Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 11. dubna 2013 v 8:24profil byl smazán
-
Janko> Kdyby to bylo na mě, tak asi na kapry na malou a zvedlou říčku v tuto dobu nepojedu.
- Středa 10. dubna 2013 ve 23:00® Janko
-
Ahoj prosím potřeboval bych poradit
o víkendu asi v sobotu pojedu na malou říčku na kapry, má být kolem 10 stupňů, je zvýšená voda zatím asi o 20 cm, ale snad to trochu klesne
kam bych měl nahazovat a na co bych měl zkusit chytat?? Děkuju
- Úterý 9. dubna 2013 v 10:31® strawberry
-
jarda 2004> Díky za názor,nechám si „své favority“ projít hlavou,osahám v obchodech a uvidíme.
- Úterý 9. dubna 2013 v 9:55® jarda 2004
-
strawberry> A nevěř že z menší postavou nejde hodit 100m je to o technice a cviku než o síle.
- Úterý 9. dubna 2013 v 9:54® jarda 2004
-
KOLIBŘÍK> Mýlí mistře kolibříku opravdu jsem si nestačil všimnou že bych někomu nutil nebo vnucoval svůj názor. Ale ono to asi nebude tím co jsem napsal že? Ale spíš tím že se naše cesty opět střetly a tvoje neutuchající ego nemůže jaksi unést. Ale na závěr jen připomenu oč tady jde někdo se ptá a někdo odpovídá a já nezaznamenal že by jsi na onen dotaz kolegy odpověděl jakoukoli formou což mne dovádí k myšlence že spíš než o radu o kterou tady jde především ti jde o opětovnou masáž kolibřích křídel.
- Úterý 9. dubna 2013 v 9:46® jarda 2004
-
strawberry> Určitě SONIC
- Pondělí 8. dubna 2013 v 10:37® strawberry
-
KOLIBŘÍK>Nepřijde mi,že by Jarda někomu něco vnucoval.Každopádně i začátečník může být šikovný a dobrý rybář,s tím s tebou souhlasím.Třeba já jsem toho příkladem
- Pondělí 8. dubna 2013 v 8:40® KOLIBŘÍK
-
jarda 2004> Jaroslave ty jsi dozajista šikovný a zkušený rybář jak tady čtu tvé rozumy.Ale bud tak laskav a nikomu je nenut ani raději nedoporučuj.Nebo to podej jinou formou.Já sdílím názor že i začátečník může být dobrý rybář a může mít dobré nápady.Někdy možná ůspějnější nežli jsou ty zajeté a za ta léta již profláklé.
- Neděle 7. dubna 2013 v 19:00® FANY
-
Pardon, nefungoval mi num lock--__ našel jsem toho doma 5kilo
- Neděle 7. dubna 2013 v 18:50® FANY
-
Ahoj, nezkoušeli jste delat krmne boilie ze sypke vyzivy pro kulturisty? Já mylim ze je to fajn napad, našel jsem toho doma kilo tak bych to vyuzil.. je dobrý do krmnyho boilie davat krupicku? slysel jsem ze snizuje obsah proteinu, je to tak? co vy na to?díky
- Neděle 7. dubna 2013 v 18:48® strawberry
-
jarda 2004>Greys mě moc neoslovily,Century NG-to je opravdu jiná cenová kategorie ale vypadají hodně dobře,Sonik SKS taky stojí za úvahu,vypadají pěkně.Dnes mi padly do oka ještě Daiwa Regal.Kdyby sis musel vybrat z mého pohledu mezi Sonikem,Daiwou a Mitchellem,který by to byl?Mě zatím nejvíc láká ta Daiwa,píšou o ní krásný věci,ale aby to byla pravda… S mou postavou 100m házet stejně asi nikdy nebudu,ikdyž bych to potřebovala
- Neděle 7. dubna 2013 v 15:46® acipenser
-
macek2> díky moc za informaci, a rady:)
- Neděle 7. dubna 2013 v 15:42® macek2
-
acipenser> to je recept jak na samotnou výrobu boilí,na ten ti taky nikdo nezaručí ůspěch,tenhle ten rozpis co jsi uvedl je podle mě zbytečný,dobrý je jen první den,tím že to prokrmíte nic nezkazíte je to běžný postup ale ty ostatní dny bych se řídil instinktem,podle toho jak to bude brát nebo pokud začnou brát cejni tak vyřadit řepku a vnadit jen boilísem,prostě vnad tak jak si situace vyžaduje.
- Neděle 7. dubna 2013 v 15:42® jarda 2004
-
acipenser> Máš to malinko jako recept na bábovku nic ve zlém. Ale jako začátečníkovy bych ti štít nedoporučoval je to voda z ohromným tlakem rybářů a ohromným množství krmení které se tam nahází a spíš bych sázel na to že méně je více a sázel na kvalitu. Ale jak jsem napsal spíš se poohlédni po jednoduší vodě pro začátek.hodně štěstí.
- Neděle 7. dubna 2013 v 15:42® acipenser
-
strawberry> díky moc za info, člověk když začíná tak natrefí na mnoho zaručených postupů:). Díky
- Neděle 7. dubna 2013 v 15:37® jarda 2004
-
strawberry> Už dlouho používám Century NG a naprostá spokojenost. Ještě bych na tvém místě kouknul na Sonik SKS úžasná cena za nádherné proutky.
