Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 18. března 2013 ve 20:49® kopi
-
Jedna veselá na rozptýlení.
Tento příspěvek byl editován 18.3.2013 19:49:45 uživatelem kopi. - Pondělí 18. března 2013 v 16:36® HaD
-
Alov> njn…to je život
- Pondělí 18. března 2013 v 16:22® Alov
-
David Havlíček> No ale opakované. Řekl bych periodicky opakované
- Pondělí 18. března 2013 ve 14:51® HaD
-
zadar> erupce na slunci…
- Pondělí 18. března 2013 ve 14:01® Martens44
-
lkbaits> Čau. Na Vrbenskym jsem byl 3krát, takže asi moc radit nemůžu. Jenom podle mě: nejlepší místa byly 4 a 6. Je to blízko potopených stromů a keřů, kde jsme viděli nejvíc velkých ryb. Při záběru to chce ale hodně zabrat, jinak jsou ve větvích. Je tam na dně i dost nějaké trávy a kdo neměl plovoucí, tak si moc nezachytal. Byl jsem tam vždy na víkend a vždy stačilo 4 kg boilí a 3 kg pelet. Nejlepší ovšem bylo, když vedle na 5 přijeli dva a než rozbalili stan, tak jen tak nahodili. Za 20 minut měli 20 ti kg krasavce na jahodu, která měla už několikáté narozeniny. Kukuřici, nebo řepku nemá cenu brát. Dobrý jsou mastný pelety.
Tento příspěvek byl editován 18.3.2013 13:04:22 uživatelem Martens44. - Pondělí 18. března 2013 ve 13:50profil byl smazán
-
David Havlíček> Díky
- Pondělí 18. března 2013 ve 13:29® HaD
-
Sorry, ale ten průjem jsem smazal.
- Pondělí 18. března 2013 ve 12:54® lkbaits
-
hoši potřebuju od vas rady jedu na vrbenský jezero na místo 1 nebo 6 poradte jakou montaž zvolit a jakej bolies kolik kilo jedu na dny díky a vlete na dní díky hoši
- Neděle 17. března 2013 v 18:39® Weinis
-
MatesKGB> to by me asi odvezli … :/
- Sobota 16. března 2013 ve 22:20® thundarr
-
Koudyrybář> vzhledem k tomu ze pises do kaprariny cekal bych ze chces chytat velke kapry …
naviaky tica scepter, pruty jake ti padnou do ruky kolem 1200–1500 …
dal byhc asi shimano …
v pripade ze to myslis aspon kapku vazne …
- Sobota 16. března 2013 ve 22:18® thundarr
-
MatesKGB> Dobre ukecal jsi mne zitra si prispim
… nerad bych vstaval v 5 a dopadl stejne
posunu to o tyden …
Ja sice chytam na krmitkovky
.. ale kdybych skladal …
zalezi naco … mixy šrotu .. repka jak stor tak vcelku ale ne moc aby se to nesypalo … strouhanka … bonduelka .. pame peletky treba csl nebo patentka … hodne se pouzivaji oplatky .., jak rikaji kluci moznosti je spousty …
jinak tatik si kupuje orechovy hurikan od mikbaits a redi si to takze mu to pro jeho ucely vydrzi dlouho .. nastavuje si to repkou sroty a strouhankou .. a mas jistotu ze tam budes mit i nejakou tu kvalitu ale pro sve ucely to bude stacit i ošuleny
- Sobota 16. března 2013 ve 14:05® casper
-
MatesKGB> to nasere!!!
- Sobota 16. března 2013 ve 14:04® MatesKGB
-
Tak jsem si včera za večer zakrmil 4kg kukuřice, pšenice a řepky a dnes po dlouhém chystání věcí dorazím k vodě a tam 1cm led
k nasrání…
- Pátek 15. března 2013 ve 12:41profil byl smazán
-
casper> To není žádná věda, prostě trochu strouhanky, nějaké šroty, pšeničné klíčky. Taky je dobrá směs pro selata čos, do toho mletá řepka, dochutit melasou, vanilkový cukr, sirup. Možností je mraky.
