Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 4. září 2013 v 8:19® thundarr
-
fishingboys> Ohledne setu jsem vzdycky opatrny, osobne bych do nich nesel protoze by nesplnovaly podminky pro ktere bych je potreboval.
Nicmene za tenhle peniz by to mohlo splnit vse co od nich ocekavas, a pripadna reklamace by ani nemusela vadit. Pokud bude vyrizena kladne.
- Úterý 3. září 2013 v 17:21® fishingboys
-
Zdravím vespolek! Uvažuji o tomto combu..napřed jsem si chtěl koupit jen ten prut Selection Carp, kterej se mi zamlouval už když jsem jej měl před časem v ruce a nyní ho mají v tomhle combu, tak nevím…co vy na to? http://www.rybolov24.cz/…on-carp-/240
- Pondělí 2. září 2013 ve 23:29® jepice-zruseno
-
nutrip> Možná by mu stačilo obkreslit to olovo a zjistit jak je širokej obratlík (nebo jaký je očko z drátu). Nebo mu to olovo dej, on si s tim nějak poradí aby to pasovalo
Tento příspěvek byl editován 2.9.2013 23:35:13 uživatelem jepice-zruseno.My máme doma jenom formu na torpilky a na tvistrový hlavičky. Každopádně standartní forma má dvě části a v každý je jakoby obtisklá půlka olova, pak je na každý půlce vybrání na obratlík nebo drátek, jehož část kouká z formy obvykle ven (toto musí být poměrně přesné aby olovo nevytejkalo). A naproti nebo ze strany je dírka na nalejvání olova trychtýřovitého tvaru. Abys věděl jak to může vypadat, naprasil jsem takový vzor během několika minut. Pokud budeš dělat koule nebo placatý nízký válce, tak se hodně snadno spočítají rozměry dle požadované hmotnosti. Pokud budeš dělat složitější, tak už budeš muset umět líp počítat, nebo okopčit zakoupenej vzorek
Edit: Tento rozměr olova je volen z toho důvodu, že se mi dobře počítal z hlavy objem koule (a hmotnost olova), když je poloměr 1cm.
- Pondělí 2. září 2013 ve 22:12® lukino050505
-
nutrip> Máš to i z fotem
- Pondělí 2. září 2013 ve 22:04® lukino050505
-
nutrip> Já odlévám náprstek, dám do něj kousek ohnutého měděného drátku a naliji olovo. Podle toho kolik ho naliji je to velký. jednoduchý a rychlý.
- Neděle 1. září 2013 v 9:51® nutrip
-
Zdravím, nemá někdo plánek (nákres) na výrobu formy na olovo (jakékoliv tvary, gramáže) – chci si ji nechat stočit ale chlápek chce plánek podle čeho by to udělal. Pokud by jej někdo měl, tak budu rád za ochotu. Děkuji
- Sobota 24. srpna 2013 v 19:12® macek2
-
nazdar lidi dlouho jsem tady nepřispěl tak to tet napravím, dnes návrat z týdenní akce na Tovačově,ve třech lidech 35 kaprů nej.78,85cm 14,9kg,95cm 16,7kg
Tento příspěvek byl editován 24.8.2013 19:14:26 uživatelem macek2. - Čtvrtek 22. srpna 2013 ve 21:05® nutrip
-
Zdravím, nemá někdo k mání formu na olova (krmítka, …) nebo kontakt na nějakého kutila co za drobný peníz by byl tak hodný a prodal a nebo vyrobil? Měl jsem a nějaký šikula mě všechny ukradl. Komerčně vyráběné mě příjdou zbytečně drahé a já nemám možnosti kde si je vyrobit. Bude někdo tak hodný a dá tip? Děkuji za ochotu
- Pondělí 19. srpna 2013 v 6:06® fishrman
-
hamatika : Takový stroj taky scháním a je to problém, když ti někdo poradí tak napiš taky bych měl zájem o jeden
- Čtvrtek 15. srpna 2013 v 15:53® Jakub
-
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost s pruty Shimano Tribal Velocity. Díky za případnou odpověď, třeba i do osobky.
