Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 31. prosince 2005 ve 12:19® Hrouzek
-
Radek-že si děláš srandu
- Pátek 30. prosince 2005 ve 23:26® spinningman
-
já mám takové lampičky taky na hlásičích od esoxu. osvítí to i pět metrů vzdálený objekt. zatím si nijak nestěžuju.
- Pátek 30. prosince 2005 v 16:32® radek
-
Redyth:od toho mám věčná světla ve swingerech. Myslím,že při téhle intenzitě světla co ukazuje tomm neuvidíš na cestu vůbec
)když ti tohle zasvítí do očí,tak uvidíš modré světýlko ještě za pinut,když zavřeš oči
))
- Pátek 30. prosince 2005 v 16:26® Radim
-
> Radek: ale zase v noci budeš rád, že budeš vidět na cestu když pudeš ke stojanu a nehodíš držku =)
- Pátek 30. prosince 2005 v 16:03® toom
-
takhle to začne svítit při záběru ryby > Radek:
- Pátek 30. prosince 2005 v 15:47® radek
-
tomm-úžasný vypalovák očí,jenom nechápu k čemu je to dobré. Tohle bych nechtěl ani zadara........
- Pátek 30. prosince 2005 ve 12:35® zedus
-
> toom: No hezké, discotéka na rybách.
- Pátek 30. prosince 2005 v 11:05® toom
-
ukázka flajzarů
- Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 23:46® J.I.M.
-
viz. url
- Čtvrtek 29. prosince 2005 v 16:07® J.I.M.
-
A co říkáte na ty hlásiče CSH viz. url
- Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:53® kodlk
-
Tak to je pech. Máme ho dva a je to v PR…
- Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:47® kulin
-
kodlk:Letos sme byly ve čtyřech lidech na týden u vody a všichni máme tydle příposlechy a světe div se ani jeden nemá stejnou frekvenci.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 14:44® kodlk
-
Spiningman: Mám ho. Má jen jednu velkou navýhodu – všechny mají shodné frekvence a nedají se přeladit. Dosah je perfektní, i přes bivak a v lese 200m, funguje se všemi signalizátory (se zdířkou 2,5mm) pro některé signalizátory je nutné přehodit polaritu na kabelech. Napájení 9V (vysílač i přijímač). Ve výsílači vydrží bat. týden(dle druhu) v přijímači dva. Jestli ho koupíš a budeš používat v dešti je třeba si vyrobit obal proti dešti. Jinak vše v pořádku. Velká konkurence Flajzaru.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 ve 13:46® spinningman
-
radek:jojo díky já jsem ji jednou procházel,no zkusím to znovu. kulin:za devět stovek,to by určitě stálo za vyzkoušení. ale do polska nějak moc nejezdím.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:31® radek
-
spinningman -zkus si na viz. url prolistovat diskuzi a mám dojem,že tam ten příposlech testovali. Tuším,že testovali dosah,vodotěsnost,spoptřebu a s kterýma indikátorama funguje. Vím,že ho celkově chválili.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:19® radek
-
spinningman -vzhledově na stojanech vypadá dobře,ale ten přijímač je stejně velký jako vysílač,ale ten máš stejně v kapse a zase tak velký není aby to něčemu vadilo. Design je velmi slušný.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:17® radek
-
spinningman -tak jsem si četl tu recenzi a Flajzar je na tom se spotřebou možná ještě hůř. Píšou tam dva lidi a oba poukazují na obrovskou spotřebu. Absolutně bych se toho Polského příposlecu nebál. Máš dva roky záruku a pokud se ti neporouchá za dva roky,tak už je malá pravděpodobnost,že se porouchá pozdějc.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:08® kulin
-
spinningman:tenhle příposlech používám celou tuhle sezonu a je to v pohode. Baterka vydrží asi 5 dní nepřetržitýho provozu. Vím asi o 6 dalších co ho maj a nestěžujou si. A pokud máš možnost jezdit do polska,tak tam ho prodávaj za 900.-.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 v 10:03® radek
-
> spinningman: tak spotřebu ti nepovím,ale když jsem se toho člověka ptal třeba na vodotěsnost,tak říkal,že v pohodě v každém dešti. Nevím kolik to má spotřebu,ale kámoš měl Huhl příposlech a ten sežral 9V baterii za den,což mně připadá drsné a ve starším Flajzaru to byla otázka tak týdne,takže taky nic moc. Zkus se ještě na MRKu podívat do recenze na všechny tyhle přístroje a porovnej je.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 v 1:25® spinningman
-
radek:tak na mrku se mi ozval jeden a psal že je dobrý akorát na tu spotřebu baterií. a už mu dvakrat spadl do vody a uplně v pohodě.
- Čtvrtek 29. prosince 2005 v 0:49® radek
-
> spinningman: ne nevlastním ho,ale u vody už jsem ho viděl a připadal mi trošku větší než ostatní příposlechy,ale na tom vůbec nezáleží. Ostatní výrobci chtějí za příposlech min. 3000Kč a tenhle je za polovinu a práci udělá stejnou. Ten člověk u kterého jsem ho viděl si ho chválil. Je dobré,že je zrovna na 4 indikátory a nemusíš si připlácet za vstup jako u jiných. Na MRKu už se o něm určitě psalo a na Sacconu ho tuším testovali a psali o něm pozitivně. Já bych se toho vůbec nebál a koupil bych ho. Záruku máš tak jak tak 2 roky a pokud přestane fachčit,tak ho vrátíš.
- Středa 28. prosince 2005 ve 23:02® foxRM
-
william… tak co
- Středa 28. prosince 2005 ve 22:59® spinningman
-
radek:jo já jsem ptal taky na mrku ale jak jsem prohledal historii tak jsem nic nenašel. zkusím to znovu. ty ho vlastníš??
- Středa 28. prosince 2005 ve 22:29® radek
-
spinningman-tuším,že ho mají v obchodě u Zábranského. Není zlej,ale je trošku větší než běžné příposlechy a zdá se mně,že ho testovali na sacconu. Na Mrku už se o něm nedávno někdo zmiňoval,zkus si to najít historii.
- Středa 28. prosince 2005 ve 21:09® spinningman
-
tak je tady k vidění:viz. url
- Středa 28. prosince 2005 ve 21:06® spinningman
-
tak ještě jednou
- Středa 28. prosince 2005 ve 21:06® spinningman
-
máte někdo zkušenosti s tímto příposlechem??za ty prachy 1550kč na čtyři hlásiče dosahem 200m by to nemuselo byt špatné.
- Středa 28. prosince 2005 v 16:44@ Alivio
-
Ondra:nemám s řekou zkušenost,jen muškaření ve Vranově. Tak ať dlabou !!!!!!
- Středa 28. prosince 2005 v 15:39® jelcin
-
chlapi poradíte jak se zbavit záběrů tlouštů poslední roky je to síla dou i do velkejch koulí a tak dlouho donich tlučou až se chytnou podotýkám že jde o řeku
- Středa 28. prosince 2005 v 15:27® Ondras
-
Jo zaregistroval jsem se a tak mám jinou přezdívku Ondra = Ondras mej se a napis jake jste meli ůlovky, třeba se tam někdy potkáme