Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. května 2013 v 17:31® mirek66
-
Draky> Zdar,skvělé boiles,pošli prosim receptík do soukromejch zpráv.Dik moc.Mirek66
Tento příspěvek byl editován 23.5.2013 17:32:10 uživatelem mirek66. - Čtvrtek 23. května 2013 v 11:43® casper
-
kaspi37> to víš že jo, dáme jim co proto
máš tam ode mě osobku, tak napiš
- Čtvrtek 23. května 2013 v 11:42® kaspi37
-
tak já jdu něco uvařit těm mejm hladovcům aby nestrádali hladem až přijdou ze školy tak pak písni až budeš mít čas jsem tu skoro každej večer tak se můžeme domluvit na tý rybačce a dáme jim co se do nich vejde…tak zatím a ať se ti daří…jsem rád za rady tak moc dík…Mirek…:D
- Čtvrtek 23. května 2013 v 11:28® kaspi37
-
pojedu rád super nabídka není problém se domluvit a stačí napsat kdy a kam a je to jasný…pokud budu mít volno není v tom problém rád si zachytám a poblafem…super…já Mlíkojedy zbožnuju taky jsou dny kdy tam člověk sedí jak trouba ale zas je to někdy úlet a zachytáš si pěkně…asi jako všude…taky mně to tam baví že to není nalepený na sebe ty místa a nikdo neprudí…s tím souhlasím…hehe
- Čtvrtek 23. května 2013 v 11:23® casper
-
kaspi37> hele mlékojedy jezdím taky
na Lhotě jsem ještě nebyl, ale taky to mám tak nějak v plánu, pak jsou tam Probošťáky, to je velmi zajímavá voda, ale bude mit rvat roky, než z toho něco vyčtu
v mlíkojedech jsem jako jeden z mála udělal kapříka
ten den to vubec nebralo
byl jsem tam jednou, ej to super, spousta místa a daleko od sebe, nikdo tě ne.ere
) to se mi líbí, tak můžem někdy vyrazit spolu když budeš chtít
- Čtvrtek 23. května 2013 v 11:18® kaspi37
-
tak to je super pod cukrák jezdím na štiky…je to tam pěkný…a co vyzkoušet třeba Mlíkojedy nebo Lhotu…já taky neutrácím takový prachy za boilís mám pytlík tak na tři až čtyři měsíce možná to bude tím já nejsem masivní krmič to ještě nekradu…hehehe…mám dětičky tak si to taky tolika nejde dovolit jen občas ulítnu a pak je řev…hehe…ale už si zvykla že jsem rybářskej blázen…jinak rohlikáč je super na ten chytám moc rád i na peletky…ty si dělám svoje ze psího žrádla z Frolic…jsou masovky a makaj dost dobře…dipuju je olejem z tresčích jater a vyhrál jsem ted na mlíkojedech na ně závody…tak mně nezklamaly…
- Čtvrtek 23. května 2013 v 11:08® casper
-
kaspi37> hele taky si tou plovkou nebudu jistej na řece, na stojáku to má nejspíš jiný efekt
hele já bydlím od neratovic kousíček a jezdím taky to okolí…na Vltavě vůbec neumím chytat ale zkouším to
jinak jezdím takový ty plivátka alá Kyják, Cukrovar, pak na řeku většinou na berounku, soutok s Vltavou, ale to mám na druhou stranu…furt vymýšlím, kam na tu mojí stranu (severní) takže právě Klecany, Klecánky, kolem Neratovic…jinak já chytám spíš na peletky, na bolies jsem zatím moc nezkoušel, protože mě nebaví utrácet tisíce, než příjdu na nějaký kvalitní
boilie si dělám domácí rohlíkový, který maká a dá se různě dipovat a vychytávat, jinak peletky používám teď Robin Red naložený v Extra carp oleji (ChyťaPusť) a můžu říct, že to funguje a fakt rychle i na ten feeder, dávám dvě 8 mm a tahám od větších cejnů po pěkný kapříky
ale největší ryby mám stejně na ten rohlíkáč
