Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 8:03profil byl smazán
-
Futureriver> Taky záleží kolik do toho chceš investovat. Takové ty levnější mašinky jsou všechny na jedno brdo, tím nechci říci, že jsou nepoužitelné, ale jsou všechny skoro stejné.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 23:36® osprey
-
Futureriver> Něco jako Okuma Longbow?
Džigit> Já to pochopil tak, že mu máme doporučit něco s klasickým baitem a ne mu to rozmlouvat a cpát mu přední brzdu. To je pochopitelný požadavek. Chce bait a chce nám ušetřit práci s nějakým přemlouváním k něčemu jinému.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 23:31® džigit
-
Futureriver> vyvracení baitů za přední brzdu? Víš vůbec o co go?Běhají Ti tu reklamy na bait,tak si prohlídni,kde má brzdu…
Tento příspěvek byl editován 16.11.2011 22:32:38 uživatelem džigit. - Středa 16. listopadu 2011 ve 20:11® Futureriver
-
Radek1977> díky za radu, ale mně bude bohatě stačit nějaký spolehlivý baitrunner s cívkou, na kterou navinu cca 270m –0,28.
- Středa 16. listopadu 2011 ve 2:23® ladamaj
-
osprey>ty lotře sebevraždu nechystám ale děkuji.
- Středa 16. listopadu 2011 v 1:02® osprey
-
ladamaj> Na utopení dost…
Ale jinak nevím. Neviděl jsem týden ani Blanici, natož Hněvky.
- Středa 16. listopadu 2011 v 0:52® ladamaj
-
osprey>Míro nevíš kolik je vody na Hněvkách dík.
- Středa 16. listopadu 2011 v 0:09® Radek1977
-
Futureriver> Nejlepší a lety odzkoušené. http://www.uhabakuka.cz/index.php?…
- Úterý 15. listopadu 2011 v 16:27® Futureriver
-
ahoj,mohli byste mi poradit,doporučit nějaké dobré BAITRUNNERY na kapry? Rád bych si pořídil nové. Předem prosím o nevyvracení baitrunnerů za přední brzdu:)díky. Přemýšlel jsem mezi sporterou a anterou:) nevim,nevim.
- Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:23® osprey
-
thundarr> Možná, že uspěješ. Slyšel jsem, že poslední dobu se nějaké pěkné ryby vytahaly, dokonce se někde tady ja jihu, snad na Hněvkovicích chytil před nedávnem kapr 106 cm.
Tak nějakého takového taky vyfoť. Držím palce.
- Pondělí 14. listopadu 2011 v 18:08® ladamaj
-
thundarr>tak hodně štěstí,já bych už zamrznul
- Pondělí 14. listopadu 2011 v 17:47® thundarr
-
Zitra jedu do soboty na kapry to bude vejvar … pokud neumrznu dotahnu snad nejake fotky
- Úterý 1. listopadu 2011 ve 21:13® HaDová
-
NOVINKA – http://www.chytej.cz/uzly-a-montaze/
- Neděle 30. října 2011 v 18:33® Fryw
-
Dobrý nápad. Možná bych mohl potom tuto nástrahu neprávem zavrhnout…
- Neděle 30. října 2011 v 18:05® thundarr
-
hrach bych nevytahl uz z principu … plechovkou bonduelky nic nezkazis …
- Neděle 30. října 2011 ve 14:06profil byl smazán
-
Fryw> Jo to je jasné, teď už to s hrachem asi nebude žádná sláva, je to vhodné spíše na teplejší období.
- Neděle 30. října 2011 v 11:19® osprey
-
Fryw> Ne, že by touž teď nešlo, ale ulož si tenhle poznatek spíš do příští sezóny.
- Neděle 30. října 2011 v 10:55® Fryw
-
Děkuji vám za vaše informace. V týdnu se má oteplit tak si zkusím toho hrachu navařit a vyrazím k vodě..
- Neděle 30. října 2011 v 9:17profil byl smazán
-
ladamaj> Na Labi jsem hrách nepoužíval,tak nevím, ale když se tam dá chytat na kukuřici, tak proč by to nešlo na hrách. Podle mě je na kapry hrách lepší než kuku, nechytá na něj tolik lidí a když se rozkrmí místo, tak je to opravdu tanec, mám z tím zkušenosti.
- Sobota 29. října 2011 v 18:53® ladamaj
-
zadar>ahoj jaké máte s klukama skušenosti na Labku,já špatné protože se tam hojně daří rakům a pokud začneš trochu krmit tak máš záběrů ani dobíhat nestačíš.
