Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 13:27profil byl smazán
-
thundarr> Já netvrdím, že je na boiles brzo, jenom mi připadá, že stejného efektu bych dosáhl i s rohlíkem a šrotem za podstatně menší peníz. Připadá mi to jako reklamní vymývání mozků, ale mladí a nezkušení se chytnou, z toho strach nemám a trička začnou nosit i když za to nic nedostanou, ono přeci jenom, mít něco od slavného Mika, to je prestiž a rybář, i když střevo, tak hodně naroste.
- Pondělí 2. dubna 2012 ve 21:27® thundarr
-
zadar> Pochytali jsme i jiné ryby, ale ty jsem netočil, byl hlavně problém že se hodně ochladilo a začalo foukat.
Ono, někdo tvrdí že na boilie je brzo, tak ukazuji že není. Rybařina je jen o rekordech ? Nemyslím si … Nemusel bych tam davat žádnou rybu a chytrak jako ty by se neozval. Proč cpát do videa fotky, když máme záběry ?
- Pondělí 2. dubna 2012 v 17:07profil byl smazán
-
zadar> Hlavní zkouška příjde 17.4–21.4 tak potom budu možná tvrdit to samý
Tento příspěvek byl editován 2.4.2012 17:07:43 uživatelem . - Pondělí 2. dubna 2012 ve 13:45profil byl smazán
-
thundarr> Tak si tak prohlížím ta videa, no namíchat to umíte krásně. Když koukám na ty úlovky, nebyl by lepší šrot krmítko a trhaný rohlík nebo medovka?. To ale sponzor nevyrábí co.
- Pondělí 2. dubna 2012 ve 13:29profil byl smazán
-
mannice> No vždyť jsem ti říkal, že na banán jsem nikdy nic nechytil
- Pondělí 2. dubna 2012 v 11:25® knash
-
minas01> Sou to vlasce řek bych za bezkonkurenční cenu.Dobře se potápjej a maj dobrou oděruvzdornou ůpravu.Dobře drží v uzlu.Používám ty v 1000m návinu na vyvážku.I po delšim používání je pořád stejný.(některé vlasce se mi kroutily,strácely pevnost a řek bych tak nějak i vitalitu)
- Neděle 1. dubna 2012 ve 21:07® thundarr
-
Lidi dělali jsme s Mackem dvě videjka tak se juknete … mezi videa to asi nedam, je to spis kratky tip :
- Sobota 31. března 2012 v 18:47® minas01
-
Zdravím…jsem začátečník…co mě můžete říct o vlascích těchto typů, např. Extra Carp a podobné vlasce ve stejné cenové bilanci.Předem díky
- Sobota 31. března 2012 ve 12:09® Petrcz
-
ahoj mám zaplacené zavody 100H asuán, ale bohužel kolega je po operaci a nemůžeme se zůčastnit. pokud by chtěl jet někdo místo nás radi mu přenecháme místo. startovné za team je 7000,– max 3 členové termín je 4.5. – 8.5
- Sobota 31. března 2012 v 11:22® thundarr
-
mannice> jo jasne funguje vsechno, otazkou je co lepe
- Sobota 31. března 2012 v 10:13profil byl smazán
-
thundarr> Mě takhle z jara fungujou i halibut peletky,tak proč by nefungoval banán a játra?
Tento příspěvek byl editován 31.3.2012 10:16:31 uživatelem .Jestli si to teda směřoval hlavně na roční dobu a teplotu vody.
- Pátek 30. března 2012 ve 23:45® thundarr
-
osprey> kaprum to chutnalo a to je hlavni … skoda te lenovosti vyfotit se v noc, spis jsem nechtěl byt mokry no …
- Pátek 30. března 2012 ve 23:45® thundarr
-
mannice> jatra bych ted netahal, spis nejake ovoce a tuti a podobne … banan taky spis pozdeji …
- Pátek 30. března 2012 v 18:21® osprey
-
thundarr> Týýýýý brďo. Já bych tohle nejed.
