Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:10® thundarr
thundarr

osprey> to sice ano, ale pokud vyvezu na 200m, a nezajedu si pro tu rybu tak o ni prijdes, zvlastni zkusenosti vim ze to proste nejde vyvazet a zdolavat zebrehu , ono kdyz si to vozis kousek, nebo treba pres klamerku na rece neni problem, ale vetsi ryba neni blba vi kde na dne ma ty sutry o ktere ti to prefikne :-)

Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:13profil byl smazán

thundarr> Tak bych právě použil ten košíček..Jestli myslíš bobulís,na ten kobrou,prakem.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:08profil byl smazán

mannice> Nevím… mě spíš zaráží, že se nebojí. Moře umí být nevyspitatelné a dokáže se během několika minutek změnit, totálně se otočit. To tam někdy zážívám totální sebevrahy! Hlavně francouzi…

Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:04profil byl smazán

Fishing Team Romeo> Jak moc rychle se na tom dá jet nevim,ale kajak na to má docela i tvar.Ale nikdy sem v tom neseděl.Na jedinym kajak sem byl a to když jsme sjížděli řeku,ale to už je trochu jinej materiál :-))

Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:02profil byl smazán

mannice> Já vím, já jen aby jsi byl v obraze! On je schopný jet i 5 Nm na tom kajaku na moře!

Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:57profil byl smazán

Fishing Team Romeo> Takovýho i na 0.16 ku hele :-P :-)) . Ale tohle patří spíš už do kategorie lov v zahraničí.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:55profil byl smazán

mannice> Podívej se na tu fotku, tam ten kajak je na stropě! já si toho všiml teď :-D

Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:49profil byl smazán

Noodling> Tak chobotnice, je chobotnice! Ale předtav si že Miko tahá na moři, ve vlnách a na kajaku takovéhle „krávy“ :-))

foto/diskuze/kaprarina/2012/th-img47156.jpg
Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:46profil byl smazán

Co na to říkáte? Máte někdo zkušenost z aukra?

http://aukro.cz/…6762241.html

Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:28® Noodling
Noodling

Docela slušná chobotnice zdolávaná z kajaku :-))

Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:22profil byl smazán

Fishing Team Romeo> Neni se čeho bát je to stejná voda,akorát trochu osolená :-))

Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:19profil byl smazán

mannice> No to nevím, jak by jsi se cítil na moři s kajakem! Miko tak jezdí, je šílený. Já bych se p…l strachy! :-)) A to má vzadu malý elektromotor, když slídí v noci po lubinách. To je komik, fakt. Já koukal na fotky, ale mám ho jen s rybami! Škoda, to by jsi se nasmál!

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:50profil byl smazán

osprey> Na vláčku je ten kajak ideální,někdy bych to rád vyzkoušel.Člověk s tim musí prochytat neskutečně velkou plochu vody. Jen by mě zajímalo jak by se mi vláčelo v sedě.

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 19:51:00 uživatelem .
Čtvrtek 2. února 2012 v 19:45® osprey
osprey

Noodling> Však ti ten kajak necpu.:-))

A pokud jde o to pohodlí, tak kapr by to měl na palubě blbý, ale jako rybář si vůbec nestěžuju.

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:40profil byl smazán

Noodling> Já sem koukal na nějaký videa,kdyby kapráky odložil moh by bejt hodně dobrej skifař :-)) .

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:30® ladamaj
ladamaj

Noodling>přesně tak.:->

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:27® Noodling
Noodling

mannice> Njn, Rafan je Rafan :-) By mě zajímalo, jestli ještě někdy vyváží přes 2 cívky víc než 1 000 metrů daleko :-))

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:22® Noodling
Noodling

osprey> Já jen, že ten kajak je v tomto případě skoro zbytečný a určitě není tak pohodlný jako prostorný člun, ale nikdy jsem to nezkoušel, tak nevím :-)