)))
- Čtvrtek 23. května 2013 v 11:05® kaspi37
-
ještě jsem se tě chtěl zeptat děláš si svoje boilí a nebo kupuješ hotovky???…taky na to mám názor to svoje maká taky ale ty hotovky některý špatný nejsou kupuji robin red od inferna jsem jeho fanoušek a musím přiznat že je dost dobrej.....tak ho zkus je fakt slušně nadupanej a nebo modrá laguna na tu tu chytám taky…
- Čtvrtek 23. května 2013 v 10:59® kaspi37
-
dneska odpo do večera to půjdu vyzkoušet…cejtím v kloubech něco pěknýho..tak až se mi vrátěj dětičky tak vyrazím na ně…půjdu tak do 22.00…tak uvidíme prostě je opět na tu plovku budu jen asi přemlouvat ale ono to jednou přijde…hehe …snad…
- Čtvrtek 23. května 2013 v 10:49® kaspi37
-
dávám panáčka,taky nemám jen tu kaprařinu chytám vše,od sumíků a štiček a i ty malinký říkám tomu malá ryba taky ryba a at si taky ty malinký semnou občas užijou…tak koukám stejná nota…wauuu..jezdím na Labe a fakt pěkná rybajda ale s tou plovkou jsem fakt naštíru prostě to budu zkoušet dál…kam jezdíš ty na rybky??,…pokud to nemáš tajný to bych nerad vyzvídal…jinak zkouším i Vltavu a tam je to pro mně domovská řeka…pár kapitálních odsud mám taky ale přestěhoval jsem se do Neratovic a vůbec jsem nevěděl kam chodit tak po roce už to vím tak se snažííím…:D
- Čtvrtek 23. května 2013 v 10:41® casper
-
kaspi37> vytrvalost přináší ovoce
dáváš jen tu plovoučku, nebo na „panáčka“? samotný pop-upce bych moc nevěřil
ale z toho co píšeš bych neřek, že děláš něco špatně, možná to jen funguje na specifických místech…tam kde je třeba hodně bahna, nebo porostu na zemi…na normálním dně to asi vezme radši normálně ze dna..ale nevím, přiznám se, že nejsem typickej kaprař, ale rád experimentuji, takže některé kaprařské techniky používám při feederu
- Čtvrtek 23. května 2013 v 10:17® kaspi37
-
mám tak kolem dvaceti čísel a broček dávám tak 5 cm za háček zkoušel jsem i jiný varianty ale fakt neůspěšně a pořád dokola slyším jak to na plovoučky maká…tak fakt nevím jsem bezradnej za ty léta ale zkouším to pořád…vytrvalec…hehe
- Čtvrtek 23. května 2013 v 10:10® casper
-
kaspi37> s tímhle taky trochu bojuju
jak dlouhý dáváš návazec? vyplatí se pomocí bročku vychytat správnou výšku nadednem
- Čtvrtek 23. května 2013 v 9:32® kaspi37
-
ahoj všem…chci se jen zeptat nevím jak je to možný,chytám kapry na boilís..krásný,hezká rybařina ale nejde mně do hlavy pořád jedna věc,zkouším od různých firem a značek plovoucí boilí a nechytil jsem na ni za těch pár let ani jednoho kapra může mi někdo prosím pomoci co a jak mám s tím dělat???vážně nevím co dělám špatně…díky Miras…:D
- Středa 22. května 2013 v 18:55® Draky
-
tak aby se nereklo
nazev je Lidl jahoda
- Středa 22. května 2013 v 15:24® Draky
-
mirek66> hehe ty ses kuchar teda
Tento příspěvek byl editován 22.5.2013 15:30:32 uživatelem Draky.asi brzo taky neco uvarim…je hnusne a nemam moc co delat
ocekavam od prvniho pokusu katastrofu, ale uvidime
- Středa 22. května 2013 v 15:03® mirek66
-
Zdravim vás rybáři a rybářky.Jelikož marodim,k vodě se nedostanu,tak jsem se opět pustil do výroby boilie a pelet samozřejmě na víkendovou výpravu.(18mm).Nazval jsem to Green Hill.
