Chytej.cz

Kaprařina

V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 29. dubna 2011 ve 21:43® zak14
zak14

Zdaravím kapraře :-) . V neděli pojedu nejspíš na Poličku , akorát nevím přesně na jaký rybník , moc to tam neznám . Poradíte mi někdo na který rybník tam vyrazit ? Díky :-)

Středa 27. dubna 2011 ve 22:50profil byl smazán

dotaz> říkají, že to tam jde dobře na červený :-)

Středa 27. dubna 2011 ve 13:28® chosebaits
chosebaits

osprey> Jako vláčkař radíš dobře:-) Pro uspěšnej lov toho potřebuješ vědět a udělat ještě spoustu,ale to je na dlouho.

Úterý 26. dubna 2011 ve 23:24® osprey
osprey

dotaz> Ona jich bude fungovat celá řada. A taky se může stát, že něco, co by fungovat mělo, z nějakých důvodů fungovat nebude. Pak je tu otázka, jak velké ryby chceš, jestli budeš krmit dlouhodobě a tak. Kdybych tam jel na den, vzal bych kilo něčeho sladšího ovocného a kilo nějaké kořeněné věci třeba s Robin Redem.

Ale bacha! Jsem vláčkař:-)

Úterý 26. dubna 2011 ve 20:01@ dotaz

Dobrý den chtěl bych se zeptat na jake boilies chytat na labi 24a cim to zakrmit atd jestli poradite prosim

Úterý 26. dubna 2011 v 7:51® Scorpionius
Scorpionius

timbab> no u nas zatim jeste nechcije ale je tam zatazeno.vcera jsme k veceru tady meli bourku:-D ale tak at se vychcije,aspon pak bude hezky.no ja vim ze jich je na netu spousta tech sestav ale kazdej zna jinou stranku,vis?

Úterý 26. dubna 2011 v 6:53® timbab
timbab

Scorpionius> Ahoj,no chčije a chčije.Těch návodů je na netu spousta ale nedělal bych z toho vědu. http://www.lovkapra.com/…ory/montaze/

Úterý 26. dubna 2011 v 6:46® Scorpionius
Scorpionius

timbab> ahoj,jak tak koukam ven v praci tak tento tyden to nevypada moc dobre na lov :-(( a jak to vypada u vas?kokal jsem ze uz nejakej ten patek chytas.chtel jsem se zeptat jestli nevis kde bych sehnal nejake obrazky s popisama na ruzne montaze na kapry?

Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:58® timbab
timbab

Scorpionius> Jasný,není za co ;-)

Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:55® Scorpionius
Scorpionius

timbab> ja se jeste pres tyden kouknu na netu na nejake peletky a rozhodnu se.jinak diky za radu;-)

Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:33® timbab
timbab

Scorpionius> Jo,jsou jich spousty,některé fungují lépe,některé méně.

Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:31® Scorpionius
Scorpionius

timbab> oboje dvoje vypadaji solidne podle popisku produktu.tech pelet je asi mraky,ze?

Pondělí 25. dubna 2011 v 18:05® timbab
timbab

Scorpionius> Dávam to tak dvě hodiny před lovem.Kukuřice pak dost pustí vodu-nebo ten nálev.Pelety teď používám od Sensasu jahodový.Jinak nějaké halibuty http://www.tropicliberec.cz/…alibut-900gr
nebo tohle http://www.tropicliberec.cz/…g-vice-chuti

Pondělí 25. dubna 2011 v 17:53® Scorpionius
Scorpionius

timbab> vsude jsou ty ryby jine.kazda ryba bere na neco jineho.nakladas do medu jo?a jak dlouho to tam nechavas?znas nejake dobre pelety ci peletky ktere lakaji kapry?hlavne at je to cenove prijatelne.

Pondělí 25. dubna 2011 v 17:34® timbab
timbab

Scorpionius> Já tou obyčejnou krmím a na Bonduelku chytám.Nebo ji naložím do medu.

Pondělí 25. dubna 2011 v 17:00® Scorpionius
Scorpionius

timbab> na feeder jsem jeste nechytal ale pristi rok mam v planu zakoupit nejakej proutek feeder a nejakou vybavicku k tomu.takovou znacku kukurice jim davas,jo?neroz­mazluj ty kapry:-D

Pondělí 25. dubna 2011 v 16:50® olda
olda

timbab> Tak to jsme dva.:-D

Pondělí 25. dubna 2011 v 16:46profil byl smazán

Tak jsem se vrátil z první letošní výpravy. Byl jsem 5 dní na Berounce, počasí bylo na chytání kaprů to nejhorší, jaké mohlo být, ve dne vedro a v noci mráz, ale přesto se několik kapříků na břeh podívalo, 1 naposledy :-) nej byl 71 cm, ani jsem ho nevážil a nefotil.

foto/diskuze/kaprarina/2011/th-img42162.jpg
Pondělí 25. dubna 2011 v 16:44® timbab
timbab

olda> Já ji na rybách taky sežeru neboj :-D

Pondělí 25. dubna 2011 v 16:31® olda
olda

timbab> Já z ní dělám salát.:-D

Pondělí 25. dubna 2011 v 16:08® timbab
timbab

Scorpionius> Používám Bonduelle.Buď jedno,dvě zrnka přímo na háček-feeder.Nebo tak pět kousků mimo háček.

