Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. října 2005 ve 22:26® palcat
-
Sorry , že ruším , ale sháním tu věcičku co je na obrázku , viděl jsem to zatím jenom u foxu a to nevím jestli se to sem vůbec dováží. Poraďte kdo ,nebo kde se to dá sehnat , nemusí to být fox.
- Středa 5. října 2005 ve 22:17® pepino99
-
> béčko: zbejvá jen doufat že mu f tom bavoráku jeden cejn vyskočí zapadne pod sedačky a schnije a majitel z toho bude zvracet :o))
A to s tím odvážením živých kaprů ( asi kamsi na soukromý revír ) je prasárna stejně jako spousta dalších věcí ale ...... - Středa 5. října 2005 ve 21:53® willIam
-
> béčko: tak to už je superprasárna takovejm lidem bych sekal ruce!
- Středa 5. října 2005 v 19:02® becko
-
múžu sloužit ještě horší skušeností : na labi zaparkovaná dodávka to nejni nic divného ale uvnitř upravená tak aby tam mohla být káď a uvnitř bylo asi šest kaprú odhadem tak 10–14kg a největčí mohl mít tak 16kg!!!!!to je prasečina. večer zmizela a ráno tam byla zas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!proč jsi nevydělat když tak berou žejo?????a už mě to opravdu moc nebaví je to marnej boj!!!!
- Středa 5. října 2005 v 18:47® kulin
-
béčko>to s tim pytlacenim je to hrozny. Vim o jednom takovym ptackovi co si za tejden odnesl od vody 30kg candatich filet,nebo jinej si odtahl 20 pstruhu za den. je to proste hruza. jednou sem sem potkal na rybach porybnyho,zrovna chytal a odchytal 2 kapry za dopoledne. odpoledne sem se jel za tatou na druhej konec prehrady a von tam zase sedel a zase mel 2 kusy!!!!!!!!takze se memuzeme divit ze to tady je takovy jaky je,kdyz clovek ktery ma bejt ostatnim priklad a ma dohlizet aby se toto nedelo to sam dela. je to proste hnus
- Středa 5. října 2005 v 18:38® becko
-
kulin-tak to jsi mě teda potěšil. já smrdim ve škole a všichni tahaj ryby jak o závod sakra práce to je v háji. ja jdu taky o víkendu jen na pár hodin. dám tam kukuřici a necham se překvapit. trěba chytnu nějakou padesátku. d jsi aspoň něco vytahnu z vody co je živé. měj se
- Středa 5. října 2005 v 18:24® becko
-
william_je to dost možny. ale ono to je skoro všude bordel je a bordel bude zvlašť v čechách ,protože kolikrát je z toho člověku na blití fakt žě jo. a dost to i mrzí když jsi někdo chodí k vodě uklidit batoh nebo jsi de nachytat maso na týden. pochopim toho co nemá práci tak má hlad a jinak to nejde ale člověk co si jezdí k vodě v BMWz3 a ještě táhne 2 kapry a 7kg cejnú????je to normální ?zvlašť třikrát do týdne to je moca nemúže to sežrat!!!!!to nejde!!!!!!!!každý svého strújce štěstí že????
- Středa 5. října 2005 v 18:24® kulin
-
willIam>je to tim ze lidi jsou vsude stejny béčko>lidi jsou schopny donest k vode lahev,ktera vazi 2kg,ale obal co vazi 10DKG,jim dela problem. Na ryby asi pojedu jen tak na relax v nedeli,zkusim feeder. Mam malo casu na delsi vypravu. Me staci ze me skoro kazdej den kamos pise sms typu:96 92 86 ty mensi hakujem primo v lodi ani je nevozime ke brehu,to sem pak strasne rad ze muzu bejt v praci. Pojedu az 27.10 na 3 dny a pak se budu tesit na dirky. měj se cus
- Středa 5. října 2005 ve 13:14® willIam
-
> béčko: > kulin: pánové my snad chodíme na stejný revíry protože to co tu píšete dost dobře znam.
