Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 14. března 2012 v 18:15® Zedtu
-
thundarr> Dík většina lidí píše že z jara chytá na plavanou nebo feeder, tak jsem chtěl vědět jestli to má na položenou vůbec cenu. A návazec děláš delší a pod olovo, nebo olovo dolu a boční návazec?
- Středa 14. března 2012 v 17:48® radimekk
-
zdravím, měl bych takový možná hloupý dotaz, ale na některých soukromých revírech se vyžaduje šokový návazec. Mě by zajímalo co to vlastně je za návazec a co je jeho principem. Možná hloupá otázka, ale tak snad mi to někdo vysvětlí. Nějakej obrázek by třeba taky pomohl.
- Středa 14. března 2012 ve 14:08® Řípák
-
Moc díky za odpovědi! Jdu do nich..
- Středa 14. března 2012 ve 13:56profil byl smazán
-
Řípák> Naboj se toho! To jsou dobré mašinky …
- Středa 14. března 2012 ve 13:47® ladamaj
-
Řípák>Tica patří mezi jedny znejlepších navijáků jak potvrzuje i osprey.Osobně vlastním Ticu také a nikdy bych ji neměnil určitě se nerozhoduješ špatně také dávam přednost kvalitě a tu Tica splňuje 100%.
- Středa 14. března 2012 ve 13:31® osprey
-
Řípák> Zkušenosti jsou obecně dobré. Já to nemám, ale mezi rybáři jich je spousta a majitelé si je obecně chválí.
- Středa 14. března 2012 ve 12:45® Řípák
-
Ahoj všem.. Chystám si pořídit nové vrátky na kaprařinu, vybral jsem si TICA SCEPTER, tak jsem se chtěl zeptat na zkušenosti s tímhle modelem.. Předem díky za odpovědi..
- Středa 14. března 2012 v 8:56® thundarr
-
Zedtu> klasická položená …, hodně zjemňuji, zpravidla se snažím udělat vubec nějaké ryby
což je základ
- Úterý 13. března 2012 v 19:34® Zedtu
-
Chytáte kapry na jaře na klasickou položenou, feeder nebo na plavanou?
- Úterý 13. března 2012 v 18:37® Zedtu
-
miluju přívlač> Čau tady je ta stránka http://rybar.braunstar.cz/…braid-zelena
- Úterý 13. března 2012 v 16:25® thundarr
-
miluju přívlač> Šňůru jako naco přesně ? … kmenový vlasec, nebo šokovka ?
- Úterý 13. března 2012 v 15:58® miluju přívlač
-
Hej lidi nemate někdo skušenost s nejakou dobrou spletanou šnurou jestli to pošlete stranku
- Pondělí 12. března 2012 ve 23:03® nnnap
-
thundarr> tak když loviš v kbeliku…
- Pondělí 12. března 2012 ve 22:54® thundarr
-
nnnap> on ma na dně vlastně nakreslenou šipku kam ma plavat
jojo …
to plati ve chvili kdy chytam u brehu pod nohama, co ale kdyz mam montaz před korytem stareho potoka, v koryte stareho potoka … za korytem stareho potoka, u protejsiho brehu ..
- Pondělí 12. března 2012 ve 22:11® nnnap
-
Alov> a z nano repráků nesmrtelnej Kája.
- Pondělí 12. března 2012 ve 22:01® Alov
-
osprey> Nene Míro… Nána tam nebude. Kdybys četl pozorně, tak bys věděl, že tam bude Aťka!!! Aťka Janoušková alias včelka Mája …
- Pondělí 12. března 2012 ve 21:57® osprey
-
Alov> A za pruty z nanouhlíku bude sedět Nána.
