Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 13. září 2011 v 15:10® osprey
-
imothep> Krása. A vítej, dlouho jsme tě neviděli.
Teď jsem na srazu taky lapil přes 80 cm, ale vědom si ceny té ryby (malá z hlediska rybářova umu – soukromák, dost velká vzhledem k slušné velikosti – pro případ, že by mi upadla) jsem ji cvakl jen na zemi a nefotil se s ní.
- Úterý 13. září 2011 ve 14:14® Alov
-
imothep> Na jaké pískovně? Klidně SZ. Jen mě zajímá, jakýmá úlovkama a odkud nás tu krmíš Dalibore. Už jsem chtěl ty tvoje kouličky odzkoušet, ale neustále čekám na podobné rybky třeba z Harty atd. Protože na Roudnici a podobných nachytám i na našoulené hovénko. Tak to prostě je a vím o čem mluvím
- Úterý 13. září 2011 ve 14:08® ssg.Jimmy Wild
-
imothep> Fakt pěkné úlovky… Gratulace…
- Úterý 13. září 2011 ve 13:29® imothep
-
5 DNŮ NA PÍSKOVNĚ 11KAPRŮ 14KG NEJ
Tento příspěvek byl editován 13.9.2011 13:30:42 uživatelem imothep. - Pondělí 12. září 2011 v 11:22® ladamaj
-
Alivio>ahoj Tome chodí mě vše přes internet takže to sleduji.V tomto případě Braunstára znám koupí toho víc a když skončí akce tak se to prodává za normální cenu.Jinak to nedělá jen on ale spousta rybářských potřeb vím o tom své a nechci to zde rozebírat byl bych sám proti sobě.Můj cajk si měl možnost skouknout a dnes mám uplně něco jiného a za jiné peníze no asi by bylo dobré se někde sejít ale mám spoustu práce a starostí přesto by se čas našel,když se chce jde to nějak udělat ztímčus.Láďa
- Pondělí 12. září 2011 v 10:33® thundarr
-
Alivio> tak nějak
- Pondělí 12. září 2011 v 10:26® Shrek
-
ladamaj> Láďo, takovýhle akce nejsou jednou za rok, takovýhle akce (pokud se to dá akcí nazvat) jsou neustále celý rok v kuse. Koukni se na Braunstara, Hobby-g a jiné shopy – je to tam pořád.
- Pondělí 12. září 2011 v 9:51® ladamaj
-
thundarr>tak to tě musím sklamat,takto jsem koupil 2děličky od mičlu 2,75lb a cena byla AKČNÍ atak je to i s ostatním cajkem zaplatíš jeden a 2 máš zdarma taková akce je jednou za rok a kolikrát tam zavolám a už zboží není jde jen o pár kusů a kvalitních takže se ponich jen zapráší.
- Pondělí 12. září 2011 v 9:42® Erik
-
dík moc za rady
- Neděle 11. září 2011 ve 23:19® thundarr
-
Erik> no člověče co na to říci ? … Teleskop, a jako teleskop se to chovat bude, neviděl jsem to neměl jsem to v ruce, nejlepe zajit někde do prodejny kde ho maji, vyzkoušet si jeho akci a uvidis.
mam takovy dojem, že se těmto prutum říka telesurfy … daš na to 100g krmítko … šrot a pošleš to na 120m jako nic… takova tyčka k rajčatum … 60cm kapra na tom neucítíš řekl bych.
- Neděle 11. září 2011 ve 23:11® thundarr
-
ladamaj> přemyšlím co jsi tím chtěl říci, nejsem prodejce, nic neprodavam a nekupuji.
Dle mého na chytání na krmítko mi stačí prakticky cokoli. Ja osobně když se jdu pobavit k vode s kluikem vemu si 2lb dragon, teleskop, nabiju krmitko a jsem happy. skladnost obou prutu pohoda … cena v dnešni době 00nic.