- Středa 5. října 2005 v 8:52® SnakeX
-
Nazdar lidi. jak se vede??? Už jsem konečně zjistil, proč dali hájení na úhoře. Je to kvůli příliš rychlému ubývání našich milovaných hadu ve vodách. Ale znovu vysadí, nebude problém. HaD> Tak budeš mít zas co lovit.
- Úterý 4. října 2005 v 19:52® becko
-
kulin_ahoj jo tak to máš pravdu. zajímavé je že znam dědu co ti to pochválí a ryby žere a dalších deset by tě seřezalo holí jak psa kvúli tomu že jsis odnesl bordel a pytlíky. nechápu jakto že je nenapadne když se s prominutím nažerou tak to vzít a dát si to do batohu to samé je s nerybaři!příklad:::labe 1–5 květen úlovek lednice značky calex. dál nemluvě o rúzných igelitkách botaska na kukuřici pak taky na sázavě dost častý jev plovoucí tráva zahrádkářů po hladině řeky. to nejpříjemnější na rybolovu mít věčně falešný záběry od těch jejich dobytčáren!!!!!!dyk to nejni normální nemít strach za bílého dne vklidu sypat do řeky co najdu v chlívu!!!tyhle lidi bych do toho jejich bordelu naházel. jedeš o víkendu na ryby????ja jo zas si poslechnout to je ten bojlízák!čau
- Úterý 4. října 2005 v 17:48® kulin
-
béčko-přesně tak. Loni sem byl na rozkoši a celkem to šlo. Je fakt že se natahaly žádný obři,ale radost udělali. Vše se samozřejmě vracelo vodě. Druhej den kamoš přijel z prace a doslech se,že prej na rozkoši nějakej debil tahal kapry na boilies a všechno pouštěl. Zě by to zakazali atd. Je to prostě v lidech. Nechapou že to delame pro zabavu a ne pro kus masa. A nepřej si vidět jak čuměli když sem vytahl klinik,to sem pro ně byl jak nějakej marťan,že prej teď nebudou žrat když maj v hubě takovej sajrajt. zdar
- Pondělí 3. října 2005 v 19:54® becko
-
kulin-jo maš pravdu na svazovkách moc často možnost k zavážení nejni jelikož asi proto že bychom dúchodcúm čekajících na svého vysněného kapříka(unas míra dokonce 35 tak jsi dva chytěj vždycky!!!!!!)nejvíc mě ale štve jak na mě koukaj když příjdu na rybník vytahnu třílibrové pruty dam na prut boilie a kukuřici,pro omezence nepochopitelné jak to může chytat když je to pod hačkem a kecy jako kde je protihrot,nebo kecy typu naco ten obří podběrak!naco hazíš 100metru!proč máte saky a podložky na kapry???dyk měl padesat!!!!!!co ho tam vole hazíš!atakdal atakdal. určitě ses aspoň někdy setkal s těmito keci. dost blbé a trapné. a to mi je teprv 17. aď berou
- Pondělí 3. října 2005 v 7:39® Mates
-
Ahoj dost se u nás ochladilo nastala změna, přestalo to brát. Přesto že vnadím nějak to nejde . Poraď te jak si ještě na podzim uspěšně zachytat kapra. Co podzim a boiles???? díky mates.
- Sobota 1. října 2005 ve 21:18@ Martin J.
