Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. července 2012 v 10:22® thundarr
-
ladamaj> Joooo, nechapu jak nekdo muze rici,
„moje uspechy ma a kupovane nema“
to je tak sama blbost jako
„kupovane mi funguje, moje nikdy“
Ryba je jen zvire, a hlad je svine. Ja si taky zajdu k tamanum kdyz umiram hlady. Da se chytat prakticky na vse, otazkou je jestli mi to vyhovuje na chytani. Pokud si vezmu nejake plasteliny mam jistotu ze za dva dny nechytnu rybu. Ale zas treba nachytam z pocatku vice ryb. Naopak zase nemusi byt extra velke … je to voda od vody. Kdyz zajedu na soukromak nachytam na varene hovno …
Nikdy nepisu co funguje lepe co hure … protoze zalezi hlavne KDE a kdy …
Mirek66 na tech svych 200 kulicek muze zachytat daleko lepe vice a vetsi nez ty na svych 20kg.
- Pondělí 16. července 2012 v 9:35® srkman
-
ladamaj> Ahoj Láďo,když Mirek udělá zákrm o 20ti kuličkách a budu počítat co kulička-to kapr,tak mi vychází pěkný hejno,co se podívá na břeh
- Neděle 15. července 2012 ve 21:55® ladamaj
-
mirek66>no moc toho nemáš já jezdím i třeba s 20kg vždy mám 3 druhy ten česnek je dobrej než rybu tak raději mušli stou mám supr skušenost no pře ti úspěch na kupované sem nikdy úspěch neměl i když sem testoval spousty značek ale mám své složení a chytá kupované ne.
- Neděle 15. července 2012 ve 20:50® thundarr
-
mirek66> pocital jsi to ?
- Neděle 15. července 2012 v 17:57® mirek66
-
osprey> Je toho asi 200koulí.Ještě musí uschnout.
- Neděle 15. července 2012 v 17:56® osprey
-
mirek66> Hezká hromádka. Doufám, že budou chutnat.
- Neděle 15. července 2012 v 17:55® mirek66
-
Ahoj kapraři,tak jsem si dnes udělal boilie 18mm,příchut´ryba.V týdnu vyrazim na lov k2.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 17:58:50 uživatelem mirek66. - Pátek 13. července 2012 v 10:50® lunimus
-
Alov> ked tak pozeram na tu lodku, tak je to cca na hrane ceny, kedy sa to uz neoplati vyrabat svojpomocne
V prepocte to vychadza na cca 250,–€ Ked vezmem, ze vsetka elektronika – vysielacka, prijimac, servopohony vyjdu pri trojkanalovej vysielacke (dopredu-dozadu, vpravo – vlavo, vyklopenie) na cca 150–170€
Ak niekomu nezalezi na extra trvanlivosti lodky, moze si ju spravit napr z polystyrenu = cena takmer 0,–€ ak sa vezme z odpadu pri nejakej zateplovacke
Nevyzera to sice nic moc, ale je to funkcne
Takze cena 250,– je podla mna prijatelna, ak sa s tym nechcem pohrat sam … pri vyssej cene by som si lodku uz robil svojpomocne :o)
- Pátek 13. července 2012 v 10:00® lubosek
-
Díky za radu vyskoušíme to a uvidíme
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 23:39® Dawee
-
Alov> to je přesně vono Dík
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:34® Alov
-
Dawee> http://www.jakoz.estranky.cz/…i-lodky.html
Tento příspěvek byl editován 12.7.2012 21:35:46 uživatelem Alov. - Čtvrtek 12. července 2012 v 17:08® nnnap
-
ssg.Jimmy Wild> za voptání nic nedá.
- Čtvrtek 12. července 2012 v 15:50® ssg.Jimmy Wild
-
nnnap> Jo jenže oni používají lepení do studené vody a né do horkého klimatu, jak chce on
- Čtvrtek 12. července 2012 v 15:29® nnnap
-
lubosek> White Star Line. Sou dobří. Mají velké zkušenosti
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 14:01® lubosek
-
Zdarec rybáři a rybářky.Mám prosbičku.Potřebuji zalepit naf.člun.Klasické lepení se mi na slunci(v těchto pařácích)vždy odlepí.Poradí někdo co a jak a nebo nějakou firmu ,která by mi člun opravila?