- Neděle 4. srpna 2013 ve 21:28® hamatika
-
Ahoj,někde jsem četl, že někdo nabízí stroj na rolování koulí. Dva silonové válce s drážkama se točí proti sobě a mezi ně se vkládá klobása.. Cena 5000,–Kč Byla možnost i objednat si válce na libovolný průměr koulí. Pečlivě jsem si napsal kontakt ale teď marně pátrám kam… Neporadí někdo? Díky
- Středa 31. července 2013 ve 22:02® Zedtu
-
thundarr> díky za odpovědi už jsem objednal flajzary tak uvidím. Doufám že to za ty dukáty co do toho dám bude fungovat na 1.
- Středa 31. července 2013 v 11:09® thundarr
-
Zedtu> nevybirej podle diod , ale podle hlasicu … , mam stary foxy MX a jsem v poho … zalezi kolik za to chces dat … byt tedou jdu do flajzaru … vice mene kterykoli …
http://obchod.mikbaits.cz/…-zab/id/234/
hlavne nekupuj X2 .. dyngo … a podobne pomsty na lidech …
jde o to, ze pak zaprsi … hlasic zacne hvizdat, popripade prestane fungovat … a jak vyschne opet jede …
prodavace v odbode jsem chtel ..... , koupil jsem je otci … protoze ho bravam na kapry … kdyz jedu na dyl … a to co ty hlasice delaly .. bych nepral ani uhlavnimu nepriteli … takze radeji bez do overenych a diody ber podle toho ktere se ti libi … ty na ne budes koukat
- Středa 31. července 2013 v 10:39® peta128
-
Zedtu>Tak nad tím jsem nikdy nepřemýšlel
,mám modrý a v pohodě.
- Úterý 30. července 2013 ve 22:05® Zedtu
-
zdravím, chci kupovat nové hlásiče a chci poradit jakou barvu diod vybrat. Modrá prý vybíjí baterie nejvíc, tak bych chtěl zkusit žlutou nebo zelenou ale nevím jestli má stejnou svítivost. Nemáte s tím někdo zkušenost. Dík za info
- Čtvrtek 25. července 2013 v 18:24® HaD
-
thundarr> paráda
- Čtvrtek 25. července 2013 v 18:13® thundarr
-
David H.> no, uvidime… nejaky kratky navod udelat muzu … nafoti mi to mladyy
- Středa 24. července 2013 ve 14:40® HaD
-
thundarr> není na dva měsíce. Může to být klidně hned. Pořadí teď není nijak pevné…
- Pondělí 22. července 2013 v 11:31® thundarr
-
Yury> se mi nejak u vody nechtelo, ale juknu na to neska vecer … udelal bych to jako clanek :d ale cekacka je na dva mesice , tak to hodim radeji sem D:
- Středa 17. července 2013 ve 12:21® Yury
-
thundarr> bodlo by par fotek..nebo nejaky tip na dobrou montaz..:)
- Středa 17. července 2013 v 11:45® thundarr
-
Yury> pokud chces unikove vetsinou u snurky je navod jak ji spravne navazat. hlavne nedavat nad snuru obratlik ci cokoli podobneho … aby kdyz kapr sestavu urve aby za sebou netahal olovo … to musi mit moznost sjet dolu. Nicmene tam budes nucen pouzivat hacky bez protihrotu, takze by se toho zbavil i tak … ale majiteli to nevysvetlis
takze radeji opatrne
- Středa 17. července 2013 v 11:32® Yury
-
thundarr> ok diky..
- Středa 17. července 2013 v 11:28® thundarr
-
Yury> Olovene snury nepouzivam, maximalne icore od tasky, tezka snura bez oloveneho jadra. Pouzivam to hlavne kdyz potrebuji silne oderuvzdorny konec kmenoveho vlasce …
Pokud bych mohl poradit, jako sokovy vlasec pouzij 40–50 monofil. a proto abys jej poslal na dno pouzij zadni olovo.
