Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 20. dubna 2012 ve 20:46® chesper
chesper

Dawee> kupuju u nich věci na výrobu boili a spokojenost

Pátek 20. dubna 2012 v 16:36® kumula

thundarr>mam tam jet na zavody nikdy jsem tam nebyl a info pořádné není ani na jejich stránkách tak zkouším získat nejaké info.(hloubka,dno at­d.)

Pátek 20. dubna 2012 ve 13:41® thundarr
thundarr

Dawee> ani ne ale pejskum asi chutnaji …:)

jaky tento sortimnent bys chtěl vyzkoušet ?

Pátek 20. dubna 2012 ve 13:40® thundarr
thundarr

kumula> a co přesně znamena vyzkouset?

Čtvrtek 19. dubna 2012 v 17:20® Dawee
Dawee

Ahoj používáte někdo nástrahy od:

http://delikapet.cz/…-9-m2-19.htm

Čtvrtek 19. dubna 2012 v 16:03® kumula

thundarr-je to v jižních čechách okres český krumlov. je to soukromá voda a chci to tam zkusit tak scháním nejaké info.

Čtvrtek 19. dubna 2012 v 10:56® thundarr
thundarr

kumula> vubec … ani nevím kde to je … .) vče jsem si ale objel nějaky lesní revíry … uvidim :-) co z toho bude … ale dle sondovani moc malých ryb

Neděle 15. dubna 2012 ve 13:56® kumula

Zdarvím mám dotaz jestli někdo z vás nemá nějaké info o Podnovoveském rybníku. Díky

Čtvrtek 12. dubna 2012 v 16:36profil byl smazán

thundarr> My jedem příští týden od uterý do soboty.Tak doufám že se zadaří.

Čtvrtek 12. dubna 2012 v 15:20® thundarr
thundarr

mannice> uvazoval jsem o vikendu ale diky tomu pocasi se mi asi nebude chtit :-((

Středa 11. dubna 2012 v 9:31® Black11
Black11

zadar> Ok, díky moc za radu, určitě ozkouším :-)

Úterý 10. dubna 2012 ve 20:22profil byl smazán

thundarr> Sme dva ;-)

Úterý 10. dubna 2012 v 19:05® thundarr
thundarr

ammm … tesim se na ryby :-)

Tento příspěvek byl editován 10.4.2012 19:05:36 uživatelem thundarr.
Úterý 10. dubna 2012 v 8:44profil byl smazán

Black11> ke konkurenci jsem kdysi dával návod na bezpečnou srkačku. Doufám že tu odkaz nebude vadit http://www.mrk.cz/montaze.php?… postupem času jsem to ještě vylepšil tím, že ten horní háček dávám mezi 2 bužírky s párátkem, takže si s ním mohu po vlasci libovolně pohybovat, dávám ho na bahně tak 30–50 cm nad krmítko. S touto montáží chytám v podstatě na rybnících pořád, jak s feederem, tak i s normálním prutem, záleží na podmínkách.

Úterý 10. dubna 2012 v 7:25® Black11
Black11

Ahoj, obracim se na Vás s dotazem, aneb jdu si pro radu :-) Mohli byste mi prosím poradit montáž na stojáka, kde je dno pokryto silnou vrstvou bahna ? Nyní používám srkačku, i když vím, že to není moc šetrné vůči rybě,ale velmi se osvědčila,ale i přesto bych chtěl vyzkoušet něco nového. Koukal jsem zde do encyklopedie montáží,ale nic moc jsem nenašel. Jinak jako nástrahu používám hlavně foukačku, kuku a tak podobně, ne boilie. Díky

Sobota 7. dubna 2012 v 11:42® thundarr
thundarr

Video z druhého dne jukněte…

foto/diskuze/kaprarina/2012/th-img48336.jpg
Pátek 6. dubna 2012 ve 23:35® ladamaj
ladamaj

zadar>letošní zima tu byla kormošema posetá no hrůza.

