Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 16:02® mirek66
-
Zdár rybáří,vyměnim mini rollbal 18mm za vlasec 0,28 tak 300m,nebo za něco z rybařiny. Děkuji Vám za nabídky předem.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:53® chosebaits
-
Jinak je o vejkendu přednáška na téma lov na českých řekách a panem Dufkem.Myslím že by to mohlo být celkem užitečné. http://www.chytapust.cz/…baits/t-384/
- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:47® chosebaits
-
mannice> Špatně!Žádnej kaprař tě nechce připravit o to jak na to příjdeš sám a máž z toho obrovskou radost.
Rybařina je poznávání a přelstění protívňaka a né jít někam s něčím hotovím jako s penězma do supermarketu.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:31profil byl smazán
-
osprey>
- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:26® timbab
-
mannice> S čím to tady kšeftujete?
- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:14profil byl smazán
-
zadar> Už sem nad tim taky uvažoval.Otázka je jestli bude zájem.Aby ti pak litr nezůstal doma. Čekal sem teda popravdě větší zájem a nikdo se prakticky neozval.Nebo spíš zatim nedošlo k domluvě.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:07profil byl smazán
-
osprey> Taky to tak beru.Jen je celkem škoda,že tohle si uvědomuje jen nepatrná část z nás.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:44profil byl smazán
-
osprey> Tvoje slova mi trochu připomínají poručíka Hamáčka, Kefalín, to neřešte, lidí je jak sraček.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:40profil byl smazán
-
mannice> Nespěchá to. Přemýšlím nad tím jestli si nekoupím litrovku, 250 ml si nechám a zbytek prodám na aukru, po flaštičkách 100 ml.To by se možná prodat dalo.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:36® osprey
-
mannice> Je to otázka přístupu. Ono obecně by světu prospělo, kdyby lidí bylo míň. O to víc se musíme snažit nějak vyjít. Zatím je to dost džungle.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:31profil byl smazán
-
chosebaits> Když to tak vezmu,tak kaprař si střeží svoje trumfy stejně jako třeba vláčkař.Nevidim v tom nic špatnýho.
Upřímě bych byl nejradši,kdyby rybařina nebyl tak medilizovanej koníček jako v současnosti.Aby členů místo cca 200 000 bylo 20 000.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:21® chosebaits
-
mannice> tak to plně souhlasím.Víš proč se takto kapraři chovaj?? To nedáš!
Schválně.Máš na to času dost,nebo jedu k vodě.Zatim.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:20profil byl smazán
-
zadar> Ještě jsme se s kolegou nedohodli,je to s nim na dlouhý lokty.Dám vědět,až budem domluvený.Spěcháš na to nějak?
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:18profil byl smazán
-
chosebaits> Ono by se dalo diskutovat o hodně věcech.Jenže problém je v tom,že tohle je veřejná diskuze a v tý každej diskutuje jenom „obecný“ věci.Takový ty třešničky na dortu si nechává každej kaprař pro sebe,nebo to řeší kolegové mezi sebou.To je celkem pochopitelný.
Pak je situace jaká je
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:16® chosebaits
-
osprey> Začni kaprařit a chytáš tlouště jako noha
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:15® chosebaits
-
osprey> Ono by to bylo celé jiné,nebo já už to mám někde sesmolené na papíře a je to teda mimo trend- sumce a je to o vláčce na Ebru -teda candáti a okouni.Uvidím.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:14profil byl smazán
-
osprey> To byla parádní debata… s Littlem …
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:06® osprey
-
zadar> Mě je to jasný. U mě je to dáno tím, že nekaprařím, takže ty okamžiky, kdy jsem jelci nasrán, zklamán či otráven, se prostě nedostavují.
Zase nemám ze svazovky kapra, co by stál za řeč.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:04® osprey
-
Noodling> Bojím se, že toto je jiný t (T)loušťák, než mám na mysli. Ale třešeň na pořádném háku by mohla fungovat i v tomto případě
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:03® osprey
-
chosebaits> Jen to pošli, zkus tam zmínit pár detailů, kterých si lidi nevšímají nebo se nad něčím zamyslet a z té řady vybočíš.