Tento příspěvek byl editován 22.5.2013 15:04:24 uživatelem mirek66. - Úterý 21. května 2013 ve 20:33® Janko
-
Draky> Ok dík za radu
- Úterý 21. května 2013 ve 12:56® Draky
-
Janko> jestli krmis jenom srotem, tak to kapra nenalakas…respektive on by prisel, ale nez to najde, tak to sezere cejn a plotice…musis tam pridat partikl…ja kdyz zakrmuju, tak tam mam srot, kukurici (uvarim ji tak, aby byla este trochu tvrda a dokazal ji rozkousnout skoro.jenom ten kapr), psenici, repku a aby to drzelo pohromade, tak tam dam este strouhanku…ty peletky to chce taky urcite prihodit, to delas dobre
- Úterý 21. května 2013 v 8:02® Janko
-
Draky> Když chytám na pelety a tak tak prohodím pár peletami a dlouhodobě krmím šrotem. Když vím, že budu chytat na kukuřici tak i zakrmuji kukuřicí.
- Pondělí 20. května 2013 ve 13:26® Draky
-
Janko> jestli do krmitka davas to s cim zakrmujes, tak by v nem nemel byt zadnej problem, protoze ta ryba by na to mela byt zvykla…cim zakrmujes vubec?
- Pondělí 20. května 2013 v 8:24® Janko
-
Prosím vás ještě je lepší teď v této době chytat s krmítkem nebo bez něj??
- Pondělí 20. května 2013 v 8:15® Janko
-
Draky> Zakrmuji tak den předem a pak během lovu. Určitě díky za radu zmenším háček nakoupím jiné příchutě a uvidím třeba to konečně zabere a začnou brát. Chodím od rána až do večera do těch 7 hodin tak v tom si myslím že problém nebude
jarda 2004> Taky jsem si říkal jestli to nebude tím, že se třou, ale zatím jak jsem se tak díval tak nic nebo jsi to myslím
- Neděle 19. května 2013 ve 23:45® jarda 2004
-
Janko> Určitě skus zkrátit návazec 30cm je dost a koukni jestli se nezačali u vás třít kapři pomalu začínají všude a to může být důvod tvého problému.
- Neděle 19. května 2013 ve 20:30® Draky
-
Janko> No rek bych, ze mas hak jak byk
ja pouzivam 8 a jsem s nim plne spokojen…skoro uz se me do vetsich nechce, mozna v lete zvetsim, ale na reku me to staci uplne s prehledem.
Jinak mozna zmenit nastrahu, treba jinou prichut pelet (me nejlip fungujou Red Robinky).
Zakrmujes si?
Mozna ted kdyz je teplo, tak bych se nebal jit vic do proudu.
Posledni co me napada je cas…kdyz bude teplo, tak bych lovil bud rano nebo az k veceru s tim, ze pred tim musis mit tak (ted zalezi na miste) 2 hodky zakrmeno…ja treba zakrmim a vim na 100% , ze na hodinu a pul muzu odejit od prutu, protoze tam do ty doby zadna velka ryba neprijede.
Tento příspěvek byl editován 19.5.2013 20:31:18 uživatelem Draky. - Neděle 19. května 2013 ve 20:22® Janko
-
Ahoj všichni prosím potřeboval bych poradit. Jezdím na řeku na kapříky, ale teď za poslední asi 4 výpravy mě vůbec nic nezabralo. Nevím jestli něco dělám špatně nebo ne
Chytám kousek nad splavem na rozhraní mezi mělkou a hlubokou vodou. Používám normální olůvka tak 50 gramů. Asi 30 cm návazec zakončený háčkem č. 3 a kouskem vlasu nechaný pod háčkem. Chytám většinou na kukuřici, rohlíkové boilí (jahoda, skopex a halibut) potom tam mám halibut pelety o průměru 10 mm a ještě tam mám takový malý červený plovoucí kuličky ty poučívám nejméně
Vlasec 0,28 mm nosnost 10 kg a je střídavé barvy (zelená, nažloutlá a čirá). Všechny vaše rady přivítám, protože už nevím co mám dělat
- Sobota 18. května 2013 ve 21:26® mirek66
-
Draky> Zlobí mě krční páteř,točim se,jak na kolotoči,nebaví mě to už doma.Příští víkend mažu k vodě Ondro.Bezva večer a neděli.
- Sobota 18. května 2013 ve 21:16® Draky
-
mirek66> no tak se koukej uzdravit
jsem na to zvedavej
- Sobota 18. května 2013 ve 20:42® mirek66
-
Draky> ještě ne,marodim.Ale dam vědět.
- Sobota 18. května 2013 v 17:04® Draky
-
mirek66> tyjo takove jednoduche boilie za par korun a vypada fakt dobre
uz si s nim sel chytat?