Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 5. února 2012 v 16:00® nnnap
nnnap

Fishing Team Romeo> to je výborná fotografie. Taková momentka se podaří málokdy. Výborná pohotovost autora, vyfotil nový živočišný druh!

Neděle 5. února 2012 v 15:56profil byl smazán

osprey> Fakt…?? :-(

Neděle 5. února 2012 v 15:46® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> Fotomontáž.

Neděle 5. února 2012 v 15:39profil byl smazán

Neuvěřitelný momentek! 9-)

foto/diskuze/kaprarina/2012/th-img47222.jpg
Neděle 5. února 2012 v 15:36® Noodling
Noodling

nnnap> Ty jsi trochu jednodušší, viď? Ale za to vlastně nemůžeš…

Neděle 5. února 2012 ve 14:25® ladamaj
ladamaj

Klon>musím jen souhlasit a to né z důvodu že sem v důchodu ale ohledně těch mladejch.

Neděle 5. února 2012 ve 13:58® nnnap
nnnap

Klon> to už je úplně vlevo a tohodle se raději nezúčastním. Promiň, někdy na jiném tématu. Ribiški, ribiški, jak koušou ribiški, kousnou si do bojlí budeme tu sčastní, ribíškí, ríbíškí.

Neděle 5. února 2012 ve 13:46® Klon
Klon

nnnap> Nezlob se ale musím taky reagovat…Proč by si nikdo měl zvyšovat kvalifikaci apod.???? Když stát není scopen zajistit práci pro inženýry apod. Já sám si kvalifikaci zvyšuji,ale nejsem si zdaleka jist,jestli jí někdy uplatním.. Dále k těm důchodům.Kdyby stát nerozkradli,taky na ty důchody by bylo.To si pak stěžují že je malá porodnost..Proč asi.Mladý pár si musí vzit hypoteku a zadlužit se jak prase a ještě si pořídit děcko,když mají co dělat aby sami sebe uživily???

Děkuju bohu že mám rodiče kteří celý život šetřily,abych já se nemusel zadlužovat.Dnes když to vidím,tak je mi s toho zle…

Neděle 5. února 2012 ve 13:20® nnnap
nnnap

Fishing Team Romeo> o mém vztahu ke kaprům více v můj lov na mém profilu na mrk.

Neděle 5. února 2012 ve 12:10profil byl smazán

Alov> Zřejmě máš pravdu …

Neděle 5. února 2012 ve 12:04® Alov
Alov

Fishing Team Romeo> Hele, je to jako u všech diskusí ne jen rybářských. Pokud někdo píše něco, k čemu já osobně nic nemám a nemám chuť na to reagovat, tak nereaguju. Ono je totiž kolikrát sranda, jak někteří vybouchnou a úplně zbytečně. To mi osobně vadí víc, jak nnnapova uštěpačnost… :-)

Neděle 5. února 2012 v 11:43® chosebaits
chosebaits

nnnap>Poslouchej ty tajemnej. Vzdělávání nebo zvyšování si kvalifikace není nikdy na škodu ba naopak,ale proč pro druhé či třetí zaměstnání??? Mě stačí jedno a nejsem si vědom že bych si někdy stěžoval a plakal jak je tu špatně a že nemám na to či ono! Já jsem spokojenej což je v ČR téměř sprosté slovo.Někdo se honí za prachama,ale já ne.Nechci se v životě honit a nechci být otrokem peněz.Já si chci života užívat.Já odvádím tomuto státu dost a když se podívám kolik tu musím živit havěti tak mi je na blití!Chápu že když chceš jezdit na soukromáky tak musíš mít druhé zaměstnání,ale to je každého boj.

Tento příspěvek byl editován 5.2.2012 11:45:07 uživatelem chosebaits.
Neděle 5. února 2012 v 11:41profil byl smazán

Alov> Hele já nevím, je fakt že někdy reaguji spontáně a zbrkle. Ale jsem prostě takový. Nezlob se na mě, ale tobě připadá normální jeho uštěpačnost? Ty neustálé podněty ke sporům? Proč si to tedy nenechá na debatu do hospody. Kluci se tady baví o nějakém semináři a úplně normálně, ale on hned musí pálit od pasu takové „bodliny“. Není to zbytečné?

Neděle 5. února 2012 v 11:33® chosebaits
chosebaits

Alov> Neříkám že někdy nemá pravdu,ale …

Neděle 5. února 2012 v 11:24® Alov
Alov

Fishing Team Romeo> Tady střílíš chlape trošku vedle. Nechci se nnnapa zastávat, ale má dobré myšlenky, které sice zaobaluje tak, že je většina není schopna pochopit, ale to nemění nic na faktu, že ten člověk to má v hlavě naprosto v pořádku, možná víc, než je normální. No a ke všemu říká věci na rovinu, bez takové té kamarádské omáčky a to spoustě lidí vadí a nejsou sto schopni se s tím srovnat a reagují dosti podrážděně. A zbytečně… :-)

Neděle 5. února 2012 v 10:53profil byl smazán

nnnap> Když tak pročítám Tvé „uštěpačné“ příspěvky tak mě napadlo, že Ti je štěstěna ve Tvém životě hodně nakloněna. Protože kdyby lidská blbost bolela, tak musíš zákonitě trpět obrovskými bolestmi!