Pondělí 25. dubna 2011 v 16:06® Scorpionius
Scorpionius

timbab> ja mam nejakou kukurici nakladanou v jahodovem dipu.ale ta kukurice je velka.akorad se vleze na hacek č.1 a č.2

Pondělí 25. dubna 2011 ve 13:13® timbab
timbab

Scorpionius> Kukuřice a jahodové peletky.

Pondělí 25. dubna 2011 ve 12:46® Scorpionius
Scorpionius

timbab> a na co chytas?ja mel 2 kaprove zabery ale buhuzel utekli:-((

Pondělí 25. dubna 2011 v 11:55® timbab
timbab

Scorpionius> Kapři berou ale velikostně zatím nic moc.

Pondělí 25. dubna 2011 v 10:21® Scorpionius
Scorpionius

zdravím vas kapraři,jak jde tento rok lov kapříku?mě zatim neberou :-((

Pondělí 25. dubna 2011 v 10:21® ladamaj
ladamaj

PetrFoox>nemáš zač děkovat od toho tu snad je tenhle servr.Je zde spousta členů se spoustou skušeností.Takže podle mě každá rada dobrá.

Pondělí 25. dubna 2011 v 10:11® PetrFoox
PetrFoox

b.gun> Pánové moc Vám děkuji za názory, kterými jste mi utvrdili můj názor. TICA ABYSS TF 10007R je ta správná volba. Teda pro mně. Ještě jednou děkuji PetrFoox

Pondělí 25. dubna 2011 v 7:50® ladamaj
ladamaj

b.gun>naprosto stebou souhlasím osobně jsem to to zboží koupil také Tica Dolfin 6000 také 2cívka plastová.Prodejce byl můj velice dobrý kamarád.Také mě dal papíry na doživotní záruku i servis,dodnes šlapou jako hodinky.Jinak o těch padělcích jsem se dověděl od jiného prodejce této značky,stím kamarádem jsem to konzultoval a od něho se dozvěděl o padělcích něco se zde mělo objevit ale co je na tom pravda to nevím.Já jsem snima spokojen a padělky to nejsou,takže to bude jak píšeš že se jedná jen asi o konkurenci.Tu náhradní kovovou cívku jsem na jednom obchodě měl možnost okouknout stála cca800kč což byla darda,ta plastová je kolem horní části opatřena kovovím kroužkem a dá se rovněž koupit samostatně.Jájsem to koupil jako celek a sem s tím spokojen na 100% vše bez problémů.Takže si myslím že jde o pěknou kachnu (leš).Jinak sem je koupil také za uplně jinou cenu a i s certifikátem a s obalem od Tici,myslím že stebou musím souhlasit jsi první kdo takto reagoval sou supr a bez jaké koliv reklamace po cca 4 sezonach i při čištění jsem zjistil že je vše z kovu jako u origoše naprosto shodné.Od Bohemiafishing má synátor i nějakej kousek a chodí suprově také mohu jen doporučit.:->

Neděle 24. dubna 2011 ve 22:29® b.gun

ladamaj> Nic se neděje. Ona je to taková – ehm, jak to napsat kulantně – lež, kterou před lety začala šířit firma Cadox a její spřátelení obchodníci, aby se bránili cenově výhodnějšímu individuálnímu dovozu a zajistili si odbyt pro svou nabídku. Tyto fámy dokonce dříve obsahovaly informace o tom, že co nemá originální záruční list od Cadoxu, je jen nekvalitní kopie vyráběná v Polsku a podobné nesmysly.
V případě těchto „neoriginálních“ nabídek šlo ve skutečnosti o individuální dovoz obchodníků. Tím, že oficiálně zajišťoval dovoz do ČR Cadox, byli odkázáni na konfigurace určené pro jiné země (proto měly navijáky v nabídce např. plastové náhradní cívky apod.).
Individuálním dovozem navijáků zn. Tica se dříve – před svým přechodem pod křídla Normarku a přeorientováním se na Shimano – zabývala např. firma Bohemiafishing. Sám jsem tam kdysi pořídil navijáky na feeder, které měly náhradní cívku plastovou, ale nebyl problém se s majitelem domluvit na přiobjednání kovových, které dorazily z Asie v příštím kontejneru se zbožím (i tak mne navijáky vyšly cenově výhodněji, než kdybych je kupoval od Cadoxu). O tom, že na všechny prodané navijáky poskytovala samozřejmě záruční i pozáruční servis netřeba mluvit.