pude po tom kdo to roznáší,jednoduché

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:44@ Alivio

HaD: tak ta tu bohužel jako jediná chybí :-D

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:42® HaD
HaD

> Alivio: přesně tak, to tu nemá co dělat, to patří do rubriky „Masaři“ :-D

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:42® Pytel
Pytel

Alivio::-)

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:42® HaD
HaD

> Pytel: :-D

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:41@ Alivio

Pytel:no a teď se pustím do Tebe,že do kaprařiny dáváš fotky okounů ( byť Hadových) a bude tu další diskuze na 3 dny :-)

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:41® skwor
skwor

HaD:Jo, nemyslím, že by všechny články měli být jen součtem nachytaných ryb… P. S:Zrovna ten o Pádu je dobrý.

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:39® Pytel
Pytel
:-)
foto/diskuze/kaprarina/2006/th-img1993.jpg
Sobota 28. ledna 2006 ve 12:39® Tomash
Tomash

Radek : Ve škole si byl určitě premiant třídy, že jo? Taky si žaloval? :-)) ))

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:39® radek

v K 70 naprosto souhlasím,ale to není jenom jeho projekt a neznamená,že když s tím souhalsí on,tak já ne. Já mám o některých lidech v kaprařině svůj názor a to je jenom moje věc. Tady o mě máte taky svůj názor a já vám ho vůbec neberu,jen si za ním každý má stát . Klonovi pomluvi se ukázali jako kecy typu"jedna paní povídala" ale to nikoho zajímat nebude,jednou to napsal jak to napsal

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:38® HaD
HaD

> skwor: nemám problém napsat, že jsem nezachytal. To je rybařina, to je realita, to je život.

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:38® Tomash
Tomash

Radek : Ty smajlíky za mou zprávou jsou haha, sranda, udělal jsem legraci, víš? napřipomíná ti to teba a tvé jednání vůčí Klonovi? Jsi tupec a můžem se klidně soudit. Jestli tě to baví. Na někoho donášet… Styď se! Jsi na stránkách o rybaření, tak co tu trapčíš?

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:38® Pytel
Pytel

Had : Pisálku a ještě se směješ jak vocas :-)) ))

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:36® skwor
skwor

HaD:pisálku:-)

Sobota 28. ledna 2006 ve 12:35® HaD
HaD

> Radek: právě si v mých očích ukázal, co jsi zač. Michalův článek byl např. pro mě velmi zajímavý a rád jsem si ho přečetl. Ukázal totiž realitu, jaká je. Přečti si můj článek o Pádu-viz. url a pak mě taky nazvi pisálkem. Vůbec, ale vůbec mě to neurazí :-)) ). A jestli Ivoš hodně píše? Ano, píše a tím je špatný člověk, rybář, kaprař??? Jsi mimo. Až napíšeš, že s ním nesouhlasíš v K70 z těch a těch důvodů, až napíšeš, že jeho boilie a montáž je špatná z těch a těch důvodů a že správně je to takto a že jsi tak chytil takové a takové ryby, pak to budu brát vážně. Jinak jsou to je plky připomínající tlachy babiček na lavičce v parku. Je to trapné.