Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 22. července 2011 ve 12:56® Noodling
Noodling

Fishing Team Romeo> :-)) Je to v podstatě mistrovství světa v lovu kaprů. www.worldcarpclassic.com Už hodně let se koná na různých jezerech ve Francii, ale teď se má údajně přesunout do Španělska na Ebro, kam konkrétně nevím. Zatím to není oficiální, takže žádné informace nemůžu nikde najít, proto zkouším sondovat :-))

Tento příspěvek byl editován 22.7.2011 12:57:37 uživatelem Noodling.
Pátek 22. července 2011 ve 12:46profil byl smazán

Noodling> Ahoj… jsem se ted trochu pobavil tim WCC.. proc to komentovat asi nemusim:-)) No kazdopadne ale nevim, co to WCC znamena, co to je za zkratku, takze na me musis polopaticky. Oc ma jit konkretne?Ja jsem primo na delte reky El Ebro a dale jak po Txertu/Tivenys me nikdo nemuze potkat. Nemam to tam moc v oblibe, jednak kvuli najezdum a tlaku rybaru a pak, pripada mi to tam v ramci zakazu jako v ceske republice. A to neni nic na me..

Romeo

Pátek 22. července 2011 ve 12:24® Noodling
Noodling

Fishing Team Romeo> Ahoj, když už jsme u těch kaprů, dostal jsem několik informací, že by se mělo WCC příští rok přesunout do Španělska na Ebro. Máš o tom nějaké informace?

Pátek 22. července 2011 v 9:38profil byl smazán
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/kaprarina/2011/th-img44024.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2011/th-img44025.jpg
Pátek 22. července 2011 v 9:01profil byl smazán

Zdravim vsechny kaprare ze slunne delty reky El Ebro ve Spanelsku. I presto, ze je v soucastne chvili voda v rece slana, jsme nachytali nekolik hezkych kapru. Nebyli to zadni giganti, ale pres 80cm jsme nejake nachytali. Zkusime za nimi vyjet vyse od delty kde jsou turbiny a kanaly a kde by se mohli kapri ve vetsich hejnech zdrzovat…

Romeo

foto/diskuze/kaprarina/2011/th-img44020.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2011/th-img44021.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2011/th-img44022.jpgfoto/diskuze/kaprarina/2011/th-img44023.jpg
Pátek 22. července 2011 v 8:58® jurann
jurann

Nazdar mohli by jste mi poradit nějaký echolot do 6000 kč.

Čtvrtek 21. července 2011 v 18:51® bábaX
bábaX

fa.tu> dělaj toho dost

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:48® fa.tu
fa.tu

bába> Tak by měli taky něco dělat na Droužkovicích tam je to taky někdy hruza.

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:34® bábaX
bábaX

fa.tu> To je přece jedno zaco, hlavně že tam RS už konečně něco dělá

Čtvrtek 21. července 2011 v 11:10® fa.tu
fa.tu

chosebaits> Budu hádat chytalo se přes noc :-)

Středa 20. července 2011 v 11:33® chosebaits
chosebaits

fa.tu> Jinak se o vejkendu sebralo na této vodě 11 povolenek a tak mužeš být v klidu,ale né za malé ryby.

Středa 20. července 2011 v 11:25® chosebaits
chosebaits

fa.tu> Ach jo.

Středa 20. července 2011 v 9:43® knash

pítrson> Ahoj.Zkušenosti by se nějaké našly.Co přesně chceš vědět?

Úterý 19. července 2011 ve 21:54® pítrson
pítrson

Ahoj chtel jsem se zeptat jestli mate nekdo zkušenost na slapech s lovem kapru. dík za info

Úterý 19. července 2011 ve 20:42® fa.tu
fa.tu

chosebaits> Ty jsi dobrá lama jestli si všímáš tak tam je docela dost rybářu kteří berou vše co chytěj a nekoukaj kolik měří byl jsem svědkem když si dávají do auta kapříky kteří maj sotva tak kolem 35 cm tak se otáčej na ně a né na mě jestli tu říkam že tam jsou ryby.

Úterý 19. července 2011 v 8:55® burgunus

Zdravim,chtel bych poprosit jestli nekdo nevi jak to letos vypada s rasama na Rozkosi.(na male.)Diky

Čtvrtek 14. července 2011 ve 13:07@ All Armor

Alivio> Netraš s tou nohou. Stačí ruka. Můj známý byl nedávno v Košicích podepsat ňákou smlouvu a zjistil, že se nedokáže podepsat. Z ničeho nic. Po cestě domů se zastavil v LM u švagra a ten bho odvezl do špuitálu, že co to je a tam mu to vysvětlili: mozková příhoda a šup s ním do CT a do postýlky…

Čtvrtek 14. července 2011 ve 13:04@ All Armor

fa.tu> Zejtra tam du se sítí a vytahám je preventívně fšecky. A prodám je do soukromáku po 10 Kč kilo.