- Čtvrtek 12. července 2012 v 0:57® Dawee
-
Ahoj chlapy uvažuju o zavážecí loďce nevíte někdo kde by se dal sehnat trup např. z ABS materiálu, jde mi jen o trup, zástavbu rc soupravy si udělám sám, kdysi jsem narazil na výrobce těchto lodí ale nemůžu už to najít
nebo oficiální stránky výrobce SHARKA myslím že i ten je k dostání bez RC
- Středa 11. července 2012 ve 21:57® morcák
-
thundarr> jo není o špatný ale když sedím a najednou kroupy jako třešně a protrhne to deštník tak zábava
- Středa 11. července 2012 v 15:53® thundarr
-
morcák> na ryby by se mi takove pocasi libilo … i kdyz vetsinou jezdim s mladym takze zadna hitparada
- Středa 11. července 2012 ve 13:18® morcák
-
Tak od neděle jsem na kořensku a nespočet cejnu a kapři 45,47,40, 51 a 60 cm . Takže docela fajn rybaření chalupa u vody akorát počasí nic míč dvakrát se zde přehnaly kroupy a každej den tady prší ale jinak pohoda. Petru zdar
- Úterý 10. července 2012 v 15:36® thundarr
-
zrybenec> co mas za problem ? … vymyslel jsi ji na zaklade ceho ? …
- Úterý 10. července 2012 v 10:48® zrybenec
-
Nenašel by se tu někdo kdo má hodně zkušenosti s vyrobou domacich boilie smesi ? Potrebuji totiz poradit ohledne jedne smesi co jsem vymyslel .Predem dik a odpovedi do o.p.
- Pondělí 9. července 2012 v 16:09® RedTom
-
osprey> Děkuju za radu jsem moc rád že to půjde opravit. Hned zítra se stavím do obchodu a poptám se po novém očku.
- Pondělí 9. července 2012 v 15:48® osprey
-
RedTom> Ano, dá. Koncové očko lze vyměnit velmi snadno, v některých případech se vyměňují i výplně (vlepí se nová). U koncového očka jsem jednoznačně pro celkovou výměnu. Pokud je to levnější prut, kde tolik nesejde na kráse a dokonalosti, dá se to udělat i doma (nebo to udělá na počkání šikovnější prodavač v rybářských potřebách).
K lepení koncových oček se obvykle používají tavná lepidla – po nahřátí lze tedy očko stáhnout. Následně se nalepí nové se stejným průměrem.
- Pondělí 9. července 2012 v 15:22® RedTom
-
Ahoj, mám uraženou keramickou výplň na posledním očku na kaprové děličce, tak jsem se chtěl zeptat, dá se to nějak opravit???
- Pondělí 9. července 2012 v 11:53® osprey
-
mirek66> Bojím se, že já bych tolik nádobí vytáhl jen kvůli své vlastní mlsné tlamě
- Pondělí 2. července 2012 v 17:30® mirek66
-
thundarr> Zdar,no jasně jenom trochu ale.
)
- Pondělí 2. července 2012 v 15:27® thundarr
-
mirek66> smradu jako v cařihradu
- Neděle 1. července 2012 ve 21:52® mirek66
-
Zdar kluci,tak jsem si dnes udělal 2kg česnekového boilie.Ve středu mažu k vodě.Petruv zdar.
Tento příspěvek byl editován 1.7.2012 21:54:23 uživatelem mirek66. - Pátek 29. června 2012 ve 12:41® ladamaj
-
Fryw>pošli mě mejla mám toho spoustu ale nějaké montáře a různé navazovaní vozím stále sebou no vše si pamatovat také nemohu,takže ti vše okopčím a pošlu mužeš si vše vytisknout a mít to stálepři ruce.Jinak sem to už spoustě chytejákům kopčil ale záznam co sem kdy komu dělal nevedu rád ti trošku pomohu.
- Pátek 29. června 2012 ve 12:18® Fryw
-
Alov> Nemam problem. Použivam vlastně skoro na všem T-rex od mikada. Od 0,14 do 0,30 a spokojenost. Na kaprařinu 0,24 + pletenka od stejnyho vyrobce. Montaž na kapry klasickou bobkařskou… Odlivany krmitko na plastové tyčce, gumový korálek, obratlík a na obratlík pletenku s háčkem a na vlas peletu bo kuličku. Motání jsem nezaznamenal. Teda vlastně pouze když tam dam třeba na háček dvě kuku, tak se pletenka trošku při stahovani zamotá, jinak nic.
ladamaj> mno musel bych se ho naučit
. Ale stejně, ten obratlik je i jako fajn zarážka…tak ho použivam koro vždy pod krmítko nebo těžší oluvko.