Tento příspěvek byl editován 29.10.2011 18:54:26 uživatelem ladamaj. - Sobota 29. října 2011 v 16:39profil byl smazán
-
Fryw> Hrách považuji za jednu z nejlepších nástrah a návnad. Když si na něj ryby naučím, tak si moc dobře zachytám. Hrách musí být ale opravdu dobře uvařený, musí jít snadno rozmáznout mezi prsty. Najít místo, pár dní dopředu předkrmit a je o zábavu postaráno. Nějaké pověry o tom, že se po tom nafouknou ryby, nebo jiné bláboly jsou prostě bláboly.
- Sobota 29. října 2011 v 16:19® Fryw
-
Ale možná by se dali ti kapři nacpaní hrachem dobře lokalizovat, podle bublinek na hladině.
- Sobota 29. října 2011 v 15:41® Fryw
-
ladamaj> Mám tady plechovku. Tak že bych šel na raky?!
Já moc zakrmování neholduju, tak by mě přecpání ryb hrachem moc nezajímalo (z mé strany by nehrozilo). Já jen jsem o tom vždycky přemýšlel, a říkal si že to zkusím a už je skoro konec sezony a hrách jako nástraha nepřišel na řadu. Tak aspoň tahám zkušenosti
- Sobota 29. října 2011 v 15:34® ladamaj
-
Fryw>hrách již dávno nepoužívám ani na zákrmu,nevím ale ryba se tím zaláduje a je hotovo.Jinak na Labku se na něj natáhnou raci ale zase ti pořád bere.
- Sobota 29. října 2011 v 15:09® Fryw
-
Zedtu> Ahoj. Co se týče příchutí, možná by ti pomohla tato informace. V poslední době při docházkách v těchto chladných dnech uplně propadají oblíbené letní nástrahy jako halibut, oliheň, prostě různé masné smrady. Naopak dost záběrů bylo na sladkou kukuřici vanilkovou, jahodovou.. Po této zkušenosti bych zvolil něco „sladkého“. A možná ani né bojlís, ale třeba tu zminovanou kukuřici. Koupil jsem jí 1kg za cca 120 kč. V rybářské prodejně. Pěkně velká, voňavá a dá se na ni i dnes nachytat něco.
Tento příspěvek byl editován 29.10.2011 15:12:29 uživatelem Fryw. - Sobota 29. října 2011 v 15:04® Fryw
-
Ahoj kapraři. Chytáte někdo na hrách? Pokud ano, tak jaký (uvaříte si, nebo z plechovky..)a jaké byly na něj letos úspěchy.
Tento příspěvek byl editován 29.10.2011 15:05:04 uživatelem Fryw. - Středa 26. října 2011 ve 13:47® thundarr
-
Zedtu> otazkou jakou rybu a kde chces chytat …, montáž napevno muze byt ruzna … osobne jsem ted chytal napevno a celkem se mi dařilo …
kdyz budu schopny orezat fotky …, a upravit… tak sem i nahodim
… na 12hodin u vody Parma a dva kapři …jeden 65cm cca druhy cca 8kg … ale přesne jsem nevazil nemeril
- Středa 26. října 2011 ve 13:36® osprey
-
Zedtu> Kratší návazec může být výhoda. Někdy. Ony už se ty ryby tolik nehýbou. A určitě budou dál – podívej se na výlovy, kde už mají kapři touhle dobou vytlučená lože. Nejsou tam všichni a vůbec ne natrvalo, ale je to dál a hloub. I když na dobrou mělčinu, kde je co sežrat, se jim ještě může cesta vyplatit. Ale nebudou tam pořád.
A mrkni se po nástrahách do chladnější vody. Já už touhle dobou vláčím, takže moje rady ohledně jejich výběru by nestály za nic.
- Úterý 25. října 2011 ve 23:14® František Helm
-
Zedtu> Ze svý víkendový zkušenosti můžu doporučit: klasickou pevnou montáž s olověnou šňůrou, crankedy 4 s rovnátkem, 0,16mm pletenku návazec o délce cca 12cm pod olovem. Během noci 3 hezký kapry a to bylo –8C. Na druhým jsem měl to samý jen delší návazec cca 40cm a bez záběru. Nejspíš náhoda, ale fungovalo to takhle. Ten hlavní důvod záběrů ale asi stejně byla peletka 3XL (10mm) + obalovací těsto 3XL. Tak můžu jenom doporučit…
Tento příspěvek byl editován 25.10.2011 23:15:11 uživatelem František Helm. - Úterý 25. října 2011 ve 20:41® Zedtu
-
osprey> dík, tak zkusím změnit místo doteď jsem chytal kousek od břehu, tak to zkusím na větší hloubce.Třeba je najdu.