Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. března 2013 ve 3:19® HaD
-
Weinis> podle mě tak během 14 dni první polezou.
- Pondělí 4. března 2013 ve 22:59® Weinis
-
chci se septat daji už se nachytat rousnice
- Pondělí 4. března 2013 ve 21:20® HaD
-
Janko> mě na jaře vždy nejlépe fungoval hnoják nebo rousnice a chytat v mělčinách. Boilies neumím ale tipl bych to taky na maso.
- Pondělí 4. března 2013 ve 20:54® Janko
-
Ahoj rybáři a rybářky chci vás poprosit zase o radu
Chci si vyjet na kapry teď v sobotu kdy má být nějakých 13 stupňů. Chtěl bych se zeptat na co a hlavně kde mám chytat
četl jsem něco a vypadá to, že kapři teď vyjíždějí do mělkých vod protože se tam rychleji prohřívá voda chci znát váš názor děkuju
- Neděle 3. března 2013 v 0:08® thundarr
-
nnnap> no jo ale ja mam nikon
a jeste D40 s tim moc nevymyslim. ale moc to neresim , zjistil jsem ze lide me cvaknou stejne blbe jako moje samospoust
tak to neresim
udelam dve tri fotky a kaslu to
stejne ten xicht nevylepsim … a jako vzpominka mi to staci
qwercz> ja byl neska dve hodiny na rece … ale plave moc marasu, da se chytat jedine blizko brehu a na to mi tam chodilo moc lidi a furt se me na neco ptali
tak sem se sjel podivat na stojak a uz tam je takovych 20m, takze asi pres tyden vyrazim _:), neska jsem byl rad ze jsem se od te reky vubec dostal
Tento příspěvek byl editován 2.3.2013 23:08:56 uživatelem thundarr.bahna vsude a marasu hrozny … uz at to kapku oschne .. bude lepe …
- Sobota 2. března 2013 ve 21:04® nnnap
-
thundarr> myslím, žes tu někde řešil autofotky s kaprama. Teď, jak jsem se hrabal v tunách příslušenství, tak mi tam naskočilo cosik, co ti myslím regulus nabídnul, jako nastavitelný intervalový spínač. Třeba. http://www.daganet.cz/…-p-2282.html
Jo, myslím, že úplně v pohodě dostaneš to co potřebuješ
- Sobota 2. března 2013 v 8:26® qwercz
-
Video moc pěkné.Jinak už mě to šije z rukama.
- Pátek 1. března 2013 ve 23:41® thundarr
-
jinak vlozil jsem svoje video z lonska … pár zaberu … puvodne jsem ho sice delat nechtel protoze mne stvalo ze nemam natocene vsechny ryby ale nakonec jsem ho udelal …
- Čtvrtek 28. února 2013 ve 20:38® thundarr
-
Nejsem si jist co znamená pár kuliček. Krmím podle toho jak a co chci chytat …, někdy předkrmím X kilo, někdy chytam na hrst boilie … pelet nebo čehokoli jiného … chytat se dá různě … sam samozřejmě využivám i lov mimo krmné místo … tam se ale nebojim krmit partiklem místo boilie. _Jde totiž hlavně o to udělat rozruch.
Taktiky jsou různé fantazii se meze nekladou. Na týdenní výpravu si zpravidla vystačím s 10kg boilie …, pokud mají ale ryby žravou a vy je chcete udržet na místě, nezbyde nic jiného něž sypat.
- Čtvrtek 28. února 2013 v 16:43® jarda 2004
-
Eve> Evčo někdy je to o masivním krmení někdy o kuličce.Faktem je že kapr pokud přijímá tak v podstatě veme věe co mu příjde do cesty a naopak jsou dny kdy neveme ani kouli ze zlata. Ono to je spíš o místě o znalosti revíru velikosti vody počasí a dálších drobnostech které jsou důležitější jak všechny koule světa. Pokud budeš trávit dlouhodobě čas rybařinou na jednom nebo dvouch revírech tak budeš vědět kdy kde a za jakých okolností chytat z úspěchem i bez masívního krmení.Naopak pokud pojedeš na vodu kterou neznáš nebo o ní víš jen málo tak zmapováním dna a vědší dávkou krmení nic nepokazíš.Ono například naházet 10 kuiček a pár kousků v PVA na 100 ha je jak kapka v moři.
- Úterý 26. února 2013 v 17:03® Soho
-
Ahoj všem. Teď jsem četl v rubrice REVIRY jak někdo čistě náhodou chválí rybník Olšina – ani to nezkoušejte,je to neustále lovená voda a chytat se může pouze na vybudovaných dřevěných chodnících. Ahoj.
- Pátek 22. února 2013 v 19:03® Eve
-
Noodling> Děkuji.
Velmi pěkný názor. Já se také přikláním k tomuto názoru. Jinak, pěkné ryby.
- Pátek 22. února 2013 v 18:57® Noodling
-
Eve> Tomu by přece tak hezká a šikovná rybářka jako ty nevěřila
Na velké a zkušené kapry platí masivní vnadění opravdu velmi zřídka. Někdy bývá úspěšná taktika, ke které se i když vlastně „omylem“ dopracoval kolega níže. Totiž masivně rozkrmit určité místo a nástrahu pak prezentovat několik metrů bokem. Velké a opatrné ryby se drží většinou trochu zpět od krmícího se hejna. Jinak já osobně nejčastěji chytám jen s pár kuličkami kolem montáže.
