Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:58profil byl smazán
-
Noodling> Třeba to berou zkratkou a chytnu je v zatáčce
.
Alov> Já už teorie vypouštim,jen jako kulisu konverzace.V hlavě mi to šrotuje pořád o tom žádná.:)
Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 21:58:51 uživatelem . - Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:48® Alov
-
mannice> Však právě. Si kolikrát připadám jak trotl a to tam jedu dycky s know haw jak kráva
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:47® Noodling
-
mannice> Když jsi ty o tempo pozadu, musí být ryby o tempo napřed
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:41profil byl smazán
-
Alov> Tak stane se.Ať máš jakkoliv zmáknutou teorii a praxi,stejnak ti ryby ukážou,že sou o tempo napřed.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:29® Alov
-
mannice> Woe
Ale je fakt, že na konec května jsme to hrubě podcenili. O tom žádná
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:18profil byl smazán
-
Alov> No to je pak otázka s čím přicházíš k vodě a s čim chceš odejít.V tvym případě bych prodal pruty a koupil bych si pohodlnější lehátko
Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 21:23:48 uživatelem ..
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:10® Alov
-
mannice> Přesně. Jak píše kolega z Napajedel. Bylo to na začátku léta, ještě bylo docela chladno, tak jsme celou akcičku postavili na jarních koulích a to byla chyba. Ale tak zas zkušenost no
Jsem tam pak nabil tygřák a měl jsem 2 dny klid
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:59profil byl smazán
-
sidla_napajedla> Asi bych si měl na ten název nárokovat vlastnictví,viď?
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:44® sidla
-
mannice> já většinou tak 30–35 koule jedna, nebo 2× 12–14. myslím že jde spíš o složení bobulísu
než o velikost
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:40profil byl smazán
-
Alov> Jako ani se moc nedivim,ale když to ta ryba bude chtít sežrat,tak ti nepomůže asi 35mm.Vem si tlouště
. Ale 3× 24mm,to už je podle mě slušnej extrém.Nebo taky tak chytáš?
osprey> Sem si říkal,že to každýmu po čase musí stoupnout do hlavy
.Ale že na to reagujou i kapří, tak to abych se hvězdou stal taky teda.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:32® osprey
-
mannice> Já jsem mediální hvězda a lhář. Nahodím a hned ho táhnu
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:25® Alov
-
mannice> Jako řeknu ti, že cca 40 cm Cejn v klídku šlukne kouli 22 mm tvrdou jak kámen, takže nějaké rozpuštění a změna velikosti po pár hodinách ve vodě nehrozí. Když dáš 2×22 mm, takjak se ti to snaží šluknout, tak ti to 2× pípne a co uděláš? Přehodíš, protože získáš podezření, že je na druhém konci něco špatně. Tak jsme zkoušeli 30 mm a zas to tahali 50 cm piraně obecné (kapr násadový). Takže občas to je na pováženou ta velikost
- Pondělí 30. ledna 2012 v 19:57profil byl smazán
-
osprey> A po kolika hodinách dávkování?
Alov> 30mm bych nepoužil snad ani na soukromáku
.Viděl sem ale i borce co chytal na 3× 24mm.Neskutečný
- Pondělí 30. ledna 2012 v 19:52® Alov
-
mannice> Už jsme s kamošem lapali i na 30 mm a stejně to ty svině malé šlukly
Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 19:52:27 uživatelem Alov. - Pondělí 30. ledna 2012 v 19:47® osprey
-
mannice> 18 mm a dávám po jedné.
- Pondělí 30. ledna 2012 v 19:10profil byl smazán
-
mannice> Bobulis
- Pondělí 30. ledna 2012 v 18:49profil byl smazán
-
Jakou velikost bobulís nejčastěji používáte.Pokud dáváte pod háček několik kusů,kolik a v jaké kombinaci?
Kombinujete masové a sladké příchutě bobulís?
- Pondělí 30. ledna 2012 v 18:41® ladamaj
-
nnnap>no otom předvádění silně
k 1.bodu to odpovídá. 2.neposuzuji tvoje sem neměl možnost vidět. Jestli se chceš ty někomu smát tak jedině sobě když se chceš povišovat nad hendicepem no ubohost konec .
- Pondělí 30. ledna 2012 v 16:54profil byl smazán
-
ssg.Jimmy Wild> Přesně tak.Na co to dělat složitě,když …
.