-
Iva:je opravdu důležité děti naučit jak zacházet s rybou a mít k rybě úctu,ale na druhou stranu chápu,že to musí být něčím zajímavé a takové kapitální úlovky knihu jistě zpestří. Je potřeba ty děti taky od mala naučit ty ryby šetrně pouštět a vysvětlit jim,že převážení kap. kusů ze svazovek není to pravé,tak jak se to píše na viz. url
- Pátek 30. září 2005 ve 20:17® Dědek
-
Tož čusík borci, pamatuje si na mě ještě někdo
))
- Pátek 30. září 2005 v 18:28@ kukurice
-
Prosim o radu kde chytat v Praze na Vltavě ne zloďky
- Pátek 30. září 2005 v 18:25® SnakeX
-
To all>Zdravím všechny. To Iva>Přesně tak, naučte je jak se s rybama zachází a půjde to samo. To kodlk>V tom jsem s tebou za jedno. To Honza>To je fakt, že k tomu taky ta trofejní ryby patří, ale každá ryba je svým spůsobem krásná a trofejní. Jenže trofejáka obelstíš jen tehdy, když se o ní naučíš to nejpodstatnější. Já jsem toho příkladem. Kdysi jsem chytal ročně 1 úhoře. A myslel si jaký nejsem rybář. Potom jsem přišel na tenhle server a poptal se jak na ně. Od té doby co mi tu fůra lidí poradila a já se o úhořích dozvěděl to podstatné a nejdůležitější teprv pak jsem zjistil, že jsem předtím o hadech věděl totální h…
Tůdíž dříve byses měl raději naučit jak chytat než chytat a pak se učit. Kvůli tomu mnoho ryb špatným zacházením rok od roku umírá.
- Pátek 30. září 2005 v 11:47® kulin
-
pro béčko-o tom ze ryby nejsou blby neni pochyb. na svazovkach sem docela casto ale cas od casu musim utect od lidi kteri si mysli ze ryba je jen kus masa takze to zkousim i na soukromych. je pravda ze sance nad 10 kg je vetsi ale na druhou stranu je to dano tim ze muzes v klidu krmit zavazet atd. kdyz to same delam na svazovce tak se ty uspechy dostavej taky ale pokazdy nemam naladu se s nekym dohadovat.
- Čtvrtek 29. září 2005 v 19:48® becko
-
jak jste tedka chytali???
- Čtvrtek 29. září 2005 v 19:43® becko
-
pro kulina-jo ale ty ryby jsou vychcany všude. je to tvor co ma mozek. ale na soukromim to je přece jen větši šance na něco k 10 kg. skus to na svazovce. tejden ti možna nebude stačit.
- Středa 28. září 2005 ve 12:21® Honza
-
kodlk,v tom jsme za jedno. já to myslel jinak
)
- Úterý 27. září 2005 v 16:12® kodlk
-
to Honza: Na co trofejní ryby, když nebude vědět na co jí položit, včem jí před změřením a zvážením přechovat a že by jí měl pustit????
- Úterý 27. září 2005 v 16:09® kodlk
-
to cajda: V brně v Carrefouru
- Úterý 27. září 2005 v 10:54® kulin
-
pro béčko minulej tejden sem seděl na soukromým jak píchlá guma a vytahl jsem jen 5 ryb takže i tam už jsou ryby pěkně vychcaný
- Úterý 27. září 2005 v 10:24@ rolex
-
rybařina není jenom o trofejích
- Úterý 27. září 2005 v 7:42® Čajda
-
cau kluci,kde ted jdou nejaci kaprici,jizni Morava
- Pondělí 26. září 2005 ve 21:36® Honza
-
kodlk,no máš pravdu skoro ve všem,ale myslím že ty trofejní ryby k tomu taky patří…
- Pondělí 26. září 2005 v 18:48® Zlinsky_lovec
-
Iva: Mám na toto stejný názor jako kodlk, i když jsem sám jěště dítě ( 15 let )......
- Pondělí 26. září 2005 v 18:39® kodlk
-
To Iva: Nerozumím tomu, co chcete těm dětem vklínit do hlavy. Hezká ryba není jen velká ryba, ale každá ryba!!!! Ukažete jim tam názorně, jak zacházet s rybami, jak měřit, vyprošťovat háčky, jak rozeznat nemocnou rybu a další stovky důležitých poznatků pro začátečníky. Prostě jim ukázat proč je ta rybařina krásná. A určitě to není kvůli trofejním rybám. Zdar.