Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. srpna 2012 ve 13:25® nnnap
-
FANY> posluchej, datluju ti to tady levačkou- KAPR JE ŽRÁDLO! ŽRÁDLO A NIC JINÉHO NEŽ ŽRÁDLO. Jestli se najde nějaký imbecil, který bude vnadit nejen chemickými paskvily, dipy apod. ale dokonce steroidy, zaslouží PO TLAMĚ! To, že si sebevědomí zvyšuješ na kaprech neznamená, že je druzí nekonzumují. Dávají to jíst dětem. To že nemáte mozky v hlavách je evidentní a právě konzumace rybího masa by pomohla. Zkus si chytit 2 kapry na chleba a sníst, uvidíš, že tě pak taková ptákovina nenapadne. Přímo si už koledujete o ztrátu rybářských lístků. Nejen rybářský řád jsi povinen dodržovat. Jsou i jiné, o ochraně povrchových vod apod, které museli vzniknout, protože občas uteče i nějaký chovanec z ústavu a vykládá si právo na adrenalinový zážitek z lovu nadryby za nadřazené ochraně zdraví lidu.
A co vy ostatní, jak se díváte na etiku použitých surovin k vlastnímu lovu? Snědli byste vlastní návnady?
- Neděle 26. srpna 2012 v 11:36profil byl smazán
-
Chali> Nejlepší by bylo na ně vyrazit, až začnou brát, jinak to nemá cenu
- Neděle 26. srpna 2012 v 9:32® Chali
-
osprey> Díky ze odpověd na boilies moc nechytám spíše na rohlíkové boilies, foukačky, kuku, žížaly ale s toho se nic neosvědčilo. Taky by mě zajílamo kdy na ně vyrazit?
Tento příspěvek byl editován 26.8.2012 09:34:26 uživatelem Chali. - Sobota 25. srpna 2012 ve 21:55® osprey
-
Chali> Podívej, je léto, dokonce jeho konec. Ve Vltavě přehřátí vody a nedostatek kyslíku asi nehrozí a v téhle teplotě vody se kaprovi trávicí trakt vyprázdní asi za 12 hodin.
Takže něco žrát budou. Ale kde, kdy a co, to už je otázka. Stejně tak je otázka, kde, kdy jak a na co chceš a jsi schopný chytat.
Můžeš zkusit menší kvalitní nástrahy (třeba boilies 12 mm), ale dokud nenajdeš ryby a nezjistíš co a jak, bude to plýtvání materiálem.
- Sobota 25. srpna 2012 v 16:29® Chali
-
Dobrý den, poradťe co nabídnout kaprům když neberou – v Praze na Vltavě tam vůbec neberou.Díky
- Sobota 25. srpna 2012 v 10:26® srkman
-
FANY> Blázníš?Kdopak by riskoval ránu ocasem,když se pak mrskne.....
- Pátek 24. srpna 2012 ve 23:05® FANY
-
Ahoj rybári, zkoušel nekdo z vas delat doma boilie z vyzivy pro kulturisty? dekuju za odpovedi
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:40® thundarr
-
srkman> he ja se v sobotu tak zrubal ze na knajpu nemyslim a kdyz ano je mi z toho akorat zle
byl jsem ted dve noci … pod rirakem pekne … predevcirem bez zaberu, vcera jsem mel asi 6 zaberu z toho dve ryby kolem 70, jedna cca 60, zbytek se mi vyrizl … bohuzel … neska mam pauzu ale zitra zajedu jeste jednou
- Středa 22. srpna 2012 v 18:43® srkman
-
thundarr> V těchhle hicech jsou mi rybky ukradený,lépe je ve chládku staré knajpy.Sice to vyjde malinko dráž,ale aspoň se neusmažím.Jo,až tohle poleví,tak se do nich zase dám.
- Úterý 21. srpna 2012 v 15:06® thundarr
-
tak co lidi jezdi nekdo k vode nebo vsichni sedi v praci jako ja ?
- Úterý 14. srpna 2012 ve 12:09® Kubiiicek10
-
Tak dneska opět k vodě
Tak snad se povede aspoň nějaký násaďák
- Pátek 10. srpna 2012 ve 12:52® ladamaj
-
Kopfjager>bohužel jeto tak jak píšeš.testovat se dnes jezdí na soukromé revíry né jako dřív.No nakonec naházet do vody 100kg koulí je stejně oničem ta ryba je brát nemusí a pak to mohou nechat bagrovat a odvážet na likvidaci.Už jednou o tomto bylo psáno v rybářství ale to bylo někde v zahraničí a stálo to spoustu peněz.
Tento příspěvek byl editován 10.8.2012 12:55:06 uživatelem ladamaj. - Pátek 10. srpna 2012 v 11:39profil byl smazán
-
Kopfjager> Svazovka je uplně jiná liga, to se nedá srovnávat
. Taky nechodim na soukromák abych si zvyšoval ego,nebo tak něco.
Prostě si jdu v klidu zachytat.
Přesně jak říkáš,tak bych rád posunul debatu trochu dál. Nechápu jak většina testovaných boilies je zkoušená na soukromácích. Přijedou testeři,nahážou 100kg boilies a potom napíšou tak krásný recenze. No skoro jak pohádka.
- Pátek 10. srpna 2012 v 0:28® osprey
-
Kopfjager> Je to tak. Proto by měl člověk lovit pro radost a pro vlastní dobrý pocit.