- Pondělí 30. ledna 2012 v 16:49® nnnap
-
ladamaj> laďo, prosím tě, už toho nechej. Uvědomuješ si, že se tady předvádíš zejména ty? No a zase bude zle. No ale, cyp s tebu, jak mi tady na severu od plic.
Ale mám pro tebe 2 zprávy- jednu dobrou a jednu si přeber jak chceš.- Potvrzuji, že ten tvůj kapr má těch 81–85 cm. Analýzou fotografie a přepočítáním mohu potvrdit, že si nevymýšlíš. Je to možné, odpovídá to chlapovi mezi 168–178cm.
- Ta druhá zní, že mám o 20% větší pracky jak ty.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 14:26® ssg.Jimmy Wild
-
mannice> K tomu se musím přihlásit. Člověk stejně v nějakých 80–90% využije nejvíc jednoduchou klasiku. Jen málo kdy mají nějaké složitější systémy vírazně navrch.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 13:41profil byl smazán
-
thundarr> Neber to zase tak doslova
. Z 90% používám stejně jak v kaprařině,tak s feedrem nejednoduší montáže.Nemá cenu si něco komplikovat
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 13:07® thundarr
-
mannice> velmi dulezity kus
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 13:00® thundarr
-
chosebaits> fotky ryb bych rekl ze k tematu jsou … navazce taky …
… dle mého
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:47profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Tak u dirkaření se může sedět,ale je fakt že jako na moři to asi záživný nebude.
zadar> Nehádejte se,diť jde jenom o kus návazce
Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 12:49:00 uživatelem . - Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:36profil byl smazán
-
zadar> Tý jo, co blbneš?! Nechci aby jsi mi něco chválil. Tak tedy ale ty příspěvky, nebo komentáře čti všechny. Vždyť to tam je psáno, že je to stará věc více jak 15 let. Na druhou stranu je ale blbost zavrhovat něco, co člověk nevylepší tak, aby to fungavalo dobře, nebo správně. Spousta věcí se musí dopilovat a někdy to trvá i několik let. A ten návazec skutečně funguje dobře. Pro začítečníka?? Který nemá ještě odhad na délku vlasu. Schválně si to vyzkoušej s tou silikonkou. Mě to skutečně funguje. Šlo mi o to, že se třeba vyjádříte k tomu návazci s jinou myšlenkou k úspěšnosti. Taky nevím všechno! Já fakt proti Tobě nic nemám, dokonce jsem si i z Tvých rad vrámci výroby boilie a pelet, vzal k srdi své. Našel jsem si ve Tvých názorech to své. Stačí u názorů jen přemýšlet. O ničem jiném to není. A řekněme vžít se do toho. Toť celé!
P.S. Proto jsem o použití silikonové hadičky napsal až úplně na závěr, protože se ta debata smekla jiným směrem, než jsem předvídal a očekával…
Tento příspěvek byl editován 30.1.2012 12:40:20 uživatelem . - Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:26profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Teda ty jsi mě dal, nebudu z toho nejméně 3 noci spát. Koukám, když ti někdo něco zkritizuje tak je zle. Tak já ti to tedy raději pochválím, Lepší návazec k lovu kaprů jsem ještě neviděl a vše co mám doma ihned zahodím a budu to vázat podle tebe.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:15profil byl smazán
-
mannice> To ono to má určitě své kouzlo. To bez pochyby! S tou vláčkou je to u mě těžké. Baví mě to na moři a na řece zase ne. To už musí být abych na řece vláčel. Já u toho asi neumím stát. Po 10–15 min. mě začne bolet mazi lopatkami. Já taky měl levou lopatku zlomenou, takže je i možné, že toto dělá tu neplechu. Nevím ..
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:11profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Jestli tě baví vláčka,musí tě zákonitě bavit i lov na dírkách.
Je to zase uplně něco jinýho a stojí to za to.Je fakt,že hodně záleží na oblečení.Když se ale člověk dobře obleče,tak nemá s ničim starosti.Nejhorší pak pro mě bylo vylovování ryb.Dotknout se tý ledový vody,stejně tak ryby.Ale to k tomu patří.Navíc,když si chceš ponechat rybu,tak jí máš rovnou i zmraženou
.
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:07profil byl smazán
-
mannice> Já ti nevím, mě by na dírky nedostali ani v zápřahu volů
Zima mi moc nesvědčí. A popravdě, asi by mě to ani nebavilo. Ale nezkoušel jsem to!!