Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:32® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> Mě jde o to, aby byli všichni spokojeni. Ale ve chvíli, kdy nebude spokojen autor, půjde všechno ostatní stranou.

Tolik asi za mě.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:16® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> Škoda že si myslím něco jiného + to co jsem psal posledně.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:16profil byl smazán

osprey> Omlouvám se Míro, úmyslně to nebylo! Deně mi přijdou desítky fotek. Něco mi uloží jiní v mojí skupině na FB, jiné dojdou mailem. Takže když mě tam něco zaujme, tak si to uložím. A znáš to přísloví, když che někdo psa bíti, vždy si hůl najde! :-)

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 13:17:52 uživatelem .
Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:14® chosebaits
chosebaits

osprey> Také neříkám že jí máš mazat-je to pěknej kousek.Určitě Jarda T. bude rád že tu je:-D .Napsal jsem jen svuj názor.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:11profil byl smazán

chosebaits> Tak nemám… Došel jsem přes správce stahování až kde jsem k tomu přišel a bylo to z mailu ktrý byl odeslán v 8.45h nejmenovaným slovenským baits- teamem. V pžíloze byly i jiné fotky, ale netýkaly se tohoto kapra. Akorát je tam psáno, že měl 24,20kg a toho jsem si nevšiml že to chytil polský Jet Fish Team. Já věděl, že to chytli poláci. ale toho teamu jsem si vážně nevšiml. Ještě tu píší v kolik ho chytili, na co atd. Takže se omlouvám vám všem za nechtěné porušení autorských práv!

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:08® osprey
osprey

chosebaits> Mazat ji rozhodně nebudu. Vznikla kolem ní zajímavá diskuze a možná z ní pár lidí odnese ponaučení, že fotka není bezprizorní věc.

Navíc u některých reklamních fotek jsou autoři rádi, že se to šíří.

Takže kdyby z toho náhodou něco vzešlo, já si to vypiju. Jsem s tím morálně smířen.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:03® chosebaits
chosebaits

osprey> Ta fotka je reklamní,jen se podívej a to by mohl být problém.Pokud není souhlas majitele či vebu tak by tady neměla co dělat.Mě ta fotka nepohoršuje,ale … … .. Jinak jak si napsal je profík a tak vkládat své fota a né stažené od někud.Třeby se mýlím a je od kamarádu z celého světa .

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:56® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> Autorská práva a reklama jsou zcela jiné věci – ostatně reklamu máš ve svém avataru, i když jsem ti psal, že s tím možná narazíš.

Jde o to, že někdo vyfotil ryby a dal si ji na svůj web. A vzít tu fotku a dát ji na jiný web je věc, která není úplně košer. Čím je člověk větší profík a čím víc sám publikuje, tím větší respekt má k práci druhých. Ty profík jsi – chytáš, průvodcuješ, máš vlastní fotky.

Ono ti to bude připadat divné, lidi to pořád nemají zažité, ale mladí kluci se hrozně diví, když mi pošlou článek doprovázený fotkami, které posbírali někde na síti a já to od nich nevezmu.

Každý tohle cítí jinak, kde je pravda, to si netroufám posoudit, ale musíš počítat s tím, že ti někdo napíše, že se mu to nelíbí. Já už se setkal i s tím, že se autor takovéto fotky ozval s tím, že si nepřeje, aby byla na našem serveru. Samozřejmě jsem ji okamžitě odstranil, protože to je jediná možná reakce. Jiný autor by třeba byl rád, že jeho fotky putují světem a vůbec by mu nevadilo, že je tady šíříš. Třeba mě osobně nevadí, když někde vidím svoji fotku, startuju jen v případech, kdy ji někdo vydává za svou. Pak jsem dost nepříjemný.

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 12:57:22 uživatelem osprey.
Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:50® chosebaits
chosebaits

mannice> Jsem to chtěl napsat,ale to snad ví každý a tak … …

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:50profil byl smazán

chosebaits> Moment, podívám se..

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:49profil byl smazán

Fishing Team Romeo> Autorský práva nemají nic společnýho s reklamou pokud se nepletu.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:46profil byl smazán

osprey> Míro nerozumím, jakých autorských práv? Vždyť tam není žádná reklama!

