Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 31. prosince 2005 ve 12:19® Hrouzek
Hrouzek

Radek-že si děláš srandu:-)

Pátek 30. prosince 2005 ve 23:26® spinningman

já mám takové lampičky taky na hlásičích od esoxu. osvítí to i pět metrů vzdálený objekt. zatím si nijak nestěžuju.

Pátek 30. prosince 2005 v 16:32® radek

Redyth:od toho mám věčná světla ve swingerech. Myslím,že při téhle intenzitě světla co ukazuje tomm neuvidíš na cestu vůbec :-)) )když ti tohle zasvítí do očí,tak uvidíš modré světýlko ještě za pinut,když zavřeš oči :-)) ))

Pátek 30. prosince 2005 v 16:26® Radim

> Radek: ale zase v noci budeš rád, že budeš vidět na cestu když pudeš ke stojanu a nehodíš držku =)

Pátek 30. prosince 2005 v 16:03® toom

takhle to začne svítit při záběru ryby > Radek:

Pátek 30. prosince 2005 v 15:47® radek

tomm-úžasný vypalovák očí,jenom nechápu k čemu je to dobré. Tohle bych nechtěl ani zadara........

Pátek 30. prosince 2005 ve 12:35® zedus
zedus

> toom: No hezké, discotéka na rybách. :-D

Pátek 30. prosince 2005 v 11:05® toom

ukázka flajzarů

foto/diskuze/kaprarina/2005/th-img1584.jpg
Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 23:46® J.I.M.
J.I.M.

viz. url

Čtvrtek 29. prosince 2005 v 16:07® J.I.M.
J.I.M.

A co říkáte na ty hlásiče CSH viz. url

Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:53® kodlk

Tak to je pech. Máme ho dva a je to v PR…

Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:47® kulin
kulin

kodlk:Letos sme byly ve čtyřech lidech na týden u vody a všichni máme tydle příposlechy a světe div se ani jeden nemá stejnou frekvenci.

Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:44® kodlk

Spiningman: Mám ho. Má jen jednu velkou navýhodu – všechny mají shodné frekvence a nedají se přeladit. Dosah je perfektní, i přes bivak a v lese 200m, funguje se všemi signalizátory (se zdířkou 2,5mm) pro některé signalizátory je nutné přehodit polaritu na kabelech. Napájení 9V (vysílač i přijímač). Ve výsílači vydrží bat. týden(dle druhu) v přijímači dva. Jestli ho koupíš a budeš používat v dešti je třeba si vyrobit obal proti dešti. Jinak vše v pořádku. Velká konkurence Flajzaru.

Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 13:46® spinningman

radek:jojo díky já jsem ji jednou procházel,no zkusím to znovu. kulin:za devět stovek,to by určitě stálo za vyzkoušení. ale do polska nějak moc nejezdím.

Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:31® radek

spinningman -zkus si na viz. url prolistovat diskuzi a mám dojem,že tam ten příposlech testovali. Tuším,že testovali dosah,vodotěs­nost,spoptřebu a s kterýma indikátorama funguje. Vím,že ho celkově chválili.

Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:19® radek

spinningman -vzhledově na stojanech vypadá dobře,ale ten přijímač je stejně velký jako vysílač,ale ten máš stejně v kapse a zase tak velký není aby to něčemu vadilo. Design je velmi slušný.

Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:17® radek

spinningman -tak jsem si četl tu recenzi a Flajzar je na tom se spotřebou možná ještě hůř. Píšou tam dva lidi a oba poukazují na obrovskou spotřebu. Absolutně bych se toho Polského příposlecu nebál. Máš dva roky záruku a pokud se ti neporouchá za dva roky,tak už je malá pravděpodobnost,že se porouchá pozdějc.

Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:08® kulin
kulin

spinningman:tenhle příposlech používám celou tuhle sezonu a je to v pohode. Baterka vydrží asi 5 dní nepřetržitýho provozu. Vím asi o 6 dalších co ho maj a nestěžujou si. A pokud máš možnost jezdit do polska,tak tam ho prodávaj za 900.-.

Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:03® radek

> spinningman: tak spotřebu ti nepovím,ale když jsem se toho člověka ptal třeba na vodotěsnost,tak říkal,že v pohodě v každém dešti. Nevím kolik to má spotřebu,ale kámoš měl Huhl příposlech a ten sežral 9V baterii za den,což mně připadá drsné a ve starším Flajzaru to byla otázka tak týdne,takže taky nic moc. Zkus se ještě na MRKu podívat do recenze na všechny tyhle přístroje a porovnej je.

Čtvrtek 29. prosince 2005 v 1:25® spinningman

radek:tak na mrku se mi ozval jeden a psal že je dobrý akorát na tu spotřebu baterií. a už mu dvakrat spadl do vody a uplně v pohodě.

Čtvrtek 29. prosince 2005 v 0:49® radek

> spinningman: ne nevlastním ho,ale u vody už jsem ho viděl a připadal mi trošku větší než ostatní příposlechy,ale na tom vůbec nezáleží. Ostatní výrobci chtějí za příposlech min. 3000Kč a tenhle je za polovinu a práci udělá stejnou. Ten člověk u kterého jsem ho viděl si ho chválil. Je dobré,že je zrovna na 4 indikátory a nemusíš si připlácet za vstup jako u jiných. Na MRKu už se o něm určitě psalo a na Sacconu ho tuším testovali a psali o něm pozitivně. Já bych se toho vůbec nebál a koupil bych ho. Záruku máš tak jak tak 2 roky a pokud přestane fachčit,tak ho vrátíš.

Středa 28. prosince 2005 ve 23:02® foxRM

william… tak co

Středa 28. prosince 2005 ve 22:59® spinningman

radek:jo já jsem ptal taky na mrku ale jak jsem prohledal historii tak jsem nic nenašel. zkusím to znovu. ty ho vlastníš??

Středa 28. prosince 2005 ve 22:29® radek

spinningman-tuším,že ho mají v obchodě u Zábranského. Není zlej,ale je trošku větší než běžné příposlechy a zdá se mně,že ho testovali na sacconu. Na Mrku už se o něm nedávno někdo zmiňoval,zkus si to najít historii.

Středa 28. prosince 2005 ve 21:09® spinningman

tak je tady k vidění:viz. url

Středa 28. prosince 2005 ve 21:06® spinningman

tak ještě jednou

Středa 28. prosince 2005 ve 21:06® spinningman

máte někdo zkušenosti s tímto příposlechem??za ty prachy 1550kč na čtyři hlásiče dosahem 200m by to nemuselo byt špatné.

Středa 28. prosince 2005 v 16:44@ Alivio

Ondra:nemám s řekou zkušenost,jen muškaření ve Vranově. Tak ať dlabou !!!!!!

Středa 28. prosince 2005 v 15:39® jelcin

chlapi poradíte jak se zbavit záběrů tlouštů poslední roky je to síla dou i do velkejch koulí a tak dlouho donich tlučou až se chytnou podotýkám že jde o řeku

Středa 28. prosince 2005 v 15:27® Ondras
Ondras

Jo zaregistroval jsem se a tak mám jinou přezdívku Ondra = Ondras mej se a napis jake jste meli ůlovky, třeba se tam někdy potkáme :-)