Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.834 příspěvků, z toho 10834 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 16:11profil byl smazán
-
zadar> Mohl by se k nám přidat i někdo z chytejáků,vlastně viď?
Kdyby někdo chtěl,tak se mrkněte na seznam nabízených produktů.Dá se říct,že esence v obchodech jsou defakto jedno a to samé,akorát několika násobně dražší.Jinak kdyby někdo měl zájem něco si předčíst o společnosti,tak zde.
http://www.aroma.cz/index.php?…
Tady seznam zboží http://www.lovkapra.com/…a-180111.pdf
Tyhle tři jsou v úvaze,z toho Oliheň určitě vezmem.
88373 – Frankfurtská klobása aroma GL 52701 – Oliheň KM aroma pro ryby PG 88727 – Aroma pachu mrtvoly GL
- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:21profil byl smazán
-
timbab> Nejde o kšeftování, chceme si koupit esence u fi Aroko a oni prodávají pouze po 1 l a to je na tunu boiles tak to je pro jednoho rybáře moc veliké balení i když za velice rozumnou cenu, za kterou prodejci rybařiny prodávají 1 dcl. Chceme se tady domluvit více lidí a koupit si to dohromady a každý by si vzal 250 ml.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:17® osprey
-
Fishing Team Romeo> To znám, měl jsem ho ve spamu několikrát.
Mimochodem – neochrání.

- Čtvrtek 2. února 2012 v 15:02® mirek66
-
Zdár rybáří,vyměnim mini rollbal 18mm za vlasec 0,28 tak 300m,nebo za něco z rybařiny. Děkuji Vám za nabídky předem.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:53® chosebaits
-
Jinak je o vejkendu přednáška na téma lov na českých řekách a panem Dufkem.Myslím že by to mohlo být celkem užitečné. http://www.chytapust.cz/…baits/t-384/
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:47® chosebaits
-
mannice> Špatně!Žádnej kaprař tě nechce připravit o to jak na to příjdeš sám a máž z toho obrovskou radost.
Rybařina je poznávání a přelstění protívňaka a né jít někam
s něčím hotovím jako s penězma do supermarketu. - Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:31profil byl smazán
-
osprey>

- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:26® timbab
-
mannice> S čím to tady kšeftujete?

- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:14profil byl smazán
-
zadar> Už sem nad tim taky uvažoval.Otázka je jestli bude zájem.Aby ti pak litr nezůstal doma. Čekal sem teda popravdě větší zájem a nikdo se prakticky neozval.Nebo spíš zatim nedošlo k domluvě.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:07profil byl smazán
-
osprey> Taky to tak beru.Jen je celkem škoda,že tohle si uvědomuje jen nepatrná část z nás.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:44profil byl smazán
-
osprey> Tvoje slova mi trochu připomínají poručíka Hamáčka, Kefalín, to neřešte, lidí je jak sraček.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:40profil byl smazán
-
mannice> Nespěchá to. Přemýšlím nad tím jestli si nekoupím litrovku, 250 ml si nechám a zbytek prodám na aukru, po flaštičkách 100 ml.To by se možná prodat dalo.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:36® osprey
-
mannice> Je to otázka přístupu. Ono obecně by světu prospělo, kdyby lidí bylo míň. O to víc se musíme snažit nějak vyjít. Zatím je to dost džungle.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:31profil byl smazán
-
chosebaits> Když to tak vezmu,tak kaprař si střeží svoje trumfy stejně jako třeba vláčkař.Nevidim v tom nic špatnýho.
Upřímě bych byl nejradši,kdyby rybařina nebyl tak medilizovanej koníček jako v současnosti.Aby členů místo cca 200 000 bylo 20 000.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:21® chosebaits
-
mannice> tak to plně souhlasím.Víš proč se takto kapraři chovaj?? To nedáš!
Schválně.Máš na to času dost,nebo jedu k vodě.Zatim. - Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:20profil byl smazán
-
zadar> Ještě jsme se s kolegou nedohodli,je to s nim na dlouhý lokty.Dám vědět,až budem domluvený.Spěcháš na to nějak?
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:18profil byl smazán
-
chosebaits> Ono by se dalo diskutovat o hodně věcech.Jenže problém je v tom,že tohle je veřejná diskuze a v tý každej diskutuje jenom „obecný“ věci.Takový ty třešničky na dortu si nechává každej kaprař pro sebe,nebo to řeší kolegové mezi sebou.To je celkem pochopitelný.
Pak je situace jaká je 
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:16® chosebaits
-
osprey> Začni kaprařit a chytáš tlouště jako noha

- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:15® chosebaits
-
osprey> Ono by to bylo celé jiné,nebo já už to mám někde sesmolené na papíře a je to teda mimo trend- sumce a je to o vláčce na Ebru -teda candáti a okouni.Uvidím.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:14profil byl smazán
-
osprey> To byla parádní debata… s Littlem …

- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:06® osprey
-
zadar> Mě je to jasný. U mě je to dáno tím, že nekaprařím, takže ty okamžiky, kdy jsem jelci nasrán, zklamán či otráven, se prostě nedostavují.
Zase nemám ze svazovky kapra, co by stál za řeč.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:04® osprey
-
Noodling> Bojím se, že toto je jiný t (T)loušťák, než mám na mysli. Ale třešeň na pořádném háku by mohla fungovat i v tomto případě

- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:03® osprey
-
chosebaits> Jen to pošli, zkus tam zmínit pár detailů, kterých si lidi nevšímají nebo se nad něčím zamyslet a z té řady vybočíš.
Většina těchhle článků je o tom, jak jsme přijeli, chytali a nachytali. Proč myslíš, že jsem ještě nedal články o Alandech? Snažím se to postavit jinak a není to lehké.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:02profil byl smazán
-
osprey> Já v podstatě proti tloušťům také nic nemám, ale když to není moje cílová ryba a vyžírá mi krmení, které je určeno kapřím miláčkům, tak mě někdy docela s..e. A když se třeba vyváží, zavezeš si na místo a čekáš toho trofejního kapra a on ti zabere trofejní tloušť, tak je to trochu zklamání. Ale jsou i dny, že mi tloušti nevadí, někdy se stane, že to vůbec nebere a tak si říkám, alespoň něco. Také se stává, že když začnou žrát tloušti, tak za krátkou dobu začnou i kapři.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:55® Noodling
-
osprey> Mně se Tloušťák teda nelíbí
Provokuje a poslední dobou navíc začíná kupodivu chytat i slušné
kapry a tak se z něj stává konkurence

- Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:51® chosebaits
-
osprey> Jasně,ale .....Problém je ten že už není téměř o čem psát nebo vše už tak nějak bylo napsané-znáš podle sebe že už nevíš co psát
Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 13:55:20 uživatelem chosebaits.
Pak je tu teda web pro nováčky,ale to se nesmí diskuse ve
čtvrtém řádku zasekat nějakou kravinou jako třeba bylo u navijáku
UL.Vím,nic stím neuděláš,ale … PS-Chtěl jsem ti zrovna nedavno poslat
článek o poslední cestě na Ebro s Lojrybkou,ale podobných je tuny a tak
nějak si říkám že je to oničem. Fakt je toho všude tuny. - Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:45® osprey
-
chosebaits> Tahle diskuze jede v tom personálním složení, které je k dispozici. Když si sem přisednou Andy Little a pár jemu podobných, asi najednou bude o něčem jiném.
Ale po nějakém čase už se tu chvílemi i řeší kaprařina a doufám, že snad bude i líp.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:43® osprey
-
zadar> Díky.
Mě se tloušťák líbí. Kapr sice taky, ale nějak mě u něj štve ta celková provařenost.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:43profil byl smazán
-
chosebaits> Tak už nebudu, slibuji

- Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:37® chosebaits
-
Fishing Team Romeo>Já bych řekl že zakopáváš celkem často a ono se to tak nějak toleruje.