Pokud ale jedu na větší rybu, neboli se snažim chytit většiho kapra, vemu si kaprovy věci, na dva dny vybava na cely auto, bohužel to tak je, asi by to šlo i jinak, ale pokud tomu chci dat maximum, mam tech věci moc. Stejně to je s prutama.
Nechci aby při zdolavaní velké ryby cokoli zklamalo, pokud se tak stane, budu naštvany jen na sebe, protože větší rybu nemam na prutě každy den. Dají se koupit pruty za 1000,– dva kusy, ale člověk si musi uvědomit, že ta cena bude odpovídat kvalitě, o tom žádná.
Třeba na řeku bych se teleskop bál vzít, nebo ten svuj 2lb dragon, na 100% bych to o rybu polamal.když se mi 70cm kapr opře v proudu do hulky a ja ho přidržím, ohnu prut az k naviaku . Pokud chytam na stojate vodě, stači mi nějaké alivio od shimana, za 1000,– které tyhle podmínky zvladne, ale budu li chtit na reku, muze se stat ze to ten prut nevydrzi … proto jsem se ptal, kolik penez chce investovat… a proto rikam ze kdyz pocka na nejake akce v obchodech nebo vystavach koupi si prut treba o tridu vyse za stejne penize… ale jakrikas treba to taky dokazes sehnat za dobry peniz.
- Neděle 11. září 2011 v 11:27® Erik
-
ale musite, dat hledeej ve svete
- Neděle 11. září 2011 v 11:20® Erik
-
Dobrý den chcel bych se zeptat na tento prut Mitchell Challenge Tele Power 3,5m 50–150g .dekuji
Tento příspěvek byl editován 11.9.2011 11:22:36 uživatelem Erik. - Neděle 11. září 2011 v 10:42® ladamaj
-
thundarr>tam jde především o to jak akde chce chytat.Univerzál beru spíše kaprařský prut ato buď uhlikoví teleskop nebo děličku.Jinak osobně dávam přednost děličkám a to pkud možno 2dílné tam jde o skladnost a převoz.Jinak děličky se dnes už skoro pohybují a chovají stejně jako teleskop,já používám vše v děličkách už kvůli mému hendicapu nemusím se tak přepínat při nahazování jako u klasického teleskopu.No vše má své pro a proti záleží jen na tom co potřebuje a co mu bude nejvíc sedět pak už dokážu sehnat i nemožné za supr peníz oproti kamené prodejně samo sebou v plné záruce ke spokojenosti zákazníka,já prodejnu nemám ale mám spoustu známích přes toto zboží a dokáží udělat i rozumnou cenu.Takto jsem prodal už spoustu prutů navijáků ale i ostatních rybářských porřeb.Mám i rybářské poradenství zcela zdarma a když to jde ukážu vše od klasického rybaření až po vázání mušek a všeho možného no sem všestraný rybář takže dokážu pomoct když je třeba.
- Neděle 11. září 2011 v 9:16® thundarr
-
ladamaj> univerzal za 1000 je fajn, ale musis byt opatrny kde ho pouzijes , pokud nepotrebujes zdolavat silou, je to jiste jedno.
- Sobota 10. září 2011 v 19:04® ladamaj
-
Erik>prohlédni rybářské prodejny na internetu.Dají se sehnat pěkné pruty jak teleskopické tak děličky a to 1ks + 2zdarma což tě může stát také jen 1000kč a to koupíš dobrou kvalitu.Osobně jsem takto koupil děličky za 1000kč od Mitchel a naprostá spokojenost.Vše dobře zvaž koupíš univerzál který použiješ jak na malé vodě tak i přehradách,pokud budeš potřebovat mám dobrého známého ten ti dokáže zprostředkovat co koliv.V případě zájmu mě kontaktuj přes moje kontakty uvedené v osobním menu.