Ta centrála nemusí být zase tak hlučná, zvláště Hondy jsou velmi tiché. Ale některé jsem viděl odnesené někam do lesa dost daleko od lovících a ještě napůl „zakopané“ v zemi :-))

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 19:24:40 uživatelem Noodling.
Čtvrtek 2. února 2012 v 19:13® osprey
osprey

Noodling> Sice nevím, v čem je problém, ale už chápu, proč kapraři jezdí na ryby s károu.:-))

Echolot na kajak dodám, až na něj bude a v tom ostatním nevidím problém. Mě by centrála vrčela za zadkem tak deset minut a pak by se jí něco stalo…

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:07profil byl smazán

Noodling> Rafan :-)) . O tom ví snad každej :-))

Čtvrtek 2. února 2012 v 19:05® Noodling
Noodling

osprey> Míro,

člun, motor, pár baterií, centrála nebo solární panel a jede se pořád :-) Tak to dělá většina (teda spíš, kdo nemá Rafana turbo :-)

Vnadění a pokládání montáže z kajaku by mi moc praktické nepřišlo, zvláště když je někdy třeba pokládat pokaždé montáž s echolotem.

Čtvrtek 2. února 2012 v 18:53® Noodling
Noodling

osprey> Tohle je finský Tloušťák :-) Ta třešeň by fungovat mohla, ale spíš v tekutém stavu, ani by to nemusela být zrovna třešeň, ale cokoliv co teče a má nějaký obsah alkoholu :-)

Taktika jednoduchá, viz 4:10 :-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 18:25profil byl smazán

Skvělý rozhovor s testérem společnosti Jet Fish Danielem. http://www.facebook.com/…lta.El.Ebro/

Čtvrtek 2. února 2012 v 18:21® osprey
osprey

thundarr> Napadlo vás už někdy použít na zavážení kajak? Na zdolávání kapra bude blbý – nebudeš ho nakonec mít kam dát, ale pádlovat třeba 200 m v nějakým Fishunteru tam a zpátky, proti tomu je kajak hotová procházka a uštříš minimálně půlku času. A přitom stojí asi o půlku víc než nějaká zavážecí loďka.

Čtvrtek 2. února 2012 v 17:58® thundarr
thundarr

mannice> reklmani trik mozna jo ale vyzkousej si na zavodech dostat co nejvice navnady nad 100m klasickou raketou to nedas… :-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 17:24® srkman
srkman

zadar> To už Ti oliheň a klobása došla?

Čtvrtek 2. února 2012 v 17:14® chosebaits
chosebaits

mannice> já nic,nebo mam něco ještě v lednici a téměř už na to nechytám.

Čtvrtek 2. února 2012 v 17:11profil byl smazán

zadar> Mohl by se k nám přidat i někdo z chytejáků,vlas­tně viď?

Kdyby někdo chtěl,tak se mrkněte na seznam nabízených produktů.Dá se říct,že esence v obchodech jsou defakto jedno a to samé,akorát několika násobně dražší.Jinak kdyby někdo měl zájem něco si předčíst o společnosti,tak zde.

http://www.aroma.cz/index.php?…

Tady seznam zboží http://www.lovkapra.com/…a-180111.pdf

Tyhle tři jsou v úvaze,z toho Oliheň určitě vezmem.

88373 – Frankfurtská klobása aroma GL 52701 – Oliheň KM aroma pro ryby PG 88727 – Aroma pachu mrtvoly GL

Čtvrtek 2. února 2012 v 16:21profil byl smazán

timbab> Nejde o kšeftování, chceme si koupit esence u fi Aroko a oni prodávají pouze po 1 l a to je na tunu boiles tak to je pro jednoho rybáře moc veliké balení i když za velice rozumnou cenu, za kterou prodejci rybařiny prodávají 1 dcl. Chceme se tady domluvit více lidí a koupit si to dohromady a každý by si vzal 250 ml.

Čtvrtek 2. února 2012 v 16:17® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> To znám, měl jsem ho ve spamu několikrát.

Mimochodem – neochrání.:-))