Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:07® SS
-
Radek>To já taky.
- Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:04® radek
-
Hodně fotek má Goldcarp na viz. url . Na jaře chci průbnot boilie od Chytila na Moravě kde ho hodně testují. Budu rád,když se na Mokřadu někdy potkáme.
- Čtvrtek 8. prosince 2005 v 19:47® radek
-
SS-to boilie na které chytal kámoš ty mamlasy bylo přímo od Buriána,jeho vlastní,ale testuje tam i pro Chytila. Já mám pouze recept,ale je dost složitý,tak uvidím jak ho zmáknu. Správce mně říkal,že Burián na to své tam za 8hodin přes noc dostal 32 velkých kaprů a je to oficielní rekord vody a na Moravě letos na to vykmasil 16,5kg kapra u Jarošovského lesa. Chodí tam taky Goldcarp což je hlavní Chytilův tester a kmasí tam kapry kolem 16kg v době kdy všichni odcházejí bez záběru. Problém je ten,že dělají reklamu,ale boilies těchto kvalit se nikdy na trh nedostane. Ten recept co mám samozřejmě není na to top boilie,ale říkal,že na to míval taky velké úspěchy a hlavně na řekách. Je jasné,že recept na top boilies nikdo nikomu nedá,ale pár kuliček se vyptat dá buď přímo od B. nebo od správce,kterému nechává boilie co mu zůstane. Správce je správný chlapík a za baňku se dá zlomit
)
- Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:55® SS
-
Radek> Jaké to je boilie?? Od Chytila??
- Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:54® SS
-
Dusik> Od kud jsi??
- Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:53® SS
-
>Já taky chodím na kanál, na Mokřadu jsem ještě nebyl, tak bysme to tam mohli zkusit. Máš icq??
- Čtvrtek 8. prosince 2005 v 15:55® Dusik
-
Koukám že jsou tady krajani.
- Čtvrtek 8. prosince 2005 v 7:25® J.I.M.
-
SS: Samo ale ja chodim buť na Moravu, kanal nebo na ten Mokřad,tak se mužem domluvit.
- Středa 7. prosince 2005 ve 23:18® radek
-
SS:pokud tam ti jmenovaní kluci budou testovat,tak si vyptej pár kuliček a uvidíš ten mazec. Mému kamarádovi dal boilie Burián a za dvě hodiny se mu na to pověsili dva kapři přes 10kg. Před tím tam kámoš chytall několikrát a vždycky vyhořel. Už se těším na jaro a možná se tam potkáme a chci na to boilie zkusit takymlýny,protože tam na to chytli kapra přes 20Kg.
- Středa 7. prosince 2005 ve 20:04® SS
-
voj n> Na jaro bysme mohli zajít na ryby, ne??
- Středa 7. prosince 2005 v 17:57® J.I.M.
-
Ja jsem z Kudlovic
- Úterý 6. prosince 2005 ve 20:34® SS
-
Voj n>Odkud jsi?? Já z Houští
- Úterý 6. prosince 2005 ve 20:22® SS
-
Radek>Já jsem místní, ale ještě jsem tam nechytal, chystám se že bych tam zašel hned jak povolí ledy, ale jestli je na dně blatisko, tak nevím jedině tyrolské dřívkoa pop-up boilie, taky mám nějaké recepty tak uvidím minulé boilie se mi vydařilo, amur asi metr,aj sem ho viděl ale brzda to nevydržela a bylo to v prdeli. Celých 150m vlasce vymotal a konec.
- Sobota 3. prosince 2005 ve 20:33® radek
-
SS:O Mokřadu se asi nejvíc dozvíš na Sacconu,protože tam chodí spousta místních a povídají si vodávch kolem U. H. Na Mokřadu jsem byl několikrát a připomíná mně to typicky anglické maličké soukromé vody,kde jsou sice i velcí kapři,ale neskutečně opatrní a ulovit tam kapra nad 5kg je opravdu velký problém. Já z tama mám po několika návštěvách největšího kapra 6kg,ale často se stane,že se za den nechytne vůbec nic. Pokud tam chceš jít,tak se prvně raděj poinformuj,abys nebyl zklamaný. Občas se tam náhodně vytáhne větší kapr,ale jsou borci co když tam přídou,tak za den udělají i 30 kaprů a z toho třetinu přes 10kg(Goldcarp,Burián,Tůma). Zkus se jich zeptat na boilie,montáže apod.,protože je tam hodně bahnité dno a záleží na všem. Já jsem tam míval největší úspěch na boilie vanilka,ale přes 6kg jsem se s kaprem nedostal. Tito kluci tam testují pro firmu Chytil a snad ti něco poradí. Já jsem od nich dostal na vyzkoušení recept na boilie,tak ho zkusím na jaře a uvidím.