Pátek 6. dubna 2012 v 16:12® thundarr
thundarr

K pokoukání, video z prvního dne závodů.

foto/diskuze/kaprarina/2012/th-img48329.jpg
Pátek 6. dubna 2012 v 9:04profil byl smazán

ladamaj> To počasí je opravdu hnus, já měl choutky jít na Záplavy s fedříkem a vzdal jsem to, ráno jsem kouknul na teploměr a když jsem viděl +1°tak jsem zase zalezl pod peřinu. Já nevím jaké místo na Berounce myslíš, já jezdím pokaždé jinam a teď tam už skoro nejezdím, nějak mě to tam už netahne, když vidím jak je to zdecimované kormorány. Tam už jsou snad jenom sumci a kapři. Kde jsou ty časy, kdy jsem na červy chytal snad 10 druhů ryb v jednom dni.

Pátek 6. dubna 2012 v 8:25® ladamaj
ladamaj

zadar>čus no musím stebou souhlasit.Jinak sem v Letech u Prahy chcem jít na ryby ale je zde špatné počasí tak budem jen doufat že se vše trošku zlepší pořád prší taky jsem shlédnul to místo co jezdíte na Berounku ale zdruhé strany supr.No hlavně chcem prohnat mušáky a z krabek vyhnat tu muší havěť:-)) pozdravuj kluky.Jinak se chystám tam kvám ale čas mě nějak brzdí jak budu doma tak ti brnknu.

Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 20:53profil byl smazán

thundarr> Já tě nechtěl nějak dráždit, jenom mě připadalo takový zvláštní, když chytáš kapříky ±50 cm, co jsem tam viděl tak složitě a draho. Jo kdyby tam bylo něco velikého, tak to by byla jiná. Já nemám nic proti mikbaits a je mi docela jedno jestli to je reklama nebo ne, nakonec to není můj problém. Prostě mi to připadalo takové, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. No ještě k té reklamě, jestli vám Kučera za to že nosíte to oblečení s nápisama a prezentuje jeho výrobky něco dává, tak to vidím v pořádku a jako rozumné, klidně bych takovou reklamu za něco také dělal, ale vídám skupinky rybářů, kteří nemají žádného sponzora, normálně si všechno kupují za plnou palbu a přesto mají okolo sebe prápory a trička s nápisy, to mě připadá trochu hloupé. Já se musím přiznat sám za sebe, že jdu raději svojí cestou a komerční výrobky kupuji spíše náhodně a spíše si všechno vyrábím sám, je to z důvodu ceny, ale v neposlední řadě jde i o uspokojení nad tím, že mi moje věci fungují stejně dobře, nebo někdy i lépe než ty od známých výrobců.

Středa 4. dubna 2012 v 10:39® osprey
osprey

thundarr> Taky jsem jednou dělal přenos na závodech. Přenášel jsem Davidovi prut:-))

Středa 4. dubna 2012 v 10:33profil byl smazán

thundarr> Na jakejch závodech ? :-)

Úterý 3. dubna 2012 ve 22:54® thundarr
thundarr

osprey> jo jo, mě se prostě libilo co jsme vytvořili, na amatery dobry :-) … dělam to rad a bavi měto ,… :-) od zitrka delam prenos na zavodech ale pristi tyden se snad dostanu k vode … krmeni mam nakoupeno tak se uvidi :-)

Úterý 3. dubna 2012 ve 21:59® osprey
osprey

thundarr> Já vím, že se snažíš pomáhat a taky vím, že reklama je dneska vlastně všechno.

Chtěl jsem jen zadarovi naznačit, že z pohledu oficiálních míst tohoto serveru je tvůj projev vnímán pozitivně.

Lepší řešit, jestli by místo boiliesu nestačil rohlík, než aby tu bylo mrtvo.