- Pátek 15. března 2013 ve 12:19® casper
-
zadar> dík za reakci
myslíš, že bys mi mohl prozradit jakým způsobem, nebo z čeho ty směsi mícháš?
klidně do správ
- Pátek 15. března 2013 ve 12:18® HaD
-
zadar> Taky mě u nás vždy kluci posílají do ZZN
- Pátek 15. března 2013 v 11:59profil byl smazán
-
casper> Samozřejmě si všechno míchám sám, ty krmítkovky jsou moc drahý. Mám štěstí, že u nás máme obchod ZZN, kde se koupí všechno potřebné. No nakonec není to daleko od Prahy Stochov Slovanka, je to tak 200 m od vlakového nádraží.
- Čtvrtek 14. března 2013 ve 21:28® Koudyrybář
-
Ahoj chci začít chytat a nevím jaké pruty a naviják bych mě koupit ?? rady pište
- Čtvrtek 14. března 2013 v 19:01® casper
-
Kolegové ještě bych se rád zeptal jak řešíte krmítkové směsi? Na krámech je to drahý jako blázen a v mládí se mi hodně osvědčil mix různých šrotů (kukuřičný, pšeničný) s kapříma granulema, strouhankou a nějakým aroma…Nevím jestli se dá sehnat třeba ve větším množství aby to nebylo tak drahý…V Praze jsem bohužel nenašel žádnej obchod s hospodářským krmivem, kde bych potřebné ingredience na domácí výrobu našel…nějaký nápad? Díky
- Pátek 8. března 2013 ve 21:38® Janko
-
jarda 2004 No zítra mi to nevíde, ale až pojedu tak pojedu na menší řeku je to kousek od splavu kde se hodně rychle mění povrch z mělčiny tak do těch půl až metr a mění se do hloubky tak do těch dvou metrů max
- Pátek 8. března 2013 v 8:39profil byl smazán
-
thundarr> Ta hudba je moc pěkná, takové retro
Hrůza když si vzpomenu, co jsme leta pořád museli poslouchat. Občas si něco takového pustím, když jsem na dnešní dobu nas..nej a hned mě ta nas..nost přejde.
- Čtvrtek 7. března 2013 v 19:38® qwercz
-
zadar> pěkny,samy macek.
- Čtvrtek 7. března 2013 ve 14:21® thundarr
-
zadar> pekny …
husta hudba
- Středa 6. března 2013 v 10:40profil byl smazán
- Nějací lonští kapříci kteří se mi povedli.
- Středa 6. března 2013 v 10:08® thundarr
-
Janko> To je spise revir od revire … zalzi co myslis tim melcina …, necekal bych ze ryby behem prvnich slunicek okamzite vyjedou ven … je pravda ze slunicko treba nyni hreje pekne.
Pokud chces na prohratou vodu tak urcite az poobede, at ma slunicko kapku casu na to prohrati …
Ja osobne bych vyraril nejlepe rano, a snazil se ty ryby zachytit jak do te melciny pojedou …, protoze mam cas si predkrmit a vklidu vyckavat …, hlavne moc nesplouchat a neplasit.
- Středa 6. března 2013 ve 2:00® jarda 2004
-
Janko> Kolego pokus se malinko popsat na jakou vodu jedeš jestli řeka nebo stoják ať se trošku zorientovat nad tvojí otázkou.
- Úterý 5. března 2013 ve 21:41® HaD
-
sidla_napajedla> taky jde. Ale na jaře jsou kapři hladoví a není to myslím nutné. Ale já jsem kaprař na baterky, takže brát s rezervou
- Úterý 5. března 2013 ve 21:12® sidla
-
David Havlíček> celkem zajímavé,ale drastické řešení jsem používal za mlada,,cca 10 let zpět,napichnout do žížaly in. stříkačkou vzduch a ona pak pěkně vzlíná,ale neplave
- Úterý 5. března 2013 v 17:58® HaD
-
Janko> osobně určitě na dno
- Úterý 5. března 2013 ve 14:28® Janko
-
David Havlíček> A když chytáte na mělčinách na rousnici tak jí nastražujete na dno nebo nade dno máme tam písečný dno na mělčinách tak jak to bude lepší??