Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:12® thundarr
-
HaDová> jojo už jsem se koukal …, přemýšlím co s tím vymyslet
- Úterý 6. září 2011 ve 12:42® HaDová
-
NOVINKA NA CHYTEJ.CZ – http://www.chytej.cz/fotosoutez/
- Pátek 2. září 2011 ve 22:45® pruhac
-
zadar> dík.
- Pátek 2. září 2011 v 17:06@ All Armor
-
Když tady čtu to mudrování o písku – je to již hodně let dozadu, ale zažil jsem na Dněpru zakrmování pískem. Byli jsme pozvaní na piknik ke Dněpru. Přizvaní byli i mládenci, kteří se měli postarat o ryby a o tradiční dobroty z nich. Měli na břehu na na trojnožce pánev o průměru cca 1 metr, do pánve naházeli čistý naplavený písek co nabrali na břehu, trochu ho prohřáli nad ohněm, aby byl suchý a do suchého písku nalili pár litrů slunečnicového oleje a písek popražili.Po vychladnutí pískem při chytání ryb průběžně krmili. Rozhazovali ho, jako by seli obilí.Písek (největší frakce cca 2–3 mm) vyvolával jemný zvuk a mírně připečený olej, nalepený na písek asi rybám voněl. V průběhu snad 15–20 minut se aktivita ryb úžasně zvýšila. Většinou šlo o bílé ryby. Hodně okounů. Chytalo se na chleba, žížaly, na jakési páchnoucí těsto. Rybářů bylo snad 5 a za hodinu měli spoustu ryb. Vařili uchu, pekli a udili ryby. Pila se vodka. Psovi se říkalo pane.
- Pátek 2. září 2011 v 15:37profil byl smazán
-
pruhac> Chytám na rybu s česnekem a dobrý.
- Pátek 2. září 2011 ve 12:51® pruhac
-
Ahoj kapraři,chtěl bych se zeptat na zkušenosti s česnekovým boiliesem.Jaké jsou úspěchy,zda se dá použít i v chladnější vodě či cokoliv o něm.Mám ho doma něco přes 5kg a přemejšlím že bych s ním začal krmit.Předem dík za názory,rady a poučky.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 16:09® thundarr
-
Noodling> to ja nevim, a raději nezkoumam .) v sobotu jedu na ryby ale radeji … v klasice
- Čtvrtek 1. září 2011 v 10:41® Noodling
-
thundarr> Nějaký čas určitě. Jak už se klukům od Nikla ukázalo – týden na to rozhodně nestačí
- Čtvrtek 1. září 2011 v 10:06® thundarr
-
Noodling> to zase jo …
ale jak dlouho tam musi lezet nez začně fungovat
- Čtvrtek 1. září 2011 v 1:02® Noodling
-
thundarr> To můžeš, ale pořádná kláda je pořádná kláda
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:56® thundarr
-
Noodling> tam pichnu vidličku to bude fungovat taky … a nalepim na to šneky … nebo slimaky tech je ted dost
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:52® Noodling
-
thundarr> Vezmi s sebou pro jistotu i pilu, abys mohl když tak vyzkoušet i ten strom
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 23:53:30 uživatelem Noodling. - Pondělí 29. srpna 2011 v 19:02® thundarr
-
Klon> zase nekradu, kdyz tak poberu neco detem z piskoviště
- Pondělí 29. srpna 2011 v 17:09® Klon
-
thundarr> Přesně tak,třeba si konečně zachytáš a přiblížíš se k mému letošnímu skore.Jen bych těch pytlu vzal víc.2 pytle jsou málo.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2011 17:09:33 uživatelem Klon. - Neděle 28. srpna 2011 ve 22:17® thundarr
-
osprey> v poho ja to sem ani nechtelnapsat, všiml jsem si pozdě a pak to nešlo smazat
… ve čtvrtek se doufam dostanu na ryby … nabalim dva pytle pisku a neni boha že bych neudělal záběr
- Neděle 28. srpna 2011 ve 21:09® osprey
-
thundarr> OK, bez výhrad, už jsem ho zpracoval. Mám nečekané problémy. Osobní. Asi jsem kvůli tomu zapomněl na pár věcí.