- Pátek 30. března 2012 v 18:19profil byl smazán
-
thundarr> Já teda nejprve zahájil feedrem a tam sem si zachytal parádně. Od perlínů, po kapříky se dařilo všechno. Na kapráky ještě ani potah. Ale vybíral sem svazovku, kde by kapřík nad 60 byl zázrak. Nepovedlo se,ale párkrát to ještě zkusim. Taky jedna dokumentační fotka. Na co to nešlo
.
Domácí banánová plovoučka, obalená v domácim játrovym prášku postříkaná banánovou essencí.
Na místo dopraveno pár koulí krmítkovky s drcenym banánovym bojlísem.
- Pátek 30. března 2012 v 17:10® thundarr
-
Jinak včera jsem odstartoval sezonku … konečně relax u vody … chytl jsem asi 7kapru nejvetšiho vecer řekl bych něco přes 70cm byla zima tak jsem nefotil. vyfotil jsem jednoho přes den, vzhledem k hroznému xichtu nepublikovatelné
tak aspon ukažu na co jsem chytal
a aby nějaka komerce at vite, že to funguje … spiceman 16mm, + plovka NS1 12mm, v pva Betain pelety 5mm a rozmačkané kuličky boilie. celé máčené v ňam jahodovém dipu
…
Jo a háček vel.8 Ashima C900 Super Long Shank … během příštího týdne skusím dát dohromady nějaký článek .. ať je inspirace a motivace … přeji super víkend a hurá k vodě … ja du domu sekat dobrotu
Tento příspěvek byl editován 30.3.2012 17:13:21 uživatelem thundarr. - Pátek 30. března 2012 v 17:04® thundarr
-
CMPO> A co jste měli za kuličky od mikbaits ?
- Čtvrtek 29. března 2012 ve 13:36® CMPO
-
thundarr> tahal to od 50až po 80 jednoho přes 80 nam odhačil mezi pruty mi na mikbaits jeden zaběr za tyden.jeden děda říkal že to je místní vydra,proto jsem tu psal jestli ho někdo nezná,jinak to nema cenu kolem toho moc mluvit
- Čtvrtek 29. března 2012 ve 12:52® thundarr
-
CMPO> Ok to jsemnevěděl, tak jinak na jaké boilie jste konkrétně chytali, a proč popřípadě kolik prutů jste vozili na jeho místo a jak dlouho jste tam byli ? … další věc … jak velké ryby chytal ?
Tento příspěvek byl editován 29.3.2012 12:54:37 uživatelem thundarr. - Čtvrtek 29. března 2012 v 9:12® CMPO
-
thundarr> to si špatně pochopil on sice přijel na lodi ale nahazoval ze břehu a my vyvaželi,když to sbalil vozili jsme to na jeho nic bez potahu,kdyby to bylo tak jasne tak bych ho nehledal
- Středa 28. března 2012 v 18:41® Klon
-
CMPO> to jak ti zde psali s tou lodí,tak tomu se nedá nic vytknout.Ryba blbá není a i když to tak nevypadá,tak ví co chce…
Já co se týče kaprařiny,tak dělám jednu základní věc a to: Pokud je někdo na lokalitě velmi ůspěšný než ostatní,tak stačí mrknout na co chytá,jaký montáže,olova,navnadu – nastrahu apod.Pokud je to na lokalitě v chytání průměrné dělám pravý opak.Není nic jednoduššího než před nahozením obejít pár rybářů a pokecat.Během toho získáš informace.Pak jdu a vše dělám opačně.Často mi to vychází…
Ono totiž plno rybářu ovlivněno reklamou se snaží vytunit montáže,protože to je IN.Když jich tam je takhle několik,tak se musíš odlišit. V jednoduchosti je síla
Tento příspěvek byl editován 28.3.2012 18:42:57 uživatelem Klon. - Středa 28. března 2012 v 16:47® ladamaj
-
thundarr>to máš fakt opravdovou pravdu,já nakoulel své bojlí a kamarád si koupil odskoušeného Kováče ale nic nechyt nakonec chytal na moje a to bylo uplně o něčem jiném.Jinak když jsme to rozkrmovali tak myslel že se bude opakovat předchozí návštěva dané lokality ale nedal se přesvědčit dokud to neskusil.Lokalitu znám moc dobře a vím kde je koryto oba jsme chytali na hraně ale já měl už dost nachytáno než začal dávat koule moje takže není koule jako koule v kupovaných nevíš co je ve své to víš.Takže něco uplácat není jen tak něco o tom musí vědět.
