Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 29. června 2012 v 11:52® thundarr
-
Alov> jo tenhle vlasec je fakt dobry … sice jsem ho uz dlouhou dobu nepouzil ale je dobrej …
- Pátek 29. června 2012 v 11:50® thundarr
-
T.mr…> jiste pokud je umis pouzivat …
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:35® Alov
-
Fryw> Hele, tu máš vlasec, který na kaprařinu/krmelcařinu používám já už pátým rokem (ptal si se na to v anketě o srazu). Stojí pár kačet, vlastnosti super, urvat ho je problém a barva je buřt, To je kaprům absolutně buřt. Duležitý je ten konec ve vodě na dně.
http://www.hobby-g.cz/…m-5-5kg.html - Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:30® ladamaj
-
Fryw>jde to vázat jako vlasec pérovím uzlem.
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:26® Alov
-
Fryw> No ono právě jde o to, že když nahazuješ, tak v určité fázi letu krmelce dojde k povolení tlačné síly krmelce na korálek s obratlíkem a tam dochází k povolení špony. Teda spon já si to tak zdůvodnil
Jinak co se týče motání pletenkového návazce, tak tam to řeším tak, že navázec nesmí být nikdy delší jak trubka a ještě ho pekně i s nástrahou zamáčknu do futra na krmelci. A jeb to tam - Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:18® Fryw
-
Alov> Ja s tím začal ze dvou duvodu. 1) jsem jelito a neumim navázat pletenku na silon 2) krmelec korálek neudržel a je to prostě pohodlné navázat takhle
Ale s tim motáním, to mě hlava nebere. Pokud se to pod krmítkem bude moct otáčet kvuli obratlíku, tak se to stejně musí kroutit nad nim…ale já to nezažil.
Záleží jestli cukrák používá vubec ty odlévany klasiky bobkařsky na plastové tyčce a nebo něco z motanyho drátu..
- Čtvrtek 28. června 2012 ve 13:01® Alov
-
Fryw> No nad tím jsem kdysi taky uvažoval, ale došel jsem k závěru, že ta kroutivá „špona“ se povolí při náhozu a vlasec se sklidní. Pokud se mu kroutí po prvním vytažení z vody, tak je něco špatně. Ale já od té doby když už chytám s krmelcem, používám jen tento způsob a nemám problém. A vlasec furt stejný už několik let. Teda typ. Sufix tritanium…
- Čtvrtek 28. června 2012 v 11:43® Fryw
-
Alov> Taky to tak dělám. Ale pokud se mu vlasec kroutí kvuli krmítku a obratlík je až pod krmítkem, tak tomu nepomáhá, ne?
- Středa 27. června 2012 v 18:06® T.mr...
-
su dobre pop-up boi…
- Středa 27. června 2012 v 6:50® MIG-35
-
cukrák> Dá se chytat téměř na vše. Záleží co ti vyhovuje.
- Úterý 26. června 2012 v 8:39® ssg.Jimmy Wild
-
cukrák> Záleží, kde na to chytáš, na jakou vzdálenost potřebuješ házet, jak rychle chceš, aby se rozpadalo a uvolňovalo krmení. Ale určitě jsou podmínky, kdy se takto dá určitě úspěšně chytat…
- Úterý 26. června 2012 v 0:14® cukrák
-
kolegové,děkuji za radu ohhkedně kroucení vlasce při použití průběž,krmítka.Skusil jsem ten problém vyřešit tak,že používám místo průběž.krmítka průběž.zátěž ve tvaru ve tvaru palcát a na tuto zátěž namačkám krmení.Jaký je na to váš názor_? Dříve jsme tak chytali a já si na to nyní vzpoměl.Díky za vaše názory.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 18:47® Alov
-
cukrák> Ono není marné místo zarážky z izolačky nebo ventilgumky použít obratlík. Respektive prvně navléct průběžné krmítko, pak průběžný gumový korálek a poté navázat obratlík. Ten by měl eliminovat kroucení vlasce.Odzkoušeno osobně
- Čtvrtek 21. června 2012 v 17:38® osprey
-
cukrák> Mnohá průběžná krmítka mají asymetrickou zátěž. Zkus nějaký takový model.
- Čtvrtek 21. června 2012 v 17:33® cukrák
-
kolegové,mám problém s kroucením vlasce při používání průběžného krmítka.Má někdo z vás nějaké zkušenosti,jak kroucení zmírnit nebo odstranit ?Díky za radu.
- Středa 20. června 2012 ve 20:08® Maty8
-
thundarr> děkuji moc
, no už to mám objednané
- Středa 20. června 2012 v 15:09® PetrPlaná
-
thundarr> Ahoj, ejmenuje se to Nový rybník ale Velký rybník se tam vloudil nějaký překlep.Chystam s na víkand na ryby a nevím kam tak skoušim něco zjišťovat o revírech.
- Středa 20. června 2012 ve 14:06® thundarr
-
PetrPlaná> ahoj, co znamena novy rybnik ?
- Úterý 19. června 2012 v 15:34® PetrPlaná
-
Ahoj,
o víkeddu chci jet chytat na Nový rybník u Chotěšova okr. Plzeň-jih neznáte někdo tento revír.Prosím o nějaké rady, místo k lovu atd. pro dvorybáře.
děkuji
- Pondělí 18. června 2012 v 9:35® thundarr
-
Maty8> ja mam pruty od JRC sice jinou kategorii ale velka spokojenost.
- Pondělí 18. června 2012 v 9:10® chosebaits
-
Zuzka> Tady nějaké máš.Ony ty ceny budou všude stejné. http://www.chytapust.cz/…/search.aspx?…
- Neděle 17. června 2012 ve 20:46® Maty8
-
MIG-35> děkuji
- Neděle 17. června 2012 ve 20:42® MIG-35
-
Maty8> Mam sice teleskop a 3,90, ale šlape luxusně!! A děličky údajně makaj líp.
- Neděle 17. června 2012 ve 20:30® Maty8
-
Dobrý den, má prosí někdo zkušenost s tímto prutem ? http://www.tropicliberec.cz/…lbs-akce-1-1
- Sobota 16. června 2012 ve 12:19® srkman
-
Zuzka> Koukni semhle,tady je návod:http://www.carpkapr.cz/Jak-na-to.html
- Sobota 16. června 2012 v 10:53® ladamaj
-
Zuzka>v profilu mám veškerý kontakt tak mě písni ..připomeň oč jde sem sklerotyk.
- Sobota 16. června 2012 v 10:45@ Zuzka
-
ladamaj> Díky za tip, to mě zajímá, ale na email mi nic nepřišlo.
- Sobota 16. června 2012 v 9:17® ladamaj
-
Zuzka>tyčovku sem si dělal sám a přišla asi na cca 200kč:zajdi di prodejny kde prodávaj elektro instalační mateiál a tam to kuopíš prodává se to po 2m a krásně se spojuje,více info. na mejlu.
- Sobota 16. června 2012 v 8:59@ Zuzka
-
Prosím poradí mi někdo kde sehnat levně tyčové sklápěcí bóje? děkuji
- Úterý 12. června 2012 ve 21:06® thundarr
-
MIG-35> tak to je jasny … ja jsem ted jalovy ale snad neco vymyslim …