A na tobě se mi právě líbí, že z 90 % se tu normálně bavíš o kaprařině a když náhodou zmíníš něco od Mikbaitsu, beru to spíš tak, že když na to chytáš, tak o tom píšeš.

Stejně pozitivně vnímám i zadara. Škoda, že vás tu takových není víc, bylo by tu veseleji.

Úterý 3. dubna 2012 v 19:38® thundarr
thundarr

nnnap> ty blaho … sem se zasnil az jsem se ztratil :-) ale vyborny …

Úterý 3. dubna 2012 v 18:58profil byl smazán

zadar> Už si válel? Já něco málo jo a v pátek jdeme s parťákem dělat hlavní várku. Tak sem zvědav co bude fungovat. Nejlépe vše :-)

Úterý 3. dubna 2012 v 18:09® nnnap
nnnap

to je těžký, anežky. Kaprařina kopíruje inteligenci tohoto národa. Zde budou vždy třecí plochy mezi konzumenty/ tím nemyslím masařky, kapraři, jo/ a hobbysty. Zejména koncepční. Některým z nás půjde i o výchovu mladých. Zadara vidím spíše na nelhostejné straně, jeho názor je legitimní a každý kaprař by ho měl unést. Ano, utéct z pískoviště se dá snadno a vždycky.
Ale svět je malej, život rychlej a krátkej, vkládejmež kdo chce vkládat, diskutujmež, kdo chce diskutovat. Mono je špatně. Mono-log, mono-gamie, mono-fil…

Pestrost

Vezměmež přírodu jako mustr a co ta se nadře, aby udržela život na zemi. Těch druhů co musela stvořit, teď to musí menežovat. A to příroda tvoří pouze hmotné statky- slona, kapra, rusáka a pod.

Duchovno, jestli člověk chce zachovat svůj řekněme výdobytek, nadpozemský statek, tak o to se člověk musí postarat sám. Musí si svou zahrádku duševna pěstovat, hýčkat a být vděčen za každou rostlinku vzešlou z lůna soupeře, páč jenom ten ho včas pošle doprdele.

Je pestrá, zahrada naší Matky Země, nechť je pestrý vesmír našich myšlenek.
Svoboda názorů, myšlenek, je nejcennějším statkem, který svobodný člověk má. Je nad statky hmotnými. Ostatní jsou vzorce chování zvířat.

Úterý 3. dubna 2012 ve 14:59® thundarr
thundarr

osprey> V žádném případě to nebylo myšleno jako reklama …, proto jsem to ani nedal do videí, ale jen se na pokoukaní a pobaveni. Přišlo mi to vtipny, a hlavně lidi se tady ptaj jak do studena, tady to máš nikde neni napsano že to musiš použít. Mysel jsem ze takhle osadka to pobere s rozumem. Ale bohužel asi ne … příště se takové aktivity zdržím. Bude to asi lepší … reklama je cokoli, když se mě lidi zeptaji co za pruty, co za naviaky co za krmeni jak krmit. doporučuji jen to co mam vyzkoušeny na co muzu rici pravdivy nazor a ne lhat někomu do oči jen proto že chci nebo že mi za to někdo něco dá. Ja se nikdy nikoho o nic neprosil ani o michala kučeru, nebo Havlička nikoho … dělam to co mě bavi, pro lidi s kteryma mě to bavi. to je pro mě hlavní. A chytám na to čemu věřím. O tom to vše hlavně je.

Úterý 3. dubna 2012 ve 13:44® osprey
osprey

zadar> Thundarr sem vkládá ty věci částečně i na základě mojí žádosti, aby se to tu trochu oživilo. Kromě reklamy i radí a diskutuje, takže to beru jako takovou vzájemnou výpomoc.

Snažíme se tuhle rubriku oživit a za ty roky je to první kaprař, který neodpadl nebo nesklouzl do čisté reklamy a snaží se tu fungovat.

Tak ho, prosím, moc netrap:-))