budto hazeci … http://obchod.mikbaits.cz/…as-n-ba.html
ktere das na kmenovy vlasec a cca 30cm od klasickeho olova udelas zarazku ze silneho vlasce aby ti zadni olovo nesjelo az k montazi …
nebo
http://obchod.mikbaits.cz/…-n-ba-1.html
klasicke backleady … daj se jich sehnat hafo, jen bacha aby se lehce neztracely … ale jdou i udelat kdyz jsi sikovny
letajici ukotvi poslednich par metru na dno, hlaciky potopi vlasec blize, podle potreby …vyhodu to ma pri zdolavani v noci…
vyber si co se libi vice … vecer sice jedu na ryby, ale nafotim ti jak to udelat
- Středa 17. července 2013 v 11:19® Yury
-
Zdravim vsechny,chci se zeptat,jsem takovy svatecni rybar a ted jedeme na par dni na ryby na skalicku,potreboval bych se zeptat jestli se jeste pouziva olovena snura na montaze a jak dlouha,popr.vlozte nejake foto unikove montaze s olovenou snurou,diky…:)
- Středa 17. července 2013 v 11:13® thundarr
-
Draky> jasny, vsak ja rikam jde o okolnosti … Kazdopadne i ti borci na tovacove vedeli co delaji, sli vylozene na ty amury, a co jsem slysel kdyby ty ryby nezdolavali ze brehu ale jezdili pro ne meli by jich daleko vice … a ty ryby by nebyly tak vyrizene …
- Úterý 16. července 2013 v 19:05® Draky
-
thundarr> Ja jsem jen psal co jsem videl. Sam tomu poradne nerozumim a tak jen pisu co kde prectu a tak.
Jinak na tu kuku…videl jsem to snad na mistrovstvi sveta a chytal na to nejakej madar, ale nejsem si 100% jistej, ze to bylo MS.
Tahal kapry teda.
- Úterý 16. července 2013 ve 13:44® thundarr
-
Draky> Kukurice ano, ale na zavodech nevim, jde o to ze ze pokud jdes na soukromak tak ji boiliem prechytas, pokud na svazovku bude to spis naopak .. zalezi na co je ryba zvykla …
Treba posledni zavody na tovacove … http://www.carpmaraton.cz/zavodnici.php?…
CT dedek zkoncili na 4. miste a dlouho byli na bedne … ale kukurici uchytali prakticky jen amury. Ale spoustu velkych … ale zas sypali to tam horem dolem …
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 23:38® Draky
-
výča> Hele nejsem zadnej odbornik v tomhle, tak to neber jako nejaky uzasny rady. No zalezi jak moc velkej flek si chces rozkrmit, ale dal bych treba kilo kuku a pul kila boilie, fakt zalezi jako moc velky misto chcete rozkrmovat…nekde staci hrst kuku a par boilie.
Kdyz to bere takhle v delsim casovem rozmezi, tak ja osobne dokrmuju ihned po zdolani ryby. Myslim si, ze i zakrmovanim si na chvilku to misto plasis a zejmena, kdyz jdes na rybu, ktera je zkusena, tak si da majzla nez se tam zajede podivat, proto vyuziju toho, ze jsem si to rozplasil zdolavanim a neco tam prihodim (treba 2 hrsti kuku a hrst boilie).
Zase je to vsechno podle situace. Kdyz bude mezi zaberama velka pauza, tak muzes i v prubehu neco hodit. Kdyz se tam nic neukaze, tak zas nema smysl moc krmit, ale jak zacnes tahat kapriky 50cm, tak budes muset krmit trosku vic, protoze takova ryba vetsinou prijede v hejnu a hezky ti to tam vyluxuje.
Tento příspěvek byl editován 11.7.2013 23:43:14 uživatelem Draky. - Čtvrtek 11. července 2013 ve 23:17® výča
-
Draky> my tam byly i minulej rok přicházely tak 2 záběry deně od kaprů kolem 7kg. krmily jsme kukuřicí a občas nákej boilíes tak nevím za tuhle situaci jestli krmit hodně a nebo málo. a kolik by jsi nasypal na začátek lovu hloubka tam je cca 1,5–2m
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 13:45® Draky
-
výča> Ryby to na sebe vykecaj. Dej tam neco na uvod a uvidis, kdyz zacnes tahat male kapriky, tak tam prestan hazet kuku. Pokud se tam ukaze hodne ryb, tak musis krmit castejc a nebo vice. Jestli se nic neukaze, tak je neco spatne.