Středa 13. července 2011 v 8:04® Shrek
Shrek

chosebaits> Josef kliid, neči se, praskne Ti žilka a budeš za sebou tahat nohu. S tim se chodí na ryby blbě :-)) )

Úterý 12. července 2011 ve 21:28® bábaX
bábaX

chosebaits> Klíííd :-)

Úterý 12. července 2011 v 19:56® chosebaits
chosebaits

fa.tu> Tak to tady vyblej ty BLBE do celému světa a až jednou budeš říkat že už tam žádný nejsou,tak si poděkuj .

Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 19:57:01 uživatelem chosebaits.
Úterý 12. července 2011 v 10:16® Klon
Klon

opět nic> Ahoj neřekl bych že je to rybníkem…Kapři tam opravdu jsou,ale musíš je umět najít…Nevýhoda těchto rybníků je,že tam je rybářský tlak a ryby začínájí být opatrní proti montážím apod…

za druhé červenec jako takový je pro lov kaprů nejhorí,pak je tam dost přirozené potravy apod…příště až tam pojedeš( nevím odkud jsi a jak to máš daleko),tak nevybírej místo rybolovu očima,ale aktivitou ryb…Jdi k vodě a třeba hodinku pozoruj hladinu vody a pak sama zjistíš kde se ryby nacházejí…

Nechci tě nijak urazit ber to jako radu,ale každy by rád přijel k vodě a hned chytal,ale umění je ryby najít.. Byl jsem tam několikrát,protože mám možnost testovat různě nádobíčko a pokaždé jsem si zachytal.Nechci se nijak vytahovat,ale kolikrát se mi stalo že jsem tahal pomalu jen já a ostatní nadávali a stěžovali si že to nebere apod…Jenže moje přípravy pro lov jsou takové že kdybych je tu měl rozepisovat,tak je to na román…Vyplatí se to ale.....

Pondělí 11. července 2011 ve 22:02® osprey
osprey

Dráža> To nebude jen specifikum téhle lokality.

Neděle 10. července 2011 v 16:51® Dráža

10.07.2011.Dnes jsem se vrátil z dovolené,kterou jsem s rodinou trávil na Nechranicích.Co tam si někteří taky rybáři dovolí mi hlava nebrala.Např. po ulovení kapra se tento přeměří vloží se do připraveného kbelíku a již se s ním utíká do chaty,že by se ulovbená ryba zapsala do papíru to si může myslet jen takový naiva jako jsem já,chytání na třpytku přímo z hráze je tam asi samozřejmostí,jako nahození dvou prutů a ještě začít vláčet.Za celý týden se tam nějaká kontrola neobjevila,tak se není co divit.

Pátek 8. července 2011 ve 22:08® fa.tu
fa.tu

Zdravim zejtra jedu konečně na rybky do Udlic jsou tam krasavci kapři

Pátek 8. července 2011 v 19:52® Shrek
Shrek

billy717> http://www.chytej.cz/…y-a-montaze/

Pátek 8. července 2011 v 19:42® billy717
billy717

Zdravím, idem prvykrat na kapry a neviem si vybrat nejaku jednoduchu montaz. K dispozicii mam par druhov hacikov, krmitka, klasicke plavaky a ako nastrahu mam toho viacej, od kukuricky po boiles. Revir kde sa chystam je strkovisko, kaprov a bielych ryb je tam vraj vela. Vopred vdaka.

Čtvrtek 7. července 2011 v 19:16® opět nic

Zdravím přátelé, měla jsem možnost navštívit rybník Tankáč (Vojenské Lesy Mimoň) a byla jsem velice zklamaná. Nalákala jsem se nalákat fotografiemi, které ukazují kapitální úlovky a poté jsem se dozvěděla je jich jen pár větších kaprů. Nejen že kapřici nebraly, ale i prostředím nebylo tak by mělo být na soukromém rybníce. Neupravené břehy ale i přístup k vodě no zkrátka nic moc. 8-( spíš nedoporučuji jsou to vyhozené prachy :-P

Úterý 5. července 2011 v 8:33® Radek M.
Radek M.

No bohužel tohle http://www.chytapust.cz/…-60/d-71170/

Otec byl zase uspěchanej a já můžu jen doufat, že to nebude šmejd.

Pondělí 4. července 2011 ve 21:56® Alov
Alov

Radek M.> No to byl fofr teda :-D Co si vzal nakonec? :-)