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:46® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> :-) Já jen že to foto je stejné a teda asi i stažené.Máš více fotek?

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:45® osprey
osprey

Fishing Team Romeo> Je ti vyčítáno nerespektování autorských práv, kolego. Nic víc, nic míň.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:41profil byl smazán

mannice> Jo, je pěkný. Já bych v těhle mrazech ale u vody nevydržel. :-/

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 12:45:21 uživatelem .
Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:39profil byl smazán

chosebaits> A co já mám společného s Jetfish? Kdybych měl odkaz, tak pošlu odkaz. Ani nevím, že Jetfish má nějaké zpravodajství!A ani mě to nezajímá … :-)

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:37profil byl smazán

Fishing Team Romeo> Fůůj to je ošklivá fotka,už mi chybí jenom rampouch od soplu :-)) . Krasaveček,vypadá že je v dobrý kondici a možná má i rezervu.

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:31® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> Tak toto se donáší normálně když je to zveřejněné,že? http://zpravyodvody.jetfish.cz/

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 12:31:57 uživatelem chosebaits.
Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:26profil byl smazán

mannice> Tady je potvůrka …

foto/diskuze/kaprarina/2012/th-img47117.jpg
Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:04profil byl smazán

mannice> Ahooj, no je to venku hnus. Včera jsem o tom tak přemýšlel, proč do táhle tragedie stále strkám rypák a nezůstane v teple. Jinak novinky něco málo. Včera se mi doneslo, že nějaký polský team chytil kapra 24kg a pico. Ale kde konkrétně už nevím. Někde mám i fotku, ale kde… netuším!

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:59® timbab
timbab

mannice> Nebo bruslit :-)

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:36profil byl smazán

Fishing Team Romeo> Tak co nějaký novinky ze světa položené? V takovym počasí by se dalo snad jen koukat z okna.

Čtvrtek 2. února 2012 v 0:26profil byl smazán

mannice> Zítra.. omlouvám se za „nedoklep“

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 00:28:53 uživatelem .
Čtvrtek 2. února 2012 v 0:17profil byl smazán

mannice> Zíta je taky den :-)

Středa 1. února 2012 ve 23:54profil byl smazán

Fishing Team Romeo> No nechal sem tam prostor pro debatu,ale ty jsi to ukončil.Tak nic :-)

Středa 1. února 2012 ve 23:40profil byl smazán

mannice> Ale on to je reklamní trik!:-|

Středa 1. února 2012 ve 23:34profil byl smazán

thundarr> No petlahev je lehčí materiál a bude po „odpálení“ letět,taky podstatně kratší vzdálenost.Princip odstřelení tam je stejnej,takže minimálně stejnej dolet tam bude podle mě.

Spomba mě nějak neláká,mám klasickou raketu a při váze dopravovaný nástrahy a váze spomby/rakety nejsem schopnej dopravit nástrahu na takovou vzdálenost.Né že bych vždycky potřeboval dopravovat nástrahu tak daleko,ale když je to blíž postačim si s rukou,prakem,nebo zakrmovánim krmítkem/lopatkou. Působí to na mě spíš jenom jako Reklamní trik.

Středa 1. února 2012 ve 22:47profil byl smazán

nnnap> Jo ták… No nicméně je to někdy pastva pro oči. Já ryby jím fakt hodně, ale mořské. Kdežto když se podívám na takového kapra gigantických (alespoň pro mě) rozměrů, asi se mi nestalo, že by mi ukápla slina od chuti :-))

Jinak osobně nejsem zdatný ve fotografování. Ale tyhle fotky jsou fakt krásné! Alespoň myslím…

Tento příspěvek byl editován 1.2.2012 22:50:18 uživatelem .
Středa 1. února 2012 ve 22:35® nnnap
nnnap

Fishing Team Romeo> to je dobře a vůbec to nevadí. Sršni ti to, když tak, vysvětlí.:-)
Ty tvoje fotky nutí k zamyšlení- co je kaučuk a co už pryž. Když už, tak se rád podívám na fotku s normálním kapř, normální je sněditelnej, ty tvoje jsou pro mne zamýšlecí. Neříkám, že negativním směrem.

Středa 1. února 2012 ve 22:29® nnnap
nnnap

ten pocit, když letí, už svobodně, stojí též za to.:-)