- Pátek 22. února 2013 v 18:45® Eve
-
Bigpista> Tak to je krásné.
- Pátek 22. února 2013 v 17:38® Bigpista
-
Eve> Můj zatím největší kapr přišel na jednu boilie kuličku nahozenou za naprosté tmy prostě někam do vody. Dvě hodiny na to tam byl
Nakrmeno jsem měl, jenže jsem pak zjistil, že jsem to místo o snad 20m netrefil.
- Pátek 22. února 2013 v 17:06® Eve
-
David Havlíček> Když mě někdo stále tvrdí, jak je potřeba tam naházet na jednu výpravu tooolik krmení…
- Čtvrtek 21. února 2013 v 19:40® HaD
-
Eve> já, co jsem měl tu čest, tak jak kdy…
- Čtvrtek 21. února 2013 v 19:07® Alov
-
Eve> Někdy to je o jedné koulis a někdy ani nakládak koulís nepomůže. Z dlohodobého hlediska to ale něco stojí. A hlavně kupu trpělivosti…
- Čtvrtek 21. února 2013 v 18:10® Eve
-
Ahoj rybáři, či rybářky. Někdo mi pověděl názor, že pořádného kapra, chytíte častěji jen na veliké množství boilies. Prý je to jenom o financích. Máte spoustu záběrů na veliké kapry, jen v případě, že hodíte do vody spousty krmiva? Jaký máte názor Vy?…
- Středa 20. února 2013 ve 14:15® Martens44
-
fishmaster-org> Nebo si vem nějaké navijáky, kde můžeš dokoupit jenom cívky. Buď menší nebo větší. (Shimano Aero 6000 Gt) Jsou kvalitní a spolehliví.
- Pondělí 11. února 2013 ve 23:22® jarda 2004
-
fishmaster-org> hlavně si zjisti jaké převody kolovrátek má koli je v něm plastu a slitin. hodně super kolovrátků se tváří jako nezničitelné ale opak je pravdou. prohlédni si rolničku a z čeho je cívka plastovky jsou opravdu naprd dej přednost slitinovým cívkám.
- Pondělí 11. února 2013 v 17:29® Jeronymo
-
Ahoj všem..Rád bych se zeptal,jestli máte někdo nějaké zkušenosti s prutama Shimano Catana BX Specimen 12–300 P3.Potřebuji nějaké nové nádobíčko..Preferuji pěknou akci prutu..Děkuji všem za názory..
- Neděle 10. února 2013 ve 22:10® R-a-d-e-k
-
Dobrý tip pro lov na řece..... http://www.chytej.cz/…ezne-zavazi/
- Neděle 10. února 2013 ve 12:14® fishmaster-org
-
Martens44> Děkuji já jsem se furt rozmýšlel co jsi mam koupit jestli 0,60mm nebo 0,80mm průměr civki a tak já si koupím 0,60mm me to postačí ja chytám převážne na laabi tak to my postačí a po prípade si pak koupim vetší navijk (průmer) ale dekuji. s pozdravem fishmaster
- Neděle 10. února 2013 v 10:29® Martens44
-
fishmaster-org> Při výběru navijáku se podívej na cívku, kolik se ti tam vejde vlasce a jakého průměru. Na větší kapry ti určitě postačí 0,30 – 0,35mm. Pak jestli budeš nahazovat, nebo zavážet na delší vzdálenosti. Já mám 80ky a málo kdy tuto kapacitu využiju. 65 je na chytání na vzdálenost okolo 100m dostačující. 80 nic nezkazíš, je to až až.
- Sobota 9. února 2013 v 17:32® fishmaster-org
-
Ahojky chci si koupit kprařskej navijak 2× ale nwm jakej průmer cívky si mam koupit.budu rád za každou radu koukal jsme na 60–85mm a to mi přide malé nwm ja zacínam s kaprařinu je mi 15let chytam od roku 2005 ale poslední rok me chytla kaprařina a chci si koupit kaprové pruy a navijáky prut už mám vybrané ale navijaky este ne prut meří 390cm a k tomu nejaké navijaky. predem dekuji za rady fishmaster
- Středa 6. února 2013 v 15:40® troutkiller
-
Anaconda team CZ>Ty pilkříky jsou krásný ale zkus vzít ten trojhák mezi prsty a zmáčkni.Ten háček by zrušila 50ka kudlička
Překoval sem na Owner a je to gut
- Středa 6. února 2013 v 15:29® hroch71
-
Zdravím pánové. Nemáte někdo zkušenost s pruty Daiwa Mission X Carp 2,75lb nebo 3lb,a Regal Carp 3lb?Tři dílný? Nějak se nemůžu rozhodnout. Díky.
- Středa 6. února 2013 v 10:33® Anaconda team CZ
-
troutkiller> Saenger se věnuje mořskému programu nejdéle ze všech programů, které pro rybáře přináší. Nejsem odborník na moře nevím ale píšu si poznámku a přetlumočím na jednání v Německu.
Jinak mořský program AQUANTIC bude přítomen na výstavě v Brně kdyby měl někdo zájem.
- Úterý 5. února 2013 ve 14:16® thundarr
-
fishmaster-org> To co chces skusit neni zas moc jiny od toho co chytas doposud, jen zalezi co od toho cekas a jake mas cile … stroze se poradit neda jen snad precti si nejake clanky treba tady tad tam mas dostatek …