- Středa 28. března 2012 ve 13:55® thundarr
-
maatesaak> Jakou barvu bys rád ? … směs ti obarví paprika, kari, robinred…:) nemusís dávat ani barvivo .)
- Středa 28. března 2012 ve 13:54® thundarr
-
CMPO> Haha tohle mne dokaze pobavit …, řeknu ti to asi takto…, před pár lety jsme byli s otcem na mušově. Chytali jsme ze břehu, tatík chytal vlevo ja v pravo … byli jsme tam týden, otec byl blíže korytu než ja … chytal průměrně nekolik ryb denně. dokud asi po 4 dnech nepřijel borec na lodi nezaparkoval asi 100m od břehu ještě kousek vlevo od táty, a chytal. Vydržel tam bez přístřešku, do našeho odjezdu v neděli. od toho co tam zaparkoval, otec neměl ani potah.
Prostě stačí vědět kam, odřízneš toho druhého, od ryb a on si uz nezachytá. Ryby mají naučené cesty, a pokud se jim do cesty postaví s člunem, nebudou mu jak blbé jezdit pod lodí. Chytat z lodi a ze břehu je podstatný rozdíl. Hodně to je taky o tom že víš kam to položit zvláště pokud ryba potravu nehledá. Nehledejte chybu v kuličkách ale v tom jak to dělat aby to šlo. Pokud by mi takhle borec zaparkoval, v dnešní době buď bych se s nim domluvil,a když by tambyl více dni přestěhoval bych se. Pokud má lod, tak ví kam jet a ne na co chytat. Nicméně může si doma koulet nějakou sojovku, a k chycení určité ryby to stačí, a když takhle každý týden odřízne nekoho dalšího, da se na tom i vydělat
Za kolik vám ty zázračné kuličky nabízel ?
- Úterý 27. března 2012 v 15:47® CMPO
-
thundarr > ja nevim ,ale mi jsme chytali na dva druhy od mikbaits a on přijel na lodi a dvacet metru od nas chyt na boilies za 5 hodin vic jak mi za týden ato nam delal tři dni po sobě.
- Úterý 27. března 2012 v 15:13® osprey
-
maatesaak> Jde o to, čeho chceš dosáhnout. Udělat se to dá. Já většinou vybírám směs už obarvenou.
- Úterý 27. března 2012 v 11:11® thundarr
-
CMPO> nemyslim si že by to bylo v tom … skus chytat jak on
- Úterý 27. března 2012 v 10:18® maatesaak
-
Čau, Myslíte že to má cenu Přidávat potravinářské barvivo přímo do Krmné směsi?
- Pondělí 26. března 2012 v 19:07® osprey
-
Lovec duchů> V jakém smyslu „dá chytat“. To, jestli se to smí, se najde v papírech nebo na webu. Zamrzlé to asi už nebude a jestli ti jde o to, jestli už se tahají kapři, tak je daleko lepší být tím prvním, kdo je začne tahat.
Tady na jihu Čech už se kapr chytat dá. Já je chytat nechci, v podstatě se jim vyhýbám a stejně už dva mám.
- Pondělí 26. března 2012 v 11:05® CMPO
-
Zdar chlapy, byli jsme loni na kaprech na žermanické přehradě, byl to výbuch, ale jezdil tam nějaký místní chlap a ten tahal jednoho za druhým, slíbil nám udělat boilies, ale někde jsme ztratili papírek s kontaktem. Neznáte ho někdo ? nebo nemá někdo na něj kontakt? Tvrdil, že dělá boilie i na zakázku!