Většina těchhle článků je o tom, jak jsme přijeli, chytali a nachytali. Proč myslíš, že jsem ještě nedal články o Alandech? Snažím se to postavit jinak a není to lehké.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:02profil byl smazán
-
osprey> Já v podstatě proti tloušťům také nic nemám, ale když to není moje cílová ryba a vyžírá mi krmení, které je určeno kapřím miláčkům, tak mě někdy docela s..e. A když se třeba vyváží, zavezeš si na místo a čekáš toho trofejního kapra a on ti zabere trofejní tloušť, tak je to trochu zklamání. Ale jsou i dny, že mi tloušti nevadí, někdy se stane, že to vůbec nebere a tak si říkám, alespoň něco. Také se stává, že když začnou žrát tloušti, tak za krátkou dobu začnou i kapři.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:55® Noodling
-
osprey> Mně se Tloušťák teda nelíbí
Provokuje a poslední dobou navíc začíná kupodivu chytat i slušné kapry a tak se z něj stává konkurence
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:51® chosebaits
-
osprey> Jasně,ale .....Problém je ten že už není téměř o čem psát nebo vše už tak nějak bylo napsané-znáš podle sebe že už nevíš co psát
Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 13:55:20 uživatelem chosebaits.Pak je tu teda web pro nováčky,ale to se nesmí diskuse ve čtvrtém řádku zasekat nějakou kravinou jako třeba bylo u navijáku UL.Vím,nic stím neuděláš,ale … PS-Chtěl jsem ti zrovna nedavno poslat článek o poslední cestě na Ebro s Lojrybkou,ale podobných je tuny a tak nějak si říkám že je to oničem. Fakt je toho všude tuny.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:45® osprey
-
chosebaits> Tahle diskuze jede v tom personálním složení, které je k dispozici. Když si sem přisednou Andy Little a pár jemu podobných, asi najednou bude o něčem jiném.
Ale po nějakém čase už se tu chvílemi i řeší kaprařina a doufám, že snad bude i líp.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:43® osprey
-
zadar> Díky.
Mě se tloušťák líbí. Kapr sice taky, ale nějak mě u něj štve ta celková provařenost.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:43profil byl smazán
-
chosebaits> Tak už nebudu, slibuji
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:37® chosebaits
-
Fishing Team Romeo>Já bych řekl že zakopáváš celkem často a ono se to tak nějak toleruje.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:36profil byl smazán
-
osprey> Nějak jsem nepostřehl, jestli ti někdo odpověděl ohledně tlošťů na Labi. Tak ti za sebe mohu říci, že je sice považuji za otravnou rybu ale kusy tam bývají někdy opravdu vyjímečné. 50 cm se chytá poměrně často a dá se chytit i větší 60 cm. Někdy se až divím, jakým se někdo chlubí úlovkem tlouště z jiných řek, když takových se uloví na Labi desítky. Tlošťům se tam mimořádně daří. Také jeseni se tam chytají celkem běžně trofejních velikostí.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:34profil byl smazán
-
osprey> Já vím Míro, já to chápu a rozumím
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:32profil byl smazán
-
chosebaits> Víš, tento server by bez vašich žabomyších válek ve smyslu kritizování, urážení, provokací, naschválů a vyhledávání problémů a sporů neměl tu rize českou brilantnost. Možná to k tomu patří, já nevím, spíš jsem opačného názoru. Ty jsi si jednoduše počkal na mojí chybu, já zakopl (bez rozdílu zda chtěně, nebo ne) no a problém byl na Světě! Tož co jiného člověku zbyde? Přiznat že je „jelito“, omluvit se a snad když Bůh dá, tato diskuze se bude posouvat směrem k danému tématu ke terému byla byla stanovena, nebo vytvořena!