Nicméně by jsi se s námi mohl podělit o Tvé bohaté zkušenosti nabité lovem kaprů. Jistě by to zde každý uvítal! :-93;

Neděle 5. února 2012 v 10:33® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepčo bydlíme kousek od sebe kdyby to šlo určitě bych se připojil pokud to bude možné a mě to zdraví dovolí.:->

Neděle 5. února 2012 v 10:30® nnnap
nnnap

a co taky jiného může kučera též říkat? Myslete trochu.
A jenom naokraj- kdyby jste věnovali svůj čas třeba vzdělávání nebo zvyšování si kvalifikace, druhému, třetímu zaměstnání, bylo by možná na důchody. Tak doporučuji si zbytky koulí zmrazit, ať máte na stáří co žrát.

Neděle 5. února 2012 v 9:20® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Byla o tom žádná.Ještě budou dvě prezentace a to Mikbaits a LK Baits a tak třeba ještě na nějakou pojedu.Člověk by řekl že vše už bylo řečeno či napsáno a ono to není až tak doslova pravda.Hlavně se opět potvrdilo a sami hoši to tam řekli že ta voňavá či smradlavá kulička je za cestou k uspěchu až někde na pátem místě!! Jak řekl Jarda Kučera-Boilí není dobré a špatné!!Boilí je jen jedno a v rukou rybáře je co udělá proto aby tato kuliška byla opravdu uspěšná.

Tento příspěvek byl editován 5.2.2012 09:20:40 uživatelem chosebaits.
Neděle 5. února 2012 v 1:28profil byl smazán

P.S. Abych nezapoměl! :-1

foto/diskuze/kaprarina/2012/th-img47209.jpg
Neděle 5. února 2012 v 1:09profil byl smazán

Pánové, jsme rybáři! Absolutní důkaz toho, že i v tichosti lze ukázat to, co by jsme chtěli vidět u toho druhého svým vlastním okem, nejsme snad pitomci ?!

Sobota 4. února 2012 ve 23:39® ladamaj
ladamaj

chosebaits>Pepo věřím že to mohla být dost dobrá konzultace.

Sobota 4. února 2012 ve 23:34® chosebaits
chosebaits

Tak jsem se dnes učastnil přednášky Jaromíra Dufka a Jaroslava Těšínského a teda musím říci že jsem mile překvapen.Téma – Lov kaprů na řekách a svazových vodách bylo opravdu pěkné a i ostřílenej kaprař si odnesl nějakou užitečnou radu.Nováčkové v kaprařině co se neustále na něco ptaj by zde mohly čerpat spoustu info nebo se tu probralo snad vše od zvoléného lovného místa přez krmení až po montáž.Byl jsem mile překvapen že tu nebyla žádná masáž na téma krmení po 10 a více kilech kulí což se jen tak nevidí.Téma – Lov kaprů v zahraničí bylo také přínosem ,nebo člověk si udělá trochu přehled o tamních vodách.Krásné bylo povídání o svazových vodách ve Francii né jen ve stylu přijel-nahodil a chytil dvacku. Více takových plodných přednášek by nebylo na škodu.Děkuji za krásné odpoledne v Plzni.

Tento příspěvek byl editován 4.2.2012 23:35:30 uživatelem chosebaits.
foto/diskuze/kaprarina/2012/th-img47205.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2012/th-img47206.jpg
Sobota 4. února 2012 v 11:21profil byl smazán

Zajímavý článek Lukáše Krásy: Kapraření na malých vodách, který vyšel ke konci loňského roku 2011.

http://www.lkbaits.cz/…vodach-.html

foto/diskuze/kaprarina/2012/th-img47174.jpg
Pátek 3. února 2012 ve 12:51® srkman
srkman

zadar> Tak se mnou počítej no.Beréém!:-) Olihně mam ještě dost.Neberéém:-) Co jinýho ještě chcete kupovat?

Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 12:53:36 uživatelem srkman.
Pátek 3. února 2012 ve 12:40profil byl smazán

thundarr> Eskymáci zdolávají z kajaků i vorvaně :-)

Pátek 3. února 2012 ve 12:36profil byl smazán

srkman> Oliheň mi praskla sklenička a vyteklo mi to ve sklepě, přece si ten smrad cítil, Klobásu nechci, té mám dost, ale chci mrtvolu. Nechceš taky?

Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:21profil byl smazán

thundarr> Byl sem několikrát na závodech.Když nemůžeš používat loďku na zavážení/zakrme­ní,pak to může být pjekárka to rozhodně,alespoň u těch pelet a partiklu (kterej se na závodech už moc nevede).Pořád ještě můžeš udělat method mix koule a zpracovat ty peletky do ní.Na tak specifický zakrmování bych jí ani nekupoval,kort když bych ani 5mm peletkama nezakrmoval.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:19® Noodling
Noodling

Fishing Team Romeo> Tak je to určitě adrenalin, já ho docela chápu :-)

Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:12® thundarr
thundarr

mannice> byl jsi nekdy na zavodech ? … :-) košíček je na metodak… kobra je na koule, prak neda zdaleka to co kobra … bombou dostanes i 5mm peletky do parádní vzdálenosti. ono to neni tim ze to nasi prodavaji draze to je drahe vsude, proste borec dostal dobrynapad a vynasi mu to … :-) sak nebo on ho nekdo zkopiruje .) kdyz se podivasdovnitr je to vlastne jednoduchy:)