Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 14. listopadu 2005 v 9:59® revi
-
Můžete mi někdo poradit ohledně prutů na kapry. Zatím mám teleskopy 3,15m, chtěl bych dvou nebo tří dílné délka 3,6. Dík.
- Pondělí 14. listopadu 2005 v 9:23® michal
-
Kluci neznáte nakou dobrou prodejnu r. b. p v brne.
- Pondělí 14. listopadu 2005 v 9:21® michal
-
být tebou jedu na Moravu dávaly násadu Romane. Michal
- Pondělí 14. listopadu 2005 v 9:06® michal
-
Vyhlašuji petyci kdo si myslí že je Verba blbec. Dekuji za odpoved. MIKE
- Pondělí 14. listopadu 2005 v 9:03® Roman
-
Kluci, nehádejte se a radši mi poraďte, kam na pěkné kapry na řeku Moravu a Dyji. Nejlepší by pro mě byla Morava kolem Kroměříže, tam to mám nejblíž (jsem do Prostějova). Díky za tipy.
- Pondělí 14. listopadu 2005 v 8:58® michal
-
Tys chytl možná velké h. tak nikoho neurážej. Verbo s malím p.
- Sobota 12. listopadu 2005 v 0:03® Verba
-
Miloš. dia. Kolego, já ti něco řeknu. Nebudu se moc tady vyjadřovat k tobě a k tvým příspěvkům ke kaprařům a i jiným přispěvovatelům na Mrku o kterých si myslíš ,že jsou hrozně vtipné a ty sám taky a k tomu ti napomáhá pár tvých zastánců. Kterých je čím dál míň. Myslím,že patříš za jednoho z největších rejpalů na MRKu a až to někdo napíše jako soutěž,tak ty se určitě o finále bát nemusíš!!!Toď vše k tobě.Štvě mě,že ZN byl kdysi taky kaprař a veřejně se k tomu ač určitě mi teď nerad přiznává-aspoň to tak vypadá a to mě sere,že se neumí přiznat pořádně a že se kdysy o těch jak vy říkáte kuličkářích bavil jen o kaprech a koulích a ne málo. A jinou mluvu neznal!!Ber to jako názor a ne žádnou zašť . Jinak mu neberu žádné jeho přednosti v normálním životě. Nejsem nejmladší ,tak tady nejde ani o pubertální jev. Jen by mě zajímala ještě jedna věc. Jestli toho tolik nachytáte jen po netu -nachrstáte a jste již jen rybáři teoretici,nebo opravdu trávite místo neplodných keců každej volnej čas u vody a vymlouváte se ,že se nepotřebujete ukazovat s fotkama??Jak znám tebe, tak ty bys za tuhle odpověď u někoho neznámého hned našel nějakou rejpavou otázku!!!Petruv Zdar.
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:39® becko
-
tak to ti díky bay
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:30
-
> béčko: nic moc sis řeceno nic nez moc DAM kaprak 80–130g teleskop ja jsem spis chodič k vode ale mam štesti vždy si pekne zachytam ne žadny obry s časopisu ale me to staci stejnak to poustim skoro vetsinou mi rybky nejime . to ty si proti me profik pa
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:22® becko
-
mušíš koupit děvče nějaké 3,5lbs. když to hodí taková sušenka jako já. ruka z kloubu to né. občas mě tam píchne to jo ale zas tak krutý to nejni s 80 olovem tro zvládneš ne?jaky máš klaciky?
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:15
-
> béčko: tak to je pro me dost daleko tam bych ani nedohodila . vypadla by mi ruka s kloubu při nahazovani. ja to chci zkusit o vanočnich svatcich treba se postesti a clovek si spestři den peknym povozenim a adrenalinem tot vse a pak at jde zase zpet do mu na cukrovi k mame šupině.
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:10® becko
-
yvetta nejdou slabota. na dálku jenom. dost daleko 120m?
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:07
-
sorry nejak mi blbne klavesnice uz je to v cajku
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:06
-
cau kluci jdou jeste kapri
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:01® becko
-
v. oris-jo máš recht je tam nepopsatelný klídek pohoda. někdo ho prostě utřel jako tomash
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 21:00® becko
-
tomash-jo to je fakt když tady není zn tak je klid. zn má fakt někdy pěkně prudký hlášky na kapraře a tím mě taky prudil
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 19:14® HaD
-
MD: to jsi řekl hezky a já bych to s dovolením doplnil o pokračování: a stejně tak ne každý virtuální borec je borcem i v tom životě praktickém..
tím nenarážím na nikoho konkrétního, aby nebyla mýlka, jen mi to k tomu pasuje a je tím dle mě vyřčena celá pravda
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:49® Roman
-
Kluci, chtěl bych příští rok jezdit na řeku Moravu nebo Dyji na kapry. Můžete mi poradit nějaká místa. Nikoho tam odsud neznám, takže nemám kde brát info. Nejblíž to mám do okolí Kroměříže, ale zajedu klidně níž. Díky.
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 17:28® Milos_Dia
-
V. ORIS:
Pleteš z hovna bič a právě se s ním snažíš hochu zapráskat. Být tebou nechám si ta moudra pro sebe. Ne každý trouba na MRKu je trouba i v praktickém životě.
- Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 17:12@ V.Oris
-
Tomash: všiml sis,jak pár lidí napsalo ZN na Mrku,že je trouba a že se sere do kaprařů,jak vycouval?Už jsem pěkně dlouho neviděl v Kaprařině nebo Plkárně žádnou jeho moudrost. Zaplať pánbů!
- Středa 9. listopadu 2005 ve 20:57® Tomash
-
béčko : Už dost. už to není vtipný.
- Středa 9. listopadu 2005 ve 20:08® becko
-
tomash-hele nejlepší život je v lopuchovém háji. když nemáš háj tak ti stačí ta plachra s lopuchovým potiskem jako pozadí a když nemáš co s penězma tak jsi kup tu věcičku na lejzrovou šou aď to dělá imitaci lopuchu okolo budeš mít pohyblivý lopuchový háj
)to bude věc. viš kam jse propad pan lopuch????už ho nějak nevídám
)
- Středa 9. listopadu 2005 v 19:15® becko
-
tomash kde jsi lopucháři
od osmi nemúžu
- Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:56® Tomash
-
béčko – jasný!
- Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:52® becko
-
jo to je starý a známý. zejtra tady v 8. spět do starých časú ok?lopuch nade vše.
- Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:45® Tomash
-
béčko : Bez lopuchu už nefotím…
- Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:40® becko
-
tomash-jo jasně já jsem se jen tak trochu potlemil znáš to. to je jak lopuch na mrku. samá blbost
- Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:27® Tomash
-
béčko – už to nech být. Krmení sem normálka dodělal na zítra – půjdu čudlit.
- Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:26® becko
-
ten kdo tohle skusí vyhodí tak 40kč????nemluvě o náladě na toho borce co to plácá
- Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:21® becko
-
tomash_skus ty kule naslinit třeba se dost nalepí. je to blbost. tohle nikdy nevíjde