- Pátek 10. srpna 2012 v 0:11® Kopfjager
-
Nechci srovnávat, ale svazovka je rozhodně složitější než soukromá voda. Mám to z vlastní zkušenosti. Nehaním to a nekritizuji, jen mám jiné zkušenosti. Dále kaprařina je dnešním dnem o penězích a čase.
- Neděle 5. srpna 2012 ve 12:31profil byl smazán
-
zadar> Já to ani se svazovkou nesrovnávám. To jsou dvě odlišný věci. Ale zase jsem se letos už dvakrát přesvědčil,že stejnak nakonec záleží na rybách jestli budou brát nebo ne.A je jedno jestli seš na soukromáku,nebo na svazovce.
Z 3 vycházek byla tahle nejúspěšnější a zároveň nejkratší,což je docela paradox.
První byla 5 denní a druhá byla 3 denní.
Ryba to byla krásná,zdravá a sem rád,že se podařila.
Jestli se mi podaří někdy něco takovýho na svazovce,tak se ožeru
Tento příspěvek byl editován 5.8.2012 12:32:21 uživatelem . - Neděle 5. srpna 2012 v 9:14profil byl smazán
-
mannice> hezký výsledek. Já teda na soukromáky nejezdím, tak to nemohu nějak srovnávat se svazovkou, ale 17 kg je pěkný.
- Neděle 5. srpna 2012 v 8:38® Mrakoš
-
osprey> Bavilo ho to, a já mu chtěl udělat radost, to je vše. A tolik ryb jsem nečekal. Podruhý už jsme jeli jinam a chytali jinak. V srpnu bych radši vláčel, ale odešel mi kyčelní kloub tak to nejde. Jo, rybařina je trápení ryb, přesto mě to baví. Když to nejde jinak tak trápím kapry, těch je aspoň nevyčerpatelný množství.
Tento příspěvek byl editován 5.8.2012 08:39:16 uživatelem Mrakoš. - Neděle 5. srpna 2012 v 1:29® osprey
-
Mrakoš> Proč?
- Sobota 4. srpna 2012 ve 22:59® Mrakoš
-
Ve středu jsem byl s kamarádem na svazovým rybníku chytat násaďáky. Byla to jeho první rybačka a tak jsem chtěl aby si opravdu zachytal. Vydrželi jsme tam 6 hodin a vytáhli 82 kapříků. Samotnýho by mě taková rybařina nebavila, kamarád byl ale nadšenej.
- Sobota 4. srpna 2012 ve 20:02profil byl smazán
-
Luban> Staré osvědčené
- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 15:14profil byl smazán
-
zadar> Já sem od června na svazovce nebyl vyloženě na kaprech,ale byl sem si skočit na soukromák na jeden den a pár kapříků se povedlo.
Udělal sem si jen 1/2 kg pelet a 1/2kg rychlorozpustných bobulís. A úplně to stačilo,abych si je tam udržel do 4 do rána,kdy sem si šel už únavou lehnout.
5 kaprů za noc, nej 90cm 17kg.
- Středa 1. srpna 2012 ve 14:08@ Tomas00072
-
Dobrý den,
kdyby někdo měl zájem, tak nabízím na prodej zakrmovací lodku na ryby.Více informací zde: http://inzerce.modelbazar.cz/…-lod/448023/ - Středa 1. srpna 2012 v 9:47profil byl smazán
-
zadar:Gule si mal robené podľa tej tvojej tradičnej receptúry,alebo máš niečo inovované?
- Středa 1. srpna 2012 v 8:42profil byl smazán
-
mannice> samozřejmě na domácí, 11 kg kupovanejch, to by asi moje peněženka zaplakala. Ty domácí mě vycházejí na 60 kč/kg
- Úterý 31. července 2012 ve 20:53profil byl smazán
-
zadar> Gratulace,na domácí ?
- Úterý 31. července 2012 v 8:06profil byl smazán
-
Zdravím, včera jsem se vrátil ze svazové stojaté vody na kterou jsem dříve hodně jezdil a v poslední době jsem ji neprávem opomíjel. Teda jak jsem si zachytal za ty poslední 4 dny, to už jsem opravdu dlouho nezažil, Sice nic obrovského, nej kapr měl 72 cm, ale kaprů od 60 do 70 bylo nepočítaně, Po každé rybě jsem přikrmoval 20 kuliček a za tu dobu jsem spotřeboval 11 kg koulí, tak se nechá odhadnout kolik kaprů jsem chytil. Vrátil jsem se utahaný, nevyspalý a špinavý. Je s podivem, že i v těch vedrech to bralo jako blázen. Nic jsem sice nefotil, ale zážitek to byl pěkný.
- Středa 25. července 2012 v 10:55® ladamaj
-
zadar>Ahoj budeš muset udělat taky takoví zazračný kuličky.Stejně se v práci nudíš tak přemejšlej
Tento příspěvek byl editován 25.7.2012 10:56:14 uživatelem ladamaj. - Středa 25. července 2012 v 10:26profil byl smazán
-
b.gun> Tak to mě budeš někdy muset vzít s sebou a ukázat mi jak to děláš.
- Úterý 24. července 2012 v 17:44® srkman
-
mirek66> 16,5 by mělo sedět.