Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:57® J.I.M.
J.I.M.

Kolik vám je?

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:57® radek

Voj n-já je taky neznám,ale když jsme tam byli 3 dny a spousta dalších kaprařů,tak oni přijeli na den a za ten den tahyli jednoho obra za druhým. vždycka jsem bral testery jenom jako reklamní figurky,ale tehdy nám spadla brada a tahali jsma z nich rozumy. To tahání rozumů je,ale těžké protože tůma a Goldcarp jsou neslyšící a pokecat se dá jen s Buriánam,ale po hodinovém výslechu nás měl aso dost:-) SS-ná výrovku už nechodím a na Uhliska občas

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:57® J.I.M.
J.I.M.

Příští rok chci vyzkoušet Topolnou a Kanadu je tam prý krásná příroda,nevíte o tom něco?

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:53® J.I.M.
J.I.M.

SS: na výrovku jsem chodíval ale poslední 3 roky je to tam jak turistické letovisko,Uhliska jsou gut ale nechodím tam mám rád klid a ten je na Moravě a místy i na kanále

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:50® J.I.M.
J.I.M.

Já proti ním nic nemám , jestli to tak vyznělo tak se omlouvám ale troufnu si tvrdit že když zrovna berou tak je nachytáš třeba na kolínko

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:49® SS

A co říkáte na Uhláry nebo na Výrovku.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:47® radek

Na molech se nesmí chytat,protože by se pak navzájem všichni přehazovali

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:45® radek

Já jsem u kůlů chytal bez problémů a ti testeři seděli vedle nás směrem k chatě a házeli normálně kam je napadlo. Je to tak malá voda,že je naprosto jedno kam to hodíš,ale nejvíc ryb se schovává u kůlů.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:42® J.I.M.
J.I.M.

CHytat můžeš po poslední kolík kterým je vytýčené místo ale pro spoustu lam není problém v noci to hodit ke kůlům

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:41® radek

Voj n-na Goldcarpa se můžeš podívat na viz. url a před ním, Tůmou a Buriánem smekám. Viděl jsem je tam chytat a to co tahali bylo neuvěřitelné a je to znát i na fotkách a ne jenom z Mokřadu

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:39® radek

Voj n-zakázané je pokud vím jenom chytání z mol,ale jinak si můžeš lovit kde chceš

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:38® SS

Radek>No uvidím jak si koupím nové navijáky, tak vyrazím.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:38® J.I.M.
J.I.M.

Nevím kdo je Goldcaro ale vím že v těch kůlech se vyřízne spousta kaprů a tahají sebou potom metry vlasců dokonce nám říkal děda že tam mívají i kapry oběšené.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:37® radek

SS-přec víkend v sezˇoně tam můžeš jet přes noc i sám,ale je to většinou plné. Přes týden už musíte být 4 nebo se nějak domluvit se správcem.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:35® SS

Radek> Jak to tam vzpadá v noci, chtěl bych tam jet přes noc, ale musí být žeprý víc jak 4 rybáři, tak nevím jestli někoho seženu.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:35® radek

A kdo tě z tama hnal a proč by to měl být flek pro vybrané,když nás tam normálně nechali,ale s upozorněním,že nesmíme chytat moc blízko kůlů,protože je tam pak moc urvanejch a kaprů a tohle naprosto chápu. A pro které vyvolené to tam jako je?

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:32® J.I.M.
J.I.M.

To bude tím že mě od těch kůlů hnali je to flek jen pro vybrané

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:32® radek

Voj n-těch malejch do 6kg se tam dá při dobrém počasí nachytat spousty.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:30® radek

Voj n- u boudy chytá jenom správce a házet může stejně jenom tam,kam každý jiný hodí z obou stran. Goldcaro chodí chytat jenom ke kůlům a co jsem slyšel,tak tam byl 4× a vždy měl kapry kolem 12–16kg.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:27® J.I.M.
J.I.M.

Vloni 3krát jednou na 24h podruhé na 3 dny apotřetí na týden. Po tom týdno jsem měl pravou ruku tak namoženou že jsem nemohl sníst polévku

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:25® J.I.M.
J.I.M.

Ale na kanále mám 92 můj osobák,snad tam ještě plave ,příští rok se na něho chystám.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:24® radek

Voj n-a jak často tam chodíš?

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:23® J.I.M.
J.I.M.

87

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:22® J.I.M.
J.I.M.

Když ti povolí správce chytat u boudy a na týden tak ty velké kapry vytáhneš na kuku taky. Vyděl jsem dědu /správce/ jak za dopoledne vytáhl dvě 90ky na kuku.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:22® radek

Voj n- a jakej je tvůj nejtěžší kapr z Mokřadu?

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:19® radek

Voj n-hezký kapr,ale chtěl bych dostat nějakého hodně přes 10 kg. Když vidím třeba Goldcarpovi fotky,tak smekám.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:16® J.I.M.
J.I.M.

Na ožralou kukuřici

foto/diskuze/kaprarina/2005/th-img1415.jpg
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:16® radek

Voj n-na kukuřici jsme tam nechytli ani šupinu a když jsem tam byl já tak správce chytal vždycky na boilies a vždycky mě požádal abych mu to tam nahodil,protože na to prdlajs vidí a tahal pěkné kapry.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:12® radek

Ale na závody bych tam nikdy nejel,protože je to plné na prasknutí,řev,chlast a nachytá se většinou jen pár malých kaprů,protože velcí jsou zalezlí někde v rákosí. Daleko zajímavější můžou být sázkové závody mezi testery a některými kaprařy,kdy se vsadí prej i o 10tis. a musí být docela nářez se dívat.

Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:12® J.I.M.
J.I.M.

Radek:Správce je správný chlapík a baněk už o de mě vypil spousty ale chytá z 99 procent na kukuřici naloženou v rumu. Na mokřadu musíš vědět kam to hodit a na onu kukuřici budeš tahat takové kapry že tě bude bolet ruka. SS:Já používám yahoo a skype ten šmejdský icq jsem zavrhl.