- Sobota 3. prosince 2005 v 18:31® J.I.M.
-
800 na den to stojí na Vrbenskémna Mokrad se podívej tady. viz. url
- Sobota 3. prosince 2005 v 17:11® SS
-
Radek> Ta povolenka za tych 800K stojí na Mokřadu nebo na těch druhých rybnících.
- Sobota 3. prosince 2005 v 16:00® J.I.M.
-
Díval jsem se na Vrbenský ale dát 5600kč za týdenní výpravu je pro mě příliš. Za tu sumu můžu třeba na onom Mokřadu chytat měsíc.
- Pátek 2. prosince 2005 ve 12:27® willIam
-
> Voj n: jezero Vrbenský můžu jedině doporučit!
- Čtvrtek 1. prosince 2005 ve 23:46® J.I.M.
-
Radek:diky na Mokřadu jsem byl taky mám to 4 km a byl jsem spokojen jen se mi zdá trochu malý,ale ryby jsou tam pěkné.
- Čtvrtek 1. prosince 2005 ve 20:59® toom
-
Chytá nekdo tady na přehradě Baška nebo Olešná.
- Čtvrtek 1. prosince 2005 v 18:24® ozrala
-
> Ondřej: z jakyho je jich vic
- Čtvrtek 1. prosince 2005 v 18:20® ondrej
-
je tu nekdo z klasterce??
- Čtvrtek 1. prosince 2005 v 9:17® radek
-
Voj n:záleží odkud seš,ale výborný revír na kapry je jezero Vrbenský u Mostu. Na již. moravě jsou Grunty u Brna a Mokřad v Huštěnovicích,který je sice malý asi 2Ha,ale je tam dost levná povolenka oproti Gruntům a Vrbenském,kde denní povolenka stojí 800Kč. Problém je,že na těchto vodách už jsou strašně kapři opatrní občas se stane,že během týdne se nic moc nevytáhne. Ono je už dnes spousta soukromáků,ale já jsem byl jenom na těchto třech. Zkus se ještě zeptat na MRKu nebo na viz. url
- Čtvrtek 1. prosince 2005 v 0:09® J.I.M.
-
Měl bych prosbu. Neznáte někdo nějaké soukrommé revíry hlavně na lov kaprů a mohli by jste mi na ně dát int. adresu na e-mail
- Středa 30. listopadu 2005 ve 20:26® Kecalka
-
> béčko: no koukam ze nemas osobku a verejne to tu psat nebudu oni by se mi tlemili ja je znam rostaky
- Středa 30. listopadu 2005 ve 20:21® becko
-
kecalka-mohla on není tak hroznej jen mu ujela ruka na klávese ale kdo jse múže pochlubit rybou 200metrú?
)kolik ti je?
- Středa 30. listopadu 2005 ve 20:19® Kecalka
-
> béčko: musim zkoncit protoze se osobne nezname a az bude nekde nejaky sraz tak bych nemohla prijet protoze by mi ani nepodal ruku ha ha
- Středa 30. listopadu 2005 ve 20:15® becko
-
alivio---to jo to bys umřel. nemá to po hašiší?????
))))))
kecalka---ne to byla jasná ryba. jasný svěťák.
))to je výhul!!!!!
- Středa 30. listopadu 2005 ve 20:13® becko
-
alivio-to by asi už nevytáhl. by ho sežral k odpolednímu čaji
)))))))))
kecalka-spíš aby už nechlastal
))))
- Středa 30. listopadu 2005 ve 20:13@ Alivio
-
verliba