- Pondělí 12. března 2012 ve 21:53® Alov
-
Pánové, je třeba toto brát naprosto vážně, neboť se stáváme svědky doslova revoluce v kaprařině. Pokud technologie půjdou dopředu nastaveným tempem, tak si docela dokážu představit boili kuličku z nano vlákna s nano kamerou a s nano mikrofonem a s dalkovým nano sonarem. Nesmějte se. Tohle je vážná věc. No uvidíme…
- Pondělí 12. března 2012 ve 20:09® nnnap
-
thundarr> no dyť píšu, že běžný krmelec 40gr řeší vše. A 98% kapřích jízd je vpřed. Akorát 1× jsem loni domotával. Za celý rok. Ale k záseku se prakticky oběsí sám v naprosté většině případů.
- Pondělí 12. března 2012 v 19:38® thundarr
-
nnnap> nehraje roli ? a co odpor civky? nebo kdyz kapr vyrazi k tobě? popřípadě do boku ?
Tento příspěvek byl editován 12.3.2012 19:42:32 uživatelem thundarr. - Pondělí 12. března 2012 v 19:15® nnnap
-
Alov>
Na cos ho dostal? Na aťku
- Pondělí 12. března 2012 v 19:15profil byl smazán
-
Alov> vtipe
- Pondělí 12. března 2012 v 19:03® Alov
-
nnnap> Tak nepochybuji o tom, že i za tuto sockoidní cenu bude níže zmíněné ona zazračná kulička umět.
Hned ale tředba říci, že toto je pouze první vlaštovka na trhu, která musí být prvně odzkoušena. Čím bude úspěšnější, tím bude samozřejmě postupně dražší. V opačném případě se objeví v TVshopingu u Pavla Zedníčka nebo Přemdy Podlahy.
Každopádně neklaďme si zbytečné otázky o rozpadu kuličky (bude z recyklovaného plastu s kelímků od kávy). Dip se bude kupovat za velmi výhodnou cenu v originál kapslích, které se zasunou do speciálně vytvořeného otvoru a bude se postupně uvolňovat. No a co se panáčka týče, tak se výrobce ještě nerozhodl, zda použije Justina Bíbra, Leonarda di Capria nebo Rowana Atkinsona. Ale vzhledem k minimalistickým nárokům to nakonec zřejmě bude Aťka Janoušková. No uvidíme… - Pondělí 12. března 2012 v 19:01® nnnap
-
mannice> prakticky výhradně průběžku, jak na položenou, tak fídr, tedy váha olova tam prakticky nehrála nikdy roli. Prostě kapr.
- Pondělí 12. března 2012 v 18:48® thundarr
-
osprey> tak rekl bych že když to bude jizda je to vždycky hotove
… a na 50–60m bych klidne použival prubežny olovo
- Pondělí 12. března 2012 v 18:38profil byl smazán
-
osprey> Jasně.Mě je jasný, že toho máš hodně odskoušenýho.Jen mě to napadlo jako jedna z věcí,která by teoreticky mohla i pomoct a nebo zkomplikovat myšlenku.
- Pondělí 12. března 2012 v 18:32® osprey
-
mannice> Já už došel tam, že dám ten brok a to krmítko ne…
- Pondělí 12. března 2012 v 18:29profil byl smazán
-
nnnap> Já nevim a co používáš na fídru? Průběžku,nebo páternoster? Ale máš pravdu, že z těch 90% to končí většinou jízdou. Asi jak u nás,tak u vás jsou ty hloubější formy
Tento příspěvek byl editován 12.3.2012 18:30:04 uživatelem . - Pondělí 12. března 2012 v 18:24® nnnap
-
osprey> normální fídr krmelec 40gr a výše spolehlivě kapra rozeběhne. A na položenou používám normálně krmelce cca 30gr a taky nesekám. Není co. Většinou, samozřejmě. To je prostě kapr. Atlet.
- Pondělí 12. března 2012 v 18:21profil byl smazán
-
osprey> A teď mluvíš o „fídrolovu“ ? Zkus tam praktikovat z tý kaprařiny ještě něco víc,pokud si nepraktikoval.Např. dát broček 2–3cm od háčku na návazec.To pomáhá rybu podržet do doby než si já „dá“ o krmítko.Když teda budeš používat únikovku.