- Sobota 10. září 2011 v 18:39® Shrek
-
Erik> používám tyhle druhým rokem a naprostá spokojenost. http://www.hobby-g.cz/…-ZDARMA.html?…
- Sobota 10. září 2011 v 18:00® thundarr
-
Erik> kolik bys do toho chtěl investovat osobně bych počkal na vystavy, není kam spěchat a mnohdy tam vyrobci maji slevy
kapři se daj chytat na cokoli, nejen na kaprovy prut, pokud teda nepotrebujes chytat na řece nebo někde ve vazkach kde musis rybu tahat silou z vody.
Tento příspěvek byl editován 10.9.2011 18:01:44 uživatelem thundarr. - Sobota 10. září 2011 v 17:46® Erik
-
a nemohl bys mi poradit nejáký model?
- Sobota 10. září 2011 v 17:39® thundarr
-
Erik> 3.6m … to je klasika , 3.9 jsou uz hazeci, ale na něj bys musel byt dostatečně vysoky …
jinak ryba kterou chytas neurcuje delku prutu ale spis zpusob lovu.
- Sobota 10. září 2011 v 17:30® Erik
-
Dobrý den chcu si koupit kaproví prut,jenže nevím jak by měl být asi dlouhý je to na takové střední rybníčky a někdy si zajedu třeba i na dalešice ale aby to bylo za rozumnou cenu.Děkuji
- Čtvrtek 8. září 2011 v 17:01® Vendelín
-
Díky moc za rady:) Zkusím se na ně zeptat v obchodě.
- Čtvrtek 8. září 2011 v 6:59® thundarr
-
SimBlack> zkušenosti s nim nemam. zaleži na co ho chces, osobne bych se ho do zacatku asi nemal, za ty penize by to nemuselo byt špatny.
ja začinal na tica scepteru a vlastne az po dvou letech jsem zjistil ze potrebuji neco lepsiho.
- Čtvrtek 8. září 2011 v 6:55® thundarr
-
Vendelín> hlavne si kup něco co ti sedne do ruky, člověk je muze hanit, ale jen proto ze mu nevyhovovaly, ja tyto pruty v ruce nemel, ale kdyz bych o nich uvazoval nejprve bych si je osahal, obcas i obchodnik pujci k vode, treba to bude i pripad tveho prodejce
- Středa 7. září 2011 ve 21:44® ladamaj
-
Vendelín>osobně bych se toho nebál,mám daiwu ale vláčák 60g a spokojenost.Jinak daiwa je dost slušná značka a jestli zde dostaneš radu no nevím.Já osobně vlastním mičli a mám je 6let a klidně bych je mohl prodat nabízí mě plnou cenu a stejně jsou neprodejné.Dobře vše zvaž nedej na nějaké keci,jestli chceš dobrej cajk tak písni Ivo Slámovy a ten ti poradí i sežene opravdu perfektní cajk a budeš spokojenej je na něho spoleh supr chlap.Kdyby to zde nečet tak mu řekni že tě posílám já.
- Středa 7. září 2011 ve 21:11® SimBlack
-
Zdravim potřebuju radu. Chci si koupit novej kaprovej naviják. docela se mi zalíbil naviják Kairos Mivardi. Nemáte s tim někdo zkušenost? díky
- Středa 7. září 2011 ve 20:56® Vendelín
-
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo nějaké zkušenosti s pruty daiwa black widow. Někdo je haní jiní naopak chválí tak nevím. Přemýšlel jsem o nich na občasnou kaprařinu. Máte někdo nejaké zkušenosti stěmito klacky?
- Středa 7. září 2011 ve 13:36® Erik
-
Aha tak dík
- Středa 7. září 2011 ve 13:03® ladamaj
-
Erik>Mám takoví dojem že ne ale v rybářské příručce je vše popsáno.Jinak Dalešice spadaj pod jih moravy mám takoví dojem a tam celosvaz neplatí,musel bys mít celorepublikovou povolenku ale jistě tam budou prodávat hostovačku.
- Středa 7. září 2011 ve 12:24® Erik
-
chci se zeptat jesli se dá chytat normalne na dalešicích na svazovou povolenku