- Neděle 28. srpna 2011 v 19:45® thundarr
-
osprey> cau, co ten článek teda ?
- Neděle 28. srpna 2011 v 16:06® Klon
-
osprey> Já jsem ůplně v poho.To že ta technika nevoní ostatním mi vůbec nevadí.Hlavní pro mě je že zkouším pořád a pořád nový věci a když přinese ůspěch ,tak jsem jenom rád.
- Neděle 28. srpna 2011 v 8:53® osprey
-
Klon> Ber to z té veselejší stránky. Není nad to úspěšně používat techniku, kterou okolí odmítá
- Sobota 27. srpna 2011 ve 20:47® thundarr
-
Klon> to neni omluva
… spis ušklebek … už se o tom bavit nechci.
- Sobota 27. srpna 2011 v 15:58® Klon
-
thundarr> Omlouvat se nemusíš.Já respektuji každýho názor.
- Sobota 27. srpna 2011 v 15:56® Klon
-
zadar> Ty myslíš že by šlo s takovým ksichtem se tvářit jinak?
- Pátek 26. srpna 2011 ve 22:20® Noodling
-
thundarr>
- Pátek 26. srpna 2011 ve 22:17® thundarr
-
Noodling> taky pravda
- Pátek 26. srpna 2011 ve 22:14® Noodling
-
thundarr> To přece nikdy nevíš
- Pátek 26. srpna 2011 ve 22:09® thundarr
-
Noodling> jo … na štěrk do trav sypat pisek … to bude mít jistě uspěch
- Pátek 26. srpna 2011 ve 22:08® thundarr
-
Klon> po poslednim příspěvku mi to stačí … fakticky teto technice neduvěřuji, promiň.
Tento příspěvek byl editován 26.8.2011 22:08:46 uživatelem thundarr. - Pátek 26. srpna 2011 ve 21:26® Noodling
-
thundarr> To asi letos na Tovačově zkusím
- Pátek 26. srpna 2011 v 17:27profil byl smazán
-
Klon> To tvojí techniku nechci komentovat, protože s tím nemám žádnou zkušenost, ale ryby máš pěkné, proč se ale tak hrůzostrašně tváříš, potkat tě takto na ulici, tak zahodím peněženku, mobil a prchám
- Pátek 26. srpna 2011 v 9:34® Klon
-
thundarr> fotky ti sem hodím.Nefotil jsem vše,ale zaznamy si dělám abych věděl jak byla sezoná ůspěšná apod. Nachytáno to nebylo na jedné lokalitě.Byli to svazovky + soukromý revír.Řeka Labe 1× ale tam nezkoušeno kvůli proudu.Dno bylo s 90% bahnité.Lokality větší cca nad 10 hektarů.
Jinak to že píšeš že by to ryby rozvířily za chvilku zas není taková pravda.Myslel jsem si to také,ale rozvíří a písek zase sedne a takhle to postupně pokračuje.Takže ten písek tam opravdu vydrží i 2–3 dny.Což samozřejmě není ani potřeba,protože stačí aby ten písek je nalákal na jejich zvědavost…Čeká tam na ně už krmení a pak už je jen udržet nebo aspon aby se tam vraceli.O to mi jen jde.Chápu že s tím třeba nesouhlasíš nebo tomu nevěříš a ani to po tobě nechci.
Další věcí kolego je,že když už mě prosím tě cituješ a chytáš za slovo,tak i pořádně čti.Níže jsem psal " představ si třeba 2 kg písku na 15 hektarové vodě" to samozřejmě neznamená že uděláš místo 50×50.
Jinak abych si i trochu rejpnul,tak na tento způsob jsem chytil na soukromým i jesetery.Přesně s takhle udělaného fleku.Měli 90 cm,122cm a poslední 24 kg. Pak že Jeseter jde jen na bahnitém.Fotky ti prdnu hned.Jesetery mám v kompu.