- Neděle 7. dubna 2013 v 15:34® strawberry
-
acipenser>Nejsem sice nějaký extra znalec v zakrmování,ale to množství se mi zdá hodně přehnané.Mi když jedem třeba na týden na jezero,tak prokrmujem 2×-3× denně pár hrstí pelet,vařené kukuřice a trochu boilie.Ale v žádném případě netvrdím,že zrovna takhle je to správně a má to tak být.
- Neděle 7. dubna 2013 v 15:06® acipenser
-
Dobrý den přeji, v červnu bych se rád s přáteli vydal na pískovnu na štít, vyzkoušet zdejší vodu a zejména lov na boilies. Jelikož jsme začátečníci a nemáme skušenosti s lovem na boilies, poprosil bych Vás o cenné rady, jakým způsobem během týdenního lovu vnadit, resp. kolik a čím. Na internetu jsem našel níže uvedený chronologický postup, jen si nejsem jist, zda je právě vhodný pro naše účely. Moc Vám děkuji za jakoukoliv reakci…
na každého rybáře :
- den 7 kg řepky + 5 kg pelet + 3 kg boilies – rozděleno do dvou dávek
- den 5 kg řepky + 3 kg pelet + 3 kg boilies – rozděleno do dvou dávek
- den ráno 2,5 kg řepky + 0,5 kg boilies, večer 2,5 kg řepky + 0,5 kg boilies
- den ráno 0,5 kg boilies, večer 0,5 kg boilies
- den ráno 0,5 kg boilies, večer 0,5 kg boilies
- den ráno ráno 0,5 kg boilies, večer 0,5 kg boilies
- Neděle 7. dubna 2013 v 9:11® strawberry
-
jarda 2004>Díky za tip na Greys,podívám se po nich. Uvažovala jsem i o Sportexech Morionech,ale nevím,ještě nejsem rozhodnutá.Psal jsi „v jiné cenové relaci“…kolik zhruba?Nebo s jakým prutem v té „jiné cenové relaci“ jsi spokojen?
- Neděle 7. dubna 2013 v 0:02® jarda 2004
-
strawberry> No tak se ti pokusím pomoct v těchto dvou prutech bych nehledal markantní rozdíl maximálně v výrobní řadě nebo v datum výroby. Pokud hledáš prut na dlouhé náhozy a zároveň dobrou zdolávačku tak jí dle prodejců najdeš snad v každém krámně ale faktem je že pokud by jsi chtě opravdu takový prut tak aby plnil tvůj požadavek bude v jiné cenové relaci. Rukama už mi prošla valná řada prutů a bezkonkurenční v levnějších prutech byl Greys v 3,00lb.Hodně štěstí u vody.
- Sobota 6. dubna 2013 v 18:56® strawberry
-
Ahoj rybáři,vidím,že tady řešíte něco jiného
ale nevíte někdo náhodou,jaký je rozdíl mezi pruty Mitchell Elite http://www.usumce.cz/…-3-dily.html a Mitchell Luxx? http://www.gscarp.cz/…y-1-1-ZDARMA Uvažuji o koupi,ale nenašla jsem rozdíl.Máte je někdo?Co si o nich myslíte? Nebo znáte nějaké šikovné pruty na daleké odhozy a přitom příjemné na zdolávání?
- Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 22:10® Shrek
-
sidla_napajedla> 30ník jsem, dej pokoj s nějakou cérkou na rybách na týden.....na týden jedu do Norska, abych si od baby odpočinul – a ona s dětma ode mě. Přeci nebudu nějakou jinou tahat k vodě…
- Čtvrtek 4. dubna 2013 v 11:07® sidla
-
macek2> trefil hřebíček na hlavičku, a pustit mladou dcérku s nějakým 30tníkem někam na týden k vodě,.......
- Středa 3. dubna 2013 v 19:32® macek2
-
Lucka11> 14kg tak to je moc pěkné,rybaření ti nikdo nechce a taky nebude zakazovat,ale dávej bacha na nás chlapy,máme totiž i jiné touhy než rybaření
Tento příspěvek byl editován 3.4.2013 19:34:00 uživatelem macek2. - Středa 3. dubna 2013 v 19:25® Lucka11
-
sidla_napajedla> nahodou muj max kaprik 14kg rybareni milukt a neni kdo by mi neco takoveho mohl zakazovat
- Středa 3. dubna 2013 v 15:48® gavlos
-
chlapi..podivejte se na profil..aby vas nezavreli
- Středa 3. dubna 2013 ve 14:27profil byl smazán
-
Aby to tu nakonec nebylo jako na erotické seznamce
- Středa 3. dubna 2013 ve 13:26® nnnap
-
hele lucko, já jsem pořádný kus chlapa, ale manželka mne nepustí.
- Středa 3. dubna 2013 ve 13:19® Noodling
-
Lucka11> Já jsem pro, můžem někam vyrazit, když budeš chtít
- Středa 3. dubna 2013 v 9:36® sidla
-
zadar> já bych ju nepustil s chlapem, na tož na ryby