Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:10® thundarr
-
osprey> to sice ano, ale pokud vyvezu na 200m, a nezajedu si pro tu rybu tak o ni prijdes, zvlastni zkusenosti vim ze to proste nejde vyvazet a zdolavat zebrehu , ono kdyz si to vozis kousek, nebo treba pres klamerku na rece neni problem, ale vetsi ryba neni blba vi kde na dne ma ty sutry o ktere ti to prefikne
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:13profil byl smazán
-
thundarr> Tak bych právě použil ten košíček..Jestli myslíš bobulís,na ten kobrou,prakem.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:08profil byl smazán
-
mannice> Nevím… mě spíš zaráží, že se nebojí. Moře umí být nevyspitatelné a dokáže se během několika minutek změnit, totálně se otočit. To tam někdy zážívám totální sebevrahy! Hlavně francouzi…
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:04profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Jak moc rychle se na tom dá jet nevim,ale kajak na to má docela i tvar.Ale nikdy sem v tom neseděl.Na jedinym kajak sem byl a to když jsme sjížděli řeku,ale to už je trochu jinej materiál
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:02profil byl smazán
-
mannice> Já vím, já jen aby jsi byl v obraze! On je schopný jet i 5 Nm na tom kajaku na moře!
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:57profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Takovýho i na 0.16 ku hele
. Ale tohle patří spíš už do kategorie lov v zahraničí.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:55profil byl smazán
-
mannice> Podívej se na tu fotku, tam ten kajak je na stropě! já si toho všiml teď
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:49profil byl smazán
-
Noodling> Tak chobotnice, je chobotnice! Ale předtav si že Miko tahá na moři, ve vlnách a na kajaku takovéhle „krávy“
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:46profil byl smazán
-
Co na to říkáte? Máte někdo zkušenost z aukra?
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:28® Noodling
-
Docela slušná chobotnice zdolávaná z kajaku
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:22profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Neni se čeho bát je to stejná voda,akorát trochu osolená
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:19profil byl smazán
-
mannice> No to nevím, jak by jsi se cítil na moři s kajakem! Miko tak jezdí, je šílený. Já bych se p…l strachy!
A to má vzadu malý elektromotor, když slídí v noci po lubinách. To je komik, fakt. Já koukal na fotky, ale mám ho jen s rybami! Škoda, to by jsi se nasmál!
- Čtvrtek 2. února 2012 v 19:50profil byl smazán
-
osprey> Na vláčku je ten kajak ideální,někdy bych to rád vyzkoušel.Člověk s tim musí prochytat neskutečně velkou plochu vody. Jen by mě zajímalo jak by se mi vláčelo v sedě.
Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 19:51:00 uživatelem . - Čtvrtek 2. února 2012 v 19:45® osprey
-
Noodling> Však ti ten kajak necpu.
A pokud jde o to pohodlí, tak kapr by to měl na palubě blbý, ale jako rybář si vůbec nestěžuju.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 19:40profil byl smazán
-
Noodling> Já sem koukal na nějaký videa,kdyby kapráky odložil moh by bejt hodně dobrej skifař
.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 19:30® ladamaj
-
Noodling>přesně tak.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 19:27® Noodling
-
mannice> Njn, Rafan je Rafan
By mě zajímalo, jestli ještě někdy vyváží přes 2 cívky víc než 1 000 metrů daleko
- Čtvrtek 2. února 2012 v 19:22® Noodling
-
osprey> Já jen, že ten kajak je v tomto případě skoro zbytečný a určitě není tak pohodlný jako prostorný člun, ale nikdy jsem to nezkoušel, tak nevím
Ta centrála nemusí být zase tak hlučná, zvláště Hondy jsou velmi tiché. Ale některé jsem viděl odnesené někam do lesa dost daleko od lovících a ještě napůl „zakopané“ v zemi
Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 19:24:40 uživatelem Noodling. - Čtvrtek 2. února 2012 v 19:13® osprey
-
Noodling> Sice nevím, v čem je problém, ale už chápu, proč kapraři jezdí na ryby s károu.
Echolot na kajak dodám, až na něj bude a v tom ostatním nevidím problém. Mě by centrála vrčela za zadkem tak deset minut a pak by se jí něco stalo…
- Čtvrtek 2. února 2012 v 19:07profil byl smazán
-
Noodling> Rafan
. O tom ví snad každej
- Čtvrtek 2. února 2012 v 19:05® Noodling
-
osprey> Míro,
člun, motor, pár baterií, centrála nebo solární panel a jede se pořád
Tak to dělá většina (teda spíš, kdo nemá Rafana turbo
Vnadění a pokládání montáže z kajaku by mi moc praktické nepřišlo, zvláště když je někdy třeba pokládat pokaždé montáž s echolotem.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 18:53® Noodling
-
osprey> Tohle je finský Tloušťák
Ta třešeň by fungovat mohla, ale spíš v tekutém stavu, ani by to nemusela být zrovna třešeň, ale cokoliv co teče a má nějaký obsah alkoholu
Taktika jednoduchá, viz 4:10
- Čtvrtek 2. února 2012 v 18:25profil byl smazán
-
Skvělý rozhovor s testérem společnosti Jet Fish Danielem. http://www.facebook.com/…lta.El.Ebro/
- Čtvrtek 2. února 2012 v 18:21® osprey
-
thundarr> Napadlo vás už někdy použít na zavážení kajak? Na zdolávání kapra bude blbý – nebudeš ho nakonec mít kam dát, ale pádlovat třeba 200 m v nějakým Fishunteru tam a zpátky, proti tomu je kajak hotová procházka a uštříš minimálně půlku času. A přitom stojí asi o půlku víc než nějaká zavážecí loďka.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 17:58® thundarr
-
mannice> reklmani trik mozna jo ale vyzkousej si na zavodech dostat co nejvice navnady nad 100m klasickou raketou to nedas…
- Čtvrtek 2. února 2012 v 17:24® srkman
-
zadar> To už Ti oliheň a klobása došla?
- Čtvrtek 2. února 2012 v 17:14® chosebaits
-
mannice> já nic,nebo mam něco ještě v lednici a téměř už na to nechytám.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 17:11profil byl smazán
-
zadar> Mohl by se k nám přidat i někdo z chytejáků,vlastně viď?
Kdyby někdo chtěl,tak se mrkněte na seznam nabízených produktů.Dá se říct,že esence v obchodech jsou defakto jedno a to samé,akorát několika násobně dražší.Jinak kdyby někdo měl zájem něco si předčíst o společnosti,tak zde.
http://www.aroma.cz/index.php?…
Tady seznam zboží http://www.lovkapra.com/…a-180111.pdf
Tyhle tři jsou v úvaze,z toho Oliheň určitě vezmem.
88373 – Frankfurtská klobása aroma GL 52701 – Oliheň KM aroma pro ryby PG 88727 – Aroma pachu mrtvoly GL
- Čtvrtek 2. února 2012 v 16:21profil byl smazán
-
timbab> Nejde o kšeftování, chceme si koupit esence u fi Aroko a oni prodávají pouze po 1 l a to je na tunu boiles tak to je pro jednoho rybáře moc veliké balení i když za velice rozumnou cenu, za kterou prodejci rybařiny prodávají 1 dcl. Chceme se tady domluvit více lidí a koupit si to dohromady a každý by si vzal 250 ml.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 16:17® osprey
-
Fishing Team Romeo> To znám, měl jsem ho ve spamu několikrát.
Mimochodem – neochrání.